Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
ezis necces
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
sztem egy erõs x lesz
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
ezen fog elmenni
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
na már most ha tj akkor tuti h nyer 😄 viszont ha nyer 1-0ra akkor ho következik igy még lehet izgulni a tjért míg a gyõzelem már megvan és a szorzó tök ugyanaz
197 Aston Villa - Arsenal H 2.90
209 Newcastle - Crystal Palace 1. félidõ eredménye D 2.14
195 Roeselare - Kortrijk V 2.32
173 Marseille (H) vagy Lille (V) jut tovább H 1.44
erre van valami esely?vagy megint csak bukok?😄
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
meg fizikailag is xD
ill. 11esekkel jut tovább ere enniyt rakni vicc 😄
8.5ért akkor megrakhattad volna h 2-1 lesz és még a ho-t nem kellene izgulni 😄
de mind1 sok sikert ,de sztem egyikse jön be
NAC Breda-Go Ahead Eagles V 6.00
5000->30000 Ft
Man. Utd-Man. City @ Man. City jut tovább 11-esekkel 15.00
3000->45000 Ft
+ min. 1 Tevez gól 😊 3.00ért
2000->6000 Ft
itt lehet nézni a meccset, ha valakit érdekel. A lényeg látszik, nem a legjobb minõség..
románxD
Honda - The Power of Dreams
Viszont Lyon-nak nyernie kéne, mert van egy kombis szelvényem, amin rajta vannak, hogy nyernek.
szóval én már ez miatt se mertem volna a lyonra fogadni.. ez megkupa ...
de remélem félidõ nem lesz hazai ,mert ha igen agyf*szt kapok
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Viszont érdekes.. BÁrhova utaltam moneybookersrõl, 2 mp alatt ott volt a pénz, BetClicen meg még mindig nincs...
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
newcastle, everton, toulouse nekem még mindig a legszimpatikusabb mára
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Aston Villa - Arsenal V
Guingamp - Toulouse V
3000---->14000
Hátha
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!