Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nélküle szart se ér a PSV
ti ezt tudtátok?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
5000->30000 Ft
Mostmár Tevez szerezzen vezetést a Citynek, aztán az Utd fordítson, fújják le, a hosszabbítást alibizzék ki, és 11-esekkel nyerjen a City.. 😄
ez olyan nagy kérés ?!?!?! 😄 😄 😄
Forca Barca
Sparta Rotterdam - Twente V 1.58 (0-4)
2000 > 6983
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
NAC Breda-Go Ahead Eagles V 6.00 88`(1-2)
5000->30000 Ft
Nem gyenge gyerekek
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
dél fele meg tuti 1.6 lesz :S
én raktam be egy képet 😄 a psv félidei zakója is ott van 😄
de a villa miatt elment a szeló
egyébként 46.percben szép Fabregas kapufa 😊
Alessandro Del Piero and Hasan Salihamidzic will not take part in tomorrow’s Coppa Italia clash with Inter.
😄 Félek mire holnap megyek megrakni leviszik 1,6-re az odds-ot...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
félidõ 0-0...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
everton,chelsea,toulouse akartam délután megdobni 2k-val, de aztán nem lett belõle semmi, mindig ezvan...:S
Forca Barca
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
azt hétvégén nyer a depor akkkor több 10ezer ft
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
heeehhheeeeh
holnapra mondjatok meccseket amiket megraktok 😄
azt az utközõket megrakom én is :S
buktam pókeren, ugyhogy még jó hogy megtettem a toulouse-twente duót 😄 hozna 7ezret
ha te teszel rá 1misit, vagy 4-500k-t, akkor énis megdobom 30k-val... 😊
rohad santander mikor egy gólt kéne h lõjjenek akkor nem lõnek, idegenben enm kéne veetniük persze,hogy vezetnek :S hihetetlen
#31176: #31030
hihetetlen 😄
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 39 Davide Santon.
Midfielders: 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 19 Esteban Cambiasso, 48 Lorenzo Crisetig.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.
fel ne rakjak rá egy 10est😄
De jelenleg egy Tolouse vezetés se lenne rossz
Nem tudom mért kell mindig a kupameccseket összehasonlítani a bajnokikkal,más világ.