Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
elsõnél kérik a személyit meg a bankkártyát ha arra fizettetnéd
csyta
Antalyasport-Galata 1-0.. remélem lesz vagy 3-0.. 😄

na ha kifizetést kérsz akkor kérik a személyit? nemtudtam...
fsgh
Na én lépek. Találkozom haverokkal. Sok sikert a többieknek.

Kolenznek meg szorítok😊

Szioasztok!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

dave9004
én is írtam már neki hogy csináljanak vmit, de nem írnak a rohadtak vissza.
de az kemény hogy ennyi idõbe telik nekik
ojeeeee 1-0 😄DDDDDDDD
ojeeeeeee
ojeeeeeeee 😊
fsgh
3-1 lenne az igazi 😄 de nem vagyok telhetetlen.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
én december 6-án elküldtem nekik a személyim másolatát, erre ma visszaírnak, hgy nem kaptak semmi dokumentumot, úgyhogy törlik a kifizetési kérelmem. ma már a személyim mellé egy print screent is mellékeltem arról, hogy 6-án valóban írtam nekik és csatoltam amit kértek... nem egyszerûek

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

dave9004
csak azért mert engem nem enged belépni a jelszavammal, kiküldettem a jelszavamat, azt másoltam be és semmi.
Közben szerdán elindítottam elsõ kiutalásomat, és töltöttem fel képeket személyimrõl meg bankkártyáról ahogy kérték.
Most meg nem tudok belépni. Most ezek így akarják ellopni a pénzemet?
és most hajrá Antalyaspor 😛 legalább 1-0 legyen majd ha 1-1 már nem érdekel
hát figy ha 2-0 át látok az eredményjelzõn akkor ok aztán tõlem legyen 2-1 de amíg 1-0 addig nem akarok 1-1et látni mert aztán közel az 1-2 😄
Shep
Úgy lenne az igazi ha a végen 2-1 lenne minimum.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

van
be
dave9004
halihó van itt most betclick-es? és be enged titeket lépni?
fsgh
Na Pohang meccsnek is vége van. Hivtalosan is csak egy Koblenz gól kell. Lesz rá 45percük. Bár necces lesz. annyira azért nem jó csapat...

fsgh
nem lenne rossz😊

WuFraZselic
az korrekt. gyanús hogy bejön 😛

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
Pohang gyõzelem,A most véget érõ román meccen hazai gyõzelem, és a Koblenz meccsen az hogy mind2 csapat lõ gólt.

fsgh
Bwin. Nagyon jó oldal. nagyon sok fogadási lehetõséggel.

WuFraZselic
csak pohang + koblenz gól volt megtéve? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

sziasztok. most kezdenék el online fogadásokat tolni,melyik oldalt ajánljátok a kismillió közül ?

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

fsgh
Ha Koblenz lõ egy gólt 1000bõl 6250et. szóval kéne...

WuFraZselic
mennyit nyersz?

fsgh
Már csak egy dolog kell a szelvényemhez. Koblenz gól!

WuFraZselic
így már kicsit bánom hogy átzh-ztam a pohang meccs fogadási határidejét :S 1.83ért pedig nagyon tetszett

Atti12
kiütöttél 😄

WuFraZselic
1-2

fsgh
1-2!!!!Pohang!! 😊)

fsgh
Pohang nem igen akar nyerni rendes játékidõben:S

fsgh
Én megraktam egyik szelvényemen hogy mind2 csapat lõ gólt a másikon meg hogy hendivel nyer a hazai😄

tehát egy 3-1 tökéletes lenne😄

áá nyerjen a hazai azt a másik két b2es meccsen 2 gól lgyen min.
egyiken már 1 megvan szóval jönni látszik a szeló 😄
fsgh
Kaiserslautern 1 - 0 Koblenz

na még vendég oldalra is kéne egy gól😊

fsgh
Bizony😊

Atti12
1-1 😊

fsgh
Unatkoztam így át megnéztem mi lehet tuti holnapra...

fsgh
legalább akkor nyomnak. Hátha meglesz az a fordítás.

Atti12
nézem a meccset digin.. Komolyan egyik koreai olyanokat hagy ki amit még én is röhögve berugok -.-

fsgh
Nem lenne rossz ha fordítanának...

fsgh
erõs 3:3 gyenge 0:0 😄 szerintem😄

Atti12
de szerencsétlen ez a koreai csapat.. 😄

csyta
Mai szelvényeim :

A szelvények 1000el kerültek megfogdásra

1
HIFK-Ilves H
JYP-Hameenlinna H

2
Mozembe-Pohang jut tovább V
Kaiserslautern-Koblenz H
Salzburg-A Karnten H
0-1 Ajax-Nijmegen H

3
Padova-Cesena V

4
Ajax-Nijmegen H
Westerlo-Anderlecht V

5
AGOVV-Helmond H
F Sittard-Den Bosch V
Ajax-Nijmegen H

6
Antalyaspor-Galata H
Ajax-Nijmegen H
0-1 FC Bruges-Mechelen H (ez holnap lesz)

Shep
Milyen a gyenge döntetlen? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

erõs döntetlen 😄
L3vi
Liverpool-Arsenalra ki mit tippel?

Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-

a-a
véletlen rátaláltam és jött az ihlet 😊 ezt úgy nevezik a "sors" 😛
VRolee94
Ha télleg az lesz akkor le*zophatják a *aszomat az Amtszerdamiak <#mf1><#mf2>

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

szerintem rakd meg 12-be,X tuti nem lesz ASD:ASD:SAD

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Matthew Prosac
ezt az Ajax hendikeppet olyan sokat megtettétek, hogy richtig 1 góllal nyernek majd az amszterdamiak

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

VRolee94
Én ezt raktam mára + holnapra.

Hertha BSC - Leverkusen V
*(0-1)Ajax - Nijmegen H
Westerlo - Anderlecht V
Bochum - Bayern München V
Chelsea - Everton H
Man. Utd. - Aston Villa H
Barnsley - Newcastle V

200 --> 4650

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

Shep
Remélem igazad lesz 😊