Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
bazz a barca gyõzelme csak 1.45 :S nekem roppant alacsony! ennyiért tuti nemrakom meg!
blackburng-aston meg X1 nálam
stoke-fulham meg sima hazai lenne de a fulham elég jó formában van,szal akár egy vendégsikert is eltudnék képzelni
Hoffenheim - Kaiserslautern
H 1.55
korrekt szorzó,bár barátságos mérkõzésen bármi lehet sajnos
Strasbourg - Lyon
H 4.15
fasza szorzó 😊 tuti kiesik a lyon,amugy is szar formában vannak+a strasbourg azért csak egy 2.osztályú csapat ... ennyi
bordeaux 1.2ért fasza
at-napoli D
parma-juve sztem hazai lesz bár ez veszélyes
lazio-milan behuzza a mecseit
inter szintén ha nyer is max 1 góllal
bazzzzz arsenal-bolton hazai csak 1.2 es szorzóval rendelkezik 😞 pedig vártam egy 1.65 os oddsot minimum 😞(
atletico kikap
alcorconnál meg kérdés vajon a real kiejtése valóban adott nekik annyi erõt,hogy otthon megint nyerni tudjanak?
valencia-depor h
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
de egy kérdés.: te nem szoktál aludni? :|
shepnek igaza van, nem egyszer van, hogy gól nélküli egy-egy harmad !
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Clermont - Toulon 1
Malorca - Athletic Bilb. (1.5) +
Florida - Pittsburg X2
Aris Limassol - Anort.Famagusta 2
Benfica L. - Nacional 1
Taylor P. - Whitlock S.1
West Ham - Arsenal 2
Getafe - Valladoid 1
ez mar nem lehet igaz amien balszerencsem van 😞 kurva Pttsburg 😞 nem tudnak , ojanok mint Poool :@
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
hm, akkor ez egy elég szép ajándékszorzó volt szerintem 😄 kb 2.5+ gólra kéne ekkora szorzót adni
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Soha életemben egyetlen egy NHL meccset sem láttam, sõt igazából egyetlen harmadot láttam csak egész életemben ami a hokit illeti (HUN-BLR), de ez nekem akkor is ingyenszorzónak tûnt és minden bizonnyal túl laikus vagyok, de még most sem értem ezt a magas szorzót. A harmadik harmadban lesz legalább 2 gól... Hmm. Eleve ha az egyik csapat 1-el vezet, akkor úgy tudom hogy a legeslegvégén már a kapust is lehozzák (akik vesztésre állnak), és hát olyankor -gondolom naívan- be lehet verni a pakkot könnyebben - ez már rögtön 1 gól, és akkor még elõtte van 18-19 perc. Az már csak adalék, hogy a tegnapi 3 hokimeccseken, amiket megtettem és követtem, 1 kivételével mindegyik harmadban volt legalább 2 gól (3meccs x 3 harmad -1 = 9bõl 8 harmadban).. Az pedig már tényleg csak végsõ adalék hogy a Blackhawks legutóbbi 10 meccsébõl ilyen eredményeket láttam hogy: 6-3,5-1,5-4,5-4,4-1,5-4...
Szóval az NHL szakértõktõl kérdezem hogy mire volt ekkora szorzó? Vagy csak én voltam most pofátlanul mákos és naiv, a logikámmal együtt?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
20assal megküldtem a
MU hazai
CSELZI hazai
ARSENALvendég
meccseket.
Ugye elsõnek indult a MU. Hát ne haragudjatok de azt a bohóckodást a pályán... Ez az egész angol bajnokság egy vicc. Meg a többi is.
Bunda,humbug az egész.
Nem mostanában fogok fogadni az biztos, még szerencse hogy systemben tettem meg és a lóvé fele visszajött.
1) ha a spanyol harmadosztályos poénszelómon leixel a Jaen, akkor +23ezer
2) ha Craig Curran belövi az ordító ziccerét a 85. perc körül a Wolverhampton ellen akkor +21ezer
3) Ha a Cadiz megcsinálja az 1X-et otthon a Gimnastic ellen akkor +10ezer és nem minusz 5000. 0-1-re kikaptak.
4) Ha a Zaragoza meccsen ma születik két gól akkor +10.000
5) Ha tegnap a Liverpool nyer, akkor 6+12ezer, ehelyett -8000
6) Ha Forlan tegnap begyötört volna egy gólt a 4 ziccerébõl, akkor +20ezer még.
Számold ki ha csak a fele jön még egy kis szerencsével, akkor nem kb nullszaldós a hétvégém, hanem... Ja és Forlan szerencsétlenkedését ajánlom mindenkinek. .:Video:. Így nem sikerült neki gólt lõnie. Ennél a meccsnél éreztem, ahogy valami felsõbb erõ szakad a röhögéstõl rajtam, és rángatja a zsinórokat.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
252 1 Osasuna - Real Madrid 6.20 / 3.55 / 1.49 V
234 1 Getafe - Valladolid 1.80 / 3.30 / 3.95 H
220 1 Tranmere - Wolves 4.15 / 3.35 / 1.75 V
ez lett volna ma... még jó hogy nem raktam meg 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
kemény 166ft-ot hozott a real xD
ennyiért megérte megrakni bizots... fõleg ha 1-0 lett volna akkor gondolom mennyire örülhettél volna 😄 de ott a volna igy vége a mesének jóéjszakát gyerekek 😄

Real-Mallorca lesz kövinek 😄 de felesleges ennyire elõre rohanni
Tranmere - Wolves <2>2> 1.70
Osasuna - Real Madrid
(utólag fogalmam nincs, minek raktam meg😄)
Odds: 1.82
1400 -> 2550
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
yahm és grat a nyereményekhez <#eljen>#eljen>
Real is leXelt
így a következõ meccsen a Real is nyer és a Barca is
fõleg ha Hazai meccsük lesz
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Maszka. Itt a válaszom, és ez nem csak a mostani alkalomra szól, hanem az összes Barcelona meccsre, egészen a végítélet napjáig!
botlását akartam írni 😊
maszka
hááát nemtudom :S am azt irtam,hogy nemtudta kihasználni a barca bukását ...
szóval a válasz igen a köv. mecsen nyernie kell a barcának 😄 de a realnak is meg annak aki ugy érzi h bajnokságot nyerhet
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
szóval a barcának muszáj nyernie köv. fordulóban, különben csak az európa ligában indulhat 2012/13as szezonban
Am te anno mennyivel kezdted a fogadásokat, vagy hogy állsz most pénzben ? 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
éledezik a real..
de itt az ossasuna behúzza meglátjátok 😄
és így nemtudja a barca bukását kihasználni a real
így nyersz sztem
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
sztetek lesz itt még 2 gól?
1.9es szorzó van rá
bazz nem tudnak eljutni a hazaiak 16osáig.
bedobást nem tudnak elvégezni
paszolnise tudnak mer eladják :S vmi oltári szar most a real