Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor inkább Roma-Basel H,
mint PSV-Sparta Praha H?

4-4

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

PSV - Sparta Praha meccsnek mi lesz a vége mit gondoltok?

jAsOn VoOrHeEs
Regisztráció elõtt BetClic-kel kapcsolatban azért olvassátok el a tapasztalatokat. Még elég nagy a fejetlenség, fõleg ami a kifizetéseket illeti.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

nem kell megforgatni semmitsem
syasztok kicsit rizikosak de megprobállom hátha

JAROSZLAVL-D,MINSZK V
LINKÖPING-HV71 V
RÖGLE-LULEA V
OSTRAVA-OLOMOUC V
AGOVV-CEN BOSCH V
200-------28295

OSTRAVA-OLOMOUC V
ODENSE-KÖGE 2-3 GOL D
MACCABI TA-MACC.HAIFA H
WOHLEN-THUN V
BENEVENTO-PERUGIA V
200-----42295

LINKÖPING-HV71 H
RÖGLE-LULEA H
VOLENAM-DE GRAFFSCHAP V
KLAUTERN-BIELEFELD H
BLACKPOOL-PRESTON H
200--------9975

MVD-D.MINSZK H
SZPARTAK MOSZKVA-RIGA H
UNIREA-GLORIA H
ODENSE-KÖGE H
ALTAY-GAZIANTEP H
EXELSIOR-DORDRECHT H
OSS-OMNIWORLD H
GO AHEAD-HELMOND H
200-----------10505
biztos hogy nagyobb a minimum amit kivehetsz.
nemtudom nemvagyok fent az oldalon
pl 8e a minimum amit ki lehet venni hogy játszál még

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Errõl nem tudok semmit,én buktam a bónuszt.
Forza Italia
elakarok kezdeni neten fogadni. Az lenne a kérdésem, hogy melyik bankkártyát fogadják el??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

buldozer99
betlcilcen a 6000ft-os bonusz bejön, utánna még meg kell forgatni a lovét, vagy ki lehet egybõl venni?

Forca Barca

a védés az mit jelent? :S nem vagyok akkora nagy fogadásõrült,gyakorlatilag tegnap játszottam online fogadást elõször(be is jött 😄),csak tippmixeztem eddig

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Na most idegelt ki ez a szarrágó betclic hogy nem lehet a háromesélyes fogadáson kívül semmit tenni a holland 2-re de még az izraelire se..na epedjek meg ha én oda mégeccer pénzt rakok,felviszem a kívánt értékig és veszem ki a picsába és viszlát,rohadjanak meg.
Na orosz hoki már jó 0-1rõl 3-1 már az Ufának.
Nálam a macabi x2,és a Blackpool 1xben van,és hozzá a hollandok,román,dán meccs,meg még belebasztam egy orosz hoki meccset ami egyelõre sajna csak x-re áll.
Shep
A védésért sosem kár, azt nem szabad bánni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

OMG most nézem 84.minben bejön hunti és lõ 2 gólt! Jason grat!!! kár volt 6 kilot elkurni a döncire 😄
de végülis ez a bíztos.
kauserslieten-Biefeld H
+Maccabi gyõzelem egy 400a sal?😄

Shep
Én is Pats-et tettem, szerintem jobbak, de azon a meccsen bármi lehet, mondjuk pont ezért kifizetõdõbb a nagyobb szorzót játszani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

1200ft ot😊 lol😄

Unirea,OB Odense,Braga gyõzelem,500-ból viszonylag sokat is hozhat

Fogadjunk! - a legjobb sportfogadó-sztorik (nso cikk)

MÉG LEHET RÁ TENNI

Íme egy fogadási ajánlat: egy fontra 909 000-et lehet nyerni vele. Mindössze annyinak kell összejönnie, hogy az angol labdarúgó-válogatott világbajnoki címet nyerjen, a szövetségi kapitányt David Beckhamnek hívják, a gyõztes gólt legidõsebb fia, Brooklyn Beckham szerezze, és Romeo Beckham álljon be csereként. Egyébként ugyanilyen oddsszal kínálja az iroda, hogy 2014. március 21-én egy aszteroida telibe kapja bolygónkat, és megsemmisíti a földi életet. Ha bejön, akkor úgysem kell kifizetni...

<#idiota><#idiota><#idiota>
tudtok mondani mára 2-3-4 tuti meccset?

a new orleans nem hazai pályán fogja elszenvedni elsõ vereségét,és a Patriots is 7-3-ra áll,de ne legyen igazam,és nyerd meg 😄

európa ligára én se merek fogadni,ki tudja mi lesz ott,mennyire tartalékolnak,mennyire játszanak a kezdõk..
a délelõtt feltett kérdésem még él..mit szóltok a
New Orleans-New England V
Atlanta - Florida H-hoz?
ma szelóm bwinen:
Banik Ostrava-Sigma Olomouc X2
Unirea Urziceni-Gloria Bistrita 1
Excelsior-Dordrecht 1X
Caen-Le Havre 12
odds: 3,56
2000----->7120

elõbb elírtam,1X-re raktam az exlescior meccset 😄DD

nana,excelsior meccs megvan rakva 2000-rel,dupla eséllyel,X2-re,azért a dordrecht csak nyert 2-0-ra a listavezetõ ellen az elõzõ körben,és utóbbi 2 meccsén 5 gólt lõttek,és nem kaptak!!!

VRolee94
Hát én EL meccsekre nem tennék még most, esetleg majd már a kieséses idõszakban.
Hogy miért?
Azért mert a csapatok nem veszik komolyan + taktikáznak össze-vissza.
Ugyan ez a BL-re is igaz. Taktikáznak....

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

VRolee94
Hát még átgondolom, soká kezdõdnek még ezek. Lehet hogy nem is csinálok ma.

Szerdai EL meccsekre ezeket gondoltam:
BATE Boriszov - Benfica V 1.92
Salzburg - Lazio H 2.67
Timisoara - Ajax V 1.89
Anderlecht - Dinamo Zabreb H 1.50
Celtic - HapoelTA H 1.85

mit gondoltok?<#ravasz1>
Barnabyka
jaa és az kimaradt, hogy azt ugye tudod ,h a haifa se nyerhet mindig és ha még tel avivban is gyõzni tudnak a hapoel ellen akkor kérdem én, hogy képes-e õket valaki izraelben legyõzni?😊

Barnabyka
Haarlem - Zwolle V 2.00

ennél talán biztosabbra vehetõ az Excelisor hazai gyõzelme szerintem😊

VRolee94
Hát ma nem lesznek igazi jó meccsek... nem is biztos hogy csinálok majd mixet, de ha csinálok akkor valami ilyesmi lesz.

Braga - Leiria H 1.50
Cambuur - Telstar H 1.41
Maccabi TA - Maccabi Haifa V 2.10
Veendam - Emmen H 1.63
OB Odense - Köge H 1.22
Haarlem - Zwolle V 2.00

szerintetek?

Forza Italia
bent van de lehet x is

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

MaSzKa
Blackpool - Preston 2.18 / 3.20 / 2.95 H 20:45 nov.30

H-ra ezt

szerintetek?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
"7500 Ft kockáztatásával csak 9320at nyertem"

ez nem rossz arány szerintem

csak bejöjjön

én néha 1.10-1.20x es odds ra rakok

fergusonpapa
ronaldo the best z tuti 😄

Hát probáltam most biztosabb mecseket nézni de ugyebár semmi se biztos..és még a szorzok is kicsik,majd még lehet variálom,vagy a tétet emelem 😊

www.icewebhu

pontosan😄 azért másabb volt a reál mikor játszott ronaldo és másabb mint amikor nem..ebbe bele lehet kötni, de igenis nagyon sokat számít a jelenléte a csapatnál!
Forza Italia
az h van ronaldo az még nem jelenti azt h hendivel nyernek. Ahhoz kell más is. De tény nagyobb rá az esély😊

szerintem túl sok meccset tettél..tegyél kevesebbet, nagyobb téttel!sztem a realt hendikeppel is meglehet majd tenni, most h visszatért ronaldo újra belejönnek a góllövésbe😊
fergusonpapa
Sampdoria - Livorno H 1.60
oldham - Leeds V 1.88
xerez-Barcelona V 1.39
Timisoara-Ajax V 1.89
Roma - Basel H 1.49
celtic - Hapoel TA H 1.85
realmadrid - almeira H 1.24
BATE Boriszov - Benfica V 1.92

51x ,200as tét

Szerintetek ??

kicsit sok mecs...

www.icewebhu

7végén elég sok volt a papírforma,legalábbis tegnap nem különösebben volt annyira sok meglepetés,akár fociban,akár amerikai fociban..mai napra tippjeim:

NFL New Orleans Saints - New England Patriots V
NHL Atlanta - Florida H

Szerintetek?
Shep
Hát ilyen is régen volt, hogy ennyire papírforma legyen az NFL jöttek is a szelóim rendesen 😊

WuFraZselic
En orulok, csak azt nezem altalaban hogy mennyibol nyertem mennyit 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ne legyetek elégedetlenek, örüljetek a kis pénznek is
inkább több kis nyeremény mint semmi nem?<#wink>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

WuFraZselic
hát nézd, könnyebb eltalálni egy góllövõt egy meccsen, mint a meccs kimenetelét =/ vagy egy Genoa - Sampdoria derbin a pirosra nagyobb esély van mint a gólra 😊

de azért mixen, meccsekre fogadva 7500 Ft kockáztatásával csak 9320at nyertem... ami nem túl arányos... ezt kb 500-1000 Ft-ból kellett volna nyernem 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

MaSzKa
neked is szép bevételed van a fogadásokból 😛

szinte mindig nyersz

Shep
Tiszta jól állnak az NFL szelvényeim 😊

fsgh
Kicsit több után hagytam abba pár napja😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fenrob
Nah nyugodalmas jóét mindenkinek.

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

WuFraZselic
Lyon X-elt, a hétvégi tippmix mérleg 7500 HUF > 9320 HUF =/ ha nyer a Lyon és a Valladolid akkor kb +14ezer

bwinen pedig ~3000 > 11.000, ez kicsit jobb volt (gyakorlatilag a genoai rangadó piros-áradata hozta a nagyrészét)