Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
gyerekek mára valami tipp??? lenne 40ezrem valamnin jó kombi szelvényre...

szerintetek ezeket meg merjem rakni kombiban?

AS Roma - Triestina - Roma
Kamerun - Gabon - Kamerun
AC Milan - Novara - Milan

city - rovers 2-0

Az Auxerre is rughatna gólt a második félidõbe...

21'
city-rovers 1:0
labdabirtoklás.: 34% VS 66%
Bet365 rõl van szó

"Hogy bónuszával fogadhasson, egyszerûen játssza meg befizetésének összegét egyszer a kívánt sportokon és piacokon. Befizetését és bónuszát háromszor kell megjátszania a kifizetés elõtt. "

ha befizetek 2000et akkor + kapok 2 kilo bonuszt azaz összesen 4000 ft om lesz.
elsõ körben a 2 kilot kell eltolni aztán 3 szor a bonuszt+befizetést azaz összesen 12.000 ft-ot kell eljátszani,hogy kitudjak venni bármennyi pénzt is ugye jól gondolom ?

"Kisebb, mint 1,50 szorzós választásokat tartalmazó fogadások nem számítanak bele a rollover feltételekbe. Kisebb, mint 1,50 szorzós választásokat tartalmazó fogadások nem számítanak bele a rollover feltételekbe. "

azaz a lényeg,hogy az össz szorzónak nagyobbnak kell lennie 1.5os oddsnál..

jó 99%ban bíztos vagyok ebben de azért megkérdem,hogy jól gondolkozom-e ?
vissza akartam hozni ezret buktam még5-öt
Matthew Prosac
buta robokuty <#ravasz1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

bocs,nem töröltem hanem visszavontam <#zavart1>

Shep.: ezt írtam nah 😄
"este ghána - togo hazait vánák 😄 vajon sim 3-1es vendég siker fog születni?"
pillanatra elfelejtettem a visszalépést..
jaj reméltem senkise fogja ilyen gyorsan olvasni 😄
jaja tudom visszaléptek 😄 csak eredmenyek.et megnéztem azt ott nem írták ki h elhalasztva (pedig délutan még kivolt írva) . szal megnéztem és egybõl írtam amit ...
ha leett volna ghána togo meccs akkor azt mondom sima hazait vártam volna és tuti 1-3 lett volna 😊
Shep
Mit törölt?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
Nana Dean <#ejnye1>!
Nem szép dolog kitörölni a saját beégésedet 😄DDDDDDDD
Emlékeztetek mindenkit, hogy Dean 3-1es Togo sikert vár a Ghána-Togo mérkõzésre 😄 Pöppet alulinformált 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

loooool bazzz<#taps><#pias>

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Matthew Prosac
Oszt újságot olvasol-e?

azért kiváncsi lennék,meccs elõtt hányan raktak esetleg under 1.5-re,vagy X-re...

Shep
Nem sokat (kivételesen mondjam meg? Matt majd megint diagnosztizál 😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
sosem fogsz tõle összeget hallani ne is próbálkozz. szellem-tétekkel nyomja 😊

Shep
Egyébként Betfairon nem nagy dolog az az 5 fontos téma, csak ahhoz elõbb ismerni kellene azt az oldalt és egybõl egyértelmûvé válna.

Dean mit a nem lesz gólt? 54 körül. Azért is volt még 3-as szorzó rá. sõt raktam Burkina Faso nyer DNB-t de ugye nem nyert így az a lóvé csak visszajött.

jó persze nem nagy 😄 jó magamból indultam ki na bocs 😄 én tuti a legkevesebbet mertem volna csak felrakni egy ilyen merész fogadásra..
de gondolom az az illetõnek se az elsõ ilyen szelvénye lehetett ,hanem már több ilyennel próbálkozott csak most szépen össze is jött !
(am elõzõ hszem vicc lenne mielõtt vki komolynak gondolná 😊
no mester,mennyit tettél fejenként rájuk? 😊)

Oziris666
Messze volt az a beengedéstõl😊

mondjuk ja,3xx ezret felbaszni egy meccsre,azért sok...

Matthew Prosac
most hülyéskedsz? szerinted máshol 5 font az pénz?

idõben vagány lenne tudni,hogy hanyadik percben merted bevállalni 😄
MaSzKa
ez mekkora vicc :

lejátszották V lett majd ma reggel meg törölték:
154 St-Louis-Neuweg - Sochaux labdarúgás
-

törölve

http://tippmix.hu/regiesemeny.php?ev=2010&het=1&fordulo=2

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

az h 5 fontot mert kockáztatni 😄
am tuti vmi bunda..

volt vki aki igy megrakta közepes téttel az ikszet élõbe aztán odaszóltak a srácoknak,hogy engedjenek be pár gólt h iksz legyen 😄
de amúgy ez évszázad vicce 😄
tegnap 4-0ról 4-4
ma egy sima hazai sikert várna mnenki erre 0:0

Matthew Prosac
szerintem ne sajnáld, én pl kurvára nem sajnálom. én azokat sajnálom inkább akiknek még ennél is kevesebb pénzbõl kell kijönniük egy hónapban.. nem pedig azokat akiknek ennyi pénze van fogadni -.-

Shep
Szerintem nem rakott semmit. Már ha ugyanarról beszélünk 😊

jah,szerintem is vagy ezt,vagy az algír meccset rakta meg a 100 kilos pali,szegényt sajnálom 😄DDD

Forza Italia
Na drogbáék most aztán mondhatják h mennyire jók. A nagyképû semmit se csinált. Koné meg pfff.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Shep
Pedig általában jó meccsek vannak, de ez tényleg gyalázat volt.

Shep

Grt,elefántok!!4 ropimnak annyi...

gyerekek ez vicc 😄 a házam rámertem volna tenni,hogy az elefántcsontpart legalább lõ egy gólt!
a 100kilos csávó meg sztem megrakta a hazait... mit ha nem ezt :S --erre irta shep ha jól emlékszem,hogy ezért fognak játszani 1-1et 😄 lool
Matthew Prosac
A Betfair cégnél öt fontra ötezret nyert egy merész és szerencsés fogadó, aki a 78. percben, 4–0-s angolai vezetésnél döntetlenre vette az Angola–Mali Afrikai Nemzetek Kupája-mérkõzést.
Mint ismeretes, a mali csapat elképesztõ feltámadást bemutatva 4–4-re mentette a találkozót.

omg, ki lehetett ez a hülye ? xDD

ja ilyenez 😄 egyszer ráveszi magát az ember h megnézzen egyet és az is szar lesz :S
ucsóból néztem rgyy párat! Egyiptom mecsei jók voltak...
most is a nyitómeccset kellett volna megnézni :S
na,hogy mára nullszaldós legyek,kínomban nyomtam egy Belenenses-Setubal under 2.5-öt

Matthew Prosac
Jesszusom ez a színvonal. Bevallom töredelmesen, ez az elsõ ANK meccs amit életemben láttam, de nagyon valószínû hogy az utolsó is.

WuFraZselic
á

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
Elõbb nõ köröm a farkamon -.-

WuFraZselic
azt se bánom, ha olyan ocsmány gólt lõ Drogba, mint tegnap Mali elsõ gólja, csak lõjön már valaki gólt a narancssárgáknál 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Láttam már pár szar meccset, ez is egy közülük 😊

Ááá..ezek az elefántok..remélem azért vhogy találnak egy gólt,hajrá nekik!

rooney8
igaz :S de kéne a pénz 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
Lövések: 17/1
Labdabirtoklás: 64%/36%
Ez mi, ha nem lol ? 😊

ez igy maradt
WuFraZselic
az a baj, hogy annak sincs, aki az üzbég 7.osztályba játszik...

Matthew Prosac
Annyira látszik hogy ezeknek az Európa nagycsapataiban játszó sztároknak semmi kedve itt haknizni, hogy ihaj!!
Inkább meg kellett volna rakni, hogy nyer Burkina. 90. percben egy kontrából majd Pitroipa beveri 😊

Shep
Utolsó 10 percben vágnak 3-at 😊

Shep
Hát Air Sanyi az egy külön dimenzió 😊