Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fenrob
Tanzánia - Elefántcsontpart errõl tud vki vmit ?

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Nekem csak azért nem tetszik mert Palermoban 0-2re kaptak ki nemrég,pedig illet volna hozni...

na... mégse😄

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

fenrob
😊

wolfsburg már 0-2 még 1 gól és a legmagasabb szorzó kipipálva 😊
nem lesz... X lesz

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

fenrob
Mali- Egyiptom ?:S:S jo lenne egy Vendég gool

Már elég két meccs:
Färjestads BK - Luleå HF
Háromesélyes (rendes játékidõ)
Tipp: Färjestads BK
1.75
Partick Thistle - Morton
Háromesélyes fogadás
Tipp: Partick Thistle
1.50
2.63
Össznyereményszorzó
Tét fogadásonként

4200
Nyerési esély
Forza Italia
Omonia vezet szupi

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

WuFraZselic
felébrednek? épp az hogy a milan elég jó formában van kb október közepe óta 😊 de a Genoa nem egy szar csapat, sõõt, az elsõ 5ben kéne lenniük, én aztmondom meglephetik a milant. egy 2-2re tippelek

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Milan mecstõl én is félek de Olympiacos igen jó otthon és ezelõtt idegenbe nyert athén ellen
Én félek a Milantól,de lehet most felébrednek

WuFraZselic
milan - genoa szerintem X, olympiakosz-AEK-ra pedig nem tennék elvégre rangadó, túl kicsi a hazai odds

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Barcelona-Sivella H 1,45
Ac Milan-Genoa H 1,56
Arsenal-Bolton H 1,20
Panathinaikos-Ergotelis H1,26
Olympiakos-Athén H 1,61
Szerintetek?
van itt olyan aki 5-2 es Schalke vezetésnél mert volna arra fogadni,hogy döntetlen lesz a mérkõzés végeredménye?😄

Fulham jó formába van de vendégbe nem olyan jó stoke meg jó otthon többi jó sztem
Tanzánia-Elefántcsontpart miért nincs fent eredmenyek-en? <#shakehead>

fsgh
Jólvan😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ez holnapra sztetek?
Porto - Leixoes*(0-1) H
Stoke - Fulham V
Blackburn - Aston Villa V
Barcelona - Sevilla H

Moroka Swallows - Wolfsburg
Neutral Ground
Over/under
Over 2.5 goals 1.72
Hapoel Tel Aviv - Beitar Jerusalem
Home team to score
Yes 1.13
Partick - Morton
double chance
1X 1.13
2.20

wolfsburg-hapoel-patrick sztem nyerni fog siman! ed mivel a morton még nem ikszelt ebben az évben igy csak kétesélyel mertem beválalni 😄
am patrick otthon 5-0ra míg idegenben már 2-0ra legyürte mostani ellenfélt 😊

fsgh.: sztem meg tök esélytelen 😄 de mivel sok szelódr mondtam már ezt és bejöttek ezért megrakom én is 300ft-al azt kalap 😛
fsgh
Raktam ma egy tippmixet. (betclicen már nincs pénzem mert lekértem, bwinen meg még nincs😄)

Stoke-Fulham V 2,53
Barcelona-Sevilla H 1,45
Chievo-Inter V 1,8

1800----11885

remélem jön, számomra biztosnak tûnik

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shep
Mire megforgatnád el is bukod 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Tök mindegy, mert úgyis elbukod. Rátettem a pirosra piros lett, utána 2x pirosra raktam mindkétszer fekete lett, kb ennyit ér 1 euro. Nem is értem mit akartak ezzel elérni, mert ettõl még nem igen fog senki rákapni a játékra. Nyerõgéphez is kevés mert alig tudsz pár variációt lefogni az 1 euroból ha meg 3 sorosat nyomsz akkor még annyi esélyed sincs. Vicc kategória az ilyen próbálkozás. A kaszinó amúgy is marhaság, hosszú távon csak a ház nyer.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

már felmentem 3 eurora 😄
a részletek,mivel enyhén off ezért spoilerbe teszem az eseményeket.:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1 euro téttel tolom mivel nincs kisbb 😄

feketére raktam bejött - f 22 -
- pörgettem üresen egyet - f 33 -
két 19-36os intervallumbn volt mondom most lesz 1-18 ig 😄
pörget - f 6 -
jó lenne tudni ,hogy mikor lehet lehívni a pénzt 😄,mert a sportfogadásra jobban jönne a della
de most megrakom h piros jön xD báár lehet szívatnak é megint jön a feka 😞 majd kiderül --> kiderült jött a feka megint 😊 - f24 -
all in - piros - tuti bukó,de könnyen jött -> könnyen megy
- f 22 - fura 😊 de csak 1 eurot mertem rátolni.
szóval maradt 1 euro gondoltam pirosra rakom de középsõ intervallumban nem huzott még ki egyet sem igy megrakom arra 😄
- p 32 - jött mindkét tipp 😄 megin 3 euron vok
1 euro h 1-18 ig huz -- p9 - jött már 4 euro az egyenleg
kétszer nem volt feka mondom most az lesz 😄 - f4 -

végeredmény.: 1 euro -> 5 euro
Jason.: arra amire akarod én a rulettre esküszöm..

jAsOn VoOrHeEs
Mire érdemes feltenni ezt az 1 eurót? Még egyszer sem kaszinóztam. :S

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Shep
Amúgy ha meg úgyis jobban tudod minek kérdezed meg, hogy tényleg így van-e? mondjuk fura mikor saját bevallásod szerint sem láttál még egy meccset sem végig és soha nem is foglalkoztál jégkoronggal? Elég mókás azért megpróbálni 2 meccsel igazolni egy teóriát 😊

WuFraZselic
mert te függõ vagy, és úgyis töltesz fel pénzt ha elfogy <#idiota>

folyamatosan azt tárgyaljuk miket érdemes megtenni,mely meccsek lehetnek veszélyesek..stb
ha bármi kérdésed van ,természetesen felteszed és segítünk ha tudunk 😊
banano.: a kaszinora kaptál 1 eurot nem?😄 mert én igen...
Shep
NHL-rõl beszéltem, nem európai meg nemzetközirõl 😊

dragon11
Sziasztok!

Nagyon új vagyok (tehát ma kezdenék tippmixezni!) 14vagyok -de olyan helyen tudok venni, ahol kiadják nekem- FAQ-t természetesen elolvastam, de kétségeim támadtak.

Esetleg valaki tudna eligazítást adni? hogy milyen meccsekre hogy érdemes tenni, s mennyivel?

Nagyon-nagyon szépen megköszönném neki.😊

Banano
Visszatértem!
Kaptam 1euro-t betssontól.<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Mai szelvényem.
025 Mali - Egyiptom V 2,05
026 Tanzánia - Elefántcsontpart V 1,48
027 OmoniaNicosia - Doxa H 1,25
028 Hapoel TA - Beitar J. H 1,7
031 Patrick T. - Morton H 1,58
200 --- 2035
Matthew Prosac
Shep! Tegnap rögtön a Blackhawk meccs után volt egy U20 USA - U20 Svéd hoki meccs, ifivb. Gondoltam megnézem mi lesz. Elsõ harmad: 0-1 USA vezet. Második harmad: 2-1re fordítanak a svédek, majd amcsi egyenlítés, 2-2 a harmad vége (2,5over). Élõben adták bwinen. Utolsó harmad jött. 1,15-öt adtak a 4,5overért. Magyarul egyetlen egy kicseszett gól az uccsó harmadban. Biztosnak éreztem, meg akartam rakni 27,000el, és akkor kicsivel 30ezer fölé mentem volna. Végül nem tettem, mert túl sok lett volna a jóból... 0-3 lett az amcsiknak az utolsó harmad. Mondom áhh gecc, megint nem volt vér a pucádban...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
szoktam, csak ma vizsgázni voltam, szóval nem feküdtem le elõtte. nemrég értem haza. már vagy 24 órája fennvagyok de most épp nem vagyok álmos 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

3. harmad 20.percében a kazan 2.gólja így lett 2-2 😄
no komment,ezt nevezik máknak!
am másik szelón meg megraktam Metallurg Magnitogorsk és a kazan gyõzelmét --ez elment de így is a mai nap is hozott vmi +-t
😞

am a kazan meccsnek hogyhogy nincs vége? mindnek vége de ez még megy 😄
ohogy a szentszaaaaaaaaaar 😄 2-2 ezzel nyertem hacsak nem lõnek egyet a hazaiak 😞
a tegnapi elég szép bukó nap volt,2 ezret a MU-n,1500-öt azon hogy nem lõ gólt a West Ham,azaz már estére 3500-ös bukón voltam,így oylan 9 körül arra gondoltam (dühös fejjel,idegbõl),hogy lesz ami lesz alapon felrakom all in-re a pénzem,így jött ki ez:
Denver Nuggets-Philadelphia 76ers H
LA Lakers-Dallas Mavericks H
össz odds-ba 2,4 jött ki durván,5000 FT-al,11000 FT-ot hozhatotOTT volna....
Denver-Philadelphia 105-108
LA Lakers-Dallas 131-96
úgyhogy skacok következõ fizuosztásig no game...december elején utaltam 3k-t,február elején is ennyivel fogok nyitni!!
De remélem nektek erre a hónapra több szerencsétek lesz,szal sok sikert,fórumot még olvasgatni fogom😊

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

ujj vagyok még😄

Ma mik a tippetek fogadó társaim😄?
hi 😄

am kazant x2-be raktam persze h 2-1 az eredmény 😞
hi all
Shep
Persze-persze, magyarázat mindig van 😊

a-a
csak mgnéztem mi a kínálat mára és 3 orosz hoki volt amit szimpi volt gonoltam rakok rájuk vmit 😄 szal nem függõség (na az de nem fogom beismerni) miatt raktam hanem mert bejöttek 😄
egyébként jo hogy nem engedte mert az 1.részben egy helyen sem volt 2 gól 😄

de még jól állok..
ja 1.1 a szorzó,hogy mindkét csapat lõ gólt szem elég fasza hiszen már mind a 3on megjött és 1.3 as szorzó meg is van...
WuFraZselic
hát ja, de ez is a fogadóirodák miatt van 😄 anno volt 3 esély, az kész, úgy persze hogy nem raknál meg egy full ismeretlen KHL meccset...
csak miután már azt is meglehet fogadni, hogy xy high stickért kap e kiállítást vagy holdingért... 😄

Shep
Az más, de egyre inkább látszik, hogy páran már kínjukban akármire raknak, csak rakhassanak 😊

WuFraZselic
én tegnap síugrásra is tettem, a folyamat elkezdõdött 😄

bár speciel azt szeretem, és figyelemmel követem évek óta 😄 de mégis...

Shep
Persze már foci helyett jó az orosz hoki is, csak tudjál tenni valamire. Lassan jön a biatlon, skeet, meg a csúszókorong is. Függõség!!!!!! 😄DDDD

WuFraZselic
mert már megy a meccs, és 3 gól született <#idiota>

passz

ja tutibb

"Max alternatives per slip reached "
3 orosz hoki lesz 2-re megakartam tenni,hogy az elsõ 3adban lesz legalább 2 gól 1.85os szorzóért de nem engedi! miért???
WuFraZselic
de a strasbourg gyõzelmét igen?! ...

igen de azért egy Bolton elleni ütközetben több járt volna 😄 1.2es szorzót meg hova akarják levinni ha sokan pakolják?

a szelóm.:
206 Valencia - Deportivo H 1.69
203 Alcorcon - R. Santander H 2.80
212 Arsenal - Bolton H 1.20
238 Bordeaux - Rodez Aveyron H 1.20
239 Strasbourg - Lyon H 4.15

Eredõ odds: 28.27843
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 5655 Ft
hihetetlen mekkora f*sz vagyok 😄 nem merem rátenni az aston villa és a city ikszet :S