Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elképesztõ mennyire szarrágók az NHL-es csapatok...komolyan mondom,mostmár arra fogodok fogadni,ha az esélyesebb játszikk otthon,és full gyenge ellenfél a vendég csapat,akkor behúzom 2-be...a focis szelóm viszont jól áll,ma jön csak a java,de tegnapra bejött az Ajax(1),és a Hertha meccs is(1X)

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

WuFraZselic
Hoffenheim - Frankfurt H 1.55
Bochum - Bayern München V 1.46
Marseille - Boulogne H 1.27
Rapid Wien - Ried H 1.35
FC Bruges - Mechelen H 1.35
Twente - NAC Breda H 1.36
Motherwell - Celtic V 1.56
Tottenham - Wolverhampton H 1.28

nah ezekbõl melyeket tegyem meg 1-2k körül? én a celtic és talán a Bruges kivételével az összeset megtolnám

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Nekem volt ML-ba i szóval úgy azért jött 😊

M City kikap ma? (ideje lenne nem?) Chelsea-Everton 0-0 ?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
az a vicces, hogy beírtam talán szerdán mikor beírták a Washington - Carolina H-t, hogy én nem tenném, mert 1.6-7 körüli szorzóért mindig szoptam nhl-be (buffalo, detroit, florida, pittsburgh), erre természetesen megtettem, és a ligautolsó a ligaelsõt majdnem megveri... á

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Hát sajnos az ilyen benne van, de amúgy tényleg elmehetnek a francba mind.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Banano
Pöjj...soha többé nhl.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Forza Italia
döntetlen

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

jAsOn VoOrHeEs
Cagliari - Napoli H ?

Nem tudom mi lelte ezt a Cagliarit, de az elsõ 4 fordulót követõen nagyon megtáltosodtak. 😊 Fõleg otthon nagyon erõsek, de azért idegenben is szép kis skalpokat gyûjtöttek.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

talán a wolfsburgon buktam hétközbe,akkor megraktam ,hogy nyer és kikapott 😄 most megrakom a vereséget és most bejön?

133 Hoffenheim - Frankfurt H 1.55
187 Marseille - Boulogne H 1.27
184 PSV - AZ Alkmaar H 1.53
152 Tottenham - Wolverhampton H 1.28
Eredõ odds: 3.85511
Shep
Illyk-szabályt melyik fogadásnál alkalmaztad?

valaki nemtudja,hogy hollandoknál mennyi a rekord a veretlen mérkõzéseket illetõen? (csak mert a psv már 34nél jár 😄 és jó lenne tudni mikorra várjam a vereséget 😛
na mivel a mainz nem szenvedett vereséget otthon ebben az idényben így gonolom a stuttgart nyerni fog!

a wolfsburg otthon szintén kikap a dortmundtól

a bréma-schalkén vagy 4 gólt fogunk látni és bárki nyerhet

a feyenord 4 nyeretlen heerenveen találka utan ismét nyerni fog.

hoffenheim annyira tuti hazai,de félek egy gyenge ikszet fognak tolni

huuuh bari-juve
na ez kemény meccs,mert ezt mondom a hét eleje óta ,hogy tuti hazai!
egyrészt a bari naon jó,másrészt siman belefér egy vereség a juve részérõl (forma alapján gondolom,mert keretileg természetesen nem)
másrészt errõl a mecsrõl álmodtam 😄
álmomban késõn akartam fogadni erre meccsre és odanéztem az eredményjelzõre és láttam,hogy 3:2õt mutat az eredményjelzõ és kicsit bosszankodtam ,hogy nem raktam meg a hazait pedig bíztos voltam benne 😊

chelsea meg 1.27ért sztem naon veszélyes ! itt nem várok több gólós chelsea gyõzelmet,sõõõt sztem lehet ikszelni fognak vagy max 1 góllal nyernek az everton ellen (2-1)
Shep
Miért akarsz németet, nem volt még elég belõlük?
Lesz a 2 nap alatt vagy 1000 meccs nem igaz, hogy nincs 1-2 olyan ami tutibb lenne ezeknél, persze a te pénzed arra szarod el amire akarod 😊

Hat gondolkodtam a Nurnberg - Hamburger meccsen is ,de azt kevesebb pénzért. 2,15 szorzó,nem hiszem,hogy nem fognak nyerni

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Shep
Nem hiszem ,hogy nem találtál attól tutibb meccset.

Shep
Még, hogy a Washington ,de az összes több is. Olyan kamu eredmények születtek, hogy a focisták is megirigyelhetnék. 3-ból 1 sem jött be 2 elment x-re a Devils meg égett a tök utolsó Carolina ellen, hát vicces.

Liverpool - Arsenal X2-re 1,53 szorzó van...Szerintetek megéri megkinálni egy olyan 100 euroval ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

WuFraZselic
mára ez tetszene, lehet cask ezt rakom meg 1-2 ezerrel
133 Hoffenheim - Frankfurt H 1.55
130 Bochum - Bayern München V 1.46
187 Marseille - Boulogne H 1.27
179 Rapid Wien - Ried H 1.35
193 FC Bruges - Mechelen H 1.35
182 Twente - NAC Breda H 1.36
Motherwell - Celticen még gondolkodom. a többi szerintem jólehet

WuFraZselic
ó hogy baszná meg a Washington, gondoltam hogy nem nyer, nehogymár bejöjjön a 7x-es szorzós szelvényem. így -1.9k a mai nap, +6k helyett...
megfogadtam, és mostmár tényleg betartom, NHL meccsre hazai 1.6os szorzónál X2õt kell tenni

Matthew Prosac
Ha tudjátok ki az a Szöllõsi György, és megvan róla a véleményetek (...), akkor írjátok alá ezt a petíciót 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Banano
Már megtaláltam...<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Banano
Ez micsoda?

Shep
Éjszakára 2/3-ba: Devils-Capitals-Flames

Banano
Betsson 4tw.De bwin is volt már,betclic,bet365,betway.

fergusonpapa
Ki holjátszik neten?

www.icewebhu

fergusonpapa
am neten folytatom ezután,mert több a fogadható mecs

www.icewebhu

Banano
1. Wisla Kraków - Zaglebie Lubin - 1
2. 1. FC Kaiserslautern - TuS Koblenz -1
3. Ajax - NEC -1

----------
Ma is dõlt a lé!

1euro-->2.18

Holnap nyerni kéne aztán kijövök a kritikus idõszakomból ..xD

fergusonpapa
na sokat számolgatam gondolkoztam,utoljára megporbálom MOST MÁR ÉSZEL

PSV - AZ Alkmaar 1.53 / 3.45 / 5.90 H
*(0-1) Barcelona - Espanyol 1.50 / 4.35 / 4.65 H
Tottenham - Wolverhampton 1.28 / 4.55 / 9.10 H

2.88x

szerintetek??

MU gyözelmét nagyon érzem de nem akarom megteni

www.icewebhu

na ja 😄
gondoltam hátha 😛
viszont meglepõ módon az Ajax hendivel is hozta a hoznivalót 😄
Hopp😄 ez nem jött be

Kurva isten:/ szarházi Herthán ment el a szelóm 5 bõl 4 bejött ez a tetves meg megtettem hogy 1. félidõ X erre ez a buzi lõ egy gólt

ajaxon lesz még1 gól érzem 😄 a vendégek lövik
egyrészt mert 4 gólt jósoltam
másrészt meg 3-0 után jön a 3-1 xD

18 Hertha BSC - Leverkusen: Hertha BSC szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.49
133 Ajax - Nijmegen H 1.17
210 Antalyaspor - Galatasaray: Antalyaspor szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.46
131 Westerlo - Anderlecht: Anderlecht szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.14

Eredõ odds: 2.90155

és most nemcsak mondtam,hogy ajándék a szorzó a Hertha és Antalyaspor gólra,hanem meg is raktam <#buck>
Shep
Anderlect-Galata-Asteras 2/3 simán jött 😊 Herta meg rohadjon meg, hogy megint nem tudtak nyerni.

Shep
Jobb lett volna a sima 1, mert azon volt több nem az 1x-en 😞

hát a faszom elsül <#eplus2><#csodalk><#nevetes2>

2:2 lett az xD
csyta
Hertha BSC 2 - 2 Leverkusen 😄 😄 😄 😄

92' 2:2 😄dd
a faszom nemhiszi el bazdmeg igy elkurni egy szögletet áhh nemtudnak megoldani

Shep
Ilyen egy hulladék csapatot, tetves lever is meghúzta a 30-as szorzót, hogy rohadjanak meg a bundás tetvek.

NEEEE URAMISTEN

ááh 😄 milyen szerencsés gól 😄 ami nekem jól jött xD
de a védõn megpattant és a léc alatt éppen be a felsõbe 😄D LOOL
Shep
Rohadék Herta nem hiszem el ,hogy nem bírta ki.

csyta
Hertha BSC 1 - 2 Leverkusen

URAMISTEN bocsa capslock de NYOLVANKILENCEDIK PERC NE XD

OTT A GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

Matthew Prosac
0-2 😞

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
vendéget hát
Ajax 2-0
de nekem most egy Westerlo gól kell

na és emberelõnybe a Bayer 😛