Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
Napi tuti:

Galata és Rapid Bukarest gyõzelem😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shep
Igen rájuk.
Ez meg mi?

Esetleg fogadhatnál erre is 😄
Mi lesz elõször?,
Elõször Németország nyeri a foci világbajnokságot vagy elõször egy ember lép a Mars felszínére?
Elõször Németország nyeri a foci világbajnokságot 1,60 Elõször ember lép a Mars felszínére 4,20

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
te sem tudod már jó dolgodban hogy mire fogadj <#szomoru1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

azaz a galatara?

Swedish Idol 2009 : Gyõztes
+1
Erik Grönwall
1.27
Calle Kristiansson
3.75

itt meg poénból érzem,hogy jön a magas szorzó 😄
lehet 50ft-ot megrakok rá márcsak azért is ,hogy holnap megtudjam nézni az eredményt xD na meg ha bejön lesz majd 200ft-om 😄
Shep
Hát én mertem igaz 2/3-as szelvényben vannak 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
a Galata pedig csakazért is nyerni fog ma, mégpedig azért, mert már senki nem mer rájuk fogadni/sokan fogadnak ellenük. Ez ilyenkor tipikus. Egy kibrusztolt 1-2, 1-0 után. Mindenesetre én tartom magam ahhoz, hogy török bajnokira jóideig nem fogadok, szóval erre sem tettem...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
na énis megraktam mai tétjeimet

ezressel: Westerlo - Anderlecht X 3,35
ötszázzal: Sittard - DenBosch V 2,0/Salzburg-Karnten H 1,12/Hertha - Leverkusen H 4,1 kombó

hajráhajrá

1X
X2
2

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Hertha BSC - Bayer Leverkusen
1-2-12 VS 8-7-0
tavaly a hertha oda-vissza 1:0 ra elverte a bayer-t
egymás ellen 2003ban ikszeltek utoljára.
a leverkusen még nem szenvedett vereséget ebben az évben így azt mondom ez nálam 1X2es mérkõzés és ahogy írtam ilyen erõsorrendben!

Antalyaspor - Galatasaray
5-3-7 VS 9-3-3
tavaly az atalya ilyen felállásban 1:0ra legyûrte a Galatasarayt ,idegenben meg 1:1es döntetlent játszottak!
szóval itt nálam nagyon benne van a hazai gyõzelem,fõleg,hogy a múltkor odahaza pontokat vesztett a galata.
antalya hazai mérlege 4-1-2 - lõtt-kapott gól 11:5
galata idegenbeli mérlege 4-0-3 lõtt-kapott gól 11:11

szóval itt is 1X-nek érzem ezt a mérkõzést
utoljára 8 mérkõzésükkel ezelõtt volt 4 v több gól így most megint elkövetkezik ez az idõ 😛

Westerlo - Anderlecht
utóbbi 8 egymás elleni mérkõzésüket mindig a Juhász legénység nyerte!
sõt a legutóbbi 4 mérkõzésük alkalmával az Anderlecht még gólt sem kapott a Westerlotól!
Mivel a vendégek bombaformában vannak és elõbb utóbb egy baki befog csúszi (és hát mikor ha nem most) igy azt mondom ez a mérkõzés egy jó nagy döntetlen lesz és ezzel meglesz az Anderlecht elsõ idegenbeli bajnoki döntetlenje.

Ajax - NEC
hazai egyértelmûen

18 Hertha BSC - Leverkusen: Hertha BSC szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.49
133 Ajax - Nijmegen H 1.17
210 Antalyaspor - Galatasaray: Antalyaspor szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.46
131 Westerlo - Anderlecht: Anderlecht szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.14
Eredõ odds: 2.90155

ez sztem egy tuti szelvény 😄 hiszen hazait érzek a hertha és az antalya meccsen ergo a hazaiaknak gólt kell lõniük és hát így elég jó szorzónak tartom azt,hogy a hazaiak lõnek gólt.

sõt kiszámoltam ha a legnagyobb szorzó jön akkor nyerhet kb 19300at
ha az ajaxot teszi meg egyedül ennyi pénzel akkor 19600 at 😄
szóval semmiképp sem éri meg igy variálni xD
Shep
Jó és ha az Ajax nem jön akkor mg minden úszott, Ez így hülyeség ha utánaszámolsz szinte ugyanott vagy, mintha csak az Ajaxra teszel 13e-t, ami már csak azért is jobb, mert ha nem jön az Ajax nem 20e-t csak 13-at buksz.

csyta
Mindhárom lehetõséget megjátszanám külön szelvényeken. Ha bejön az Ajax meccs, akkor már mindegy, mert pluszba leszek összességében (2 bukott szelvény, 1 jó). Legjobb, ha X lenne a vége. 😊

nem hiába külföldön játszó játékosokból áll a socceroos...(ausztrál válogatott)
#22968: hagyd a fenébe a a portugál meccset,3 esélyes derbi

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Shep
Á ez az ausztrál foci egy kabaré, mintha minden országból összeszedték volna a lehetõ legszerencsétlenebb, null technikás játékosokat és azokat fociztatnák, ehhez képest még egy magyar bajnoki is maga a csoda.

csyta
Sziasztok. én mára valami ilyesmin gondolkoztam, ha feljutok a lottózóban.. (most szánok rá ennyit..)

Szelvény 1
Pacos Ferreira - Nacional Madeira H (2.66)
0-1 Ajax - Nijmegen H (1.46)
tét: 6500

Szelvény 2
Pacos Ferreira - Nacional Madeira D (2.85)
tét: 6500

Szelvény 3
Pacos Ferreira - Nacional Madeira V (2.62)
tét 7000

Ha összejönne az Ajax 0-1-rõl akkor már biztos pluszba lennék, az a másik meccstõl függ.

Szerintetek ez így értelmes, vagy hagyjam a francba ?!?

fergusonpapa
haha,ere vajon lehetet fogadni??😄DDD

www.icewebhu

Shep
Azért ez sem rossz

http://sportgeza.hu/futball/2009/12/10/ha_lehmannak_mennie_kell_a_bl-meccs_nem_akadaly/

WuFraZselic
Pohang gyõzelmére mit mondasz? én azt néztem ki mára az ajax mellett...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
szvsz semmiképpen. Anderlecht és Hertha is nagyon gyanús (elõbbi x-re utóbbi pedig az év meglepetését okozva hazaira😊. Ajax meg nem ér meg egy hendikeppet ilyen szorzóért...de ez csak az én véleményem

Hello mindenkinek!

111 Westerlo - Anderlecht V 1.70
90 Hertha BSC - Leverkusen V 1.76
107 *(0-1) Ajax - Nijmegen H 1.46
85 TP Mazembe (COD) - Pohang (KOR) V 1.83

Eredõ odds: 7.99403
Tét: 5000 Ft
Várható nyeremény: 39970 Ft
A fogadás ára: 5000 Ft

Meg merjem tenni? 😮

Hertha BSC - Leverkusen 4.10 / 3.35 / 1.76 V
Antalyaspor - Galatasaray 4.15 / 3.35 / 1.75 V
Westerlo - Anderlecht 4.45 / 3.35 / 1.70 V
Ajax - Nijmegen 1.19 / 5.50 / 11.50 H

vélemény? xd

Portimonense 0 - 0 Feirense
39' tõl a vendégek emberhátrányban :S még jó,hogy over 1.5 re raktam 😄
szerk.: 1-0 😄
remélem még 1et bevernek 😛
fenrob
http://www.expekt.com/vstech/games/startgame.jsp?gameId=16&gameMode=fun
az ilyen jatekokat manipulálják vagy azért lehet vele nyerni ?😄

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

WuFraZselic
sajnos 2ezret tettem a 2 francia + svájci meccsre. szóval ez csak +1300 végülis =(

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
Azért a helyzet annyira nem fényes. De ezen a héten eddig +11 😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

grat
ok,azt hittem azt rakta meg,hogy félidõben lesz 2.5 over 😄 elnéztem 😄 Nézdbe,hogy félálomban irtam amit 😄
na kb 800 ft tiszta haszontól estem el,csak mert én elalszok <#falbav>
holnapra am sztem a hertha elveri a leverkusent!!!! (elvégre a Bayer még nem szenvedett vereséget és hát ki mérje rá ezt ha nem a csontutolsó a már pontokért vért izzadó Hertha BSC xD
am a galata is sztem kikap az Antalyaspor vendégeként.
szal holnapra nekem ez a 2 tippem van :S
WuFraZselic
42 Lille - St-Etienne H 1.55 (4-0)
6000 > 9300

óje

Shep
Amúgy 5 perc alatt csinálok ilyet win 3.1-ben paintbrushal 😄DDDDDDDD

Ha jól sejtem a múltkori -20 már majdnem vissza is jött nem?

Shep
Miattad nem lett x a Túloz meccs, nem jövök ide többet, mert direkt elátkozzátok ami nekem kell 😊 Vén szemmel verõ, kuruzslók 😊 Legalább a Boston meccset ne átkozzátok el.

fsgh

Ez jött😊

MrSpock
Ááá ez nem igaz!Köcsög Ceske Budejovice-Brno 0:0 jégkorongban!
2 szelóm lett volna jó ha egy nyamvadt hazai gól esik 2X500ft egyik 7230,másik 5595ft.Én hülye pont ezt ráírom fixnek mindkettõre:-(Bármi mást írok jó,és még jobb oddssal.Reggelre természetesen a San José-LA ment el úgyszintén döntetlen,de azon "csak" 5700ft:-(

Go Jeff Go!!!!

fsgh
Na vége van mind2 meccsnek
4-0
2-0

fsgh
4-0 a Lillenek.

WuFraZselic
St. Etienne kapitulált 😄

fsgh
Még 1 Tolouse gólt PLS!!😊

WuFraZselic
St Gallen 4-1 a picsába 😄 miért nem vendéget tettem xD

fsgh
Luzern-St Gallen 1-4 😄 oké ez vicc...

fsgh
Lille gól 3-0

a pontos eredményes szelómat vitte, de legalább 2,5 felett vannak a gólok😄

akkor most egy Tolous gólt is pls!😊

na megvan a 3.😄 az a poén h véletlenül 3-szer tettem meg 300Ft-al....😄

WuFraZselic
Lille 3-0, asszem megvan a 9300 Ft

fsgh
Nem igazán akar több gól esni...pedig jöhetne 1-1 vendég és egy Tolouse gól😄

Shep
2 meccs mindkettõ 2-0 ez bunda, ilyen nincs 😊

Shep
Bûvölöm ezt a szart, de csak nem akar 2-2-t mutatni 😊

Shep
Miért írta volna? Félidõben rakta 0-0-nál, hogy over 2,5 gólja lesz a a hazainak még nyerhet vele,

Shep
Igen bele, nincs minimum (levelet remélem használtad, küldjem újra? 😊)

over = felett
igy már vágod ugye?😄
de sztem már ki is írta,hogy " vesztes "
Oké.Gondoltam. Köszi

fsgh
Még kell egy gól neked

ooohogy azzzzzz aaaaaaaa ********
mondom gyors megrakom 500al vagy vmennyivel a toulouse-lille duoót :S erre mit látok? már javában megy a mérkõzés :S (elaludtm a fogadást :S )
am bwinen nincs kikötve h mekkora a min szorzó a megforgatásnál?
és élõ fogadás is beleszámít a forgatásba?