Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lassan mehetne a FAQ-ba,mert minden heten legalább egyszer el kell magyarázni 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Shep
Bejött Kanu remélem egyenlít.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát azért így van hogy legyen valami határ mert ha négyet írnak akkor az lehet több is meg kevesebb is.Érted?Ha 4 lenne akkor az most kevesebb vagy több, nem tudnád eldönteni melyik.

Shep
Tedd ki a bannerba a magyarázatot, meg az Illyk - szabályt is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Oziris666
Bazd nigéria vitt vagy 10csatárt az Afrika kupára ez nagyonkész😄

a 4 gól 4.5 alatt van egyértelmü nem?
az 5 gól meg 4.5 fölött hiszen fél gól nincs 😄
LIL D
Sziasztok mit jelent az pl hogy több gól lesz a meccsen mint 4,5 vagy kevesebb mint 4,5?
Köszi elõre is a választ!

Shep
Kb. egyenlõek, de hogy lesz e még gól, hát jó kérdés.

persze 😊

na aki nézte a mecset az írjon már vmi infot!
mennyire hajtanak a csapatok? jogos-e a 2:1es eredmény azaz jobb e az egyiptomi válogatott?
várható még gól?😄 vagy ne álmodozzak?
mindenkinek utalj 10k-t és minden ok 😄 Egyébként Isten hozott

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Helló!Csatlakozok a topikhoz, ha nem baj.

Shep
Zidane gól kellene nekem, mondjuk Nigériának szurkolok 😊

ja én meg az ingyenfogadást nem akartam 2.5 overre megrakni mondom 2szeres szorzó enm szorzó 😄DD
de még1 gól és a 4 v több gól meg is lenn 😄
de ha azt az egyet a vendégek lõnék akkor perfect lenne mert ez mellé még egy notingham tj és fasza amai nap
Shep
Na az over 2,5 meg is van jól folytatódik ez a nap is.

Shep
Honnan szedték ezt a bírót? Állandóan útban van.

Shep
Na még 1-et 😊

Oziris666
Ezek a kapusok😄 lol

Tenerife ellen lezán 5-0-ra Ibra nélkül meg most ez lesz az elsõ meccsük hogy komolyan kell venniük eddig túl lazák voltak.Aki holnap nyerni akar Barcára tuti rakhat én raktam is megnyerik csak ezt nem tudom 1 vagy 2 gólal
Shep
Azért kicsit jobb a meccse, mint a tegnapi gyalázat.

Shep
Fú majdnem meg lett a góllövõm.

fenrob
😄 hát ja mostanába volt már pár ilyen , de sajna mégse nyertek 😄

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Depor továbbjut??? Nigéria nyer v ix
holnapi Barca meccsre 1-2-t tippelek,és hosszabításban bármi lehet..

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

sportingbeten mindenki kapott 1000 ftnyi ingyenes fogadást??
most akkor nekem ezt muszáj egy szelvényre felrakni vagypedig lehet akár kettõ szelvényre is? :S
Barca nyer holnap az tuti 100% azt hogy továbbjut azt nem tudom
barca nyer idegenben sztem 😄 ezt mondtam multkor! otthon kikap és idegenben nyerni fog 2 góllal ami egy nagyrakás sz***ág ,vicc a köbön! otthon kikap de idegenben meg nyer :S
mind1 nem rakok rá semmit 😄
hétvégén barca-sevilla megint.. meglesz ott az elsõ barca vereség? ááá nemhiszem
am egy érdekesség! ha egyik csapat egyik évben nem sok ikszet játszik akkor a köviben elég gyakori lesz az iksz termelése (egy példa gijon.! tavaly sokáig nem ikszeltek le ,most meg már 6 döntetlennél tartanak.)
am a getafe van ebben a cipõben,kivi vok meddig bírják iksz nélkül.
Szerintetek?
Én ezeket tettem mára:
Villarreal-Celta Vigo H
Besiktas-Kasimpasa H
AS Roma-Triestina H
Le Mans - Bordeaux V jut tovább
Birmingham - Nottingham H jut tovább
Shep
Hol lehet megnézni a nigériai kezdõ 11-et?

hát,vagy mixen nagy téttel Sevilla továbbjutás,vagy neten nagy téttel over 2.5...az overen asszem 1.8 van

Shep
Én nem is akarom megrakni a Sevillat 😊 bár azért a Tenerife nem egy Sevilla 😊

Oziris666
igen és hétvégén láttuk h hurka játékkal is lõtt a Barca 5öt😄

Shep
Barca, 2-1 volt idegenben a Sevillanak.

Forza Italia
lehet meg is lehetne rakni csak tudjuk ki az ellenfél.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Sevilla továbbjutáson 1.60 van<#ravasz1>elgondolkodtató nagy téttel esetleg,20k vagy 30k-val megnyomni :SS

reggelt!!
mára 15k-ból tervezem ezeket
Birmingham továbbjutás,Roma gyõzelem,Le Mans továbbjutás??

Shep
Dupladupla ez jó 😊

Nekem gyanús az a Nigéria 4+, én csak over 2,5-t raktam, de már abban sem vagyok biztos. 1-0-ra nyer valamelyik, vagy 1-1

nem a notit hanem a továbbjust lehet nyomni 😄 mondom romara nem merek fogadni mert kicsi a szorzó 😄 egy pillanatra megnéztem az ellenfél továbbjutási szorzóját is de hát nem merek én ilyeneket megrakni 😄
na mind1 ha nyer a bordeax siman 5-0ra akkor nem engem szidni,hogy miattam nem raktátok meg =) ez igaz a birmingham meccsre is 😛
én csak a saját "megérzéseimet" véstem "papírra"

am a nottingham lõ gólt 1.54ért elég baráti szorzó !

a szelvényeim.:
singleba egyip-nig 4 v több gól
másikon meg noti tj + egyiptom iksz
egyik jön már a befizetés duplája megvan 😄 ha mindkettõ akkor a befizetés dupladuplája térül meg...
Tours, és Roma jönni fog szerinted?

akkor a nottingham-et lehet pakolni nagyobb összeggel?

rooney8
ááá most teljesen összezavartál 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

villarealra kicsi aszorzó sztem ezért nem rakom meg. a roma meg szintén 😄 tul nagy csapat meg túl nagyon tuti az a meccs h megmerjem rakni :S
milan szintén zenész
na ja egy gyengébb csapat ellen csak 11essel 1-0ra vlt képes nyerni a bordó odahaza! most meg egy jokis le mansal fog játszani idegenben... ez minden csak nem bordaux gyõzelem 😄
nigéria se fog nyerni!
iksz és 4 v több gól lesz
mozambik-beninre meg egy pici hazait sejtek de tényleg scak hajszálnyi megérzés

rooney8
elég ha annyit válaszolok,hogy nottingham továbbjutást raktam nem is egy szelvényre?😄azaz ha nyer a hazai akkor nekem bukó ergo nem lesz hazai 😊
rooney8
83 Le Mans - Bordeaux V 1.83
81 Tours - Istres H 1.70
122 Roma - Triestina H 1.20

lehet ez lesz 15ezerrel... vagy ne? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
100 1 Birmingham - Nottingham 1.79 / 3.25 / 3.70 H

szerintetek?

fsgh
Mára szerintem:

Tours,Bordó,Nigéria

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shep
Minden szelvény ígéretes egy darabig, a kérdés mindig az, hogy kitart-e a meccsek végéig 😊

kraawz
Mai szeló, ígéretesnek tûnik 😊

Tours - Istres (1)
Villarreal - Celta Vigo (1)

Kombi odds: 2.24

Tét: 10 euro

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Shep
Vegyél belõle 4 új játékot 😄

Forza Italia
add nekem a 40 rugot😄

sztem roma, Villarreal a tuti ma

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa