Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát nem lesz egyszerû dolga a Barcanak, (az eddigiek alapján)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
lehet hogy nem akarnak de valahogy mégis összejön. én ebben reménykedem 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

remélem nyerni akarnak 2 góllal.😊

Matthew Prosac
lyoni lesgól 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Hát van itt olyan akinek megint sok pénze van a Lyonon úgyhogy már csak azért sem lenne jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

legalább 3 gól legyen a mecsen azt csõ 😄
hát Czvitkovics egy szabadrúgással már észrevétette magát. a lyonban pedig én (eddig!!!) nem látok sok potenciált. bár ne legyen igazam, most azért a fogadások miatt kikaphatna a debrecen.. :S😊

1.38as szorzó van rá,hogy lesz még 2 gól a stuttgart meccsen 😄
szívem szerint 4 kiloval meg is raknám,csak ne lenne bennem az a félsz :S
Shep
Még a végén nyerünk?

izgulunk itt össze-vissza, aztán eléggé para ez a lyon meccs is eddig 😊

buldozer99
messi bazz...😄

Forca Barca

BARCA MIT HAGYOTT KI uramisten neee xd

Shep
Arsenal

http://www.videolivestreaming.co.uk/channel3.php

3 ból 1 már megvan xDDDD
nem hiszem el,és féltem a stuttgarttól picit,de végól jóhogy fogadtam rájuk 😄 viszont a lyonon örülnék egy gólnak ,hogy legyen esély a 2.5 overre
buldozer99
3-0 lol, nekem kell egy lyon hendikepp,egy barca gyõzelem, és a liverpool meccs 1. félidõ x.

Forca Barca

fsgh
Stutgartal mi van?😄Dd 3-0.

jön a 3-1?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

azta kurva 3 0 a stuttgart

Matthew Prosac
alkmaaron vagy olyimpiakoson sztem nem 😊
stuttgart 3-0

2 percen belül lyon gól lesz

baszki kiev igen küldi neki a témát xd

Shep
Mondjuk nagy reményt nem fûzök ahhoz a szelvényhez,

Matthew Prosac
nekem az Arsenalra kellene találnom egyet, de nem sikerült eddig mûködõ streamet keríteni. Valaki?

ááá nem gondoltam,hogy a 1.5 over ilyen hamar meglesz 😄 na meg azt se h ennyire sima lesz a német siker :S
itt lesz még 3 gól tuti 😄 hiszen a románok hajtanak az ikszre azt igy konra és gól 😄
végree azért örülök,hogy ennyi bl játéknap utan ott tartunk h potyognak a gólók
minden meccsen lesz gól a féidõben ? 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Shep
Az a jó akkor lehet 1-már meg lehet az 5-bõl.

Matthew Prosac
sevilla is alakul

WuFraZselic
stuttgart 2-0, hát ez gecijó

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Barca meccs

http://myp2p.futbolarg.com/ch1.html

és én még miattuk izgultam..bezzeg barca xd

Matthew Prosac
Stuttgart gyorsan el akarja dönteni 2-0

stuttgart 2-0 xd

na ja de most nézem én megraktam félidõre a kijevet meg a fiorentinat 😄 23as szorzó igy ez a kettõ, bár sztem nem jönnek de mondom egy 100ast megér.tkp barcát akartam egyedül de ugy kicsi az .
viszontmost,hogy már 1-0 tuti nem lesz ez a féidõben is 1-0 😄
nekem is, szerintem ma túl sokan mondták el haveroknak,munkatársaknak stb., hogy a digin ilyen jó lehetõségek vannak.

WuFraZselic
helyes, vezet a Stuttgart

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
Stuttgart is vezet.

Shep
Nekem be is szart a digisport 😞

ott a stuttgart gyerünk barca xd

Matthew Prosac
hát, én ezt éreztem biztosnak mára:
Olympiakos - Arsenal H 2,05
Lyon - Dvsc (0-1) H 1,58
Milwall - Staines Town H 1,25
700-> 2800.

kievre és sevillára még tippeltem volna min4 gólt, a newcastle meccsre egy X-et... de inkább nem tettem poénszelvényt.

nana -.-

Shep
Ennyi is marad 1-0 😊

nem ezt mondtam 😄 hogy látom este irjátok " OMG Barca lool 😮OO 😄 " tudtam bazze jeee a kijev gól megvan 😄 elég hamar 😄
ugy néz ki itt a 1.5 gól over jönni fog ^^
Shep
Lol vezet a Kiev

atya ur isten meg elsem kesztek Barca mar golt kapot 😞 😄
vezet a kijev lol? XD

illetve nem raktam emg az inter-barca-liverpool kimentelt mert ott meglepit várok és inkább kihagytam
én ilyen 2 gól minimum sok meccsen 😄 oly lõ gólt,kijev is
akkor Lyonon minimum 3 gól 😄
akkor lisandro 2 gólt lõ minimum (a mesterhármast nem mertem bevállalni 😄)
stuttgart lõ gólt.
akkor sevilla-lyonon 4 v több gól 😄
és ön?
Már elegem van na😄 Arsenal a fiatalaival csak megveri az olympiaskoszt😄

láttad az összefoglalót?
tökmind1 h megadták volna-e vagy sem 😄 mert azaz egyenlítõ lett volna ami végül sikerült.
a végén eladták a labdát és kész.nem koncentráltak eléggé...
Matthew Prosac
na hazaértem srácok, sry hogy nem írtam be a tippjeimet (ez annak szól, aki tanácsot kért tõlem), de reggel elaludtam és siettem vonatra, és hát.. most értem haza ebben a pillanatban. ki mire tett? 😄

hát nem semmi vagy

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit