Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
Färjestads BK - Luleå HF
Háromesélyes (rendes játékidõ)
Tipp: Färjestads BK
1.75
Partick Thistle - Morton
Háromesélyes fogadás
Tipp: Partick Thistle
1.50
2.63
Össznyereményszorzó
Tét fogadásonként
4200
Nyerési esély
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Ac Milan-Genoa H 1,56
Arsenal-Bolton H 1,20
Panathinaikos-Ergotelis H1,26
Olympiakos-Athén H 1,61
Szerintetek?
Porto - Leixoes*(0-1) H
Stoke - Fulham V
Blackburn - Aston Villa V
Barcelona - Sevilla H
Neutral Ground
Over/under
Over 2.5 goals 1.72
Hapoel Tel Aviv - Beitar Jerusalem
Home team to score
Yes 1.13
Partick - Morton
double chance
1X 1.13
2.20
wolfsburg-hapoel-patrick sztem nyerni fog siman! ed mivel a morton még nem ikszelt ebben az évben igy csak kétesélyel mertem beválalni 😄
am patrick otthon 5-0ra míg idegenben már 2-0ra legyürte mostani ellenfélt 😊
fsgh.: sztem meg tök esélytelen 😄 de mivel sok szelódr mondtam már ezt és bejöttek ezért megrakom én is 300ft-al azt kalap 😛
Stoke-Fulham V 2,53
Barcelona-Sevilla H 1,45
Chievo-Inter V 1,8
1800----11885
remélem jön, számomra biztosnak tûnik
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a részletek,mivel enyhén off ezért spoilerbe teszem az eseményeket.:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1 euro téttel tolom mivel nincs kisbb 😄
feketére raktam bejött - f 22 -
- pörgettem üresen egyet - f 33 -
két 19-36os intervallumbn volt mondom most lesz 1-18 ig 😄
pörget - f 6 -
jó lenne tudni ,hogy mikor lehet lehívni a pénzt 😄,mert a sportfogadásra jobban jönne a della
de most megrakom h piros jön xD báár lehet szívatnak é megint jön a feka 😞 majd kiderül --> kiderült jött a feka megint 😊 - f24 -
all in - piros - tuti bukó,de könnyen jött -> könnyen megy
- f 22 - fura 😊 de csak 1 eurot mertem rátolni.
szóval maradt 1 euro gondoltam pirosra rakom de középsõ intervallumban nem huzott még ki egyet sem igy megrakom arra 😄
- p 32 - jött mindkét tipp 😄 megin 3 euron vok
1 euro h 1-18 ig huz -- p9 - jött már 4 euro az egyenleg
kétszer nem volt feka mondom most az lesz 😄 - f4 -
végeredmény.: 1 euro -> 5 euro
Jason.: arra amire akarod én a rulettre esküszöm..
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
ha bármi kérdésed van ,természetesen felteszed és segítünk ha tudunk 😊
banano.: a kaszinora kaptál 1 eurot nem?😄 mert én igen...
Nagyon új vagyok (tehát ma kezdenék tippmixezni!) 14vagyok -de olyan helyen tudok venni, ahol kiadják nekem- FAQ-t természetesen elolvastam, de kétségeim támadtak.
Esetleg valaki tudna eligazítást adni? hogy milyen meccsekre hogy érdemes tenni, s mennyivel?
Nagyon-nagyon szépen megköszönném neki.😊
Kaptam 1euro-t betssontól.<#idiota>#idiota>
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
025 Mali - Egyiptom V 2,05
026 Tanzánia - Elefántcsontpart V 1,48
027 OmoniaNicosia - Doxa H 1,25
028 Hapoel TA - Beitar J. H 1,7
031 Patrick T. - Morton H 1,58
200 --- 2035
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
no komment,ezt nevezik máknak!
am másik szelón meg megraktam Metallurg Magnitogorsk és a kazan gyõzelmét --ez elment de így is a mai nap is hozott vmi +-t
am a kazan meccsnek hogyhogy nincs vége? mindnek vége de ez még megy 😄
ohogy a szentszaaaaaaaaaar 😄 2-2 ezzel nyertem hacsak nem lõnek egyet a hazaiak 😞
Denver Nuggets-Philadelphia 76ers H
LA Lakers-Dallas Mavericks H
össz odds-ba 2,4 jött ki durván,5000 FT-al,11000 FT-ot hozhatotOTT volna....
Denver-Philadelphia 105-108
LA Lakers-Dallas 131-96
úgyhogy skacok következõ fizuosztásig no game...december elején utaltam 3k-t,február elején is ennyivel fogok nyitni!!
De remélem nektek erre a hónapra több szerencsétek lesz,szal sok sikert,fórumot még olvasgatni fogom😊
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Ma mik a tippetek fogadó társaim😄?
am kazant x2-be raktam persze h 2-1 az eredmény 😞
csak mgnéztem mi a kínálat mára és 3 orosz hoki volt amit szimpi volt gonoltam rakok rájuk vmit 😄 szal nem függõség (na az de nem fogom beismerni) miatt raktam hanem mert bejöttek 😄
egyébként jo hogy nem engedte mert az 1.részben egy helyen sem volt 2 gól 😄
de még jól állok..
ja 1.1 a szorzó,hogy mindkét csapat lõ gólt szem elég fasza hiszen már mind a 3on megjött és 1.3 as szorzó meg is van...
csak miután már azt is meglehet fogadni, hogy xy high stickért kap e kiállítást vagy holdingért... 😄
bár speciel azt szeretem, és figyelemmel követem évek óta 😄 de mégis...
passz
"Max alternatives per slip reached "
3 orosz hoki lesz 2-re megakartam tenni,hogy az elsõ 3adban lesz legalább 2 gól 1.85os szorzóért de nem engedi! miért???
a szelóm.:
206 Valencia - Deportivo H 1.69
203 Alcorcon - R. Santander H 2.80
212 Arsenal - Bolton H 1.20
238 Bordeaux - Rodez Aveyron H 1.20
239 Strasbourg - Lyon H 4.15
Eredõ odds: 28.27843
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 5655 Ft
hihetetlen mekkora f*sz vagyok 😄 nem merem rátenni az aston villa és a city ikszet :S