Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kurva isten :
Heracles-G.A.E V 6.25
Augsburg-Karlsauthen V 2.5
Bazz 2:0 az augsburg nak faszom

végülis megérdemlem amúgy, saját hülyeségem megint.

ok 'lautern köszi.

Matthew Prosac
Augsburg 2-0...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

G.A.E. is 😄

csyta
Naaa.. Heracles 10 emberrel.. 😄

metz - caen elhalasztva

ahogy elnézem ezt a meccset még az X is veszélybe forogna.

tettem volna a helyére a wigan meccset akkor 5 ezer jönne ha behúzza a karabukspor.mind1.

Matthew Prosac
nem volt nehéz kiszagolni. igazi kis rangadó.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

valahogy éreztem hogy ez lesz a veszélyes meccs rajta..

Matthew Prosac
török liga = német liga = lutri

AZAZ, KAISERSLAUTERN fordíts, a 10 ezres mámorhoz még Te kellesz!!

Matthew Prosac
Karabukspor 1 - 0 Adanaspor

csyta
Egyébként mostanában a török 1-2ben elég "érdekes" eredmények születnek.. 2 hete hagyom a bánatba a törökökre fogadást.. nehogy véletlen az Adanaspor gyõzzön 10 emberrel..

Matthew Prosac
lautern nem fog gyõzni sry :C
ha bwinen lenne pénzem meg is tettem volna 1X-re.

adanaspor piros lap, nagyon kell a a karabukspor és a lautern gyõzelem. minél hamarabb nyissa meg valaki a csapokat 😊

kurva augsburg áááh, gyerünk 'Lautern.

csyta
0-1 !!!!!!!!

Ha nyer az Eagles nálam az év megérzése lesz 😄 😄 😄

csyta
Na hajrá Eagles 😄 szárnyaljanak a sasok 😄

fsgh

2-1
3-0
1-0

és a Hapoel meccs még megy. ez már meglesz szerintem😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Na vége. Bejött😊

A Hapoel meg 4-0-ról csak nem adja le😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
na még pár perc a ciprusi meccsbõl...

4-0 máár
3-4 hete is siman nyert a hapoel 😄
fsgh
Hapoel nekem is kell, de kell mellé az Anorthosis is. amibõl még van 10perc. remélem nem rontják el...

WuFraZselic
hm igaz, ott csak 3as kötésbe lehetett volna... 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
1.20
bár most nézem, szrt-n kellett volna megtennem, ott 1.21 volt 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
3-0 😊

már 3-0 szorzó milyen volt ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

WuFraZselic
na jóestét

megszegtem fogadalmam,és a tegnapi esti 6720Ft nyereményem rátettem a Hapoelre. 2-0ra vezetnek a 30. percben, remélem nem basszák el

fsgh
Közben barca csak leikszelt😄

fsgh
Anorthosis lõhetne még 1 gólt hogy biztosabb legyen

hol van maszka 😄 nem mondta h ma nyer az "atombíztos" barca a sporting ellen bari meccsen ^^
Shep
Miért lenne hülyeség, sok ember =>nagyobb kockázat => nehezebb segítségnyújtás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

csyta
még sok idõ van 😊 bár már mindegy mert a Volos meg 3-0ra vezet 😞

Mostmár nyerjen az Anorthosis, legalább nektek jo lesz 😊

Matthew Prosac
nem akarlak elkeseríteni, de:
15' Anorthosis 1 - 0 Ermis GOAL!!!

csyta
Mai + szelvények 😊

Olymp.Volos-Kalamata D
Anorthosis-Ermis V
Karabukspor-Adanaspor D
200 - 25580

Augsburg-K'lautern D
Mezt-Caen 0-1 gol lesz H
Leixoes-Olhanense 2-3 gol lesz H
200 - 3685

Heracles-Go Ahead Eagles V
300 - 1875

Heracles-Go Ahead jut tovább V
Carolina-NY Rangers V
Toronto-Buffalo V
Phoenix-Columbus H
500 - 18065

Cisco Roma-Catanzaro D
Bournemourh-Notts County D
Leixoes-Olhanense H
200 - 3715

persze értem én...
de a jegesedés sztem hülyeség :S ennyi erõvel ne engedjenek ki az utcára egy embert sem mert lesérül és nem tud elmenni vmi focimérkõzésre 😄 szóval ilyen alapom baromság :S vagy kérdem én, a stadionban a közlekedés annyira nehézkes/veszélyes?! naaaaaaaaaaa ennyi 😄
mostmeg hajrá ano és macabi
Shep
Foci a szurkolókért van (elvileg) szóval nem értem mi neked a furcsa, angoloknál minden meccs egy ünnep, és nem úgy van, mint nálunk ,hogy van 300 ember egy meccsen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
A Fio-Milan meccset meg állítólag a stadion állapota miatt halasztották, vagyishát ugyanúgy a szurkolók érdekében... A pálya tökéletes állapotban várta a csapatokat, a hõmérséklet pedig +7 volt..

a metz otthon még nem kpott ki! zért félidõre megraktam a caen-t és gondoltma a hazaiak észhez térnek és talán egyenlítenek majd taláááán fordítanak!
a lauter meg bármi lehet!
félidõben talán hazai lesz
az ,hogy a pálya miatt lelehetne tolni és mégse játszák le :S kb az...
azt hittem ha elhalasztanak egy mérkõzést az csakis azért lehet mert a pálya annyira szar, vagy annyira havazik h nem lehet játszani :S itt meg lelehetne játszani 😄 na mind1
Shep
Mi benne a fura?

fsgh
Kaiserslautern, Caen gyõzelem. talán.

A rossz idõjárási viszonyok miatt elhalasztják a hétfõ esti Wigan Athletic-Bolton Wanderers összecsapást az angol labdarúgó Premier League 18. fordulójából. A halasztást a Wigan kérte, és a döntés meghozatala elõtt egyeztetett a rendõrséggel, amellyel arra a megállapításra jutott, hogy a fagyos utcák és a hideg miatt a szurkolók szempontjából veszélyes a találkozó megrendezése, bár a stadion és a gyep tökéletes állapotban van.

na ma se kell fogadni a bolton meccsre 😄 azért fura ,letudnák játszani a meccset de a drukkerek miatt halasztják el<#idiota>
Matthew Prosac
én azért raktam egy ünnepi szelvényt a miheztartás végett. ma ez kell róla:
Anorthosis - Ermis Aradippou H
Metz - Caen H

ha esetleg bejönnek, akkor beírom az egész szelvényt (amúgy 500->50.500 a várható 😄D)

b2-ben stat miatt 4 v több gól -t megraktam és kalap 😄
rooney8
szar meccsek vannak ma 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
111 1 Lens - St-Etienne 1.95 / 3.00 / 3.75 H
nagyobb téttel megrakva? hm? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

mivan,ma senki se játszik??? pang a fórum :S

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának