Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor mikor nekem kellene a meccsük és 11-est lõ, akkor kihagyja, nekem ez marad meg.

FERNANDINHO1997
Ühhüm, pontosan így volt 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

demonsss
MTK -FTC meccset gyorsan megírta mikor már gólt lõtt mindkettõ 😄😄😄

ReszegKoldus
Ja... <#papakacsint>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

FERNANDINHO1997
Íttam két elemzést mára elsõ a Juve - Inter, másik pedig a MTK - FTC, amit most latok, hogy mar be is jött. Közbe most olvastam, hogy Interbe Sneijder nem játszik, szval csak óvatosan a tétekkel.

Mindkettõ gólt lõ / 1
Odds: 1.8

Elsõ játszik a másodikkal. Juve - Inter. Ez már magában hordozza a rangadó szót, de most pedig fõleg. Nagyon érdekes össze csapás lesz, szerintem aki 1.62 ért megteszi a hazai gyõzelmet az vagy hülye, vagy fanatikus hazai szurkoló. Ugye a Juve jövõ héten fontos BL meccset játszik a Nordsjaelland ellen. Hazai pályán nem okozhat gondot nekik ez a kis Dán csapat, de azért mégis ottvan az a nyomás rajtuk, hogy ha nem nyernek könnyen lehet, hogy nem jutnak tovább a BL ben. Na de az még messzebb van, elötte még van egy nagyon fontos meccsük az Inter ellen. Nem kezdte túl jól a szezont a vendég csapat, volt pár kisiklása ami ráfogható arra, hogy szezon eleje van, stb, stb. De azóta sorozatban 6 meccset nyertek, ennek is köszönhetik a második helyüket a tabellán. Internek is csütörtökön játszania kell az EL- ban, de õk már szinte biztos, hogy tovább jutottak, így nyugodtabban készülhetnek a mai meccsre. Mind két csapat jó formában van, simán meg lesz a 1-1 gól, ebbe biztos vagyok. 2-2 es döntetlent várok.

Mindkettõ gólt lõ / 1
Odds: 1.72

Érdekes meccsnek nézünk elébe. Elsõnek azt mondanám sima X. Mind a két csapatnak vannak hiányzói, de nem vészes. Sokáig gondolkodtam, hogy hazai gyõzelmet válasszam, vagy pedig a mind két csapat gólt lõ opciót. Azért választottam utóbbit, mert mostanság nem tünödöklött az MTK, mind eredményekbe, mind játékban. MTK a 3. helyen áll a táblázaton, míg a Ferencváros a 7. de, csupán 4 pont van a két csapat között. Tehát mondhatni, ez egy nagyon fontos összecsapás, amolyan igazi rangadó. A két csapat is ehhez méltóan fog játszani, és küzdeni. Szoros össze csapásra számítok sok góllal. Még egyszer hangsúlyozom, hogy ez egy 6 pontos találkozó lesz, mind két csapatnál megvannak a gólvágók akik játszani is fognak. Viszont a védelemben lesznek hiányzók. Legutóbb 3-1 re a Fradi nyert, ma visszavágnak a kék fehérek, és egy szoros meccsen 2-1 re megnyerik a meccset. Tippem: Mind két csapat szerez gólt.<#eljen>

ja 2-0
egyrészt örül aki hendire tett
2.5 over eléggé közeli lenne
játék képe is módosulna mert jobban hajtana az arsenal
szóval ez a gól csak jól jött volna mindenkinek 😄
demonsss
mert hentes feje van , de leszarom verhetem disznósajttal is

FERNANDINHO1997
<#idiota><#idiota><#idiota>

Mért pont csírkecombbal ?😄DDDDDDDDd<#eljen>

demonsss
De hallod középre elrúgja egy kis erõvel és bemegy , de nem neki centizni kell
Komolyan mondom neked nagyanyám beütötte volna a botjával

Áhhhh de felbaszott ez a fasz

demonsss
Ez kurvára felidegesített
fogadjunk 2-1 lesz a vége vagy marad 1-0 , de komolyan mondom holnap utazom manchesterbe és szarrá verem egy csirkecombbal ezt a faszt

Hát 11-est lõni nem tud az tény... Állandóan kihagyja...

Mai napra ezt raktam.
101 H 1,35
142 H 1,28
169 H 1,21

30 000 Forint*2,09

BBeno2
nekem is over 2.5 kellene :@@@@@

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

demonsss
Sose értettem mi a faszért lett ez a hentes sztár mert kibaszott nagy láma a focihoz

looooooooooool
2.5 over kéne nekem is de baszki büntetõ és kihagyja :?D:A?S😄:AS?D:SA
erre nem számítottam azért

félidõ 3 perc ráadás..
FERNANDINHO1997
HAHHAAA Roony te csíra gyökér.. Így mellé rugni egy tizit xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Na asszem most vethetek keresztet a 3 gólomra.. 😄

RVP belõtte volna, csak gondolom Arsenal ellen nem vállalta... 😄

demonsss
Köcsög hented faszfej mocskos disznópásztor

AS😄:SAD:AS😄:SA Róni te gyökér 😄😄😄😄

demonsss
akkor rooney ne bassza el 😄

demonsss
csak lõje be ez a fasz rvp

na 11-es! 😄

demonsss
Na Mu 11-es

demonsss
Dean barátunk biztos tolta volna a félidõ overt , de gondolom most nincs befizetve 😄

demonsss
Azon se csodálkoznék ha ennyi maradna

Nekem másik szelóra 3 gól... De ha az Arsenal nem talál gólt, ez a MU ma nem lõ 3-at az is fix...

demonsss
Eléggé és nekem hendis Mu siker kéne csak most csak ma 😄

Hát mit ne mondjad qrva unalmas meccs....

BBeno2
simaliba a spartak. 0-5

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

demonsss
faszfej rooney ezt begurítja középre gól

demonsss
azért a 3. percbe beállni egy arsenal ellen szerintem nem jó stratégia 😄

Mert MU a gól óta beállt nyugira...

demonsss
Nincs akkora Mu fölény amekkorát vártam volna

demonsss
Bõvenn<#eljen><#eljen>

Hát ennyiért megérte a próbát 😄

demonsss
Elég alap volt mi ? XD gondoltam h ver egyet a korábbi csapatának így szokott ez lenni

hát ez egyértelmû volt,hogy góllal köszön be a volt csapatának 😄DD
demonsss
Na itt a Mu büntetni fog

Mondtam nap tutija 😄

ReszegKoldus
Ez hamar bejött 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Vezet MU 😄 Persi 😄

Persie gól 1,9x

Rudee
Hú de gyors volt 😄D

Szar Bayern, szar Bayern :)

demonsss
Nem kapus XD

Rudee
A United szünetig gólt lõ szerintem, ez a Mannone nem kapus.

Szar Bayern, szar Bayern :)

WuFraZselic
pontosan azért, mert elõzõleg kikaptak. egy könnyedén verhetõ ellenfél jött hozzájuk

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
hát, éreztem hogy necces, mivel singlebe tett NBA meccsel még nem nagyon nyertem, hiába volt 1.22 az odds...

a probléma inkább az, hogy szarnak találom az szrt kínálatát. pedig volt már ennél lényegesen jobb...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

de minek tettél ekkora pénz az nba elején egy olyan csapatra akit az elõzõ meccsen is szarrá vertek? mellesleg a bucks.... hát nem a liga leggyengébb csapata. a lakers is nézd meg mit csinál most, és elvileg nem gynegültek ennyit...

WuFraZselic
ja ez meg lemaradt:
a tippmax kínálat pedig hétfõ este 10kor is jobb, mint a mai napra, pedig ott könnyen meglehetne csípni egy 4x körüli szorzót gólokból mondjuk (Inter, Arsenal és United gól, Real és Barca meccs 1. félidõ over 0.5 stb...)

Akkor elég szar reggeled lehetett.... :S