Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
87 De Graafschap - Zwolle H 1.60
235 *(0-1) Internazionale - Lazio D 3.75
91 Haarlem - Cambuur V 1.51
Eredõ odds: 29.47383
3/4-be szerintetek?😄
Forca Barca
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Olympiakosz (görög)–Bordeaux (francia)
Internazionale (olasz)–Chelsea (angol)
Bayern München (német)–Fiorentina (olasz)
CSZKA Moszkva (orosz)–Sevilla (spanyol)
Lyon (francia)–Real Madrid (spanyol)
Porto (portugál)–Arsenal (angol)
AC Milan (olasz)–Manchester United (angol)
Nem gyenge meccsek lesznek.
de a 2.200ft-ost nem értem 😄 legalább 1et levettél volna azt kalap hátha ugy jön be 😊
vagy amelyiket legjobban érzed azt megnyomni 1 kilova azt csõ 😄 de szép eredmény ez 😄
West Ham lõ gólt
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
everton-lazio menjen a busba
avicc h a szisztémám szerinte fogadásal megint nyrehettem volna
azaz az esélytelen csapat gólt lõ amire kb 1.5öt tuti fizetnek :S
azz jött volna a bate-levszki-aek-timisoara...
<#szomoru1>#szomoru1>
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
0-1 Schalke-Mainz H
Den Bosch-Omniworld H
Haarlem-Cambuur V
Caen-Laval H
Még a Schalkén gondolkozom 0-1 H val.. Lehet jobb lenne egy sima Schalke gyõzelem, de az csak 1.45.. :S
Szerintetek nyerni fog 2-vel vagy többel ?
Egyébként nekem az ment el,mert sima H-ra írtam:-(
Go Jeff Go!!!!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ha nem lõnek akkor csak kicsit.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
054 Franciaország - Spanyolország V 1.61
077 Schalke - Mainz H 1.45
088 Den Bosch - Omniworld H 1.52
091 Haarlem - Cambuur V 1.51
104 Caen - Laval H 1.65
de mosmtár akkor hajrá villareal csinálja meg azt amit a hétvégén 😊 meg steau és everton nyerjen 😊
viszont sírok mert tippmaxon lehetett fogani,hogy félidõben lesz gól adott meccseken 😄
én kiválasztottam kettõtt 😊 remélem gondoljátok melyik kettõt sikerült?
Lazio-Everton duot :S persze ezen a kettõn nem lett gól 😄
és még kéne mára a Twente, aki most egyenlített😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ma nyertem pár ezret eddig😊 visszajönni látszik a tegnapi nap😊 mindjárt rakok majd képeket.
ez lemaradt 😄
ezaz 😊
Óriási mezõnyfölényben játszanak egyébként
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION