Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sejteni lehetett,9.00-as oddsa volt a Catanianak,még szép hogy behúzták...éljen az olasz foci,éljen soká!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

ott a gólom a Napoli-Chievo meccsen...

tudni lehetett (bunda)
WuFraZselic
catania vezet, szép kontra volt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Srácok hogy tudom meg ezt az eredményt? kézi:Skuru IK - Önnereds HK
abban a sportban,ahol embereknek,szervezeteknek,vállalkozóknak sok pénze van benne,ott volt,van,és LESZ is bunda,pl.: forma 1,idén júniustól Button "valahogy" olyan szarul kezdett vezetni,hogy azt rossz volt nézni,de Barrichello viszont hozta a dobogókat...és a végén "valahogy" Button "felszívta" magát...na,ennyit errõl

WuFraZselic
sahtar, ajax, everton továbbjutott...
juve irtógyenge mostanság, nem értem miért csodálkozol. Villarreal pedig ugyanez, csak már szezon kezdete óta...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

MaSzKa
bunda van és sokáig lesz is

bele kell kalkulálni valahogy a fogadásba

mindig nem lehet nyerni sajnos ..........

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

visszamehetünk az idõben ezernyi ilyen meccset találnánk, fõleg tét nélküli Uefa/BL/Európa Liga/Európa és világbajnoki selejtezõk meccseit. Valamint amikor épp létfontosságú BL meccse jött egy csapatnak és elõtte 3 nappal kikaptak a bajnokságban az utolsótól. vagy vehetnénk bl döntõket, vehetnénk a monaco-porto menetelését, a görögök eb gyõzelmét, ezernyi dolgot amirõl akkor senki sem beszélt, hogy bunda, csak hogy úristen..

NAPOLI VAGY CHIEVO GÓL MOST!!!!!!!!!!! AZONNAL!!!!!!!!!!

azért a Villareal-Salzburg-on örüljön a Villareal,hogy 0-1-el megúszták...bûngyengék idén

na,nekem pont Birmingham gól kellett :D

MaSzKa
West Ham - Chelsea West Ham szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.66 / --- / 1.83 H

szerintem,

Persze, vannak hullámvölgyek, de nem olyan, hogy már az utóbbi egy hónapban nem is igazán tudok mondani olyan meccseket, amik bejöttek papirforma szerint. Itt egy példa rá, az összes papirforma és szerintem igen vices, hogy eddig 1 sem jött be :D

157 Partizan Belgrád - Sahtar Doneck V 1.93 1-0
215 Ajax - Anderlecht H 2.05 1-3
227 Everton - BATE Boriszov H 1.48 0-1
223 Lazio - Levszki Szófia H 1.48 0-1
222 Villarreal - Salzburg H 1.72 0-1
191 Paris SG - Lens H 1.65 1-1
249 Juventus - Catania H 1.32 Ez sem fog bejönni!
242 Sevilla - Getafe H 1.52 1-2
Everton 1-1:S
úgylegyen.

hagyjuk már ezt a bunda szöveget. eddig is voltak meccsek amikor a gyengébb csapat legyõzte a nagycsapatot. vannak akik hullámvölgybe vannak. ráadásul senki nem beszélne egyetlen bundáról sem ha most nem lenne így felfújva, hogy még a fókuszban meg a tökömtudjában is errõl beszélnek.

Ha a mai szelvényem elmegy akkor szakadjon le a kezem ha mégegyszer sportfogadok.
Srácok egyébként itt kurva sok a bunda az tuti. Vannak itt kissé vicces eredmények....
WuFraZselic
remek, wolves, everton, palermo meccs is jönne eddig... már csak inter - lille kéne, de hála szrt-nek még mindig 0ft van a számlán 24730 helyett -.-"

Everton is vezet,naccerû.
Oziris666
Livorno is fordított Samp ellen...fszom

Bocs elnéztem
vezet a roma :(

kár hogy nõi foci :)

alap hogy a vendéget tettem volna, fõleg az arsenallal játszott meccs után.
Mert?<#confused>
MaSzKa
Wolfsburg 1 - 2 Jena

V 6.25x odds

Palermo vezet,helyes.
juve meccs sztem nem fejezõdik ma be :D

Matthew Prosac
már nincs tétje, de ha a Catania nyer, mostantól csak papírforma ellen fogadok. csak

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Juve - Catania 0-1

WuFraZselic
ezaz, vezet a Catania :D

tizi a catanianak LOL :D gyökér tiago

Matthew Prosac
azóta volt még egy celtic kapufa, illetve egy szögetbõl fejelt labda, amit a gólvonalon álló hearts védõ fejelt ki. már csak a röhögés miatt nézem, ez a meccs már akkor elment, mikor megraktam. mert megraktam.

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Hearts - Celtic 2-1. Köszönöm a bírónak a közremûködést.

Oziris666
Én X-et tettem igaz nem nagy pénzzel:)
Annyira nem voltam bátor sajna...

BBeno2
hányan buktunk tegnap a barca X miatt? ??

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Matthew Prosac
Samaras, 16-ról üreskapu. Fölépörget. Nem tudok már meglepõdni.

Oziris666
Nem nyugtat meg,de nem vagy egyedül ezzel:D

Matthew Prosac
Celtic kapufa. Ezen a meccsen is ki fog csúcsosodni a mostani szerencseszériám.

MaSzKa
sajnos b üzemmódba vagyok

rájöttem ez már nem a sportról szól, hanem a pénzrõl

a bunda egyre több lesz (még akkor is hogy most odafigyelnek erre jobban)

a bundát meg nem lehet kijátszani semmilyen taktikával szerintem
elõbb utóbb elér és...

Newcastle-'Boro meccs nagyon jó, semleges nézõknek eddig jó kikapcsolódás szerintem

Matthew Prosac
Apa kezdõõõõdik: piroslap a Celticnek, tizenegyes a Hearts-nek...
Ráadásul marhára nem kellett volna ezért pirosat adni. 1-1

Matthew Prosac
20' Samaras 0-1 \o/\o/\o/\o/\o/

Matthew Prosac
na kezdõdik lassan a Hearts - Celtic, remélem nem szivatnak be már az elsõ meccsen :)

sikerült belenyúlnom a "legjobb" meccsekbe, na mind1.

WuFraZselic
és így a szelvény árát se fogod visszanyerni =/

fasza, akkor már a 3/4-es szelvényembõl két meccs "jött", mivel elhalasztották õket :D

kraawz
helyes, akkor már ketten szorítunk értük<#gonosz1>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!