Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mekkkora hulladék ez a real , még kapura se lõnek :S
vendég,de x2be raktam meg ill. sztem félidõben már nyerni fognak.
realon meg löjjön már 1 gólt vki :S
Már sorsoltak is:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fa-kupa-a-leeds-a-tottenhammel-az-arsenal-a-stoke-kal-talalkozik-2011956

Szegény Leeds,kiverik az Mu-ut idegenben,erre megkapják a Tottenhamot szintén idegenben.
Matthew Prosac
Szegény szegény szegény Tranmere... Pedig nem játszottak rosszabbul mint a Wolves

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

3500ft
Matthew Prosac
Jesszus isten mit hagyott ki a Tranmere 😄
Edzõjük majdnem idegösszeroppanást kapott 😄DD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

balintka
Jól nézett ki. 35 eurót tettél rá?

jAsOn VoOrHeEs
Sporting - Braga kupameccsre mit mondanátok? Azon kívül, hogy messzire kerüljem. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

jAsOn VoOrHeEs
Depor rothadjon meg, már csak a Real kellett volna... <#gonosz3>

210 *(0-1) Chelsea - Watford H 1.49
252 Osasuna - Real Madrid V 1.49
234 Getafe - Valladolid H 1.80
240 Zaragoza - Deportivo V 2.53
217 West Ham - Arsenal V 1.65
249 Mallorca - Ath. Bilbao H 2.06
Eredõ odds: 34.36503
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 17182 Ft

© VPersie
ma 13:49 | privát | válasz erre | #26272
Mára az egyik:

EC Red Bull Salzburg - Alba Volán
Háromesélyes (rendes játékidõ)
Tipp: EC Red Bull Salzburg
1.50
Eisbären Berlin - Krefeld Pinguine
Háromesélyes (rendes játékidõ)
Tipp: Eisbären Berlin
1.35
OFI Kreta - Egaleo
Háromesélyes fogadás
Tipp: OFI Kreta
1.20
Manchester United - Leeds United
Háromesélyes fogadás
Tipp: Manchester United
1.22
Getafe - Real Valladolid
Háromesélyes fogadás
Tipp: Getafe
1.75
5.19
Össznyereményszorzó
Tét fogadásonként

18158.18 EUR

Tegnap a Huddersfield gól hiányzott ma meg sikerült kifognom az egyetlen meglepit,bravó...
Matthew Prosac
Mallorca 2-0, úgytûnik mégsem lesz X

azszép
Matthew Prosac
Servette - HC Ambri-Piotta H 6-2
Vienna Capitals - Olimpia Ljubljana H 5-2
EC Red Bull Salzburg - Alba Volán H 5-2

4800 -> 10.400 huf, hát ez elég simán jött

Matthew Prosac
mostmár csak azt várom, hogy a harmadik meccset is lefújják, és akkor bejött a szeló. Vienna Capitals - Ljubijana 5-2. Elsõ harmadban már 0-2 is volt, akkor azért izgultam egy picit.
update: lefújták.

Sima 5-2 lett az...
Volán idegenben gyenge,otthon annál jobb.
Matthew Prosac
Wolverhampton játékos kb 4-5 méterrõl kapuval szemben mellé tudta rúgni xDDDDDDDDD

Matthew Prosac
Salzburg Volán meccs eléggé kiélesedett. 3-2 jelenleg.

srácok a city-mu ez a mai nap után mi lesz? sztem a mu siker tuti kizárt
erõs döntetlent szimatolok
Salzburg és a villach nálam is meg volt téve,sõt a német Berlin is ami simán jött,csak hát már nem érek vele semmit.
Matthew Prosac
spanyol harmadosztályos poénszelómmal viszont majdnem vittem egy 23ezres bankot :C

Matthew Prosac
Salzburg - Alba Volán 2-0. A három jégkorongmeccs közül ez a második 😊 Hazaira persze.

Matthew Prosac
és van még egy 2000-es szeló, ami hozhat 23ezret, de arról még sem megy, és nem is számolok vele úgy, hogy bejöhet.

Matthew Prosac
van egy hokis szeló, az hoz 10-et ha bejön, ott háromból 1 már megvan.
és másikat meg már vagy 2x belinkeltem, ez 11ezret hozhat, itt már csak egyvalami kell:

WuFraZselic
mivel hozhatod fel? mert eddig 6200 bukó nálad ha jól számolom (itt meg 7000 😄)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ja wh magának köszönheti. nagyon veszélyes szitukat dolgoztak ki,csak hát megrökönyödtek az arsenal 16osnál 😄
az arsenal meg lõtt amikor lehetett!
Ennyi bazz az Arsenal nem szarakodott hipp-hopp fordítottak 😛
Matthew Prosac
hát mostmár csak nullszaldósnak tûnik a dolog
már ami a mai napot illeti

rooney8
arsenal fordított 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

WuFraZselic
akkor neked sem ez lesz az év legjobb hétvégéje -.-"

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
Cadiz Gimnastic 0-1 maradt. MIT IS REMÉLTEM?

rooney8
205 1 Manchester Utd. - Leeds 1.24 / 4.90 / 10.00 H
252 1 Osasuna - Real Madrid 6.20 / 3.55 / 1.49 V
234 1 Getafe - Valladolid 1.80 / 3.30 / 3.95 H (1-0 88 p.)
220 1 Tranmere - Wolves 4.15 / 3.35 / 1.75 V

eddig így állnék ha megraktam volna ezeket... de megint lekéstem 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
Cadizban mostmár történhetne valami -.-

Matthew Prosac
ez a spanyol bajnoki forduló is egy rossz vicc

rooney8
na megnyitották a gólcsapokat... 😄

Matthew Prosac
Eddig tartott a Malaga vezetése..

Matthew Prosac
Vezet a Malaga ezazzz!!!

fenrob
1-2 hete nem tippmixeltem ma nagyobb téttel inditom az évet erre semmi :S😄 jol indul az évv..😄

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

LIL D
Sztm nem fognak egyenlíteni!

nyugi 😊 kiegyenlítenek a srácok
Matthew Prosac
Cadiz - Gimnastic 0-1, + Cadiz piroslap az 51. percben.
Hogy tud valami ennyire elcseszõdni direkt, amikor 1X-re van rakva egy 5000-es szelvényen, és ez az utolsó meccs rajta...?!?!?!?

fsgh
Vezet a West Ham... jó feladom. ez nem az én napom..😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

mondhatni most ezt lelehetne védeni és tuti +ba lennék (szal kb a feltett tét 10%-a jönne minimum nyereségként
ha jönne ez a szeló akkor 70% 😄
gondolkozom mit tegyek
WH gól,ugy h a kapufaról befele pattant a játékszer 😊
igaz nem kaptak egy 11-est sem

64 West Ham - Arsenal: West Ham szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.52
50 Manchester Utd. - Leeds: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.27

80 Osasuna - Real Madrid: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.26
Eredõ odds: 2.43230

és erre írtam oda azt,hogy a chelsea meccsen lesz félidõben gól,csak nem merem bevállalni xD

Matthew Prosac
vezet a West Ham

Matthew Prosac
fölsõ három megvan, már "csak" az kell hogy pamplónában se legyen gólmenése egyik csapatnak se és akkor jönne 11ezer...

thx és j ki volt zárva 😄
a lényeg,hogy a legelsõ szeló jött most is 😄
klikk
fsgh
azért benne volt a vendég siker... De most nem volt szerencsém.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
Ugye-ugye a Hibs-Hearts meccs. Ki volt zárva a vendégsiker 😊

jAsOn VoOrHeEs
Na jó 4, Gijon egyenlített.

jAsOn VoOrHeEs
8 meccsen összesen 3 gól a félidõben. <#wilting> Ilyet az olaszok szoktak inkább produkálni...