Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én pl simán örülnék, ha 2000 bõl 1 hét alatt lenne 20.000 😊 Az ugyan az, csak "kicsiben"..
Honda - The Power of Dreams
figyelj, a bátyám is csinált 10.000 forintból 1,1M-t kb 2,5 hónap alatt, mégsem járt be mindenféle fórumra arcoskodni, meg 10%-okakat kérni a tanácsaiért. örülj a sikerednek és kezeld szerényen, lesznek még cudarabb idõk. én is tudnék olyan szelvényeket saját szelvényeket mutatni, amitõl leesne az állad és csettintenél rá, hogy "ez igen", mert az is penge ha valaki felrak 50ezret 2x oddszra és bejön, de abban is van némi tudomány ha valaki mondjuk 200ból 30.000et nyer. Nem ismersz, szóval a lekezelést mellõzheted.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Am nincs esély, h átvegyenek államira ?
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
de abból csak 1000ft-om maradt a többit késõbb elbuktam
az 7.1x-es szorzó
ha 10eft-ot raktam volna rá akkor 71000ft-om lenne
de ha 10eft-ot rakok egyszerre akkor biztos nem így fogadtam volna és lehet nem is nyerek úgy
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
tudom tudom nagy kérés,de ...
most nem sértegetésképp de itt sztem nemtudnál te olyan meccset mondani amit a nagytöbbség nem tenne meg. Csak lehet te úgy összeszeded ahogy mi nem.
De kb 3 napig ha beírnád elõre a tippjeid sztem sokkal "tökösebb" lehetnél! Mert így utólag bemutatod a szelvényt,hogy nyertél az fasza csak kérdés melyiket bukod (mert ugye azt sose látjuk).
Érdekes volt itt akinek sorozatosan szerencséje volt ,õ se mondta kér x%ot a nyereménybõl,hanem jószívûségbõl megosztotta velünk.
Ne vedd sértésnek de komolyan ha elõre beírnád a szelvényed h mit teszel meg annak jobban örülnénk.
Egyébként meg a 10% nyereséget hogyan kapod meg?
Megegyezünk h mondasz tippeket és ha hétvévére sikerül feltornázni magam akkor hétvégén fogok neked utalni?😄
Ez a lényeg.. Tudod ha van 10.000 forintod, és okos vagy, akkor ebbõl egy hét alatt lehet 100.000 forint... Élõ példa. Nem sértegetni akartalak, csak leírtam amit gondolok, ha sértegetésnek jött le, sajnálom. Néha fájnak dolgok az életben 😊
Lásd:

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
1) aki a kiadásait a fizetésébõl fizeti, így a sportfogadással keresett összege érintetlenül megmarad és tud belõle tovább építkezni
2) aki egyszer felépített egy bankrollt és onnantól a csak a fogadásokból él, mert annyira penge.
akinek havi szinten fix 50ezres vagy félévente fix 250-300ezres kifizetnivalója van, az nem tud bankrollt építeni, mert a nyereménye elmegy a kiadásokra, és mindig kezdheti elõrõl. sztem... nálam hasonló a felállás, ezért nem jutok egyrõl a kettõre, csak kis profitot tudok felmutatni, amit el is nyel a nagyvilág nyûgje-baja..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
amúgy te honnan tudod, hogy én hogyan állok fogadásügyileg? <#ravasz1>#ravasz1>
én is ha eltolnák 50et fene tudja mikor tudnék újra játszani :S
és hát aki felrak 50et annak tuti van még 50 ezre játékra.
<4-fold>4-fold>9.20 Aston Villa v Manchester Utd[full Time 1 or X @ 1.86
Wolverhampton v Tottenham
Everton v Chelsea
Xerez v Real Madrid 2 @ 1.25
3 x
AC Milan v Udinese 1 @ 1.62
Bayer Leverkusen v VfL Wolfsburg 1 @ 1.65
3 x
3 x
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
REAL MADRID
Nem a pénzért játszom,ahnem mert szeretek játszani. Inkább erre költöm,mint cigire,piára,egyéb hülyeségekre.
Ha véletlenül nyerek belõle pár ezret,akkor ok,örülök,jól jön a + zsebpénz...
Vesztek? sebaj..majd holnap. Vagy azután...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
És nem keresek ám nettó százezreket.
Elõbb is írtam, én sem pénzzel a zsebemben születtem, nem a szél fújta össze ezeket az összegeket, hanem megforgattam. Minden nap feltoltam valamira az addig megnyert pénzt (dupla vagy semmi...), de olyanra amin nehéz bukni. Ennyi a titka
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Na errõl beszélek... Aki 50 ezrekkel játszik, annak nagy valószínûséggel nincs sok vesztenivalója. Úgyértem van mögötte valami támasz, valami B-terv és nem a kajájával vagy a lakbérrel játszik, erre mérget veszek!
egyvalamire válaszolj nekem: vannak kötelezõ határidejû nagyobb összegû kiadásaid? gondolok itt lakbérre vagy tandíjra, vagy ilyesmikre.
Errõl beszélek, itt dõlnek el a fõ dolgok 😊
Nah peace mindenkinek, sok sikert a további fogadáshoz. Ahogy látom van itt egy-két ember, aki nagyon jól tolja 😊
Lille Boulogne H pipa
Catania Atalanta H
5->23
172 Xerez - Real Madrid V 1.23 (0-3 jelenleg)
133 Bayern München - Dortmund H 1.33 (3-1)
182 Heerenveen - Ajax V 1.65 (0-2)
177 Benfica - Belenenses H 1.15 (1-0)
13600 Ft ---> 42 215 Ft
10-est se merek megjátszani!😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Itt dõl el, hogy ki mennyire tökös 😊
aki túlságosan bátor az hülye 😄
sokan eljátszották már a lakásukat, házukat is
aki nagy téttel játszott
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
akkor ezt a szelót el lehet könyvelni,megérte kockáztatni 😊
Xerez-Real Madrid:V (0-3jelenleg)
Bayern-Dortmund:H (3-1)
Viborg-Hypo:H (35-26)
Heerenveen-Ajax:V (0-2)
Benfica-Belenenes:H (1-0)
30.000-->112.679 Ft
REAL MADRID
REAL MADRID