Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

melyik meccs kell a 13 juróhoz??

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

kraawz
Zsír, törölték a Tours meccset.. Most 10 eurom forog kockán 1.30-ért már csak..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

pedig olvastam,hogy a legjobb csatársor a leg gyengébb védelem ellen tolja , gondoltam megtolom de hát kihagytam 😄
fsgh.: chievo-inter volt nem rég... a juve elég gáz formában van ahhoz h idegenben nyerni tudjon 😄
Shep
Tetves Salzburg ma sem fog nyerni RT-ban?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
De állat Dakaron a kijelölt útvonalon szamarazott a csóka 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wow,nem is tudtam,bekómáztam az utóbbi 2-3 órában 😄D akkor fasza,akkor hajrá Roma 😊

Shep
Ez az eddigi legjobb meccs a tornán, pörgõs, akciók is vannak, igazi támadó foci. (szerintem)

Forza Italia
benin-mozambik már megy és félidõbe 2-1

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Shep
Már az régen over 2,5, félidõ lesz mindjárt 😊

ez tényleg poén,mert ennyi papírból 2 elmegy 😄DDD
na mára egy benin-mozambik meccsre over 1.5-et,és Roma gyõzelmet kérek,ennyi 😊) mindkét meccs 21:00-tól lesz nem?? benin meccset adja vki? :S

Shep
Wahahaha 9-es szorzóért jött be a lovacskám az elsõ helyen 😊

fsgh
Ja. Most nem mentem rá a meglepetések megtalálására. hátha ez egy papírforma hétvége lesz😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Lyon Juve bejon szerintem... Azért ennyire már csak nem looserek

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

ez még poénnak is rossz 😄
egyrészt az inter ikszelni fog.
a juve kikap mint az atom
pool veszélyes
lyon nyerhet 1 góllal
bréma bármi lehet de ja nyerhet
valencia rangadó bármi lehet de ja nyerhet
😊 azért sok sikert
Shep
Na hülyeségeket beszélek 😊

Shep
öngól volt szóval a fordítással vigyázné

fsgh
Beírom a hétvégi poén szelvényemet:

Frankfurt-Bremen V 1,95
valencia-Villareal H 1,9
Nancy-lyon V 2,1
Stoke-Pool V 1,55
Bari-Inter V 1,9
Chievo-Juve V 1,95

500---->22000

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

kész eddig tartott xD 4.75 volt a 4 overre 😄 mondom miért várnak ezek csak max 2-3 gólt??
1.5 overre is 1.4 volt a szorzó :|
mozambik még fordíthat 😄 am fasza eddig ez az ANK2010 😊
Shep
Na ez is megvan 😊

na ezaz :S épp néztem,hogy kupa meccs és multkori kupamecsen is kikapott a besiktas 😄 ha idegenben van szónélkül megtesem a vereséget de gondoltam otthon nem fognak égni xD tévedtem ...
Shep
Na még 1 és ez is megvan 😊

Igazad van,hülye voltam,nem is gondoltam rá..pedig most azt kellett volna...
Forza Italia
Besiktas - Kasimpasa 25' 0-3

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Besiktas is ég 0-2 :S

de durva 😮 benin már 2-0ra vezet :|
holnap délután beszámolok,hogy mit irtak, letudtam-e venni 😊
elsõt 4/3ba miért nem merted bevállalni?vagy nem is reménykedtél benne? am szép,grat
Shep
Hát volt már rá példa, hogy szarul mûködött a rendszerük. Egyébként nincs semmi ,hogy írtál neki, jobb ha kiderül, hogy mi van, mintha megpróbálod levenni aztán nem kapod meg. Mindenesetre érdekes ez a 10e Ft-os ingyen fogadás csak úgy. Egyébként én 2005-ben regeltem náluk és ahogy írtam sosem adtak semmi ilyesmit, ezért furcsálom. Na reméljük a legjobbakat.

ááá az elsõ az valami nagyon szép szelvény,tetszik

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Üdv:
Na beírom a 7végi nyerõmet és majdnem nyerõmet:
Ergotelisz-Panionios:x (0-0)
Inter-Siena(0-1)x (4-3)
Sporting-Leixoes(0-1)x (1-0)
Rio Ave-Benfica: x (0-1)

A benfica ment el csak 200-ból 25 ezer lett volna...

ÉS a nyertes:
Pardubice-Mlada:H
Ingolstadt-Kassel:H
Braga-Nacional:H
Levadeikosz-PAOK:V
Roma-Chievo:H
Sporting-Leixoes:H

500--6300Ft
mozambikra gondoltam nah 😄 de még nem vagyok magamnál :S most,hogy így feszegetitek kezdek félni hogy elveszik,mert téves címre adták :S

tessék két kép :S pedig ott van feketén fehéren ,hogy felvehetem ugye?
lehet magammal b*szok ki h irok nekik mailt,hogy megkérdem 😄

Oziris666
Bár ez friss regizõknek van...

(Dean milyen Malit akarsz megrakni?😄
Mozambik - Benin meccs lesz)

Oziris666
A maximum 10.000 Ft/ 56USD / 36 Euro (4*2500Ft/ 14 USD/ 9 EURO) értékû ingyenes fogadáshoz a következõ feltételek szerint lehet hozzájutni:

* A számlanyitást követõ 7 napon belüli, minimum 5000 Ft-os / 28 USD/ 18 Euro) kezdõbefizetés után 48 órával irjuk jóvá az elsõ,
2500 Ft értékû ingyenes fogadást.
* A következõ 7 nap alatt legalább 5000 Ft / 28 USD / 18 Euro értékben kell fogadni, 1,3-nál magasabb szorzójú eseményekre a második
2500 Ft / 14 USD / 9 Euro értékû ingyenes fogadáshoz.
* Az azt következõ 7 napon belül ismét legalább 5000 Ft / 28 USD / 18 Euro értékben kell fogadni, 1,3-nál magasabb szorzójú eseményekre a második
* Végül szintén 7 napon belül legalább 5000 Ft / 28 USD / 18 Euro értékben kell fogadni, 1,3-nál magasabb szorzójú eseményekre a második

Talán ez?

lehet téves? na mind1 😄 gyors kikell vennem azt kész... remélem nem téves azt viszaveszik mert az nagyon szar lenne 😄 itt örülök mint majom a farkának azt elmenne :S
mire? nemtom régóta vagyok tag náluk az tuti! a legelsõ iroda ahova regiztem. viszonlag sokat felutaltam hozzájuk és viszonylag keveset le 😞
na mind1 😄 inkább örüljetek velem...
most igy 1000 ftal lehet megtolom malit azt kész a mai nap xD
vagy mali lõ gólt a félidõben ...
Shep
Haverom is mindig kapja tõlük az ilyen olyan bónuszokat meg egyéb dolgokat én meg soha semmit, majd írok nekik, hogy ez negatív diszkrimináció 😊 Mondjuk úgysem szeretek náluk játszani.

Shep
Még sose kaptam a sportingon, kaszinós ingyen forgatáson kívül semmit, engem utálnak a mocskok.

Shep
Bár lehet, hogy egybõl kiveheted. Mondjuk eleve mire kaptál 10e Ft ingyen fogadást ezt jó lenne tudni 😊

de várj az volt odaírva,hogy a nyereményt akár ki is utalhatja :S na mind1 utalni most nem fogok mert félek de írtam nekik egy mailt. holnap kapok választ 😄
am komoly? te nem kaptál???
sportingbet 😄 mondom 0 az egyenleg azért benézek...azt nézegetem mivan..
de én 1000 ft-ot láttam mint ingyenes fogaást azért is mertem megtolni a 3.5 overt 😄
ha tudom hogy 10 ezer forint akkor tuti vmi 1.3as szorzót vállalok be és megyek a tuti 3000 ft haszonra de végül jól jártam,hogy hezitáltam meg nem figyeltem elég jól 😄 igy meg jött 24000 ft 😄 áááh ez fasza 😄
a gólösszefoglalót megkell néznem fõleg az utolsó gólt mert azon múlt midnen 😊
Shep
Sportingon kapta, de csak a puncsosoknak jár, nekünk mezei halandóknak nem 😊

Dean szerintem 5x meg kell majd forgatnod 😊

Oziris666
Hol adnak 10ropi ingyenfogadást?
(amugy grat)

Gratula

anyááááááááád ilyen nincs 😄 nyertem 24 kilot? eszem megáll ha igen :S komlyan nem hiszem el 😄L OOOOOL

bazz csipjetek meg,hogy nem álmodom 😄

elvileg ki is lehet venni ha nyerek :S ezeknek irok egy mailt addig nem hizem el ,mert ilyen nincs 😄
3-1 örülhetsz

offfffaszom ezek 10 kilos ingyenfogadást adtak én meg megtoltam h lesz gól mondom lesz 2400 haszon erre 24000 jöhet 😄 ha tudom megtolom vmi 1.3as szorzóra azt ignyen van 3 kilo haszon ááááááááá most vok ideges ááááááááá
Shep
Zidan se lõ ma gólt, na majd a köv meccsen 😊

Shep
Á nem látom ,hogy fog egyenlíteni Nigéria 😞

loool eredmenyek.com szöveges közvetítés :

"John Obi Mikel helyett John Obi Mikel játszik a Nigéria -bal."
ja az lesz :S tényleg a héten kérdezték meg 😄
na jo itt az idõ 😄 1000ftal megrakom h lesz még1 gól 2500 jöhet ..azaz tisztán 1500 nyeri lehet! nem merem bevállalni az ikszet 4.7 most már igy a végén :SSS