Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

demonsss
Ennyi mondtam h nyel egy pirost a Catania

Rudee
AIK is végig egykapuzik, hogy aztán egy kontrából gólt kapjanak.

Szar Bayern, szar Bayern :)

demonsss
AZt mondja a magyar közvetítõ a feyenord - ajax meccsen nem bír egymással a két gigász , de ez a döntetlen senkinek se jó OSZT AZ ÁLLÁS 1-2 ez mirõl beszél ?

na jó k**** ******d a bírónak <#boxer>

de a játékos h lehet ekkora gyökér,hogy 1 sárgával képes ilyen hibát elkövetni<#falbav>
jó közben én el is felejtettem, hogy most te ott játszol 😄

valaki azt mondta,hogy szrtnél nem lehet nyerni, tessék élõ példa vagy rá, hogy igen is lehet..

közben a real b 11 bajnoki mérkõzésén sem hozza a döntetlent...
WuFraZselic
igen, csak a chelsea - mu mind2 cs. lõ gólt mellé nem találtam értelmeset tippmaxon 😄 ez meg elég jó szorzóval bírt last minuteben gondoltam hátha...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

am egyszerû jobban utánanéztél meggondoltad magad 😄 na csak fura volt, bocs...
reméljük kap 1 gólt a catania vagy a bíró vendé gyõzelemre fogadhatott? Esetleg elsõ gólt a juve lõvi-re? 😄DD
gerling88
vezet is a juventus 😊
nem kötekedésként de ezt így végképp nem értem 😄 #192997

én mondom,hogy nem lesz gól nélküli döntetlen , erre te " simán benne van a 0-0 pedig " 😄 most meg kiderül,hogy megrakod a hazai gólt?! 😄

mind1... alényeg,hogy a ctania 1 gólt lõjjön a juve meg ne nyerjen!!!
WuFraZselic
hát ha a Catania gólját elvette a spori, akkor most 5 év fegyházat kéne ítélnie Bendtnernek... szánalom

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Effe88
szerintem hagyd😊

gerling88
ahogy az olasz bajnokság is meggyengült,úgy a Juve is,te magad írtad,hogy sehol sincsenek pl.a 2003-as csapathoz képest.ez a csapat egyáltalán nem emelkedik ki játékosállományban az olasz bajnokságban,mint ahogy kiemelkedne a Barca vagy a Real az NBI-ban.
WuFraZselic
újfalusi? 😄DDD

Catania gólt 1.6ért...

demonsss
nem is akár milyet lõtt 3-1 lett a vége Nedved Piero Trezi meg Zidane lõt gólt és mind iszonyatosan szép gól volt

akkor nedved lõhetettt gólt? Csak mert ha õt meglátom valamiért mindig egy real-juve meccsre tudok gondolni 😄
demonsss
Igazad van , ha most egy real vagy egy barca bekerülne ide a magyar bajnokságba ugyanakkora dicsõség lenne h végig csinálták a szezont veretlenül mint ha a spanyol bajnokságot csinálnák végig veretlenül

Majd ha egy olyan erõs bajnokságot visznek végig veretlenül mint anno az Arsenal akkor azt mondom igen megérdemlik az elismerést , de ezt az olasz bajnokságot szerintem most a top csapatokból 4-5-6-7 végig vinné veretlenül pl bayern real barca chelsea és még talán a city és a United is + a dortmund

félidõ overt raktál?
na igen a kifizetésnél engem is megleptek 😄 írják, hogy 3-5 munkanap aztán ha most kikérem akkor holnap délután csörög a telefon 😄
Ha valaki megkérdez melyik iroda a legjobb akkor Sportingbet és bet365-t tudom mondani...

élõzésre a bet365 nem csak a picivel jobb szorzó miatt jobb (ami engem annyira igazándiból nem izgat) hanem mert gyorsan feloldják a fogadási zárást! Sportingbet van,hogy ha nagy helyzet van akkor lezárja a piacot majd 4 percig is ül rajta , ellen bet365nél gólt követõen 2 másodpercen belül feloldják és tudsz is fogadni!
demonsss
Biztos vagyok benne hogy ha össze kerülne a 2003-as juvéval vagy milannal már nem lennének veretlenek

gerling88
ezzel nem lehet magyarázni egy veretlen szezont,hogy a bajnokság meggyengült.
WuFraZselic
jézusom milyen gólt vettek el a Cataniától... pedig jött volna a szelvényem vele

demonsss
Hát ilyen gyenge Bajnokságba nem nehéz végig csinálni veretlenül a bajnokságot

Tigristank
Azért azt is vedd figyelembe, hogy azóta a Serie A nagyon meggyengült. Akkoriban az Inter-Milan-Juve hármas nemzetközi szinten is meghatározó csapatok voltak.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

demonsss
Emlékszem , mikor a Realt Lerendezték a 2003-as BL szezonban , az is micsoda meccs volt akkor a juve volt a nagy kedvenc még számomra is

gerling88
mégis a mostani csapat zárt veretlen szezont.sõt,lehet kettõt is fog.
Tigristank
Igen, ráadásul nem csak olcsóbb a sportingbet, hanem jóval gyorsabb is lett. Korábban 3-4 nap is volt, mire kifizettek, most meg másnap mindig megjön tõlük a pénz. A pénzügyek kezelésében szerintem a sportingbetnél nincs jobb oldal: ingyenes befizetés és kifizetés hetente. Az oddsok már más tészta. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

demonsss
Micsoda Juventus volt az mikor õ is ott játszott , te jó isten ibra del piero nedved cannavaro buffon trezi újfalusi
AZ kibaszott jó csapat volt , nem ilyen foss mint a mostani No Name játékosokkal

öreg pavel nedvedet most jó volt látni xD
nem adták meg a szabályos gólt 😄 én azt mondtam, hogy már félidõben gólt lõnek, szóval jött is a tipp de hát nem tudunk neki mit tenni ha a bíró nem adja meg 😄DDD

effe: bet365

tigristanK: igen ez a lényeg, h kurva nagy difi van! 4300 vs 300 azért nem gyenge különbség 😄 illetve hetente 1 ingyen kif vs 1 hónap 1 kif...
mind1 most már jó tudni
demonsss
Catania beszed 1et legalább

Kenny85
Le van zárva az élõ fogadás bwinen egyelõre 😄 nem is értem miért

Tegyétek a pirosat a juve meccsre, nagyon parázs meccs.
Kenny85
kajak a Puzsér Róbert közvetít?😄
nagyon mondja..

Kenny85
bwinnél is visszaírták 2 perc múlva..

gerling88
a Mallorca egyetlen hazai vereségét a Granada ellen szedte össze,a Vallecanótól a 94.percben kapott góllal kapott ki,a Barca is csak utolsó 5 percben lõtt 2 góllal verte õket...
Mégse vezet faxom 😄 Bet365-nél gólhang minden szar 1-0, erre rá 2 percre visszaírták 0-0-ra. 😄

Na remélem Juve kikap, ha már vezet Catania 😄

autosandris
Levante otthon nyerni fog, a Granada idegenben nem épp a legjobb.

demonsss
Ha ma az Everton az alapcsapatával lép fel , tehát nem lesz sérült akkor szerintem simán verni fogják a Liverpoolt 2,7-ért

Effe88
ne aggódj nem fognak kitiltani
azt teszel amit akarsz
ha 1,02-t akkor azt

demonsss
Leszarják , de am simán bukhatsz inkább olyanra tennék már a helyedbe pl h a Barca meccsen lesz 1 gól az is ott körül van

demonsss
Bet365

Gondoltam a trükközés miatt...nyilván ez sem 100%, de egy próbát megér szerintem.
Effe88
melyik iroda ez?

Effe88
lol
miért tiltanának ki
azt raksz amit akarsz
1,01esekkel elõbb utóbb úgy is bukni fogsz

Mennyire nézik jó szemmel az irodák ha élõben fogadok mindig legalább 2 gólelõnyös csapatra, ilyen 1,01-es körüli szorzókkal? Kitilthatnak, vagy megtagadhatják a kifizetést (bet365, Unibet)?
Tottenham,Lyon,Udinese,Lazio:X
gerling88
nálam a 3 közül ez a legbiztosabb 😄D
egyik alapemberük sem hiányzik + EL meccsen is inkább a cserék játszottak.
west bromot meg rég verték meg pályaválasztóként,épp itt az ideje 😊
levante otthon 3-1-0-val áll,kicsit tartok tõle,hogy megszakad a veretlenség,vagy becsúszik egy X.
internél meg sok a hiányzó,idegenben még gólt sem kaptak idén,az is meg fog szakadni szerintem ma.
demonsss
A Newcastle szerintem nem valami jó ötlet , de ne legyen igazam

gerling88
levante,newcastle,inter duplázáshoz.