Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
az a baj, hogy sokan nem pihentek, hanem sérültek voltak :S

fsgh
A Fener meccset rakjátok meg X2-be. Nincs az az isten hogy a Törököknél a Galata és a Fener is nyerjen😄 túl papírforma

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
nyerni fognak. Szerintem azért mert kb mindenki pihent a Bl meccsükön😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shep
Nekem 1 szelvényem már jött Motherwell gól (1,51) + Stoke gól (1,21)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
MU-tól félek ,hogy leixelnek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Forza Italia
most vettem észre h az egyik meccsem már megy.

ht Stoke-Wigan 1-1

kell a Stoke gyõzelem

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

fsgh
ki tudja...Akár nyerhetnek is. mondjuk én nem rakom meg õket.

fsgh
Tegnap buktam... De még van fent pénzem. Ma nagyon jó meccsek lesznek😊 Toltam is egy ilyet:

Manchester United - Aston Villa H
1,45
Hoffenheim - Eintracht Frankfurt H
1,48
Rapid Vienna - Ried H
1,35
Iraklis - Panathinaikos V
1,55

2000----9000

Shep
Totthanamre hülyeség volt vajon raknom?

Shep
Én is azt tennék, de kiváncsi voltam így mit szóltok. 😊

fsgh
Arsenalra X2 raknék. Ahogy a Madrid meccsre is. Am jó.

talán kombiba 😄
áá nagyon jó ez a bl összefoglaló ma a tv2õn :S
realon a hibázott büntetõt se mutatják :S a porto öszes gólját sem szal vicc
Shep
Ezekhez mit szóltok?

Sunderland - Portsmouth
1 1.80
Stockport - Charlton
2 1.70
Valencia - Real Madrid
X 3.25
Liverpool - Arsenal
X 3.25
Racing Santander - Xerez
1 1.70
Getafe - Tenerife
1 1.75

MaSzKa
Barcelona - Espanyol

nem ez a tutti?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Shep
Német meccsre ilyet mondani, nagy bátorságra vall 😊

nap tutijának érzem :S csak a gáz,hogy pár hete nem nagyon raktam meg mikor nyetek így félek,hogy pont most b*sznak ki velem :S de remélem jól járok velük 😄 a gáz,lassan már minden mai mérkõzéstõl félek mert elég sokszorz néztem át a kínálatot.
Shep
A BL döntõre esélyes csapatot én is néztem, de kevés volt az 1,5 2/3-ba így nem fért bele.

real-valencian 10 szöglet felettre 1.38ért megéri megrakni?
gondolom rangadóról révén szó hajtani fognak,ha vki gólt lõ akkor mégjobban :S szóval sztem szöglet meglehet a minimum 11 :S az a gáz,hogy a mérkõzések statját igy nem szoktam figyelni és igy nemtudom mennyire sok szöglet szokott lenni az ilyen rangadókon.

raktam egy ilyet (féltem simaba rakni a bari-t)

Bari - Juventus Duplaesély 1. félidõ: 1X
1.45
Valencia - Real Madrid Gólok száma: Felett 2.5 goals
1.65
TSG Hoffenheim - Eintracht Frankfurt : 1
1.52
3-as kombi
Teljes szorzó:
3.64
Shep
Real szerintem is x de én inkább 4-4 felé hajlok, vagy 0-0.

erõs iksz :S nemtudok elképzelni a 2:2õn kívül más eredményt :S
de én a barcatól is félek ,szal 1.2ért nem is merem megrakni
Shep
A Valencia - Real meccsen, meg vagy nyer a Valencia, vagy x lesz, vagy nyer a Real.

WuFraZselic
elsõ megérzésre hallgatni kell 😊 én megtettem õket egy alaptétes szelvényen

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

chelsea otthon 7 meccs 1 kapott gól és 20 lõtt
everton idegenben 2 gyõzelem és 5 vereség mellett 0 döntetlen
elvileg sima hazai lehet de amilyen formába van a chelse egy iksz is simán összejöhet,viszont akár gólparádét is bemutathatnak 😄
Shep
Hát ez az tegnap este mikor úgy átfutottam, hogy mit raknék be egy 3/5-be akkor a City-t beleraktam, de most meg nem tudom, na mindegy van még idõ a meccsekig.

Shep
Nem rád 😊, de ha úgy érzed magyarázkodni kell az már egy jel 😊

TSG Hoffenheim - Eintracht Frankfurt Gólok száma: Felett 1.5 goals
1.19
Bolton - Man City Gólok száma: Felett 1.5 goals
1.24
1860 München - FC Augsburg Gólok száma: Felett 1.5 goals
1.25
Shakhtar Donezk - Fc Illychivets Mariupil Gólok száma: Felett 1.5 goals
1.10
Tottenham - Wolves Gólok száma: Felett 1.5 goals
1.13
Motherwell - Celtic Gólok száma: Felett 1.5 goals
1.22
VfL Bochum - Bayern München Gólok száma: Felett 1.5 goals
1.19
Werder Bremen - Schalke 04 Gólok száma: Felett 1.5 goals
1.19
Marseille - Boulogne Gólok száma: Felett 1.5 goals
1.22
SC Heerenveen - Feyenoord Gólok száma: Felett 1.5 goals
1.15
10-es kombi
Teljes szorzó:
5.56

am még ide akartam rakni,a real,psv,rangers,bari meg még vmit hogy lesz min 2 gól a mecseken,csak nem engedik mert max 10 esemény lehet a szelvényen :S
WuFraZselic
nem a faszt nem 😊

Shep:
szerintem a City nyer

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

na,mai szelvény+tegnapi meccs
Ajax-Nijmegen H bejött,3:0
Bolton-City DV
Chelsea-Everton HD
Tottenham-Wolwerhampton HD
Valencia-Madrid DV
PSV-Alkmaar HD
Marseille-Boulogne H
még van egy szelvény holnapra is,de azt nagyon érzem,szal nem írom be 😄

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

ha rám gondoltál,akkor elmondom,hogy a tippmixezést már abbahagytam,azóta mióta beírtam még egyet sem adtam fel 😊 viszont rá 1-2 napra interwettenen megkaptam a bónuszt és most azzal játszok. hál isten eddig többnyire jöttek a fogadások,ezért már a többszöröse van a számlámon 😊 kopp-kopp-kopp

cesc fábregas

Shep
Majd te 😊 Én még végig se tudtam nézni mi lesz.

Matthew Prosac
Sporting meccs tûnik a nap tutijának arra nem rak senki?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Forza Italia
lehet de sztem x lesz

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Shep
Nem kellene már kikapniuk?

Forza Italia
sztem a city x lesz

Shep
Végül amúgy mit raktál? City-re te mit mondasz?

Shep
Hát az lehet csak messze nem lenne reális 😊

WuFraZselic
á, mindenki 1/10nek vallaná magát 😄

Shep
Amúgy az irodák logói helyett inkább a függõség nagysága kellene a nevek után 😊

Shep
Akkor ne tegyél semmit az a biztos 😊

WuFraZselic
pedig a múlthéten tényleg megfogadtam... de a tegnapi 2k bukás ellenére is 7ezer indulótõkébõl még van ~42.800 a számlámon. mára kéne vmi tuti, mert jöv hét új gép, ki kell vegyek mindent 😄

Shep
Nem rád gondoltam momentán 😊 Bár ugye ... 😊

WuFraZselic
egy ilyen sikeres bl-szerda után van mibõl forgatni a pénzt 😄

Shep
Azért látom növekszik azoknak a száma akik azt mondták ,hogy vége befejeztem a fogadást aztán tessék 1 napot sem bírnak ki nélküle 😊

WuFraZselic
ebbõl a 8 meccsbõl csak ezt a 3at tennéd meg? 😊Celtic azóta van bombaformában, hogy nem fogadtam rájuk a 3-3 után 😄 tõlük tartok mint írtam

Na akkor erre mit mondjunk???
http://www.pixter.hu/video?id=16808
Valencia - Real Madrid H
Le Mans - Valenciennes V

esetleg az elsõt 1X-be,a másodikat meg X2-be. még így is elég korrekt odds 😊

cesc fábregas

WuFraZselic
#23131-bõl válogass 😄 én Rapidot tenném meg, elég biztosan hozzák a meccseiket pláne otthon

Atti12
Kéne nekem mára 1 tuti. Ötletek? 😊

Marseille,Celtic,Bayern
---------
Marseille nyerni fog,a Bolulougne eléggé gyenge
Celtic nyerni fog,bombaformában vannak
Bayern is nyerni fog,a keddi meccs nagy erõt ad nekik
szvsz 2k-val told meg ezt a szelvényt

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának