Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ne kapd már fel megint a cukrot, a korábbi önmagukhoz képest igen is szóda, ha nem esett le ,hogy mire írtam akkor ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én hülye nem mertem leeds et nyerõre rakni csak egy X re... istenem miért?

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

2-0 igaz 11esbõl találtak be a hazaiak 😊

na lehet megrakom 500al az arsenal-t h tuti nyerjek azon a mecsen,mert akkor így nézne ki a gyõzelmem

1.: celtic-rangers iksz & wh-arse h = 3105 Ft
2.: wh-arse Döntetlen = 1500 Ft kb
3.: wh-ars vendég = 0 Ft& öröm,hogy továbbléptek a következõ körbe

#26340.: na igen,ez meglepi! ha a leeds lett volna hazai környeezetben tuti nem rakok a mu-ra ,de mivel otthon vannak így gondoltam úgyis behúzzák (ha 1 góllal is) ezt a mérkõzést

végül itt is egy fordítás.:

Nea Salamis 1 - 2 APEP
1. félidõ
0 - 0
2. félidõ
1-0 ; 64'Tsitaishvili
1-1 ; 78'Wilhelmsen
1-2 ; 90'Gelson
Matthew Prosac
egyébként ezt a meglepetést kerestétek a tegnapi eredmények között, csak akkor még nem volt sehol. hát itt van a forduló meglepetése, tessék 😊
bár én inkább az Arsenal kiesését tippeltem volna

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
azért csak harcban van a bajnoki címért az a kalap szóda -.- és ha jól tudom nem hátulról a második, hanem elõröl..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Én meg még attól féltem ,hogy a Leeds nem talál be, erre tessék 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
MU egy kalap szódát nem ér, mióta Zselékirály eljött. 😊

õk képesek voltak fordítani, a mu miért nem ? 😄 na jó ennyi,kész szia 😄

ettõl meg a fejem tudom fogni :S 11 VS 11 ,tudnak gólt lõni a hazaiak.
ha emberelõnyben akkor nem, ha kettõs emberelõnyben azaz 11 VS 9 akkor meg nem? - nevetséges
Shep
Jó nagy szégyen lesz ha nem bírnak gól lõni

Matthew Prosac
én annyira féltem tõle hogy meg sem raktam. mármint a ManUtd-et.
annak amit kérdeztél annak meg úgy emlékszem 1,2x volt csak a szorzója. de elég biztos volt, két dolog miatt is 😄 (1: tudtam hogy nem nyer a Rangers, 2) tudtam hogy gólt lõnek a hazaiak)

akkor mostmár Hibarnian ne kapjon ki és expekten igy is +ba lennék 😄
ha hibarnian nyerne akkor máshol nem lennék minuszba
Matthew Prosac
neizgulj, ennyi marad. rég estünk már ki ilyen hamar az FA kupából :C

a celticnek mekora volt a szorzója?
azaz a 2-es csapat nyer 0-ra válasz.: nem --ennek a szorzóját tudod?

na a szelvényem rakhatom el a fiókba mert a mu itt ma nem fog nyerni!
max 1-1 lesz és a visszavágón csodálkozva fogjuk nézni ahogy 2-3 góllal megveri idegenben a Leeds-et
<#szomoru1>
még jóhogy féltem a meccstõl 😞
nyomorék mu,de inkább kívánom hogy maradjon így és essenek ki a picsába mint 1-1 legyen...
Matthew Prosac
jó tudni hogy nekem egy 5000es szelvényen rajta volt, hogy

most hogy beraktam, tutira nyer a Gimnastic 😊

rooney8
még nincs vége ;D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

fenrob
Szintúgy én is ....:S

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

köszi MU,ma buktam rajtatok kétszer 1000 FT-ot!!! ÉLJEN SAF!!!!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

fsgh
Na a mai szelvényeimet beírom:

Zaragoza - Deportivo V 2,75
Mallorca - Athletic Bilbao V 3,8

1000---->10500

Sporting - Sporting braga H 2,1
Westham - Arsenal (1-0) V 2,6

1000---5500

Hibernian - Hearts V 3,5

2000----7000

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

sportingbet vagy expekten olvastam
a fogadás csak akkor érvényes ha a játékos kezdõ... csodálkoztam,hogy mekkora fazsság ez már , mondom mivan ha csereként jön be és lõ gólt?szal vicc.
de lehet rosszul érelmeztem valamit. ha rátalálok legközelebb készítek egy képet és kideritjük mi,s hogyvan .
mu meg fordítson már ! nem akarok ilyen korán bukni,ha bukok akkor este bukjon a szeló 😊
Shep
Mu amúgy focizik, nyomnak vagy valami, vagy csak úgy öreguraznak?

Matthew Prosac
ez nem igaz. legalább bwinen nem így van. viszont ennek van hátulütõje is, pl ha megraksz egy csatárt akit végülis nem játszat az edzõje, majd a 90. percben behoz idõhúzó jelleggel... mondjuk szerencsére ezt még sikerült elkerülnöm 😄

Shep
Celticen csak jött az under 2,5, ahogy azt írtam is, ráadásul a félidõ x is 😊

várjál de a nyeremény neked megvan? mert sok helyen akkor nyerhetsz ha kezdõ a játékos.. (bár ezt hülyeségnek tartom)

bazz jött a celtic döntetlen
ha nyerne a west ham akkor 200ból 3700at nyerek xD viccbõl raktam meg ezt a két meccset amúgy
bazz a rangers játékosai mekkora faszok
fekszik z egyik játékosuk és még felmennek kontrázni,bezzeg ha a celtic játékosai nem rugnák ki a labdát akkor hogy menne a fütty meg a szidás?
szégyen..
mu meg lõhetne egyet komolyan
fenrob
Én ezt nem bírom megyek havat lapátolni 😄😄 rem addig alkot vmit MU. XD

Matthew Prosac
inkább az a poén hogy 20 percet kapott a feladatra és gyorsan teljesítette 😄D

Shep
Na MU-val mi van? Az öltözõben maradtak?

fenrob
Ennek látán még reménykedem MU-ban:S

na ha lõne két gólt gyorsan még a rangers akkor behalok 😄
ott van bazzzzzzzz 1-1 XD éljeeeeeeeeeeeeeen
legalábbis erdmenyek.com-on 😄 a gólt még nem látom
Matthew Prosac
1-1 😄DD de ez engem már nem érint!

Matthew Prosac
hozzáteszem 8 perce jött be... és kurvára megmondtam!!!!!

b+ 😄DDDDDDD 1 gólt lõ a celtic azt is pont McDonald
mekkora gól 😄 pont láttam! na mostmár 1-1 legyen azt kalap :ddd
Matthew Prosac
SCOTT MCDONALD!!!!!!!! 1-0 CELTIC !!!!!!!!!!!!!

fenrob
Most azonnal kérek 2 GOOOOLT MU-tol 😄

áááááázzzz rangers nem igaz ,hogy nem tud egy nyamvadt gólt lõni 😞
mára még Watford,Tranmere,Osasuna gyõzelmet várok 😄:S

nah,faszán állnak a szelóim,még jó hogy 2 szelón is rajta van a MU gyõzelem!! Rooney megint fasza volt,üres kapu,gólvonalról bassza ki a védõ az uccsó pillanatban 😊

banok
remélem Ferguson leordítja a fejüket <#boxer>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Forza Italia
Hát a játék alapján ma nem fog fordítani a Mu

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

fenrob
Már lassan megérné mindig megteni ilyen meglepetéseket 100-200 ft-al... 😄

Matthew Prosac
Celtic játékosok meg egymást múlják fölül helyzetkihagyásban 😄DDDDDDDDDDDDDD Hihetetlen h miket elszórakoznak 😄

Matthew Prosac
5,75 gondolkodtam is rajta, sõt már be is volt téve szelvényre. aztán töröltem a szelót h "hülyeség" :CCCC

Shep
Persze.

Shep
Miért? Csak 1 gól a hátrány, simán nyomhatnak ezek is 2/1-et 28-ért, mint tegnap az atlétások.

fenrob
Nem rég óta tippmixelek, de régebben is volt ennyi meglepetés az ilyen nagy csapatoknál ? gondolok itt arra hogy a kicsik nyernek vagy vezetnek ?

rooney8
hova? még több mint 1 félidõ van ;D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

fenrob
menyi volt rá neten a szorzó hogy a leeds rúgja az elsõ gólt ?xD