Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na nem tom tegyem e QPR gólt vagy nem, nem néztem meccset, így vaktába nem szeretem, de ugyanakkor meg nem igaz, hogy egy csapat ennyire balfax legyen ilyen játékosokkal....
Ott is megy már a bunda 😄😄
Utsó helyrõl hogy valaki ilyen mákos legyen baszki 😄😄
Utsó helyrõl hogy valaki ilyen mákos legyen baszki 😄😄
Stat alapján azért QPR próbálkozgat, vagy ezek 0 veszélyt jelenõ próbálkozások? Nem nézem a meccset...
ezt a meccset a fogadóirodák már lejátszották,mi pénz lehet rajta!!!
hol nézed? keresem a streamet de nem találok sehol sem 😞
tegnap az inter se úgy nézett ki h akárcsak szépíteni fog xD bizakodó vagyok, reménykedem a fordításban... szükségem van rá, most nagyon kell a hazai gyõzelem
tegnap az inter se úgy nézett ki h akárcsak szépíteni fog xD bizakodó vagyok, reménykedem a fordításban... szükségem van rá, most nagyon kell a hazai gyõzelem
játék alapján nem úgy néz ki, hogy fordítani fognak <#csodalk>#csodalk>
tegnap az inter is tudott idegenben fordítani akkor a qpr nehogy hazai pályán ne tudjon 😄 izgalmassá teszik a meccset xD
ds,.das dsdasds_as_ ds:_das:_das
Reading vezet..
Nekem egyiken QPR mind2 fiben gólt lõ kell, masikon QPR 1,5 over 😄
Reading vezet..
Nekem egyiken QPR mind2 fiben gólt lõ kell, masikon QPR 1,5 over 😄
Na itt edzõ buktatás lesz lehet 😄
egyre több esély van rá 😄
-0,5rõl már 2x a szorzó. utolag lehet nem kellett volna bevágni a qpr wint 😄
-0,5rõl már 2x a szorzó. utolag lehet nem kellett volna bevágni a qpr wint 😄
Az lenne a poén ha egy nagy büdös 0-0 tolnának 😄
kár ezért a Pescara meccsért, 3.3ért remek vétel lehetett volna
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
épp megtettem akkor nagyobb volt. de ha ránézel, meg ahogy dean is mondta ugyanaz, de mégsem egyenlõ az oddsuk 😄 és folyton változik hol egyi hol másik nagyobb.
lófaszt trollkodnak
-0,5
a gyõztestõl levonnak 0,5-öt
magyarul ha 2-0-ra nyer a qpr, akkor a vége 1,5-0.
ennek semmi értelme h 0,5, ez a sima gyõzelem. na akkor szerinted mi a -0,5 ha nem ez? 😄DDD
ha az egyikre nagyobb a szorzó mint a másikra akkor max elbaszta az oldal, mert a sima gyõzelem meg a -0,5 az teljesen ugyanaz.
-0,5
a gyõztestõl levonnak 0,5-öt
magyarul ha 2-0-ra nyer a qpr, akkor a vége 1,5-0.
ennek semmi értelme h 0,5, ez a sima gyõzelem. na akkor szerinted mi a -0,5 ha nem ez? 😄DDD
ha az egyikre nagyobb a szorzó mint a másikra akkor max elbaszta az oldal, mert a sima gyõzelem meg a -0,5 az teljesen ugyanaz.
én még 1,85tel raktam meg egy ideje
QPR -0.5 QPR v Reading
(Ázsiai hendikep) 11/04/2012 Egyik sem 1.85 Függõben
QPR -0.5 QPR v Reading
(Ázsiai hendikep) 11/04/2012 Egyik sem 1.85 Függõben
dave papa kevered a kettõt 😄 nézd meg, a sima gyõzelemért adnak nagyobb szorzót 😊
qpr sima gyõzelem 1.83
-0,5el 1.8 a szorzó
qpr sima gyõzelem 1.83
-0,5el 1.8 a szorzó
csak azért mondom, mert bet365-ön 1,80 a hazai, -0,5-rõl meg 1,85. elhiheted tudom mi az a -05 meg mik a -0,25 ilyesmik mivel szinte csak azzal játszok és ha nem is sokat de nyeregetek.
látom nem nagyon vágod mi ez a -0.5 , -1, -1.5, -2 stb 😄
lol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az bazki hogy a -0,5 az simán annyi hogy nyer a hazai, és rohadtul nem nagyobb az odds, csak épp az adott irodánál annyi a szorzó a hazai csapat gyõzelmére 😄DDDD
?
mindenki tutira veszi a hazait lassan
-0,5-rõl meg magasabb az odds és ugyanúgy olyan mintha 1x2-ben a 1-t tennéd, csak akkor nyer ha nyer a hazai.
mi benne a vicces?
mindenki tutira veszi a hazait lassan
-0,5-rõl meg magasabb az odds és ugyanúgy olyan mintha 1x2-ben a 1-t tennéd, csak akkor nyer ha nyer a hazai.
mi benne a vicces?
bassza meg lemaradtam a Pescara meccsrõl :/
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
te ezt komolyan gondolod?
olyan jókat vidulok itt néha 😄
olyan jókat vidulok itt néha 😄
Látom szosziedad meg atlétás madridot játszik 😄😄 Ilyen stattal gólt szopnak és kikapnak xDDD
majd lesz valami ma is egy két meglepetés lehet hogy kikap a Lyon
Zulte nem véletlen 2., pontot szerezhetnek.
Leverkusen jó lehet.
Vidi remélem nem nyer 😄
Fio is jó lehet.
Lyon meg kérdõjel, ha valaki tud 1-2 meglepõt húzni elõl akkor nyernek.
Leverkusen jó lehet.
Vidi remélem nem nyer 😄
Fio is jó lehet.
Lyon meg kérdõjel, ha valaki tud 1-2 meglepõt húzni elõl akkor nyernek.
Szar Bayern, szar Bayern :)
tegnap elég gyalázatos eredmények születek minden ligába
ma szelvényem
249 FC Bruges - Zulte-Waregem H 1,66
225 Leverkusen - Düsseldorf H 1,34
245 Kaposvár - Videoton V 1,85
215 Fiorentina - Cagliari H 1,50
233 Lyon - Bastia H 1,48
Eredõ odds: 9,13561 de én amikor még feladtam 10odds folt pénteken ez van 1000ft al vélemények
ma szelvényem
249 FC Bruges - Zulte-Waregem H 1,66
225 Leverkusen - Düsseldorf H 1,34
245 Kaposvár - Videoton V 1,85
215 Fiorentina - Cagliari H 1,50
233 Lyon - Bastia H 1,48
Eredõ odds: 9,13561 de én amikor még feladtam 10odds folt pénteken ez van 1000ft al vélemények
Nálam XV és kevés gól. Fõleg ha a Dinamo támadójátéka megint impotens marad. Persze ha Kurányi beindul akkor lehet 3.5 over is belõle.
jól beszélsz .D meg is raktam single-ba....
baszki , mióta írják eredmények.com-on az összesítõnél a kihagyott büntetõket ?
QPR-ba elvileg nem lesz Zamora, ami pozitív, mert lehet hogy a helyettese jobban érzi a kaput 😄
Egyik sem eshet ki közvetlen, az osztályzós hely elkerüléséért megy a harc.
Nagyon nagy kár ezért a tegnapiért.Sajnálatos, hogy a Dortmund nem tudott nyerni.A másik kettõ pedig egyaránt 4-0 lett.
Mára végül is ezeket raktam.
225 H 1,34
231 H 2,20
25 000Forint*2,94
A QPR-t kihagytam, mert ahogy olvastam itt i mindenki tutira vette é a lottózóban is szinte mindenki behúzta.Természetesen ettõl még jöhet de kicsit tartok tõle, ezért kimaradt.
Mára végül is ezeket raktam.
225 H 1,34
231 H 2,20
25 000Forint*2,94
A QPR-t kihagytam, mert ahogy olvastam itt i mindenki tutira vette é a lottózóban is szinte mindenki behúzta.Természetesen ettõl még jöhet de kicsit tartok tõle, ezért kimaradt.
nekem mind2 meccs 3 esélyesnek látszik. ologna jól tolta a tarcsis juve ellen. udinese-catania meg 2-2 lett szerdán. elsõ meccs talán x2. de én nem tudnék dönteni. vendég és döntetlen az én tippem (de hasraütés tényleg)
a Bologna az Inter ellen is jól játszott az elsõ félidõben, a Juve ellen szintén, biztos vagyok, hogy nem kapnak ki 5ödjére is egyhuzamban. az Udinese már közel sem olyan jó, mint tavaly