Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most már remélem folytatódik az Atletico tavalyi sorozata,miszerint ha emberelõnbye kerülnek akkor képtelenek gólt lõni 😄
mostmár jó lenne ha lenne pézem expekten mert 4es szorzóért siman megérné megrakni az egyiket vagy másikat...
szerk.: idõhúzás ... Csak nehogy megbosszúlja önmagát
Matt.: Amúgy hogy néz ki a szelvény amire már csak ez kell? (ja akkor mostmár Ben-nek írjunk?:S sry nemtudom)
ebbõl következik hogy nyerni fognak😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
remélem nem lesz több gól mert az nagyon fasza lenne az én szempontomból...
ha lesz nem szomorkodom akkor sem 😄 (na jó egy picit)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
kombinációs fogadások Anglia, FA Kupa 1 1 (1-0) 1.25
Sat 10-01-02 16:00 Middlesbrough - Manchester City
dupla esély Anglia, FA Kupa X2 X2
12
1.13
Sat 10-01-02 16:00 Tottenham - Peterborough
kombinációs fogadások Anglia, FA Kupa 1 1 (4-0) 1.16
Sat 10-01-02 22:00 Atletico Madrid - Sevilla
fölött/alatt Spanyolország, Primera Division 1.5 gól fölött (1-1) 1.22
2.00
végre jött a legelsõ szelvény 😄 faszért raktam meg a city 1.5 overt 😞((
na expekték nem szeretik ilyen hamar jóváírni a gyõzelmet .. szal nem tudom megrakni az 1 or 2 est 😄
cesc fábregas
cesc fábregas
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
és mi a szuper ebben?
1-1 akkor jön az iksz és a 1.5over
tudod mit ? 86.percben az állás legyen 1-1 aztán ha 2-1 lesz nem bánkódom 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
cesc fábregas
õszintén ha választanom kéne akkor a legfontosabb a 1.5 over lenne.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
a gáz,hogy elsõre sok meccstõl nem félek,az utolsó pillanatban meg mindegyiktõl 😄 szóval nálam ez a "félek ettõl meg attól" nem újkeletû ...
tippmixen meg Atl. Madrid-Sevilla Döntetlen kellene
a szelvény így nézett ki.:
Barca-Villareal (0-1) Vendég
Atl. Madrid-Sevilla D
---------
kb odds.: 8.2
jelen állásban 0-0 , ez egyrészt jó másrészt cefettûl gáz eredmény 😞
lekésed azt nem bukod el a pénzed 😄 c
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
komolyra fordítva a szót, Dean...
"mutól félek" > következõ hsz "mu meg sztem simán nyerni fog 3-1re" 😄 most akkor mit fogsz tenni?😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A "megmondtam" szót csak akkor írhatja le valaki utólag, hogyha linkeli mellette a !nyertes! - illetve még azzá válható - szelvényét is, amin természetesen a nagyon megmondott mérkõzés(ek) is szerepelnek. Mert már falnak megyek ennek a szónak az olvasását követõen. :S
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
ha lekésed a fogadási határidõt akkor illik hogy azok a meccsek ne jöjjenek be 😄
nem azért kérdeztem mert fogadtam rá
mivel lekéstem a határidõt a madridra igy mostmár az kell,hogy ikszeljenek 😄
1.5 over legyen
azaz elfogadható eredmény számomra.: 1:1 ; 2-2 ; 3-3 ; 4-4 ; vagy 5-5 ;
a kérdés és kijelentés között van egy kis különbség 😊
"*2009-05-10 Barcelona Villarreal Spanyol bajnokság labdarúgás 3-3 / d
*2008-12-21 Villarreal Barcelona Spanyol bajnokság labdarúgás 1-2 / v
ma X-el a Barca?"
legalább is 70%-ban így van
elõtte kétszer is ugy nyertek,hogy gólt sem kaptak
+ a chelsea sokat ikszelget és aránylag sok gólt kap , most ideje meglendülni.
a mu meg sztem siman nyerni fog, kb 3-1 re minimum
a barca tutis kétesély jött volna 😄
most bánom,hogy nagyon pici téttel mertem kockáztatni...
a sevilla iksztõl meg már nagyon félek
209 Chelsea - Watford H 1.18
213 Notts County - Forest Green H 1.36
217 West Ham - Arsenal V 1.65
226 Benfica - Nacional Madeira H 1.30
201 Celtic - Rangers V 2.85
Eredõ odds: 12.16507
notts county - név alapján meg kis szorzó talán most jön
arsenaltól picikét félek,de sztem behúzzák
chelseatõl és mutól félek
benficanak kéne nyernie...
rangers-t vmiért übertuti vendégnek érzem ,denemtudom mit tegyeK? félidei vezetést vagy esetleg 4 v több gól?
na a barca meg hozza amit vártam!
õszintén a hendis iksz jobb lenne mert két szeló van
1.: barca hendivel vendég / sevilla iksz
2.: barca hendivel iksz - singleba
szóval nem akarok izgulni a sevillan 😄
de 65'-ben járink szal akár még jöhet a barca elsõ idei veresége is 😄
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Atletico meccsre még raktam, aztán éjfélkor kiderül hogy zártam a mai napot -.-
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
igazából épp zenét szerkesztek, a 60. percnél kikapcsoltam (amikor Kameni az 5. brutálnagy védését produkálta 😄). livescores.sk-n az a meccs volt kiválasztva, igy halottam a nagy örjöngést, és láttam hogy 1-0 a 90+ percben 😄
én kommentben is kifejtettem,hogy a liverpooltól várom,hogy megbotlik azaz nem fog nyerni , fõleg a reading ellen.
barca meg már 1-0 😞 ez a pedro elég jól tolja 😄
remélem ez marad a végeredmény is! vagy max 1-1 vagy legmax 2-1 😊
wufa , grat! a valencian izgultál gondolom elég rendesen.