Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AlieN911
Amúgy miért kell 10.000? Lehetne 2000 Ftból is indulni nem? Csak akkor nem akkora a durranás, hanem +3-4 lépéssel volna meg. 😊
Én pl simán örülnék, ha 2000 bõl 1 hét alatt lenne 20.000 😊 Az ugyan az, csak "kicsiben"..

Honda - The Power of Dreams

Matthew Prosac
ja, és ez minden héten így megy? 10.000 forintból 100.000? mivel te okos vagy (mert ez jött le) ezek szerint neked ez minden héten farzsebbõl megy, tehát már minimum sokszoros milliomos vagy. vagy néha azért el is megy az az 50-80 ezer, amit egy héten felépítettél? nyilván azok a szelvények nem kerülnek be a fórumokra.
figyelj, a bátyám is csinált 10.000 forintból 1,1M-t kb 2,5 hónap alatt, mégsem járt be mindenféle fórumra arcoskodni, meg 10%-okakat kérni a tanácsaiért. örülj a sikerednek és kezeld szerényen, lesznek még cudarabb idõk. én is tudnék olyan szelvényeket saját szelvényeket mutatni, amitõl leesne az állad és csettintenél rá, hogy "ez igen", mert az is penge ha valaki felrak 50ezret 2x oddszra és bejön, de abban is van némi tudomány ha valaki mondjuk 200ból 30.000et nyer. Nem ismersz, szóval a lekezelést mellõzheted.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kraawz
ez így van..

Am nincs esély, h átvegyenek államira ?

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

MaSzKa
én is csináltam már 140ft-ból 2200ft-ot
de abból csak 1000ft-om maradt a többit késõbb elbuktam

az 7.1x-es szorzó
ha 10eft-ot raktam volna rá akkor 71000ft-om lenne

de ha 10eft-ot rakok egyszerre akkor biztos nem így fogadtam volna és lehet nem is nyerek úgy

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

srácok lyonra kéne nekem 2 gól + sampdorian 1
tudom tudom nagy kérés,de ...
milyen meccsekkel nyert?
most nem sértegetésképp de itt sztem nemtudnál te olyan meccset mondani amit a nagytöbbség nem tenne meg. Csak lehet te úgy összeszeded ahogy mi nem.
De kb 3 napig ha beírnád elõre a tippjeid sztem sokkal "tökösebb" lehetnél! Mert így utólag bemutatod a szelvényt,hogy nyertél az fasza csak kérdés melyiket bukod (mert ugye azt sose látjuk).
Érdekes volt itt akinek sorozatosan szerencséje volt ,õ se mondta kér x%ot a nyereménybõl,hanem jószívûségbõl megosztotta velünk.
Ne vedd sértésnek de komolyan ha elõre beírnád a szelvényed h mit teszel meg annak jobban örülnénk.
Egyébként meg a 10% nyereséget hogyan kapod meg?
Megegyezünk h mondasz tippeket és ha hétvévére sikerül feltornázni magam akkor hétvégén fogok neked utalni?😄
ForRedGlory
10.000Ft?

Ez a lényeg.. Tudod ha van 10.000 forintod, és okos vagy, akkor ebbõl egy hét alatt lehet 100.000 forint... Élõ példa. Nem sértegetni akartalak, csak leírtam amit gondolok, ha sértegetésnek jött le, sajnálom. Néha fájnak dolgok az életben 😊

Lásd:

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Matthew Prosac
bankrollt alapvetõen két ember tud építeni:
1) aki a kiadásait a fizetésébõl fizeti, így a sportfogadással keresett összege érintetlenül megmarad és tud belõle tovább építkezni
2) aki egyszer felépített egy bankrollt és onnantól a csak a fogadásokból él, mert annyira penge.

akinek havi szinten fix 50ezres vagy félévente fix 250-300ezres kifizetnivalója van, az nem tud bankrollt építeni, mert a nyereménye elmegy a kiadásokra, és mindig kezdheti elõrõl. sztem... nálam hasonló a felállás, ezért nem jutok egyrõl a kettõre, csak kis profitot tudok felmutatni, amit el is nyel a nagyvilág nyûgje-baja..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Nem értem miért vitáztok ilyenrõl😊 Sima bankrollt kell itt is építeni és annak függvényében játszani, aki a fél fizetését ráteszi 1-1szelóra anélkül, hogy lenne rá fedezete az nálam bizony nem a "tökös" kategóriába tartozik hanem a hülyébe😊
Matthew Prosac
ja és amint lesz fölösleges 100.000 forintom és megforgattam, majd újra beszélünk. eljön még az ideje.

Matthew Prosac
nyugodtan sértegethetsz nem érdekel, én elismerem hogy jól csinálod, a többség is így csinálná, csak nem teheti meg. te ezt nem tudod felfogni, amit pedig én sajnálok. próbáld beleélni magad más helyzetébe (#36732) és akkor hidd el, hogy lennének olyan alapszabályaid, mint nekem, hogy 10.000nél többet nem rakok fel...
amúgy te honnan tudod, hogy én hogyan állok fogadásügyileg? <#ravasz1>

holnapra a getafe,groningen,bordót tolom meg sztem nagy összeggel,most van mibõl szerencsére.
Matthew Prosac
tehát van kereseted: téma lezárva. hidd el semmi bajom nincs veled, és becsülöm, hogy segítesz másokon, de akkor is mások az életkörülményeid, mint itt a többségnek. Ha én elvesztek 10ezret akkor oda a zsebpénzem, ha elvesztek 20-at akkor már a havi két bérletemmel játszom (vonat+bkv), ha elvesztek 50-et akkor már a tandíjjal játszom. és nincs kitõl kérni. max 5-5ezret néha egy havertól 1 hétre. neked ott a fizud, ha nem nyersz tippmixen, még mindig van egy mankód ami kisegít. a többségnek itt nincs ilyen...

igy van
én is ha eltolnák 50et fene tudja mikor tudnék újra játszani :S
és hát aki felrak 50et annak tuti van még 50 ezre játékra.
Shep

<4-fold>9.20 Aston Villa v Manchester Utd[full Time 1 or X @ 1.86
Wolverhampton v Tottenham 1 or X @ 1.94
Everton v Chelsea 1 or X @ 2.04
Xerez v Real Madrid 2 @ 1.25

3 x Everton v Chelsea 1 or X @ 2.04
AC Milan v Udinese 1 @ 1.62
Bayer Leverkusen v VfL Wolfsburg 1 @ 1.65

3 x Wolverhampton v Tottenham 1 or X @ 1.94

3 x Aston Villa v Manchester Utd [full Time 1 or X @ 1.86

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ForRedGlory
Nem érted, de nem is baj, nem ismered a gyereket, mennyire padlón volt. ez volt az utolsó esélye, bejött neki. Peace, léptem, látom csak kifogások vannak, nem hiába tartasz ott ahol szerencsejáték ügyileg (sorry, ha ez fájt, de ezt érzem)

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Fabio Capello
Na, legalább egy szelvény bejött, így nullszaldós a napom...

Samp - Fio 2. félidõt csúsztatva adják? Mert jelenleg tenisz van a Sport2-n :S

REAL MADRID

Én meg mindig 200Ft-al játszom.

Nem a pénzért játszom,ahnem mert szeretek játszani. Inkább erre költöm,mint cigire,piára,egyéb hülyeségekre.
Ha véletlenül nyerek belõle pár ezret,akkor ok,örülök,jól jön a + zsebpénz...

Vesztek? sebaj..majd holnap. Vagy azután...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

ForRedGlory
Persze hogy vannak kiadásaim. Az 5. kerületben lakom a belváros szívében egyedül egy albérletben. Gondolom sejted mennyi a lakbér és a rezsi.
És nem keresek ám nettó százezreket.
Elõbb is írtam, én sem pénzzel a zsebemben születtem, nem a szél fújta össze ezeket az összegeket, hanem megforgattam. Minden nap feltoltam valamira az addig megnyert pénzt (dupla vagy semmi...), de olyanra amin nehéz bukni. Ennyi a titka

Majdnem, neked volt még 1 😄

jAsOn VoOrHeEs
És ha már pénzt kérsz a tippjeidért, mi van akkor ha végül kuka lesz a szeló? Te utalod a 10%-ot? 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

héé ugyanazokat tetted?😄
Attila8805
Hát ha nem kéne havi 50 rugót kitolnom 5.-én a 70 ezres fizumból raknék én 20- 30 ezreket is de van fizetni valóm😞

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Matthew Prosac
"50.000 Forint indulóval"
Na errõl beszélek... Aki 50 ezrekkel játszik, annak nagy valószínûséggel nincs sok vesztenivalója. Úgyértem van mögötte valami támasz, valami B-terv és nem a kajájával vagy a lakbérrel játszik, erre mérget veszek!

köszi 😊
Matthew Prosac
hát nem mindegy, hogy az 50 forint az fél havi fizetésbõl van felrakva, vagy nyert pénzbõl. utóbbi esetében azért tökösebb az ember.
egyvalamire válaszolj nekem: vannak kötelezõ határidejû nagyobb összegû kiadásaid? gondolok itt lakbérre vagy tandíjra, vagy ilyesmikre.

ForRedGlory
"10-est se merek megjátszani!😄 "

Errõl beszélek, itt dõlnek el a fõ dolgok 😊

Nah peace mindenkinek, sok sikert a további fogadáshoz. Ahogy látom van itt egy-két ember, aki nagyon jól tolja 😊

Bayern Dormund 0-1rö H pipa
Lille Boulogne H pipa
Catania Atalanta H

5->23
Azt hiszem én is elkönyvelhetem már ezt! 😄

172 Xerez - Real Madrid V 1.23 (0-3 jelenleg)
133 Bayern München - Dortmund H 1.33 (3-1)
182 Heerenveen - Ajax V 1.65 (0-2)
177 Benfica - Belenenses H 1.15 (1-0)

13600 Ft ---> 42 215 Ft

Attila8805
Jó lenne 50000 induló😊
10-est se merek megjátszani!😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

ForRedGlory
50.000 Forint indulóval. (nehogy azt mond, hogy így könnyû, mert nem könnyû, nagyon nehéz, mert ha buksz, akkor megnézheted magad 😊 )

ForRedGlory
Nagy grat, nagyon szép kis szelvény lett <#finom>

MaSzKa
de mennyivel nyerte vissza? ez se mindegy

Itt dõl el, hogy ki mennyire tökös 😊

aki túlságosan bátor az hülye 😄

sokan eljátszották már a lakásukat, házukat is
aki nagy téttel játszott

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ForRedGlory
Visszatérve a kétszeres oddsra... Látszik hogy nem játszottál még nagyban. A kétszeres odds az valóban nem nagy, de ha az ember több tízezerrel teszi meg, akkor hidd el: nagyon nagy az a 2-es szorzó. Kis tétnél nem érezni ennek a súlyát, de nagy tétnél hatványozottan érezni lehet. Nem az a nehéz hofy összehozz 2-es szorzót tutiból, hanem hogy meg is merd játszani adott esetben fél havi fizetéssel. Itt dõl el, hogy ki mennyire tökös 😊

ajaaax 2 igeeeeeen

akkor ezt a szelót el lehet könyvelni,megérte kockáztatni 😊

Xerez-Real Madrid:V (0-3jelenleg)
Bayern-Dortmund:H (3-1)
Viborg-Hypo:H (35-26)
Heerenveen-Ajax:V (0-2)
Benfica-Belenenes:H (1-0)

30.000-->112.679 Ft
Közben a Sampdoria már 2vel megy 😊

REAL MADRID

Fabio Capello
éshárom! Innen már csak nem bukó 😊

Matthew Prosac
mert kivitelezhetetlen 😄 amúgy meg egy 2x oddszot én is össze tudok hozni magamnak tanács nélkül. csak nekem nincs 50ezrem hogy meg is rakjam.. kis szelvényre meg semmit nem ér egy 2x oddsz 😄

Kaká, Ronaldo eldönti a meccset 😊

REAL MADRID

AlieN911
Geci😄 most tettem meg az OVER 3.5öt.. 10mp és bennvan xD

buldozer99
mér lenne ciki?

Forca Barca

Matthew Prosac
az ciki. úgy már nem kell 😄

Ajax csak kihúzza, másik 10 ember.... 😄 Nekem 42K lenne nyeremény, ha kihúzza

jolvan real 2 naa ajax õrizze még és ma tarolás 😊
dragon11
Manchester*

mind1, arra sem méltó h a nevét helyesen írjam le.

dragon11
8meccsbõl kajak csak Manchaster gci fogja elvinni, hajrá Man. city, legjobb vagy.

Fabio Capello
otttamásodik!

AlieN911
2-0 REaaal xD

buldozer99
leírta már hogy 10% tiszta haszonért ad tippeket...😊)

Forca Barca