Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csyta
Sziasztok. Úgy látom kikapott a Parmám 2-0ra 😊 😞

Ha valaki nézte a meccset megmondaná, hogy volt esély a V-re ??

Köszi

Rash87
Mondd,h bunda,ma még csak 10* mondtad<#idiota>

Glory, Glory Man. United!

MaSzKa
a kiaxkszott cselzin ma ki bukott?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

WuFraZselic
na mind1, 4800al megtettem a sima H-t, így kerekítettem, többit kiutaltam, karácsonyig nincs több fogadás 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nyerőgép
Csak nem jutott más név az eszembe 😄
Én Inter - Laziotol 2 vagy 3 gólt várok <#worship>

Oziris666
Milyen minden meccsén???
kb 4meccse van igy elötte 9en gólt se kaptak😄

buldozer99
én 1 gólos gyõzelemet várok, meg is raktam tippmixen 0-1 D-t, kár hogy eddig 1 meccs ment el...:S

Forca Barca

WuFraZselic
no, ki mit mondd, Inter - Lazio H 1.4ért, vagy 0-1el H 2.1ért?
nem játszik Sneijder, lehet csak a sima H-t kéne megtenni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

de nevedbõl ítélve bizakodó típus lehetsz
fenrob
Azt hogy a mecs ugy indul hogy a Zaragoza vezet egy golal .
Tehát ha pl a REal rug két golt akkor nyertél 2-1 re

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Nyerőgép
Sziasztok!
Ne kövezzetek meg, csak nem rég kezdtem és azt szeretném kérdezni, hogy mit jelent a hendikep, és ez PL: *(0-1) Real Madrid - Zaragoza ?

<#confused>

WuFraZselic
a jóváírták alatt azt érted, hogy a pénzt is megkaptad, vagy csak zöld a cuccos? 😄
én még mindig csak ennyit látok, persze már zöldben, kezdem felbaszni az agyam.

122 Leverkusen - Mönchengladbach H 1.44 3-2
124 Dortmund - Freiburg H 1.49 1-0
126 Bayern München - Hertha BSC H 1.21 5-2
180 Bordeaux - Lorient H 1.40 4-1
175 AZ Alkmaar - ADO Den Haag H 1.30 3-0
133 Aston Villa - Stoke H 1.45 1-0
138 Manchester City - Sunderland H 1.46 4-3
140 Arsenal - Hull City H 1.19 3-0
155 Rangers - Motherwell H 1.26 6-1
171 Real Madrid - Zaragoza H 1.23 6-0

133 Aston Villa - Stoke H 1.45 1-0
177 Feyenoord - Willem II H 1.29 1-0

24k-ból 3ezret tettem volna fel 3 meccsre (lille, palermo, inter), és még legalább 2ezret 3-4 másik szelvényre, psv newcastle roma napoli everton etc. most meg fogom a fejem hogy lusta voltam feltölteni kártyáról , mert gondoltam délután 2-3 óráig "biztos jóváírják"...

MaSzKa
kik?

az elsõvel mennyit nyertél? 😛

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

akkor FOGADJ is rá b+

ez komoly?😄 az a chelsea kap gólt aki edig szinte minden meccsén kapott gólt és most megidegenben jászik?😄 komolyan nagy volt mester <#worship>
8 Bayern München - Hertha BSC: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.17 3 gól
81 Bordeaux - Lorient: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.37 2 gól
50 Estudiantes LP - Barcelona: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.26 1 gól
26 Arsenal - Hull City: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.21 1 gól
20 Manchester City - Sunderland: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.30 5 gól
87 Real Madrid - Zaragoza: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.16 4 gól
Eredõ odds: 3.68522
ezt jóváírták 😄

ezt nem ->
Eredõ odds: 2.08600
és ezt sem ->
122 Leverkusen - Mönchengladbach H 1.44 3-2
Eredõ odds: 3.00384
Tét: 300 Ft

szóval eléggé érdekesek :S
MaSzKa

neeem, nekem volt olyan szelóm is amin nem volt elhalasztott mérkõzés !!
West ham vezet😊
na köszi wh végre megadtad a lökést ,hogy legyen 2.5 over gól 😄
WHU büntetõ,1-0

hmmm félidõ 0-0 lesz,szvsz

Matthew Prosac
biztos mindenki szabira ment 😄
vagy most túrja fel a nemzeti nyomozó iroda az szrt-t

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
lehet, de nem is játszik veszélyes ellenfelekkel. ez a meccs tuti H volt, és simán jön is.

amúgy Dean, még mindig semmi? szerintem ezek a buzik az elhalasztott meccsek miatt baszkodnak, pár a 2 nyertes szelvényemen 1 olyan sem volt...

wh-che 0-0 38'
ááá 2.5 over nem lesz meg?😞
az hát ,megmondtam oyan bíztos a lille gyõzelme mint a bordeaux-é tegnap 😄
maszkaaa 1 hete megmondtam h nyern ez a két csapat xD hogy is mondjam? acélbíztos ez a lille 😄D
Matthew Prosac
mellesleg: Malaga - Mallorca 1-0 <#pardon1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
még nem nyertek <#idiota><#idiota><#idiota>

ugye a Lille mostanában elég jó,sok gólos meccseket játszanak,sokan fognak rájuk tenni mostmár,és EZÉRT lesznek érdekes eredményeik!! mentsétek el ezt a HSZ-t,és 2-3 hét múlva nézzétek meg...addig biztos lesz 1 vereségük,és minimum 1 döntetlenük!

kraawz
Nekem ezzel meg is van a mai nyeremény <#gonosz1>
1.35ért ajándék volt.

Le mans idegenbeli mérlege 0-0-8 volt 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

WuFraZselic
oké, de pl az Interbe nem volt Sneijder + Maicon, és érdekes ítéletek is voltak. az a meccs inkább egy x. de mondom, itt már az edzõ ellen is játszottak, vagy csak ennyit tudnak, nem tudom...

WuFraZselic
á bazmeg, Lile 3-0 a 29. percben, baszott szrt miatt nem tudtam megtenni...

na,ott van a gólom...már csak Lyon gól kell

futballban mostmár egy a biztos: valaki pontot szerez 😄

Maritimo gól jött,Lille meccsen még egy gól kell,és még a Lyonnak kell lõnie gólt ma ahhoz,hogy boldog legyek,de az elmúlt nap eseményei miatt én nem bizakodok semmiben

Matthew Prosac
azt a Cataniát, amelyik az elõzõ fordulóban otthon nem tudta elverni a picsagyenge Livorno-t és kikapott 0-1-re. De a Juvét idegenben megveri. "Logikus"... Ettõl függetlenül nem volt bunda. Csak ez a mai foci és az eredményei már kezdenek az agyamra menni.
Másik példa: a United tegnap sima 3-0ra kikapott a Fulhamtõl, Ferguson le is nyilatkozta hogy a teljes védelem lesérülése miatt nem is lehet csodálkozni az eredményen... Egy héttel ezelõtt ugyanez a védelem és csapat idegenben simán 3-1re elverte a német bajnok Wolfsburgot, középpályáosokkal a védõsorban, számukra tét nélküli meccsen, a farkasok számára nagyon nagy téttel bíró találkozón...

kraawz
Na, nekem a Palermr bejött, a Lille is vezet. Ha minden így marad, ~4300 Ft-ot nyerek ma.

Meg akartam még ma tenni a Newcastle-t (bejött), a Napolit(bejött) és az Olympiakost, de maradtam ennél a kettõnél.

Két nap alatt csak sajátokkal 10 000et nyerek 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

aha de azér a kikapás elég durva ... fõleg h otthon a jó formában levõ intert megtudták verni míg a szar catanait nem :S
Mondjuk ha megnézitek az olasz Serie C2/c-t csak érdekességképpen, az összes meccs hazai az utolsó 1-2 percben rúgták a gólokat mindegyiken!lol<#wow1>
Amikor kiegyenlített a juve akkor gondolkodtam hogy megteszem a Cataniát keményebb összeggel. Nagy kár hogy nem tettem.
WuFraZselic
hagyjuk már ezt a minden eredmény bunda dolgot 😄 pl a Juve meccs... a Juve összeesett a BL kiesés után, borzalmasan játszottak ma is. aki látta a meccset, tudhatja hogy nem bunda, egyszerûen ötlettelen, alibi játékot nyújtottak fõleg az 1. félidõben. és benne van az is, hogy a játékos is edzõváltásra hajtanak, vélhetõen ez volt Ferrara utolsó meccse a juve edzõjeként

nem néztem el 😊
hát még wufa is panaszkodott,hogy nem kapta meg a pénzét szóval ezért nem írtam még nekik...
WuFraZselic
nem, nekem se írták jóva a tegnapi 2 nyertes szelvényem. lógnak ~25 ronggyal a mocskok, pedig mind2 szelvény zöld, csak a zsé nincs meg...

nem néztél el valami eredményt? :S nem akarlak idegesíteni,de szentem írjál nekik,vagy hívd fel az ügyfél szolgálatot,nem vicc

olasz harmadosztályú meccs,86.-ik percig 0-0,és véletlenül 4 perc alatt ver 2 gólt a vendég csapat,5.60-as oddsal,véletlenül!! ezaz,olasz foci,még jóhogy nem teszek olaszra háromesélyt...

szrt mégmindig nem írta jóvá a nyereményemet:S
komolyan mondom a juve kapja be a f******t bazdki mondtam h a napoli nyer a roma is nem kaphat ki otthon a parmától :S direkt a juvet felse hozom :S errre aztán olvask egy cikket,hogy a catania milyen szar idegenben ,meg a juve annyira nem is gáz az intert is elverte :S na mondom ok akkor mgrakom a juve-t erre 1-2 :S hát köszi :S a napoli meg jön 😞(((((
newcastle is hozza a hoznivalót 😄 hááááháááááháááááá kcsg juve
igen

raktam egy 5/6 kombit abból PSV elmarad,Juve kikapott a további 4 ha jön akkor még nyerhetek egy kis aprót,ugye?