Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Liberec - Karlovy Vary 1X
Ghana - Nigéria 1
Man. Utd. rezerva - Bolton rezerva 1
Inter Milan - Juventus 1
Getafe - Mallorca (2:1) 1
Celta Vigo - Atl. Madrid (1:1) 1
Corinthians - Mirassol 1
Tigres do Brasil - Botafogo 2
Èeská Rep. - ©panielsko 2
Azerbajd¾an - Portugalsko 1
elso ket szlovak hoki, utolso keto teremfoci, mit szoltok??
Inter-juve 1x
Algéria-Egyiptom x2
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Hajrá-hajrá Inter!!!
lejebb vitték...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
bár sztem kizárt... sima 2 vagy 3-0-ás inter gyõzelem lesz...
30k-t rá, hozni fogja az inter, nyugi mindenkinek...
tegnap éreztem az arsenal x et ma ezt érzem nagyon x nek
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Probable Starting XI: Codina; Rafa, Diaz, Mario, Mane; Boateng, Celestini; Parejo, Casquero, Manu; Miku
Probable Starting XI: Aouate; Mattioni, Gonzalez, Nunes, Ayoze; Marti, Mario; Alvarez, Valero, Castro; Aduriz
Probable Starting XI: Yoel; Fernandes, Noguerol, Jordi, Lago; Tunez, Michu; Abalo, Trashorras, Botelho; Aspas
Probable Starting XI: De Gea; Ujfalusi, Perea, Dominguez, Pernia; Simao, Assuncao, Tiago, Reyes; Forlan, Aguero
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
You\'ll Never Walk Alone
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
You\'ll Never Walk Alone
Buffon - Gryera Chiellini Cannavaro Grosso - Salihamidzic Felipe Melo Sissoko Diego - Alex Amauri
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Inter
Egyiptom továbbjutás
Hamburg
ezt akarom megtolni 2k-val...
Forca Barca
Inter-Juve:H ?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Inter: Toldo, Maicon, Materazzi, Lucio, Santon, Muntari, Cambiasso, Motta, Sneijder, Balotelli, Milito.
Cserék: Orlandoni, Cordoba, Samuel, Zanetti, Quaresma, Arnaoutovic, Eto'o, Pandev.
Juventus: Buffon, Grygera, Cannavaro, Chiellini, Grosso, Candreva, Melo, Sissoko, Diego, Paolucci, Amauri.
Cserék: Maninger, Caceres, Zebina, Legrottaglie, Marrone, Boniperti, De Ceglie.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Bár ha a 90 percet nézzük, nálam akkor is X2.. egy Inter-Juve akkor is rangadó, ha a Juve elég rossz formában van.. ja meg hát kupa..
De ez saját vélemény..
Azerbajdzsán - Portugália D (4.35)
3000->13050 Ft
Nigéria jut tovább V (1.76)
Egyiptom jut tovább V (1.58)
Celta Vigo jut tovább H (2.07)
4000->23025 Ft
Internazionale - Juventus 1. félidõ V (4.15)
2000->8300 Ft
Mára is tuti volt egy Everton és egy Newcastle.
Nézzük csak, egyikre 1.65, másikra 1.50 szorzó volt.Ha 100k-val csak külön külön megrakod õket, már nyertél volna 115 000-et...
Fogalmam nincs, te mikre fogadsz.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Bár lehet nem rakok semmit..
szép lett volna
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
...már csak haza kellene jönni <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Eddig is utáltam azt a fogyatékos rooneyt, de mostmár végleg... <#violent>#violent><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#gonosz2>#gonosz2><#mf1>#mf1><#falbav>#falbav><#levele>#levele><#rinya>#rinya><#mf2>#mf2>
beszarok ha bejön a tipped és 11esekkel jt a city
2 kapufa is volt.
egy csöpp szerencse velük van akkor az egyik legalább gól 😊
PSV 0-3
Balázs nélkül szart se ér a csapat 😞
én meg buktam ezzel a mait
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
közben arsenal 2. kapufa is megvolt (Rosicky révén)
Egyébként amikor megverték a Heraclest a kupában, akkor megfogadtam, hogy legyen bármilyen meccsük (bajnokság, kupa, stb..) rájuk fogadok 😊
Azóta volt egy Excelsior elleni 1-0 (bár azzal a szelóval nem nyertem..), meg most 😊
Remélem az elõdöntõben a Feyenoorddal játszanak, legalább elég nagy lesz megint az oddsuk 😄