Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Cavani visszatér, a Napoli simán nyer.

Szar Bayern, szar Bayern :)

dave9004
ha tuti a QPR akkor tegyétek -0,5-rõl úgy 1,85 a szorzója 😊
autosandris
Mai 500-as:

217 Bologna - Udinese V 2.95 vagy D
218 Catania - Lazio V 2.80 vagy D
236 QPR - Reading H 1.80

zvezda kézit meg a celticet is jónak tartom,na és a lyonnak is nyernie kellene
WuFraZselic
Anzsi Xre is látok esélyt, de azt bátrabbaknak ajánlom

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

nekem a mai nap tutija az albavolán - dornbirn H

vendégek jóval alacsonyabb játékszínvonalt képviselnek + a fehérvári stadionban kb. a jégbe fagy a lábuk az elsõ pár percben a szurkolóknak hála, ajándék 1.6
WuFraZselic
ott nem találok annyi "egyértelmû" x-et, mint a spanyoloknál

Bologna - Udinese 1X
Pescara - Parma H, de az X is benne van
Fio - Cagliari 1X, de a hazai gyõzelem sanszosabb
Siena - Genoa teljesen 3esélyes számomra. ha a vendégeknél még mindig annyi hiányzó van, mint a hétközi meccsen, akkor H
Catania - Lazio szintén bármi lehet, Ledesma és Hernanes játéka döntõ lehet a vendégeknél
Napoli - Torino 1X, talán a döntetlent választanám
Samp - Atalanta H
Roma - Palermo szinte biztos vagyok a Hazai gyõzelemben, de pénzt az Over 2.5re/mindkét csapat lõ gólt opcióra tennék

spanyoloknál
Granada - Bilbao a nap legbiztosabb Xe nálam
Osasuna - Valladolid H
Depor - Mallorca 3esélyes, duplaesélyben 1X
Sociedad - Espanyol 1X szintén, nem tudok választani a kettõ közül, bírom a kisbarcát
Sevilla - Leventa másik nagyon erõsen X gyanús mérkõzés számomra, de ebben is benne van a hazai siker

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

pedig az ilyen kiesési rangadók vendégek szoktak lenni,hírek szerint a QPR-nél az edzõ a gyenge láncszem,de a tulaj érzelmi alapon ragaszkodik hozzá----még
én olasz x-eket várok,meg a módosított szorzóknál
dave9004
lol ezt linkeltem én is reggel 😄 amugy volt jele, mert sok iroda levette a meccset az ajánlatáról D:
WuFraZselic
spanyolhonba ma sok X-et várok, csak elkéne találni melyik meccseken 😄

FERNANDINHO1997
Genoa elleni játékát nézve, nemhiszem, hogy 0-0 lenne, de hát manapság már kitudja.. Meg hát Cagliari is eléggé megtalálta a gollövõ formáját. Ilyenkor szokott lenne, hogy jön egy 0-0 meccs... szóval tényleg kiszámíthatatlan, de azért reménykedem, hogy jön.<#whatever>

x-et várok én is,a 0-0-tól,akár a 2-2-ig
FERNANDINHO1997
Fiorentina - Cagliari
Mindkettõ gólt lõ / 1
Odds: 2.2

Két nagyon jó formába lévõ csapat találkozik ma. Hétközi fordulóban a Fiorentina nagyon jó, és taktikus játékkal tudta legyõzni a Genoa csapatát. Ugye az a meccs 0-1 lett nekik, de könnyen lehetett volna 0-4 is. Csak a szerencsén múlott. Aznap az a Genoa harmat gyenge volt, vagy a Fio volt túl jó nem tudom, de a meccset nézve, semmi esélye se volt a Genoa csapatának. Na de koncentráljunk a mai összecsapásra. Az utóbbi 4 bajnoki meccsük mind két csapatnak nagyon jól sikerült, így jó formában, bizakodva várhatják a mai összecsapást. Míg a Cagliari a megnyerhetõ 12 pontból 12 pontot meg is nyert, addig a Fio csupán 1 döntetlent kivéve megnyerte 3 meccsét így õ is 10 pontot szerzett 4 bajnoki alatt. Tehát tényleg mondhatjuk, hogy kitûnõ formában vannak mind a hazaiak, mind a vendégek. Most egymás ellen mérhetik össze tudásukat. Úgy gondolom, hogy a bukik kicsit benézték ezt a nagy oddsot, én 1.80 nál nagyobbat nem adtam volna, erre az opcióra. Lehet, így akarják becsapni a fogadókat, vagy esetleg tudnak valamit, amit én nem. Szerintem ilyen odds mellet nem lehet elmenni. Gólgazadag összecsapásra számítok akár 4-5 góllal. A hazaiak biztos, hogy befognak találni, és bízom benne, hogy ma sem hagyták otthon jó formájukat a vendégek, és így õk is. Tippem: 2-2 es igazságos döntetlen.

AIK - Malmö FF
Mindkettõ gólt lõ / 1
Odds: 1.57

Hát ezt jól elcseszte mind két csapat.. Elõzõ fordulóban ha behúzzák a 3 pontot, most sokkal nyugodtabban készülhetnének az egymás elleni meccsre. De ez fõleg a Malmõre igaz. Azért az AIK mégiscsak a 3. Hackennel játszott, na de hogy a Malmõ nemtudta megverni a már biztos kiesõ utolsó elötti Örebro csapatát, ez nagyon könnyen lehet, hogy a bajnoki címébe került. AIK elõzõ meccsén a Hackennel jatszott, akik 2 ponttal vannak elöttük. Elõzõ fordulóban megvolt az esélyük, hogy megelõzzék a Hacken csapatát, de mivel 1-1 es döntetlenre végzõdött az az összecsapás, így megmaradt a 2 pontos elõnye a Hackennek. Már egyik csapatnak sem a saját kezében van a sorsuk. Õk annyit tudnak csinálni, hogy megnyerik a meccset és imádkoznak, hogy az elöttük lévõ csapat betlizzen. Amire valljuk be nincs sok esély, fõleg a Malmõnál, akik ugye az Elfsborggal vannak nagy csatában, és az Elfsborg egy olyan csapattal játszik, akiknek abszolúte nincs már semmi esélyük, így számukra már nincs tétje a meccsnek. Na de nem nyerhet mind két csapat. Azt gondolom mindent megfognak tenni annak érdekében, hogy behúzzák a meccset, és így könnyen kialakulhat egy adok-kapok, ami magában hordozza a Gól - Gól opciót. Nagyjából azonos tudású a két csapat, AIK otthon akárkire veszélyes lehet. Ezt ma meg is fogjak mutatni. Tippem:3-2 es hazai siker.

IF Elfsborg - Atvidabergs FF
Csapat Alatt/Fölött(Határ 2.5) / H F
Odds: 1.9

Nagyon egyszerû a képlet. Ha nyer az Elfsborg bajnok. Akkor is bajnokok, ha Malmõ nem tud nyerni az AIK ellen, de nekik erre nem kell figyelniük. Véleményem szerint utolsó meccsükön az idénybe kicsit elfogják kényeztetni a közönséget, és egy gólzáporos meccsen fogják méltóan lezárni az idei évet, hogy aztán kezdõdjön a nagy dínom - dánom, a bajnoki cím ünneplése. Az Atvidabergs csapatának már semmi tétje nincs a meccsnek. Kimennek, játszanak egy jót, esetleg bundáznak, csak hogy meg legyen a karácsonyi pínz is, azt ennyi. Még egy 2/1 es fordítósdit se tartok elképzelhetetlennek, de valószínübbnek tartom, hogy nemfog itt cicózni a hazai csapat, és még félidõben rúg 2-3 mat a vendégeknek, ezzel eldöntve a bajnoki cím sorsát. Pár hete a Helsingborgs is 3 mat vágott az Atvidanak, véleményem szerint, ez ma sem lesz másként. Ennek az amugy se túl acélós csapatnak simán fognak 3 gólt lõni. Tippem: sima, 4-0 ás hazai diadal.

GIF Sundsvall - BK Häcken
1X2 / 2
Odds: 1.95

gy újabb érdekes párosítás, ahol még mind két csapatnak van tétje. A Hacken ha nyerni tud, és a Malmõ nem, akkor akár még a 2. helyre is odaérhet, de ha esetleg kikapna itt a Hacken, és az AIK nyerni tudna, aki amúgy a Malmõvel játszik, tehát akkor a Malmõ kikapna, és így még akár második is lehet a Hacken. Kicsit bonyolult, ezért inkább megmutatom:

1. Elfsborg 29 18 4 7 58p.

2. Malmö 29 16 8 5 56p.

3. Hacken 29 16 6 7 54p

4. AIK Stockholm 29 14 10 5 52p.

A Malmõ játszik az AIK al, tehát tegyük fel, hogy nyer az AIK. Akkor 55p lesz, míg a Malmõnek 56, tehát a Hackenek nyernie kell, különben még akár még a 3. helyrõl is leszorulhat. Ha döntetlen, akkor mivel jobb a gól aránya a Hackennek, megelõzheti a Malmõt, és feljöhet a 2. helyre, de persze csak akkor ha nyernek. Ha nyerne a Malmõ akkor minden marad így.

Szóval, láthatjuk, hogy nagyon bonyolúlt helyzet alakult ki így az utolsó fordulóra, így hiába van tétje még a hazai csapatnak is, õk csak abban az esetben lesznek biztos kiesõk, ha a Syranska kikapna a mar tét nélkül játszó Kalmar ellen. Persze az esély megvan rá, de azért valljuk be nem valószinû. Jobb csapat a vendég gárda, ezt bizonyítja az eddig 29 lejátszott meccs is, és ezt ma is befogják bizonyítani. Nagyon kemény csatára kell számítaniuk, de ez a modern, gyors focit, játszó vendég együttes ezt is megfogja oldani, és véleményem szerint befogja húzni, talán az idény legfontosabb meccsét.

a svéd befejezés veszett lesz,érdekek mentén az utolsó percekben megváltozhat minden,syrianska sztem nyerni fog
FERNANDINHO1997
Nekem az is jó, ha rúgnak kettõt. 😄 Amugy is sztem egy 2-2 es dönci is lazan benne van. Ez a reading szeret geci sokat kapni, meg rúgni is 😄 Kíváncsi leszek.. 😄

Annyira tutinak tûnik ez a QPR, hogy tuti a fél világ megteszi és tuti leixelnek vagy kikapnak 😄😄

Ez a meccs is érdekesen alakult 😄😄 2 öngólal 1-1 😄😄

FERNANDINHO1997
Egy tuti az AIk - Malmõ meccsen mind2 csapat hajtani fog, csak 1.57 a gg re a szorzó azért meg franc fogja bevállalni..

FERNANDINHO1997
Sõt ha a Syranska kikapna, és a Sundvell nyerne nem õk esnének ki. Hát franc tudja... 😄

FERNANDINHO1997
Sundvellnek, meg hogy mnehogy kiessen 😄

Sztem: AIK - MALMÕ mind2csapatgol
Sundvell - Hacken mind2csapatgol
Síranska meg behuzza otthon 1 góllal.

autosandris
Csak most vettem észre, akkor õ esélytelen. Hamiltonnak ha nem lesz probléma az autójával, akkor övé az elsõ hely.

dave9004
utóbbin Hackennek kéne az EL indulás sztem.
no es nyert a flamengo is. egyebkent tegnap este ez volt a 4 esemeny a tippmaxon a tegnapi napra, semmi mas nem volt. ezek kozul gondolkoztam melyiket kellene megtennni singlebe par kilova vegul lett ez a 4 esemeny 500al... 😄
FERNANDINHO1997
Na és a Sundvell - Hacken ?😄DD

dave9004
Syrianska-Kalmar meccsen a tétnélküli vendégek segítik a hazaiakat bent maradni biztosan?
daver88
Mai szelvény:

Osasuna - Valladolid H
Granada - Bilbao V
Dundee - Celtic V
Ajaccio - Marseille V
Bordeaux - Toulouse H

34,494

Esélytelen, de ha az ellenkezõjét tenném, akkor ez jönne 😊 😊

FERNANDINHO1997
Queens Park Rangers - Reading
Csapat Alatt/Fölött(Határ 1.5) / H F

Véleményem szerint ennél jobb tipp nincs mára.Ennek a harmat gyenge Readingnek, a QPR lazán fog kettõt hinteni. Iszonyatosan rossz formában van mind két csapat. Igen ez is igaz, de most már el kell kezdenie focizni a hazai együttesnek mert ebbõl még a végén ki esés lesz. Az pedig iszonyatosan ciki lenne, ha ilyen kerettel ki esnének. Zamora, Wright - Philipps, Granero, Taarabat, Diakite, Cisse, Bossingwa, és még sorolhatnám. Utólsó 5 meccsükön 9 gólt kaptak a vendégek, míg hétközbe játszottak egy 4-4 es meccset az Arsenalal, és hosszabításba kaptak ki 5-7 re. Biztosan fáradtak, és fásultak a játékosok, egy ilyen drámai meccs után ki ne lenne az, hiszen azért egy Arsenal ellen a 4-4 szép eredmény, csak azt ne felejtsük el, hogy félidõben 4-1 re vezettek. Na mind egy, ez már a múlt. Hazai pályán, ilyen kerettel, muszáj nyerniük ma a hazaiaknak, és mikor ha nem most, egy ilyen Reading ellen. Véleményem szerint ennek a gyenge readingnek legalább rúgnak 2- õt, de én még a 3-4 gólt se tartom elképzelhetetlennek. Tippem: 4-1 es hazai siker.

Kaposvár Rákóczi FC - Videoton FC
Mindkettõ gólt lõ / 1
Odds: 1.72

Nem olyan egyértelmû azért a Vidi gyõzelem mint elsõre gondolnánk. Csütörtökön nagyon fontos Europa Liga selejtezõt fog játszani. Ezt könnyen ki használhatja a hazai együttes, és egy gólt mindenféle képen fognak szerezni. Azért nem veheti fél vállról a meccset a Vidi, mert csak negyedik helyen állnak a tabellán, és 4 ponttal vannak lemaradva a 3. helyezettõl. Europa Liga ide - vagy oda, ha elhanyagolják a bajnokság elsõ felét, utánna már nem biztos, hogy utol érhetik majd a EL-t, és BL-t érõ helyek egyikét. Most megfoghatja a hazai együttes a vendégeket, és hazai pályán egy gólt biztosan fognak találni. Vidi meg nem engedheti meg magának, hogy kikapjon. Nyomnak egy laza döncit, mondjuk egy 2-2- õt. Mindenki boldog. A közönség látott egy jó meccset, a Vidi készülhet a csütörtöki meccsre, a Kaposvár pedig örülhet az x- ének.

dave9004
Vettel az utolsó helyrõl rajtol
FERNANDINHO1997
Vettel uccsó helyrõl. Háát....😄

autosandris
Mára ez mennyire esélyes?

177 Vettel nyeri a Nagydíjat 30.00
236 QPR - Reading H 1.80

500 ft-tal gondoltam.

231 St. Gallen - Sion H 2,20
ha nyer a hazai csapat akkor átveszi a vezetést a grasshopperstõl és a bajnokság élén találja magát.
09.03-án idegenben 3-0ra megverte a sion-t szóval szerintem ez a 2.2es szorzó felettébb baráti..

setuba-sporting döntetlen is jöhet..
231 St. Gallen - Sion H 2,20
229 Luzern - Servette H 1,68
230 Thun - FC Zürich H 2,39
254 Steaua Bukarest - Dinamo Bukarest H 1,50
Eredõ odds: 13,25016
itt picit veszélyes, három svácji bajnokin is hazait játszani , de reméljük jönni fog...
picit necces, de egy kobmit megér 😄
226 Bremen - Mainz H 2,03
222 Dynamo Dresden - Union Berlin D 3,00
249 FC Bruges - Zulte-Waregem D 3,25
248 Aarhus GF - FC Köbenhavn H 2,75
254 Steaua Bukarest - Dinamo Bukarest H 1,50
235 Bordeaux - Toulouse D 3,00
Eredõ odds: 611,66250

bremen szerintem nyerni fog.
dynamo dresden ikszelni fog és steaua nyer. ez a kiinduló pont, a többit aztán tettem hozzá..
köbenhavn, lehet hozza a döntetlent...
70.percben Julio Cesar a gremio jatekosa pirosat kapott de a 90.percben jött a gól 😄
remélem a flamengo behúzza...
most nézem ,hogy jelenleg nem áll rosszul ez a szelvény sem 😄 Remélem gremio és flamengo nem baszik ki velem...

39 Flamengo - Figueirense H 1,53
138 Gremio - Ponte Preta H 1,43 *** 0:0 (64')
137 Boca Juniors - San Lorenzo H 1,70 *** 3:1 (86')
136 Vaslui - Ceahlaul H 1,25 *** 4:3
Eredõ odds: 4,64929
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 2325 Ft
Valencia gól

De ettõl függetlenül kibaszott szánalom volt, amit a valencia megint produkált foci címszó alatt. Én csak akkor látom pket focizni, amikor real ellen tolják vagy barca ellen, de ezen esetekben állandóan szánalom, amit mûvelnek....

azért már pár ford.val ezelõtt inkább idegenben vártam volna tõlük vereséget... pl. catania...

közben az atl. madrid is elszenvedte elsõ bajnoki vereségét 😄D
Na a Juve után Atlétások is elbuktak, április óta nem kaptak ki bajnokin....

demonsss
És az Inter csak elkapta a Juvet 😄 Jó tipp volt Dean , bár már a sok juve vereség tipped után itt volt az ideje , h bejöjjön 😄😄😄😄
Nekem ez meglepetés

+ folyamatosan törik a játékot szabálytalanságokkal

Hat ez max x lesz, de szerintem az se, dúrván szánalom amit a valencia csinál. Mindenért esnek össze, bedobás, kirúgás minden 2 percig tart náluk... stb 😄😄

atletico madrid szépen el fogja vinni a pénzem ehh

WuFraZselic
én is, de hidd el, nem búslakodnék akkor sem, ha 20k-t tettem volna a döntetlenre 😊

thx.
mondjuk én hatalmas X-t vártam D: szóval a vendég gyõzelemre nem sok esélyt láttam, az elsõ inter gólig meg még az x-tõl is féltem...

qpr gyõzelem és elfsborg gyõzelem holnap nagyon kellene...
WuFraZselic
szép vót Dean!

na én ennyire egy hülye fasz vagyok, hogy nem tettem meg mondjuk 10-10 ezerrel a D V kimeneteleket, miközben biztos voltam az X2ben...
mind1, most jobb volt a csapatomért izgulni, mintsem a csapatomért ÉS a pénzemért 😊

161 Juventus - Internazionale D 3,40
Eredõ odds: 3,40000
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 3400 Ft

161 Juventus - Internazionale V 5,45
Eredõ odds: 5,45000
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 5450 Ft
gerling88
1-3 i
BBeno2
remélem

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

gerling88
vége a juventus veretlenségének?<#rinya>
<#eljen> maradjon is így!