Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Bochum - Bayern München V 1.46
Marseille - Boulogne H 1.27
Rapid Wien - Ried H 1.35
FC Bruges - Mechelen H 1.35
Twente - NAC Breda H 1.36
Motherwell - Celtic V 1.56
Tottenham - Wolverhampton H 1.28
nah ezekbõl melyeket tegyem meg 1-2k körül? én a celtic és talán a Bruges kivételével az összeset megtolnám
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
M City kikap ma? (ideje lenne nem?) Chelsea-Everton 0-0 ?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Nem tudom mi lelte ezt a Cagliarit, de az elsõ 4 fordulót követõen nagyon megtáltosodtak. 😊 Fõleg otthon nagyon erõsek, de azért idegenben is szép kis skalpokat gyûjtöttek.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
133 Hoffenheim - Frankfurt H 1.55
187 Marseille - Boulogne H 1.27
184 PSV - AZ Alkmaar H 1.53
152 Tottenham - Wolverhampton H 1.28
Eredõ odds: 3.85511
a wolfsburg otthon szintén kikap a dortmundtól
a bréma-schalkén vagy 4 gólt fogunk látni és bárki nyerhet
a feyenord 4 nyeretlen heerenveen találka utan ismét nyerni fog.
hoffenheim annyira tuti hazai,de félek egy gyenge ikszet fognak tolni
huuuh bari-juve
na ez kemény meccs,mert ezt mondom a hét eleje óta ,hogy tuti hazai!
egyrészt a bari naon jó,másrészt siman belefér egy vereség a juve részérõl (forma alapján gondolom,mert keretileg természetesen nem)
másrészt errõl a mecsrõl álmodtam 😄
álmomban késõn akartam fogadni erre meccsre és odanéztem az eredményjelzõre és láttam,hogy 3:2õt mutat az eredményjelzõ és kicsit bosszankodtam ,hogy nem raktam meg a hazait pedig bíztos voltam benne 😊
chelsea meg 1.27ért sztem naon veszélyes ! itt nem várok több gólós chelsea gyõzelmet,sõõõt sztem lehet ikszelni fognak vagy max 1 góllal nyernek az everton ellen (2-1)
Lesz a 2 nap alatt vagy 1000 meccs nem igaz, hogy nincs 1-2 olyan ami tutibb lenne ezeknél, persze a te pénzed arra szarod el amire akarod 😊
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
133 Hoffenheim - Frankfurt H 1.55
130 Bochum - Bayern München V 1.46
187 Marseille - Boulogne H 1.27
179 Rapid Wien - Ried H 1.35
193 FC Bruges - Mechelen H 1.35
182 Twente - NAC Breda H 1.36
Motherwell - Celticen még gondolkodom. a többi szerintem jólehet
megfogadtam, és mostmár tényleg betartom, NHL meccsre hazai 1.6os szorzónál X2õt kell tenni
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
2. 1. FC Kaiserslautern - TuS Koblenz -1
3. Ajax - NEC -1
----------
Ma is dõlt a lé!
1euro-->2.18
Holnap nyerni kéne aztán kijövök a kritikus idõszakomból ..xD
PSV - AZ Alkmaar 1.53 / 3.45 / 5.90 H
*(0-1) Barcelona - Espanyol 1.50 / 4.35 / 4.65 H
Tottenham - Wolverhampton 1.28 / 4.55 / 9.10 H
2.88x
szerintetek??
MU gyözelmét nagyon érzem de nem akarom megteni
www.icewebhu
gondoltam hátha 😛
viszont meglepõ módon az Ajax hendivel is hozta a hoznivalót 😄
egyrészt mert 4 gólt jósoltam
másrészt meg 3-0 után jön a 3-1 xD
18 Hertha BSC - Leverkusen: Hertha BSC szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.49
133 Ajax - Nijmegen H 1.17
210 Antalyaspor - Galatasaray: Antalyaspor szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.46
131 Westerlo - Anderlecht: Anderlecht szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.14
Eredõ odds: 2.90155
és most nemcsak mondtam,hogy ajándék a szorzó a Hertha és Antalyaspor gólra,hanem meg is raktam <#buck>#buck>
de a védõn megpattant és a léc alatt éppen be a felsõbe 😄D LOOL
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ajax 2-0
de nekem most egy Westerlo gól kell