Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
Hát ezaz és ugye tudjuk h pár éve már bukott a Barca klub VB-t😊

Atti12
azért az estudiantes nem olyan rossz csapat 😊 ennyiért nekem nem érné meg.

ForRedGlory
Mondjuk vársz a 20. percig, akkor kicsit felmegy a Barca szorzója mondjuk 1.25-re (feltéve, ha addig nem rúgnak), és akkor érdemes rájuk tenni.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

rooney8
nemáár :CC

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

csyta
Steaua-Twente 1-0

MaSzKa
Estudiantes LP - Barcelona Estudiantes LP (H) vagy Barcelona (V) nyeri a Klub vb-t 3.60 / --- / 1.20 V

a Bwinen már csak 1.15x-es erre az odds

szerintem ez a hét tuttija

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ForRedGlory
Köszi 😊
A tenisz is jó, ott csak kétesélyes a dolog 😄

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

csyta
Fenerbahce-Sheriff 1-0

MaSzKa
illik 😄

csyta
Villarreal-Salzburg 0-1

w77d
én egy ideig teniszbõl éltem 😄

w77d
széép szeló.. nekem eddig tippmixben 150ezres tét volt a max XXD 5-ös lottón volt egy 92ezres szelvényem anno

ForRedGlory
Köszi <#worship>

Maszka, pluszban vagyok elég rendesen. Írtam pü-t.
Amúgy nem titok, kb 2 milliót nyertem tisztán az utóbbi 1 hónapban, amibõl 500.000 forintot elbuktam a Maccabin (kosármeccs volt, toronymagas esélyesek... ez van... kosárra soha nem fogadok, maradok a focinál, ahhoz elég jól értek) 😊

w77d
most mehetek holnap új szemüveget csináltatni.. olyan ideges lettem, hgoy ököllel rábasztam egyet...

rooney8
ezbeteg 😄😄 azér grat<#worship>😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

MaSzKa
+ vagy mínuszba vagy összesen?
grat

WTF GRAT!!! 6 biztos meccs bejött grat kajak<#taps>

De az a gól xD telibe rúgja a kapus kirúgásnál kb kirúgta 30 méterrõl azta laposan villa meg átemelte felette és bepasszolta

ForRedGlory
Nyertem egy kisebb összeget <#beka3>

Oziris666
Ha vkit érdekel Benfica - Aek Athén élõben a Story tv-n 😊

Atti12
a kapus félpályánál odapasszolta neki a labdát és begyalogolt vele 😄

villa b+ a 90ben elkurja a szelómat <#violent><#boxer>
akkor mostmár hajrá Lazio,Villareal,Everton 😄
csyta
Genoa-Valencia 1-2

LOOOOOOOOOOOOOOOL VIllaxD

mikor fujják már le a valencia meccset???
hálisten 😄
ááá mos picit szomcsi vok 😄
megraktam a steaua-valencia ikszet és gondolkoztam a celtic ikszen meg ha lehetett volna akkor ajax 4 v több gól-t tettem volna.
igy már 4 bõl 3 be is jött volna xD

valenciat fujják már le azt a steaua nyomjon egy nyugodt ikszet 😊
Matthew Prosac
ügye-ügye a Lille 3-1-et játszot... 😄 A tökéletes eredmény,.. kár hogy a Dinamo elbaszta az egyik szelvényemet.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Azért mert megbeszélt x volt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bazdmeg tizi at kihagyta villa mellérúgta

Shep
Hát a Celticnek kurvára fontos volt kiegyenlíteni 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ezaz TIZI A VALNECIA NAK

fenrob
Rapid Wien 3 - 3 GÓLCeltic jaj de véletlen:@

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

fenrob
pfffffff:@ ebbe az egész fociba,, ma 10 ezer elment a semmire..

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

preckess
Holnapra tuti? XD<#idiota>

Shep
Zágrábból nem lesz semmi 😞

Matthew Prosac
Timisoara 1-2. ennyit az esélyekrõl

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Genoa nagyon nyom

Matthew Prosac
Tudom, de legalább az utolsó 10 percre maradt esély 😄
Ezzel a Lille góllal pedig már legalább az egyik szelvényem bejött 😊

Matthew Prosac
Lille !!!!! MEKKORA GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!! 3-1!!!!!!!

Forza Italia
de ez nem elég kell mégegy

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
Dinamo Zagreb 1-1!!!!

Matthew Prosac
Gyerünk már Lille, mégegyet!

ááá... valencia nem fog kikapni<#duhos2>

Matthew Prosac
Temesvár meg vezet :CC

Matthew Prosac
Lille 2-1, kell egy hazai gól és bódottááá!!!

a lille meg gondoskodik róla,hogy izgulhassak a gyõzelmükért 😄
oo genoa köszi 😊 remélem nem lesz több gól 😄
A Dinamo és lõhetne azért 1-et
Shep
Hát a te pénzed, de ezt a hatást olcsóbban is el lehet érni 😊

hogyne...de most ilyen kedvem volt xd csak akartam egyet sirni és nevetni utána xd