Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
50.585 ft-om volt fent, gondoltam alvás közben lesz belõle 62k 😊 erre a liga egyik leggyengébb csapatától kikapnak...

most feltehetnék 10-15k-t egy 4-5xös szorzóra, de a mai kínálatot látva, nem találok olyat, amire feltennék ennyit. a United meccsben simán benne van az X, Malaga szintén, Milanban nem bízom...
ugyanakkor van pár 3-4xes szorzó, amiben szinte biztos vagyok, ugyanakkor nem tennék fel rá ennyi pénzt...
mondjuk holnapi napra is csak a QPRben vagyok biztos, de annak az oddsa már csak 1.8, azzal sem leszek beljebb

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Megraktam a nap tutiját!!15k Arsenal gyõzelemre!!!Csak figyeljétek és jöhetnek a gratulációk!!!!
jaj én meg mit álmodtam 😄DD
kenóztam és a szokásos számaimat kihúzták! Mind az 5-t , 150ft-os alaptétre ez 30.000 ft-ot jelent de én nem raktam meg 😄DD

arziról még annyit,hogy ha nem nekik drukkolnék akkor most simán 10et áldoznék a hazai gyõzelemre...
végül 5k ment a 2.5 overre...
Rudee
Max egy kombit rakj amivel a tétet visszanyered legrosszabb esetben.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Uhh :\

Eddig egyelõre a Tottenham (1,45x) az, amire mernék nagyobb pénzt is áldozni. Sokáig a Valenciennes-t is jónak gondoltam, de mostanra kicsit elbizonytalanodtam velük kapcsolatban. Eddig egy poénszelót sikerült raknom, de arra nem alapozhatok, hiába gondolom úgy, hogy akár még jól is elsülhet.

cesc fábregas

Basszus, mennyit tettél bostonra? Mindent?

BBeno2
0-2 a félidõben

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BBeno2
nem mertem gyõzelemre tenni a spartakot csak x2-re de látom már nem kell izgulnom emiatt sem.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

WuFraZselic
engem lenullázott tegnap a Boston, nem tudom akarok-e berakni pénzt mára... félek, hogy rögtön vissza akarnám nyerni, aminek 100k mínusz lenne a vége

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

A Vitesse gólról (1,4x) mi a véleményetek? Idén egyelõre nem tûnik annyira meggyõzõnek az Ajax, ráadásul fejben sztem már a jövõheti, City elleni meccsre fókuszálnak.

cesc fábregas

sztem siman kikapunk de mivel sokan mondják, hogy x lesz illetve csapatomról van szó így nagyobb pénzt nem teszek ellenük , ilyen egyszerû
egyébként amint látod 3500 ft-os tippmix szelón rajta van a mu gyõzelem, pedig én nem szoktam ekkora összegben tippmixelni 😄
akkor az 5-1es tippedet nem igazán értem 😄
Ehh meg kellett frissíteni oldalt, akkor írta oda. LOL

Eredmenyek.com-on úgy néz ki nem zavarja, hogy a szpartak vezet 10 perce... Vagy, ahol én nézem ott balfékek 😄

Holnapi nap tutija meg a QPR... Kizárt, hogy megint nem bírnak nyerni hazai pályán a Reading ellen. Ha így lesz, akkor szerintem jobban teszik a focisták, ha önként feloszlatják a csapatot 😄

mu gyõzelmet nem teszek viszont a 2.5 overtõl meg nagyon félek 😄

zrt-rõl a mu-arsenal elemzés
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Van Persie egykori társaival csap össze

Az angol labdarúgó-bajnokság 10. fordulója csúcsrangadóval indul, hiszen a Manchester United (2. hely) õsi riválisát, az Arsenal (6. hely) gárdáját látja vendégül szombat kora délután. A párharcnak külön pikantériát ad, hogy a hazaiak támadója, Robin Van Persie elõször lép pályára egykori kenyéradója ellen nyári átigazolását követõen, s biztosak lehetünk benne, hogy fokozott figyelem kíséri majd a holland minden lépését.
A Manchester United nem lehet különösebben elégedett a sorsolásával, hiszen egy négy nap leforgása alatt kétszer kellett megmérkõznie a Chelsea együttesével, ráadásul a hétvégén jön a következõ rangadó, az Arsenal ellen. Az is igaz persze, hogy Sir Alex Ferguson tanítványai egy hete gyõzni tudtak a listavezetõ vendégeként, a hétközi Ligakupa-párharc során pedig csak tizenegyesekkel maradtak alul, így tehát jó hangulatban várhatják az Arsenallal szembeni Premier League csatát. A „Vörös Ördögök” keretében ráadásul Vidicen és Kagawán kívül minden alapember egészséges, így aztán az is elképzelhetõ, hogy az egy hete visszatérõ Ashley Young újra kezdõ lesz, a hétközi Ligakpua-meccsen nagyot hibázó Nani a kispadra szorulhat. Persze minden szem Robin Van Persie-re szegezõdik majd szombaton, hiszen a holland támadó a nyár során éppen az aktuális riválistól került Manchesterbe, így számára különös fontossággal bír a szombat délutáni párharc, az egykori társak legyõzésének lehetõsége. Ugyanakkor ha ez a tettre készség görcsösségbe fordul át, az még a hazaiak gyõzelmi esélyeit jócskán lecsökkentheti.
Ezzel a ténnyel nyilvánvalóan az Arsenal is tisztában van, ahogy Arsene Wenger minden védõje azzal is, hogy az egykori csapattárs mit, mikor és merre szeret csinálni a pályán. Ugyanakkor nem elegendõ a vendégek számára szimplán kivonni a játékból Van Persie-t, a hétközi Ligakpua-fordulóban egészen parádés, 7-5-ös gyõzelmet arató fõvárosiaknak elsõsorban saját játékuk hibaforrásait kell, hogy lecsökkentsék. Az „Ágyúsok” ugyanis képesek arra, hogy úgymond saját magukat verjék meg, s látva a védelem várható összetételét, most sem lehetnek nyugodtak a klub szurkolói, hiszen a Sagna, Vermaelen, Mertesacker, Santos négyesben bõven benne van a baki lehetõsége. Különösen úgy, hogy Wenger mester továbbra sem számíthat Diaby-ra, ami további rizikófaktort rejt magában. Elöl a hétközi, Reading elleni hosszabbításos diadal két ásza, Giroud, illetõleg Walcott könnyen szerephez juthatnak, ámbátor az is benne van a pakliban, hogy a pihent Lukas Podolski kap szerepet a francia menedzsertõl. Szülessen azonban bármilyen döntés is a kezdõcsapat kapcsán az Old Traffordon 2006 óta nyeretlen Arsenal háza táján, kijelenthetõ, hogy gyõzni – avagy akár csak pontot szerezni is – csupán akkor tud majd a vendéggárda, ha hiba nélkül, tökéletes futballt bemutatva ténykednek 90 percen keresztül.
Hát akkor egy örökkévalóságig fog menni a hosszabbítás, tudván, hogy Árzsenál fán vagy.

Wufra: szabad tudni, hogy mára miket tervezel nagy pénzzel megjátszani?

Egy duplázós szelón gondolkodom, de gõzöm sincs, hogy mit tegyek bele :s

cesc fábregas

én vezetem a meccset :/
Effe88
😄😄😄+8-9 perc hosszabítás tuti lesz😄😄

egyébként szerintem x lesz

Jaja 😄 Fõleg, ha dád vezeti 😄

Effe88
hát minden a mu mellett szólXD
de majd megint mi lesz??😄😄
3-0 ra vezet a mu és a végén egy jó kis 3-3 +9 perc hosszabítást ,stb,😄😄😄

közben megvan

Az a baj,hogy mindenki fix hazaira veszi a meccset!!!Nem olyan egyértelmû az!!!Majd meglátod!!!
Hát az a PL liga szégyene lenne, ha a MU ettõl az Arsenaltól kikapna 😄😄

Mu-nak reszeltek ma!!!!
Mu szerintetek is nyer ma?

9csöves9
most pont nem játszott

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

dave9004
Juventud-Cerro Largo ha valakinek még elérhetõ, akkor V.
bár szinte mindenhonnan levették. a Montevideo Wanderers meccsel együtt.
dave9004
ezen felbuzdulva nem lepõdnék meg egy doneck mai min 3 gólos gyõzelmen.
Sportingbeten azt írta hogy van ingyenfogadásom miután beléptem, hol tudom ezt kihasználni? Se az ajánlataink, se a bónuszprogramban nincs benne, az ingyenes fogadásnál annyi van hogy regisztráljak most és fogadjak 6 teniszre..

dave9004
láttad volna hogy esett a legalább kétgólos hazai hendi a meccs elõtt 😄
meg se lepõdök
LA Clippers @ LA Lakers - LIVETotal Points Over 191 Nyertes
Milwaukee @ Boston - LIVETotal Points Under 196 Nyertes

yeaah

de
NAP TUTIJA

PÖRSZI GÓL ARSENALNAK

😄😄

Fogalmam sincs, bár ha olaszokból áll a Sydney, akkor nem csodálom, hogy ennyire sok gólt kaptak 😄😄

autosandris
Sehol egy V. 😄

Effe88
nem a sydneybe játszik a nagy del piero???😄😄😄

gerling88
Gladbach és QPR nekem is kell,Rennestõl tarttanék a helyedben,ahogy a MU-tól is persze(még mindig nem értem miért nem mered bevállalni az Arsenal gyõzelmet <#nevetes1>)
gerling88
ezzel a kerettel ilyen gyengén játszani <#falbav>
azért a Heat is szépen kikapott 20 ponttal a Knicks-tõl és a Lakersnek is meg van a 3. veresége.
nem nem, ez is közrejátszik, ill a topicban még 1 valaki ikszet mondott ! Szóval mindezeket együtt összegezve nem merem megtenni.

Én ma ezzel szállok harcba

autosandris
Akkor már elfelejtetted, hogy én X-et mondtam. 😄

ezekrõl a szelvényekrõl Vpersie kollega jut eszembe, csak õ elõre nem nagyon írt be ilyen szelvényeket és neki is sokszor 1 eseményen ment el.
Köszi, szívesen nézem az ilyen szelvényeid, olykor olykor rakok is majd meg belõlük

ma nekem a MU hazai gyõzelme az abszolút borítékolható, olyannyira ,hogy 20k-t akartam tenni rá! Végül 10k-t (ami lehet meglesz) csak az a bibi, hogy rohadtul fogom magam utálni ha nem jön be a szelvény és nem bízok a csapatban és képesek lesznek egy döntetlent összehozni...
ma megraktam amit tegnap elírtam
115 Burnley - Wolverhampton D 3,00
104 Hannover - Augsburg H 1,71
105 Hoffenheim - Schalke V 1,70
144 Paris SG - St-Etienne H 1,43
150 Valenciennes - Sochaux H 1,58
167 Ajax - Vitesse H 1,40
107 Manchester Utd. - Arsenal H 1,65
111 Swansea - Chelsea V 1,71
Eredõ odds: 77,83367 tét 1000ft

104 Hannover - Augsburg H 1,71
115 Burnley - Wolverhampton H 2,40 104 Hannover - Augsburg H 1,71
115 Burnley - Wolverhampton H 2,40 104 Hannover - Augsburg H 1,71
115 Burnley - Wolverhampton H 2,40 most-már minden végeredmény jó amit tegnap elírtam így 3000ft ba került a szelvény
Schalke hozni foglya most nagy lehetõség elõtt állnak hogy közelebb kerüljenek az Bayern München -hez szerintem ezt a lehetõséget nem engedik el és nem tartalékolnak bL re én inkább Paris SG mert nekik szerintem fontos a bl továbbjutás is és lehet hogy tartalékolnak és így lehet X is
dave9004
grsshoppersekre nem merek a multheti botlásuk után. Skótokat én nem követem.
autosandris
Mellé esteleg a skót Hibernian gyõzelem és Grashoppers gyõzelem?

dave9004
jól néz ki. Malagán az over 2,5 1,7-ért nagyon jól néz ki 😊
autosandris
Hannover-Augsburg H
Malaga-Valeccano H

Vélemény?

dave9004
uhhh:/