Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Devils is vezet 😊 Egész jó kis meccs ez.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MaSzKa
szépen megy le a Barca odd-sa

hét elején még 2.1x volt

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Lorient 1-1

ezt nem hiszem el :S gyerünk már,még van 25 perc MEG KELL NYERNI!

cesc fábregas

WuFraZselic
de akkor nem õk voltak az esélyesek, így természetesen nyertek 😊

míg a Fenert nem is tudom minek tettem meg 1.24ért, talán hogy bukjak 😄

28 perc van hátra, hát hajrá

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Lorient-Grenoble :1-1
Ezaaaaz kurvaélet......
és amikor vbn törökök forditottak uccso 20 percben 2 gólós hátrányban ha jol emléxem xd ugyanmár nyerni fognak sugárzom a pozitiv hullámokat felétek xd

WuFraZselic
áá, kapjanak ki, most már mind1, fener 30 perc alatt nemfogja megfordítani... undorító eredmények születnek már megint

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Lilled nyerni fog már 2-0 nekem meg szopás...
najovan bekészitem a tequillát a popcorn mellé mert ez vicc -.-

WuFraZselic
na bazzeg, most látom... 1.24ért... hát a krva anyját 😄

WuFraZselic
én is 😄 😄
amúgy az Inter bl-szereplésébõl nem szabad a bajnoki(k)ra következtetni, más dimenzióban játszunk sajnos olaszba mint európába =/ én egy unalmas 2-0át mondok 😊

Fener nyerjen má 😄

NEEE NEMADJÁK MEG ISTENEM ISTENEM NEMHISZEM EL ÉS NINCS IS LES

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

Shep
Na 1-2 😞 vége úgyis x lesz amilyenek a törökök.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Portsmuth-Manchester V odds:1.40 1-4
Udinese-Livorno H1.72 2:0
Sevilla-MalagaH 1.30
Arsenal-Chelsea 1.fi.V 3.25(ezt elírtam de már mindegy)
Barcelona-Real H1.85

ez 5/3 ba de ha ebbõl 2 elmegy akkor is csak szorozni kell ???ha a 3 om legkisseb szorzó jön be akor csak 330ft ot nyerek mer multkor is így számoltam csak akkor 850 jött ki egy másik szelvényen és a gép meg 2045 öt mutatott ki mikor beadtam a szelvényt multkor

nemtom elklásszikot nemtettem meg de az internek ajánlom h nyerjen xd<#wilting><#gonosz3>

MaSzKa
😄

holnap is fociban remélem jók lesznek H-ra

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Shep
Mekkora volt, kapufáról visszapattant a korong a kapusra elõször a sisakra onnan lecsorgott a vállára, majd a háta mögé esett végül okosan ráfeküdt 😊

nah barca kosárcsapat behozta amit bekellett maradt 3 xd sevilla valencia ma xd

WuFraZselic
ja és a Fener félidõben 1-1, ott kéne egy hazai... 😊

Igen neked most jó,nekem kellene hogy a Lille ne kapjon ki...és akkor a Sevilla maradna meg h a Genoa se kap ki..
WuFraZselic
AZ is 2-0! Hajrá Twente 😊

WuFraZselic
Lorient, Toulouse és Lille is vezet a félidõben. mi kell még? 😄 ja, az hogy maradjon így az eredmény 😄

Kapfenberg nyert remek.

Kombinált Futball, Angol Premierliga
Portsmouth - Manchester United
Meccs eredmény : Manchester Utd (Nyereményszorzók : 1,35) Futball, Francia Ligue 1
Lorient - Grenoble
Meccs eredmény : Lorient (Nyereményszorzók : 1,50) Futball, Francia Ligue 1
Toulouse - Boulogne
Meccs eredmény : Toulouse (Nyereményszorzók : 1,45) Futball, Osztrák Bundesliga
Austria Vienna - Austria Karnten
Meccs eredmény : Austria Vienna (Nyereményszorzók : 1,25) Futball, Osztrák Bundesliga
Kapfenberg - Magna Neustadt
Meccs eredmény : Kapfenberg (Nyereményszorzók : 2,15) 200,00 Ft 7,89 1578,00 Ft

Ez maradhatna így 😊
Lille is vezet na ez nekem nagyon nem jó 😞
1-0

ohh yeaahhh ^^

cesc fábregas

Shep
Ez az meg is van a gól, na akkor most már nyerjenek is ,hogy nektek is jöjjön!!

Lorient vezet 😊
nekem is kell a Lorient

cesc fábregas

jóestét jó szurkolást xd

Shep
Hát reméljük.

Shep
Ez kész, beírtam és lõttek 2 meccsen is, csak pont nem ott ahol kellene :S

Shep
Azért nem gyenge ez a francia liga sem30 perc eltelik lassan és ha még a 3. osztályú meccset is ide vesszük akkor 6 meccsen 0 gól.

Az utóbbi 2 fordulóban a Grenoble nagyon megszívatott, a Monaco és legutóbb a Lyon ellen,én bízom benne h megszakad ez a rossz sorozat😊
Shep
Á hát ez nem igaz, hogy az Islanders vezet, a Devils ellen 😞

WuFraZselic
nekem még a Lille és a Toulouse is 😊

Shep
Lorient nekem is kell, remélem nem kell megint a 70. percig izgulni, mint tegnap.

WuFraZselic
hát szerintem az Inter biztosan nyerni fog, a Romának sem túl nehéz a feladat, Totti pedig ott kb. Messit jelenti...
Milan ellen a szokásos bunkert fogja játszani a Catania, de ott is fog találni egy gólt a Milan
Bordeaux meg talán BL továbbjutás tudatában a bajnokságra fog koncentrálni

Na mennek már a franciák is a szokásos gólözön a félidõben 😄
Lorient és Valenciennes gólok kellenek.
Ne vicceljetek! Milán, Inter, Roma gyõzelem egy fordulóban már rég volt. A Bordeux idén gyenge idegenben szóval azt se mondanám biztosra. 5 meccs elfog menni.

WuFraZselic
én a Lazio meccset kihagynám, a Juvére pedig X-et tennék... amúgy tetszik, hasonlóakat várok én is (Inter, Milan, Roma, Bari, Bordeaux biztos meglesz rakva 😄)

WuFraZselic
hát a faszom, Udine is simán vezet 2-0 a félidõben, 1.76ért, a buzi QPR miatt nem fog jönni az az 5 rongy =/ a másik 5 rongy pedig gondolom a City miatt :S

Én is az elsõre, csak az örökmérleg aggasztó. Az elõzõ 5 meccsen nem nyert az Ajax a Vitesse otthonában.

Shep
Na visszatértem látom, a Fullham gólt kiszurkoltad, köszi. QPR-nek úgy tûnik nem volt elég az 1 gól 😞

City-re megint bejött a megérzésem (vicc kategória az a csapat)

VRolee94
Szerintem ezt fogom holnap megtenni.

CSZKA M. - Szaturn M. H 1,60
Vitesse - Ajax V 1,53
FC Köbenhavn - Midtjylland H 1,52
Bari - Siena H 1,82
Atalanta - Roma V 2,28
Cagliari - Juve V 1,95
Inter - Fiorentina H 1,62
Lazio - Bologna H 1,73
Catania - Milan V 1,88
Nancy -Bordeaux v 2,13
Lyon - Rennes H 1,58

Tét: 200Ft Várható ny: 106780Ft

Szerintetek milyen?

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

fsgh
Vezet a Villa😊 alakul.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
szerintem a... mindkettõt 😄
Ajax baszott erõs, Portonak meg szintén nem okoz gondot a Rio Ave... esetleg 4ezerrel mindkettõt?! 😊 de inkább az 1. szelvényre szavaznék

Mit gondoltok melyiket éri meg jobban megfogadni?
Vitesse - Ajax 2
Porto - Rio Ave 1
tét: 2000Ft
vagy:
Vitesse - Ajax 2
tét: 4000Ft

WuFraZselic
vezet a Villa

Meg is van Wien gól,a másik meg 1-1 sajna.