Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de a játékos h lehet ekkora gyökér,hogy 1 sárgával képes ilyen hibát elkövetni<#falbav>#falbav>
valaki azt mondta,hogy szrtnél nem lehet nyerni, tessék élõ példa vagy rá, hogy igen is lehet..
közben a real b 11 bajnoki mérkõzésén sem hozza a döntetlent...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
reméljük kap 1 gólt a catania vagy a bíró vendé gyõzelemre fogadhatott? Esetleg elsõ gólt a juve lõvi-re? 😄DD
én mondom,hogy nem lesz gól nélküli döntetlen , erre te " simán benne van a 0-0 pedig " 😄 most meg kiderül,hogy megrakod a hazai gólt?! 😄
mind1... alényeg,hogy a ctania 1 gólt lõjjön a juve meg ne nyerjen!!!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Catania gólt 1.6ért...
Majd ha egy olyan erõs bajnokságot visznek végig veretlenül mint anno az Arsenal akkor azt mondom igen megérdemlik az elismerést , de ezt az olasz bajnokságot szerintem most a top csapatokból 4-5-6-7 végig vinné veretlenül pl bayern real barca chelsea és még talán a city és a United is + a dortmund
Ha valaki megkérdez melyik iroda a legjobb akkor Sportingbet és bet365-t tudom mondani...
élõzésre a bet365 nem csak a picivel jobb szorzó miatt jobb (ami engem annyira igazándiból nem izgat) hanem mert gyorsan feloldják a fogadási zárást! Sportingbet van,hogy ha nagy helyzet van akkor lezárja a piacot majd 4 percig is ül rajta , ellen bet365nél gólt követõen 2 másodpercen belül feloldják és tudsz is fogadni!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
AZ kibaszott jó csapat volt , nem ilyen foss mint a mostani No Name játékosokkal
effe: bet365
tigristanK: igen ez a lényeg, h kurva nagy difi van! 4300 vs 300 azért nem gyenge különbség 😄 illetve hetente 1 ingyen kif vs 1 hónap 1 kif...
mind1 most már jó tudni
egyik alapemberük sem hiányzik + EL meccsen is inkább a cserék játszottak.
west bromot meg rég verték meg pályaválasztóként,épp itt az ideje 😊
levante otthon 3-1-0-val áll,kicsit tartok tõle,hogy megszakad a veretlenség,vagy becsúszik egy X.
internél meg sok a hiányzó,idegenben még gólt sem kaptak idén,az is meg fog szakadni szerintem ma.