Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2-olasz 6.-án,német kb 2 hét,francia 10-12. körül,holland 2 hét
3-elõdöntõtõl
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
am nagggyon szép szelvény.
minddegyik csapat 0-ra verte a 2.at.
szép lenne ha az uccsó is 1-0 vagy 2-0 lenne 😊
egy két kérdésem lenne (persze utána lehetne keresni,de gondoltam hátha van itt aki zsigerbõl vágja a választ)!
1.- Afrika kupát melyik adó közvetíti
2.- mikor indul be a német-francia-holland-olasz bajnokság
3.- az angol ligakupa mostmár oda-visszavágó alapon megy vagypedig csak az elõdöntõtõl?
H: Fulham - Swindon 1.fi (1-0)
H: Southampton - Luton (1-0)
H: (0-1) Sunderland - Barrow (3-0)
H: (0-1) Tottenham - Peterborough (4-0)
H: Valencia - Espanyol (1-0)
H: Leiria - Trofense
Poénból raktam csak, most már azt mondom, hogy lehet nem kellett volna portugál-kupát raknom ... de csak bejön... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
a tegnapi nap a megmondások napja volt <#idiota>#idiota>
"barca-villareal
mindkettõ csapat jó formában.
villareal régen ikszelt
tavaly 3-3 lett
sztem most is egy iksz siman belefér!
barca hendivel tuti vendég vagy iksz"
gyepesjoint.: hallod sztem ma is bukó lesz (nyugee én is bukok) ilyen tuti nem lesz,hogy 2-3 egymást követõ nap minden eredmény a papírforma szerint jöjjön 😞
Sajna nem találtam semmi érdemlegeset.
Barca-Sevilla
hát nálam ez 3 esélyes
City-MU
ez szintén 3 esélyes.
a city most olyan ,hogy képes lehet egy sima gyõzelemre de akár egy sima vereségre is.de erõsebb bennem az iksz iránti gyanú.
ha gólra kéne vmit ráböknöm akkor 2.5 over
Blackburn-Aston Villa
most a kupában 1-3 lett,emberhátrányban szépített a Blackburn.
sztem most hazai lesz vagy max iksz
Arsenal-Bolton
a srácok simán hozni fogják ezt a mérkõzést
REC-ATL.
itt azt mondom nem nyer a madrid,de bármi lehet
Engem az se érdekel, ha valaki csak 20Ft-ot kockáztatott a megmondott meccsével, de legalább linkeljen valamit amin látni, hogy megtette, és nyert is vele. 😊
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
wufa.: egy wolverhampton idegenbeli gyõzelmére,ráadásul kupameccsre ennyit felrakni nagy merészség : D tedd meg 4750 ftal ezt
a másik 4750 ftal meg a másik variációt.
jobb esetben bejön mindkettõ ,roszabb esetben meg legalább visszanyered a pénzed minimum
220 Tranmere - Wolverhampton V 1.75
9500 > 25103
szerintetek megéri megtenni? vagy inkább Getafe, Real gyõzelem Wolves helyett?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Lenne egy-két kérdésem a bwinel kapcsolatban, mert én is szeretnék ott fogadni!
1. OTP bankszámlám van, mûködik a be ill. kifizetés, tudok utalni?
2. A regisztráció igényel meghívót vagy csak egyszerûen a weboldalon regisztráljak és kész?
3. Az utolsó kérdésem pedig, hogy forint alapon érdemes e fogadni vagy euró?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
grat
double chance
1X 1.30
Celtic - Rangers
Away team to score
Yes 1.28
------------
1.66
mai tuti 😄
ha Matt nem hívja fel a figyelmet a hibarnianra akkor vszínû kiment volna a fejembõl 😊
a rangersen meg gondolkoztam bemerjem-e vállalni a félidõben 1.5 overt
ill. X2 õt 1.6 ért
maradt a rangers gólt lõ 1.28 ért 😄
ezt nemértem ...
HOU Rockets v NO Hornets [game Total - Odd or Even Even @ 1.91
OKC Thunder v MIL Bucks [game Total - Odd or Even Even @ 1.91
MEM Grizzlies v PHX Suns [game Total - Odd or Even Even @ 1.91
DEN Nuggets v UTA Jazz [game Total - Odd or Even Even @ 1.91
DAL Mavericks v SAC Kings [game Total - Odd or Even Even @ 1.91
GS Warriors v POR Trailblazers [game Total - Odd or Even Even @ 1.91
gondoltam egy 100ast megér 😄
64 West Ham - Arsenal: West Ham szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.52
80 Osasuna - Real Madrid: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.26
50 Manchester Utd. - Leeds: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.27
Eredõ odds: 2.43230
na a chelseat hozzádobom akkor 3as szorzót kapok ,de mivel a félidõben benne van a 0-0 esélye igy nem merem :S
bár a mu-tól is félek nehogy 0-0 legyen a félidõ.
az arsenalról meg nem tudom elképzelni,hogy kapott gól nélkül megússza a west ham-i kirándulást,mikor az elsõ csapat a bajnoksgban ugyanebben a felállásban 2 gólt is bekapott
a hears a hib-nek 3 találkájuk alkalmával gólt sem tudott lõni! tavaly mindkétszer a most pályaválasztó nyert 1-0ra.
odavágó 0-0 lett
hibernian jobb formában van mint a hearts + kedvezõbb pozicióban is
Hibarnian a remek rangers ellen képes volt a vezetés megszerzésére (igaz 4-1es vereséggel zárult a találkozó) de ha a rangers ellen képes volt vezetni + odavágón idegenben 0-0 at ért el akkor sztem odahaza nem fog gondot okozni a hearts legyõzése.
sok statisztikai szöveg szerepel a javaslatomban,de hát én ezt a mérkõzést így gondolom!
Remélem vmit sikerült segíteni 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
234 1 Getafe - Valladolid 1.80 / 3.30 / 3.95 H
220 1 Tranmere - Wolves 4.15 / 3.35 / 1.75 V
holnapra... szerintetek megrakjam nagyobb összeggel? 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
a Hibernian - Hearts meccs hazai, vagy döntetlen lesz. Én a vendéggyõzelmet ki is zárom, a másik két kimenetelre pedig 50-50%-ot adok, és semerre sem tud elbillenni a mérleg..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
megraktam ,csak mondom kicsi a szorzó igy mellérakom a sevilla ikszet :S
háttelsõ megérzésre kelett volna hallgatni 😞
na mind1 😄
majd hooolnap
real is a 88.percben lõtt góllal fog ;
1.- nyerni
2.- hendivel nyerni
Atletico Madrid v FC Sevilla
90+4.perc az a gól
de hát a szabadot muszáj elvégezni ugyebár,mia a faszé kell felvágni ,miért nem tudnak rendesen szerelni azt elõre bikázni :S
bazzzz legalább az expekt jóváírta volna a nyerményt most nem lennék szomorú egyálltalán
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!