Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
mert megfogadtam meccs elõtt, meccs közben, gól után, 2. gól után 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
neked miért jó a piroslap ? 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
hát nézd, a juve meccsbe (bár ehhez kell egy olyan cagliari is...) X-et látok én is, és van ott még pár csábító

ÉS OTT A SAMP PIROS IS ISTENEMMMM 😄😄😄😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
azért ne túlozzunk! német meccseket pl csont nélkül félretippeltem xDD
de a franciák jöttek szépen, és mégnagyobb erény, hogy a Lorient - Grenoble meccset nem írtam be hazaira, mint potenciálisan jó tippet..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
asszem megteszem az összes általad tippelt holnapi meccset egy ezressel...

Matthew Prosac
én már itt is megmondtam
ha holnap a Cagliari-Juve is döntetlen lesz ahogy jósoltam, akkor önkényesen kinevezem magam Tipp-X-Menõnek xDDDD

Shep
Úgy látom megint jött az 5-ös szorzó :S

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
és majdnem 3-0...

WuFraZselic
baszki, 2-0 a genoának...
emberelõnyben lõjön 2 gólt a samp 😄

volna de nemtetted igy nembuktál -.- én viszont joh mind1 lefosom tippmixet ahogy van

jóó én mit mondjak? most a valencia-t beraktam volna a kombiba milyen szépen hozott volna?:S
BÜNTETLENÜL AZ ISTEN FASZÁT ÁHH URAMISTEN

WuFraZselic
1 samp gól (döntetlen a végén 😄) és 1 sporting gyõzelem de jó lenne...

WuFraZselic
háhá, ott a genoa piros most veszem csak észre. ez még 1 kis pénz 😄

Matthew Prosac
pont ezért volt egyértelmû hogy egyelít a mallorca. annyi helyzet maradt ki hazai oldalon, hogy nem maradhatott büntetlenül

írtam neked én is,hogy veszélyes a valencia 😄
érted david villa is meg áhh már 5-1re mehetnének

Matthew Prosac
sajnos csak egy ezrest tettem az X-re (3x szorzó), aztán lebeszéltem magam arról hogy a Valencia gól után is megrakjam az X-et, pedig úgy terveztem hogy a 75. percben megrakom élõben is... most még 6ezerrel gazdagabb lennék valszeg (azért még nincs vége)
(( 2 perce veri a fejét a falba ))

kurvajo te mennyit tettél fel?

Matthew Prosac

NEMHISDZEM EL H 11EST KAPOTT MALLORCA NEMHISZEM EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL

holnapra meg az arsenal-chelsea 2-2-t annyira érzem ,hogy tuti 2 v 3 gól lesz a mérkõzésen xD
am arsenal otthon 5 mérk. 5 gyõzelem ..
ja sajna :S
na de most nézem,hogy ha este nyer a sporting akkor jönne vmicske 😄
Shep
Hát eredményt azt produkáltak 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
én a V-t fogadtam ott... ha nyer a Twente, akkor nyerek azzal a szelvénnyel... de az a 3 rongy igen kevés, fõleg hogy 3ezret tettem ma fel =/

139 Mönchengladbach - Schalke H 2.95
137 Hoffenheim - Dortmund V 3.65

136 Hertha BSC - Frankfurt D 3.25
Eredõ odds: 34.99438
Tét: 200 Ft

Várható nyeremény: 7000 Ft

<#taps><#boxer><#falbav>

egyszerûen nem hiszem el :S elsõ ízben a hertha vereségét akartam megtenni,de mondom hazai közönség elõtt úgyis produkálnak vmi eredményt :'(
Banano
<#nevetes2><#nevetes2>Lol ez remélem fent lesz youtube-on😄.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Shep
Úgy látom a Devils meglesz 1-3 😊

baszki mallorca LOOOOOL belerug nunes a labdába izombol eltalálja acsapattársát majd visszapattan a saját fejére és mindketten ápolás 😄DD madjnem beájultak neee XD

Barca holnap csak nyer,gondolkoztam h csak 1xben játszom meg de csak megverik otthon a margitot.
SZÉPPPPPP VALENCIAAAAAAA

Shep
Mondtam, hogy húzósak a szelóid, nem hittél nekem.

fergusonpapa
paok kikapot a másik szelvény is..KÖSZÖNÖM...-.-

www.icewebhu

Banano
Akkor linkeld,holnap én is játszok .<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

fergusonpapa
je..xelt a tottenham,egy szelvény bukta..

www.icewebhu

asszem most én is hanyagolom egy (jó) darabig a sportfogadást. majd néha-néha rakok 2-3 száz forinttal 1-2 szelvényt,de ennyi. sajnos több a mínusz,mint a plusz :S mindegy,mégegyszer szeretném megköszönni a Lorientnak,hogy hazai pályán az utolsó helyezett ellen nem képesek nyerni.
olvasni továbbra is fogom a topikot, írni már ritkábban fogok(mondjuk eddig sem én voltam a legaktívabb xd) na megyek nézem inkább a Valencia - Mallorca meccset,abba talán több örömöm lesz,mint a mai szelvényemben.

cesc fábregas

hát már vezetnének 5. perctöl ha villa nemnyul hozzá a labdához amikor már RÉG a golvonalon volt de neki belekellett még h meglegyen 10 gólja -.-

MaSzKa
szerencsés vagy

grat

Barca holnap nyer?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Matthew Prosac
jólenne már egy Valencia vezetés, hogy utána megtegyem a meccset X-re.. így most csak 3x szorzója van, én többet akarok 😊

Matthew Prosac
itt de már nem sokáig

Matthew Prosac
Fenerbahce - Kasimpasa 1-3 xDDDDDDDDDDDDDD
a most kirobbant bundabotrány szerint melyik ország élvonalbeli bajnokságában volt a legtöbb bundázás ? 😄DD

WuFraZselic
ezt hol nézed?

WuFraZselic
Fener 1-3
hát ezek is haljanak meg a cityvel és lorienttel együtt...

Matthew Prosac
uhh, szerencsétlen Coupet milyen sérülést szenvedett most... egy labdát meg akart menteni, hogy ne legyen szöglet, és olyan szerencsétlenül csúszott el, hogy a bokája magaalá fordult.. ami egyéb esetekben nem mindig súlyos, de itt olyan szögben állt után a lábfeje, hogy a kommentátorok is csak 2 percig 'úúúúú'ztak 😞

hogy szomorodjon meg az összes Lorient játékos,hogy nem bírnak a csontutolsó Grenoblevel,pedig milyen formában vannak már. 1000 ft -> kuka
köszönöm Lorient,köszönöm

cesc fábregas

Matthew Prosac
a mai elbukott 1000 forintos szelvényemet visszahoztam a PSG-vel élõfogadáson. holnap lehet hogy felteszek 10.000-et két meccsre. a Porto-ra és a CSKA-ra gondoltam.. de még körülnézek kisebb bajnokságokban is, hátha ott van valami tutibb, jó szorzóért..

Shep
Hát ez tiszta City kategória már. 😞

MaSzKa

arra eszméltem fel, hogy az egerem +fogadta ezt<#szomoru1><#idiota><#ravasz1>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Shep
Jól van Kolozsvár is 2-0 már, alakulgat ez azért.

Bírom ezt az NHL-t itt a bírók egy ideig azért elnézegetik, hogy ütik egymást 😊

Lorient-Grenobe:1-2
Szégyen...