Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki nézte a meccset megmondaná, hogy volt esély a V-re ??
Köszi
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Én Inter - Laziotol 2 vagy 3 gólt várok <#worship>#worship>
Forca Barca
nem játszik Sneijder, lehet csak a sima H-t kéne megtenni
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Tehát ha pl a REal rug két golt akkor nyertél 2-1 re
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
Ne kövezzetek meg, csak nem rég kezdtem és azt szeretném kérdezni, hogy mit jelent a hendikep, és ez PL: *(0-1) Real Madrid - Zaragoza ?
<#confused>#confused>
én még mindig csak ennyit látok, persze már zöldben, kezdem felbaszni az agyam.
122 Leverkusen - Mönchengladbach H 1.44 3-2
124 Dortmund - Freiburg H 1.49 1-0
126 Bayern München - Hertha BSC H 1.21 5-2
180 Bordeaux - Lorient H 1.40 4-1
175 AZ Alkmaar - ADO Den Haag H 1.30 3-0
133 Aston Villa - Stoke H 1.45 1-0
138 Manchester City - Sunderland H 1.46 4-3
140 Arsenal - Hull City H 1.19 3-0
155 Rangers - Motherwell H 1.26 6-1
171 Real Madrid - Zaragoza H 1.23 6-0
133 Aston Villa - Stoke H 1.45 1-0
177 Feyenoord - Willem II H 1.29 1-0
24k-ból 3ezret tettem volna fel 3 meccsre (lille, palermo, inter), és még legalább 2ezret 3-4 másik szelvényre, psv newcastle roma napoli everton etc. most meg fogom a fejem hogy lusta voltam feltölteni kártyáról , mert gondoltam délután 2-3 óráig "biztos jóváírják"...
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
81 Bordeaux - Lorient: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.37 2 gól
50 Estudiantes LP - Barcelona: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.26 1 gól
26 Arsenal - Hull City: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.21 1 gól
20 Manchester City - Sunderland: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.30 5 gól
87 Real Madrid - Zaragoza: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.16 4 gól
Eredõ odds: 3.68522
ezt jóváírták 😄
ezt nem ->
Eredõ odds: 2.08600
és ezt sem ->
122 Leverkusen - Mönchengladbach H 1.44 3-2
Eredõ odds: 3.00384
Tét: 300 Ft
szóval eléggé érdekesek :S
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
vagy most túrja fel a nemzeti nyomozó iroda az szrt-t
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
amúgy Dean, még mindig semmi? szerintem ezek a buzik az elhalasztott meccsek miatt baszkodnak, pár a 2 nyertes szelvényemen 1 olyan sem volt...
ááá 2.5 over nem lesz meg?😞
maszkaaa 1 hete megmondtam h nyern ez a két csapat xD hogy is mondjam? acélbíztos ez a lille 😄D
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
1.35ért ajándék volt.
Le mans idegenbeli mérlege 0-0-8 volt 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Másik példa: a United tegnap sima 3-0ra kikapott a Fulhamtõl, Ferguson le is nyilatkozta hogy a teljes védelem lesérülése miatt nem is lehet csodálkozni az eredményen... Egy héttel ezelõtt ugyanez a védelem és csapat idegenben simán 3-1re elverte a német bajnok Wolfsburgot, középpályáosokkal a védõsorban, számukra tét nélküli meccsen, a farkasok számára nagyon nagy téttel bíró találkozón...
Meg akartam még ma tenni a Newcastle-t (bejött), a Napolit(bejött) és az Olympiakost, de maradtam ennél a kettõnél.
Két nap alatt csak sajátokkal 10 000et nyerek 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
hát még wufa is panaszkodott,hogy nem kapta meg a pénzét szóval ezért nem írtam még nekik...
newcastle is hozza a hoznivalót 😄 hááááháááááháááááá kcsg juve