Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heracles-G.A.E V 6.25
Augsburg-Karlsauthen V 2.5
Bazz 2:0 az augsburg nak faszom
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ha bwinen lenne pénzem meg is tettem volna 1X-re.
2-1
3-0
1-0
és a Hapoel meccs még megy. ez már meglesz szerintem😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A Hapoel meg 4-0-ról csak nem adja le😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
3-4 hete is siman nyert a hapoel 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
bár most nézem, szrt-n kellett volna megtennem, ott 1.21 volt 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
megszegtem fogadalmam,és a tegnapi esti 6720Ft nyereményem rátettem a Hapoelre. 2-0ra vezetnek a 30. percben, remélem nem basszák el
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mostmár nyerjen az Anorthosis, legalább nektek jo lesz 😊
15' Anorthosis 1 - 0 Ermis GOAL!!!
Olymp.Volos-Kalamata D
Anorthosis-Ermis V
Karabukspor-Adanaspor D
200 - 25580
Augsburg-K'lautern D
Mezt-Caen 0-1 gol lesz H
Leixoes-Olhanense 2-3 gol lesz H
200 - 3685
Heracles-Go Ahead Eagles V
300 - 1875
Heracles-Go Ahead jut tovább V
Carolina-NY Rangers V
Toronto-Buffalo V
Phoenix-Columbus H
500 - 18065
Cisco Roma-Catanzaro D
Bournemourh-Notts County D
Leixoes-Olhanense H
200 - 3715
de a jegesedés sztem hülyeség :S ennyi erõvel ne engedjenek ki az utcára egy embert sem mert lesérül és nem tud elmenni vmi focimérkõzésre 😄 szóval ilyen alapom baromság :S vagy kérdem én, a stadionban a közlekedés annyira nehézkes/veszélyes?! naaaaaaaaaaa ennyi 😄
mostmeg hajrá ano és macabi
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a lauter meg bármi lehet!
félidõben talán hazai lesz
azt hittem ha elhalasztanak egy mérkõzést az csakis azért lehet mert a pálya annyira szar, vagy annyira havazik h nem lehet játszani :S itt meg lelehetne játszani 😄 na mind1
na ma se kell fogadni a bolton meccsre 😄 azért fura ,letudnák játszani a meccset de a drukkerek miatt halasztják el<#idiota>#idiota>
Anorthosis - Ermis Aradippou H
Metz - Caen H
ha esetleg bejönnek, akkor beírom az egész szelvényt (amúgy 500->50.500 a várható 😄D)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
nagyobb téttel megrakva? hm? 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának