Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Bár a 2:2-t sem tartom hülyeségnek, 14.00-ért
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
042 Atlanta - Montreal H 2.09
043 Carolina - NY Rangers V 2.32
046 Toronto - Buffalo V 2.29
052 Phoenix - Columbus H 2.03
+ nap meglepetésének én még mindig a Go Ahead továbbjutását érzem 😊
Bár nálunk már csak csürörtök délig lesz lottózó..aztán a héten már nem :S
Szerintetek a Tippmix mûsor most egész hetes, vagy csütörtökön (24-én) még jön új mûsor?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Bournemouth - Notts County H 2.52
Heracles - Go Ahead Eagles jut tovább V 3.35
Augsburg - Kaiserslautern V 2.50
Wigan - Bolton A felsoroltakon kívül más végeredmény H 2.50
200 Ft alaptéttel - max nyeremény 15780 Ft
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
De nekem ez az Inter 1 gólos gyõzelem volt a nap tutija, kár hogy nem tudtam külön megrakni, bezárt a lottozó:S 3.75 volt pedig...
Forca Barca
4800 > 6720
és asszem ennyi is volt idén a sportfogadás 😄 (bááár, egy jó kis boxing day premier league forduló... 😄)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Bár ez helyi "mezei" kábelszolgáltató
A Sport 1 az okés
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
atletico meg menjen a **csába h nem tud kikapni
-juve-catania V
-monaco-lyon H
-inter-lazio 3 gólnál több, 84es szorzo , 500ast megért volna...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
köszönet érte :S
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
félidõben lesz gól szted?
Dena: jaja, már 4800al megtettem az Intert 😄 20at meg kiutaltam 😄
a tenerife meg vezet 😊)) jajj dejó 😄 csak nehogy iksz vagy vendég legyen.
faq-ra klikkelni annyira nehéz?
Hendikeppes fogadás azaz mit jelent a (0-1) es jelölés (vagy (1-0)...stb)
wufa
jóváírás alatt azt értem,hogy jóváírták a pénzt 😄
de azért írtam,hogy csak az egyiket ,pedig van ami már megvolt szintén eredmény tegnap :S ilyen még nem volt,hogy ilyen sok idõre és ne kapjak pénzt :S
chelsea meg menjen a bánatba :S nemigaz,hogy nemtuddtak volna még1 gólt termelni :S