Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ahhoz már idõszerû lenne egyenlíteni
rooney8
nekem is van egy olyan érzésem h nyerni fog a mu 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Mu úgyis fordítani fog,nyugi 😊
Shep
Alakul ez, Leeds gól meg van, jöhet az MU gól és kész is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bazz vezet a leeds :S nem véletlen írtam,hogy félek tõlük 😄
na mostmár egy fordítás kell báár ha 0-2 lesz akkor már temetem is a szelót
fenrob
Manchester U. 0 - 1 Leeds U. :S:S ez mi ? neh már..:S elég sok pénzt raktam két szelora..

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Matthew Prosac
Leeds leadin'

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Amúgy egyfolytában a Celtic nyom, csodálkoznék, ha nem õk lõnék az elsõt (és egyben utolsót is)...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Na Kalamata gól, csak így tovább !!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Lõjön, de maradjon a végén 2,5 alatt 😊

Matthew Prosac
nem fogja.

rangers 0-0
jó lett volna idejönni és látni,hogy a rangers már lõtt gólt 😊
LIL D
Mit gondoltok a Celtic - Rangers meccsrõl?
Remélem a Rangers hozni fogja!

semmi,az FT lenne 😊
Shep
A kemények már csak így nyomják 😊

én is ezt nézegetem 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

WuFraZselic
nos, hajrá United 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
végeredményben 7-6ra nyert a Rayo, ami a sárgákat illeti. a meccs maga 0-0 lett, a focival nemigen törõdtek 😄DD jó volt, na 😄

WuFraZselic
mi ez a 18ezer euró?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
nézem a Rayo - Levante spanyol másodosztályú meccset, hát ez inkább boxmeccs, mint foci. 91. percben járunk 6 sárga itt 6 sárga ott, a hazaiknál 2 a vendégeknél 1 kiállítás. A 80.perctõl kb percenként volt egy lap 😄

ÉS a másik:

OFI Kreta - Egaleo
Háromesélyes fogadás
Tipp: OFI Kreta
1.20
Manchester United - Leeds United
Háromesélyes fogadás
Tipp: Manchester United
1.22
Getafe - Real Valladolid
Háromesélyes fogadás
Tipp: Getafe
1.75
RCD Mallorca - Athletic Bilbao
Háromesélyes fogadás
Tipp: RCD Mallorca
2.00
Osasuna - Real Madrid
Háromesélyes fogadás
Tipp: Real Madrid
1.45
West Ham United - Arsenal
Háromesélyes fogadás
Tipp: Arsenal
1.60
Hibernian - Hearts
Háromesélyes fogadás
Tipp: Hibernian
2.00
23.78
Össznyereményszorzó
Tét fogadásonként

7132.61 EUR

Mára az egyik:

EC Red Bull Salzburg - Alba Volán
Háromesélyes (rendes játékidõ)
Tipp: EC Red Bull Salzburg
1.50
Eisbären Berlin - Krefeld Pinguine
Háromesélyes (rendes játékidõ)
Tipp: Eisbären Berlin
1.35
OFI Kreta - Egaleo
Háromesélyes fogadás
Tipp: OFI Kreta
1.20
Háromesélyes fogadás
Tipp: Manchester United
1.22
Getafe - Real Valladolid
Háromesélyes fogadás
Tipp: Getafe
1.75
5.19
Össznyereményszorzó
Tét fogadásonként

18158.18 EUR
Matthew Prosac
ez nem a ligakupa, szerintem azért annyira nem lesz "legyengítve" a kezdõ... soccerstanden néztem egy várható összeállítást, aszerint nem lesz ez olyan "tartalékos" csapat..

Matthew Prosac
egyetlen egy FA-meccset raktam mára, azt is elhalasztották már...
(Notts County-Forest Green)

ifik játszanak...
kupákban évek óta a csikók játszanak 😄
watt-ramsey-whilsire-fabi/mannone - vela ilyenekre számítok
wufa.: látom hallgattál rám 😄 ha nyersz akkor felezünk<#gonosz1>
ressy14
Szerintetek a Real meccs hendivel X rizikós? <#conf>

Dum spiro, spero.

Sziasztok!

Tud e valaki az Arsenal mai kezdõjérõl, hogy mennyire erõs csapattal állnak ki?
WuFraZselic
ja, én is ennyit találtam hogy komoly meccsre számít, szóval vélhetõen nem c keret fog játszani

végül ezeket tettem

220 Tranmere - Wolverhampton V 1.75
205 Manchester Utd. - Leeds H 1.24
234 Getafe - Valladolid H 1.80
252 Osasuna - Real Madrid V 1.49
2000 > 11640

220 Tranmere - Wolverhampton V 1.75
205 Manchester Utd. - Leeds H 1.24
5000 > 10850

Matthew Prosac
erre én is kapásból vendégsikert mondtam volna, amíg meg nem néztem a Villareal B hazai mérlegét
Manchesternél még nem találtam hivatalos kezdõt, csak Ferguson nyilatkozataiból tudok meríteni, aki abszolút nem becsüli le a vendégeket, így valszeg 1-2 változtatással a legjobb csapat áll ki. Owen-Rooney csatárpáros, a védelemben nem nagyon lehet variálni, az játszik, aki hadrafogható (Evra-Vidic-Brown-Rafael v Neville), középpályán meg elvileg Scholes kezd csak, aki amúgy valszeg nem lenne kezdõ, ha nem a Leeds lenne az ellenfél.

WuFraZselic
ó i c.

ez sem tûnik rossznak
Villarreal B (12.) - Real Sociedad (2.) V 2.45
és Sociedad formája elég jó

Matthew Prosac
pill és utánanézek!

Matthew Prosac
jól kiütöttél bmeg. tudom hogy az Osasunával játszanak, én csak azt írtam hogy ez nem az a Zaragoza lesz akiket 6-0ra legázoltak, hanem egy sokkal keményebb dió/feladat/csapat. értem? 😄

Shep
Akkor inkább MU, mint Real

WuFraZselic
nincs pézem bwinen, hétfõn utalom vissza a levett összeg nagyrészét 😄

addig marad az szrt, és a 3esély

Shep
Rakd mind a 3-at két esélybe és úgy rakd meg 😊

WuFraZselic
Matt, nem tudod milyen keretet jelölt ki SAF mára?

WuFraZselic
de az Osasunával játszanak xD

MU-Wolver,és akkor kijön a 2-es odds,és még tuti is

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

kraawz
nekem is egy wolves-real kombó kinéz, 2.47-es oddsért egész jó 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Matthew Prosac
ez így ok, csak szerintem nem a rangers nyer, illetve õ sem rúghat mindig gólt. viszont McDonald egy erõs megérzés, de lehet hogy majd neked lesz igazad.

#26251: csak az x2 a biztos, de valószínûleg igen. mindenesetre úgy vagyok ma a Real-meccsel mint tegnap a Barcával: háromesélyesbe nem merem megfogadni, hogy mi lesz, csak így. az biztos hogy ez nem a Zaragoza lesz, tehát rendesen kínlódni fog a Madrid (szvsz)

WuFraZselic
ugye? szerintem is nyer a Wolves 😄 csak nem tud mennyit tegyek rá 😄

Getafe, MU, Real, Wolverhampton. ebbõl kéne kiválasztani 2 meccset egy szelvényre, és megtolom 10k-val 😄

WuFraZselic
jöv hét semmi nincs ami érdemes fogadni? 😄

Chievo - Inter 😄 vagy épp angol ligakupa

én Kris Boyd-ra tettem volna,Dundee ellen egy ötöst vágott 😊

kraawz
behúzza ma a real ? 😊

Matthew Prosac

Matthew Prosac
reggelt. remélem semmit nem halasztanak el, és jön szépen minden, ahogy kell 😊 Hibs-Hearts-re végülis énis 1X-et raktam. A mai napi poénszelvényemet hajlandó vagyok bemásolni a többit babonából nem 😊
* amúgy a mallorca meccs döntetlen lesz

ez a szelvény arra kell,hogy majd hétközbe a nyereményt rátegyem a Parmára 😄

Chelsea - Watford
Mérkõzés
Rendes játékidõ
Az Ön fogadása: 1

'
1,16 2010.01.03.
'

Mérkõzés
Rendes játékidõ

'
1,22 2010.01.03.
'

Osasuna - Real Madrid
Mérkõzés
Rendes játékidõ
Az Ön fogadása: 2

'
1,50 2010.01.03.
'

Getafe - Valladolid
Felett/alatt
Gólok száma 1,5
Az Ön fogadása: Over 1.5

'
1,22 2010.01.03.
'

Racing Santander - Tenerife
Felett/alatt
Gólok száma 1,5
Az Ön fogadása: Over 1.5

'
1,25 2010.01.03.
'

Real Zaragoza - Deportivo La Coruña
Mellék fogadások
Vendég csapat gólt szerez (1=Igen, 2=Nem)

'
1,28 2010.01.03.
'

West Ham United - Arsenal
Mellék fogadások
Vendég csapat gólt szerez (1=Igen, 2=Nem)

'
1,12 2010.01.03.

4.64
500 FT

kraawz
mallorca szerintem nem tudja elverni a bilbao-t

Adok egy szinte tuti tippet mára, hogy majd én megmondhassam 😄

Tranmere - Wolves (2) 1.70

A Tranmere az angol 3. osztályban 22., vagyis kiesõ még. Szerintem egy PL-es csapatnak nem okozhat gondot legyûrni õket 😊

Forza Italia
Sheffield-QPR H
Getafe-Valladolid H
Mallorca-Bilbao H

szerintetek?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa