Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
dombornyomott kártyád van és csak szrt-hez tudsz utalni? Jó tudni mert én is próbáltam de sehova se tudok beutalni, pedig ezért kértem dombornyomott kártyát... Ha szrthez enged akkor azt holnap megpróbálom.
#193104: én itt max. még egy hazai gólt vártam semmi többet xD örülnék ha nyerne az everton, ettõl függetlenül
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
valamint az õrült zeman is lelépett, akinek a csapatai ugyan mindig sok gólt lõnek, más kérdés mennyit kapnak...
cesc fábregas
cesc fábregas
bár fõleg ezen a héten voltak bukások (kb +5k eddig a hét, de most még 28.5ezrem van 3 szelvényen "életben"), és apróságokon (múltheti Marseille siker +50rongy, eheti Arsenal gól a Schalke elleni +55ezer -30helyett) múlt, hogy nem lett több. biztos vagyok benne, hogy több pénzt buknék el az állandó élõ fogadásokon, mint ahogy tettem a múltban is bwinen 😊
na meg k&h kártyával csak szrt-re tudok utalni, mást nem engedélyez a bank, semmilyen közvetítõ oldalon keresztül...
pozitívum, hogy 24 órán belül a számlán a pénzem viszont
Newcastle
8 > 31.200
Chelsea - MU mind2 cs. lõ gólt
20 > 29.400
2500 ft-ot már elvitt a kurva Catania gól
2es szorzó van most az 1X-n is...
most 1.9ért 2k-t tolnék az over 3.5re....
persze sima ügy mert 2-2 lesz félidõben xD
1-2 😄
Szar Bayern, szar Bayern :)
egyébként jó, 500at tennék rá ha..
ha már DP is szóba került ma akkor meg kell említeni, hogy
Del Piero szerezte a Sidney egyenlítõ találatát
Everton gyõzelem = 2.50
Newcastle-WBA X, vagy Vendéggyõzelem (dupla esély) = 1.80
Együtt 8.78
Mit gondoltok?
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Fellaini visszatért a kezdõbe. Tényleg jó lehet az Everton gyõzelem.