Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sikerült belenyúlnom nekem is.. :S

3-0 an kivül h más lesz akkor többet ért volna a 4 v több gólra való fogadás sztem
ezek közül lesz valamelyik az tuti,egyik csapat se játszik sok gólos meccseket,kivéve a Tottenham-Wigant 😄DD

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

csyta
De jó :S Wigan-Bolton elhalasztva.. miért mindig olyan meccsre fogadok, amit elhalasztanak ?!

csyta
3:0-át azért nem 😊 de egy szorosabb, sokgólos meccset pl. 3-2,2-3

Bár a 2:2-t sem tartom hülyeségnek, 14.00-ért

Shep
3-0 vagy ilyesmit vársz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

csyta
0-0,0-1,1-0,1-1,1-2,2-1,2-2,2-0,0-2

Shep
És mik a felsoroltak a wigan meccsen?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

csyta
Aki szokott NHL-re fogadni, annak érdemes ezeket megfontolni, elég jó szorzók :

042 Atlanta - Montreal H 2.09
043 Carolina - NY Rangers V 2.32
046 Toronto - Buffalo V 2.29
052 Phoenix - Columbus H 2.03

+ nap meglepetésének én még mindig a Go Ahead továbbjutását érzem 😊

csyta
Hát elvileg jönnie kellene..

Bár nálunk már csak csürörtök délig lesz lottózó..aztán a héten már nem :S

Japep

Szerintetek a Tippmix mûsor most egész hetes, vagy csütörtökön (24-én) még jön új mûsor?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

csyta
Mai 3/4em :

Bournemouth - Notts County H 2.52
Heracles - Go Ahead Eagles jut tovább V 3.35
Augsburg - Kaiserslautern V 2.50
Wigan - Bolton A felsoroltakon kívül más végeredmény H 2.50

200 Ft alaptéttel - max nyeremény 15780 Ft

jövõheti tippmix lista már kész van ? ha igen merre van ? 😄

WuFraZselic
ez a Lazio olyan gyenge, hogy én egy minimum 2-0ba gondolkodtam. ma is csak a favágás ment, közük nem volt a mérkõzéshez 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

buldozer99
Én mondtam hogy 1 golal nyer az inter😊, 0-1 meg is raktam D-t, kár hogy a genk vitte el a szelót, 200ból jött volna 14k😞((
De nekem ez az Inter 1 gólos gyõzelem volt a nap tutija, kár hogy nem tudtam külön megrakni, bezárt a lottozó:S 3.75 volt pedig...

Forca Barca

WuFraZselic
234 Internazionale - Lazio H 1.40 (1-0)
4800 > 6720

és asszem ennyi is volt idén a sportfogadás 😄 (bááár, egy jó kis boxing day premier league forduló... 😄)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

csyta
Léccci Monaco 1 gólt rúgj 😄

rooney8
tényleg lesz sport1? juhhéé😄😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

WuFraZselic
fasza, a hét egyetlen normális programjáról lemaradok... remélem belövik a fiúk a megnyugtató 2. Inter gólt 😄

csyta
Nálunk is van Sport 2, de össze-vissza remeg a kép 😊

Bár ez helyi "mezei" kábelszolgáltató

A Sport 1 az okés

Nyerőgép
Én is fibernetes vagyok.. nálam csak sport 2 van , de azt olvastam, hogy januártól lesz sport 1 is fiberneten , hurrá 😄

WuFraZselic
t-home... de csak sport1-2 nincs, magyarul nem tudok tv-zni 😄

rooney8
nálam is van... fibernet

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Nyerőgép
Nálam megy rendesen, milyen szolgáltatónál vagy?

WuFraZselic
csak nálam szállt el a sport2?

Magyar férfi kosárból a faszért nem tudják mindet betenni...néha néha 1-1 bekerül.Pedig itt is vannak nagy meglepetések , pl. ma az NYKK gyõzelme

csyta
Holnapra mennyi esélyt láttok egy Wigan-Bolton V-ben ? 😊

jóez de a benfican is legyen egy gól a félidõben 😄
atletico meg menjen a **csába h nem tud kikapni
csyta
1-1 maradt az Atletico 😞

Na egy 1000-es a Monacora 3.50-ért 😊

WuFraZselic
Inter vezet 😊

rooney8
még jó hogy nem volt idõm feladni a szelvényt 😄 celtic-en és olympiakos-on elment volna... 😄

remélem buksz,mert nekem hazai kell
csyta
Sziasztok. Most tettem meg gyorsba az Atleticot 2.65-ért 2000 HUF-fal.. 😊 hátha..

megakartam rakni a következõ 3 meccset csak kifutottam az idõbõl:
-juve-catania V
-monaco-lyon H
-inter-lazio 3 gólnál több, 84es szorzo , 500ast megért volna...

Oziris666
Sajnos nem elég gyanús😞

Matthew Prosac
vezet az Aris az Olympiakos ellen. Gyanús volt az a finom kis szorzó a vendégekre...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
nullszaldó úgyhogy nem sírok 😄 malaga-lille-valladolid-os szeló jött volna, másik 2-n meg elment több is 😊 celtic-juve-everton pl.. standard liege, lyon meg ilyenek voltak még a többin. végülis nem kell átkoznom az szrt-t 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
amúgy szerintem igen, lesz gól az elsõ játékrészben. Milito meglövi a szokásos gólját 😄

WuFraZselic
igen, hendivel akartam, de végül scak simán tettem meg, mert nem játszik Sneijder. ettõl függetlenül lehet sima 3-0 lesz... nagy ziccere van a csapatnak, milan nem játszott, juve kikapott, szép elõnnyel mehetnénk téli szünetre 😊

fsgh
Tulúznak sikerült ma a 90.percben bekapni az egyenlítõ gólt.

köszönet érte :S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

az interben ennyire bíztos vagy?
félidõben lesz gól szted?
te most amit felakartál ma adni szelót az nyert volna? vagy mely meccsek voltak is rajta? lényegében jól jártál,hogy nem volt nyeremény vagy rosszul 😄
WuFraZselic
Villarreal, Malaga is nyert. ááá, este 7kor írják jóvá a tegnapi nyereményt, vicc

Dena: jaja, már 4800al megtettem az Intert 😄 20at meg kiutaltam 😄

Matthew Prosac
Malaga és Valladolid meccs is jött, ahogy az várható volt, pedig mindkettõnél le voltam hurrogva hogy ugyanmár, fõleg a Malagánál..

Matthew Prosac
az én mai poénszelómon a Roda-PSV és a WHU-Chelsea félideje is hazaira lett volna rakva (mindkettõ 5,75x ha jól emlékszem), akkor én mit mondjak? ettõl függetlenül jó, hogy nem tudtam megrakni mert Evertonon elszaladt volna 😄

Nyerőgép
Uhh igazad van.. <#eljen>

na jó,ennyi! mostmár írjátok rendesen a csapatneveket! ha buktok rajtuk törjetek szét valamit és kész.de a csapatok nevének helyesen írására kérnék mindekit!

a tenerife meg vezet 😊)) jajj dejó 😄 csak nehogy iksz vagy vendég legyen.
áhh kbszott cselszki..
wufa, mostmár jóváírtak minden nyereményt! szóval sztem neked is!
de megkövezlek vazzze
faq-ra klikkelni annyira nehéz?
Hendikeppes fogadás azaz mit jelent a (0-1) es jelölés (vagy (1-0)...stb)

wufa
jóváírás alatt azt értem,hogy jóváírták a pénzt 😄
de azért írtam,hogy csak az egyiket ,pedig van ami már megvolt szintén eredmény tegnap :S ilyen még nem volt,hogy ilyen sok idõre és ne kapjak pénzt :S
chelsea meg menjen a bánatba :S nemigaz,hogy nemtuddtak volna még1 gólt termelni :S