Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

o mit nem adnék az aston fordításért 😄
ááá csak aston villa getafe gyõzelem kéne a teljességhez
Matthew Prosac
Villa meg 2-2

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

jAsOn VoOrHeEs
Soldado meghallgatott. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Matthew Prosac
Getafe 2-1

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

csuxxxeee
azt a beállításoknál tudod feltölteni

ha valami képet is akarok a tippmixes logom elé akkor azt is küldjem el neki? mindegy milyen formátum és mekkora a kép?
buldozer99
nyugizzatok már, ne lovagoljatok ezentúl mindig ezen...😊)

peace

Forca Barca

Ott banner alatt a link. Rákatt és írsz Dean-ek PM-et.

REAL MADRID

Matthew Prosac
Obinha beállt, 1 percre rá gólt rúgott. Malaga 0-3

Kössz a segítséget azér. Ilyen tippmixes Logót hogy lehet csináni?
Matthew Prosac
Zaragoza piroslap

jAsOn VoOrHeEs
Ezaz Espanyol 2-0.

Na még egy soldado gólt akkor 😊

nagyon durva szabadrugásgól!
visszajöttek az esélyek getafe nyerhet.
saton meg szopizik :S 2-1 re 😞(
Matthew Prosac
elõbb utóbb a meglepetésekre is ráézel majd:

mondjuk az érdekelne, hogy Glory gyereknek mekkora volt a legnagyobb szorzójú szelvény, ami bejött. Hogy kis pénzzel is akkora spíler-e mint 80ezrekkel..

Okosan, átgondoltan kell játszani.

REAL MADRID

Matthew Prosac
Getafe 1-1
Depor piros

múltkor Milan - Livorno meccs 1 - 1 1.23 odds 😄 elmente az is.. ismerek olyat is aki mindig 200FT-os téttel játszik de ilyen 7-8 meccset rak és ha bejön nyer vagy 30-40 ritkán jön be de 200Ft-ot nem sajnál érte...
1-1 !!!!!
Francba, nehogy már 400 eurómat vegye el a Freiburg...
Forza Italia
Ott a Frankfurt góóóóól
Na mégegyet fiúk😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Góóóóóóól! Ez rohadt nagy meccs !!!

REAL MADRID

Ez a török kommentár egy állat 😄DD

REAL MADRID

WuFraZselic
nekem az utóbbi 5 napba lényegtelen milyen kötésbe játszom, ha 3 meccset teszek, és ha 7et, akkor is 1 megy el 😄

természetesen ésszerûbb kevesebbet tenni, ugyanis több esemény - nagyobb lehetõség, hogy elmegy valamelyik.
2-3db 1.3 körüli szorzó már nem rossz akár 2-3ezer forintos téttel is

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nagyon nyom a Fener gól lesz ebbõl érzem 😄

REAL MADRID

hazai kéne de hát még1 gól is jó 😄
mind1 aston nyerne akkor megpróbálnám vhogy levédeni :S
jAsOn VoOrHeEs
A spanyol "Chievo-Siena féle" napi bunda...

Ja valamelyik nap én is tapasztaltam a piros lapos dolgot... Barca - Getafe 2 - 1 lett én meg hendibe tettem. Barcánál két kiállítás volt. milyen kötésben érdemes játszani szerinted? eddig 5 vagy 6-os kötésben raktam mindig.( el is mentek , ált. 1 meccsen)
Forza Italia
Olympiakos vezet
kéne nagyon a Frankfurt fordítás

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
Getafe - Almeria 0-1

Standard Liege - Westerlo meccsen 3. percbe piros Westerlonál LOL

Majdnem ott a fener vezetes :S

REAL MADRID

MaSzKa
nem fogadtam

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Matthew Prosac
az elején ne is számolj vele, hogy pluszban leszel. kell jó fél év legalább mire kitapasztalod a dolgokat. elején szinte csak papírformára raksz majd, az pedig nem túl kifizetõdõ ...
természetesen sok idõ és energiaráfordítással ez is nyereséges lehet, kérdés hogy mennyire vagy ügyes.

WuFraZselic
figyelj, én fél év után kezdtem újra játszani kb szeptemberbe. az elején 500-1000 forintokkal, manapság pedig -nagyképûség nélkül- belefér, ha bukok 40ezret. igaz, én rengeteget pókerezem is mind bwinen, mind élõben, de általában minden héten termelek 15-20ezer pluszt minimum. az a baj, hogy ismerni a csapatok édes kevés néha, persze sokat kell foglalkozni a statisztikákkal, aktuális forma, sérültek stb beleszámít, de pl egy piros lapot vagy egy kamu11est <#idiota> sosem tudsz belekalkulálni a dologba.

amit ForRed csinál, az egy "biztos" dolognak nevezhetõ, 2-3 alacsony szorzó, amire kisebb tulzással házat is lehetne tenni, ez nagypénznél jól hoz. mondjuk én ezt kb 3x csináltam eddig 50ezer körüli téttel, de én azt nézem hogy mennyit kockáztatok mennyiért - tudom, bennem van a hiba (de tényleg 😊)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
jó de figyelj, ha rossz tippeket adna, akkor elõbb utóbb nem csak az "emberei" pénze fogyna el, hanem az emberei is, akik tejelnek neki. A rendszer tehát csak úgy mûködik ha hosszútávon tényleg jó tippeket ad. Az más kérdés hogy ez már faszarádiság.

Forza Italia
erre a szar freiburg lõ egyet:s
hát eldobom az agyam

meg lassan már 5 ezrem ment el igaz még most kezdtem és nem neten játszok. De azér valami esély van rá hogy idõvel egyenlítsem és ne minuszba legyek ha tényleg foglalkozok vele napi pár órát?
freiburg nem jó ?
csak mert 0:1
erre büszke vagyok!<#vigyor3>

Forza Italia
Frankfurt gólt pls

Feyenoord meccsel mar kora delutan elment az egyik szelveny.

Másikhoz kell még a Fener + Bordeaux gyõzelem.

Ultrecht - Feyenoord 2,44 V
Heracles - PSV 1,45 V
Rangers - Hibernian 1,35 H
Fulham - Notts County H 1,41

Bordeaux - St. Etienne H 1,35
Manisaspor - Fenerbhce V 1,68

-------------------------------

Fulham - Notts County H 1,41
Bordeaux - St. Etienne H 1,35
Manisaspor - Fenerbhce V 1,68

REAL MADRID

Jó persze ezt én is így gondolom... de elvileg ha jól ismeri az ember a csapatokat, játékosokat van azér esélye meg nem arra gondolok hogy minden szelvényem nyer, csak mondjuk a hó végére legyen valami nyereségem.
fsgh
Nem a fogadás módszerére írtam. Hanem hogy meddig lesz ember aki tippeket vesz tõle😊 Mert érted így mondhatom hogy ez a 3meccsen tuti lõ gólt a hazai csapat. Na már most ha nekem van 3 emberem aki ha nyer ad 10%-ot, és mid a 3emberem 100ezereel teszi meg a tuti tippeket akkor már ott tartok hogy 30ezret várhatok anélkül hogy egy forintot is kockáztattam volna. Ha meg elmegy más pénze ment el😊

Már csak emberek kellenének akik azoktól veszik meg a tippet akik már megvették, és kész is a piramis rendszer😄. gondolj utána.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
a bíró meglátja a saját árnyékát a 32. percben 😊 sztem 😄

WuFraZselic
😄 😄 😄

és te mire fogdtál?
nem lesz 11es 😄D
WuFraZselic
hát nézd, ez még mindig szerencsejáték. mindenki ezt csinálná, ha nem így lenne

Matthew Prosac
ja, de úgylátszik még mindig nem fogta fel ez a zseni, mert most azt kérdezi (magától? a többiektõl?) hogy miért nem raktam meg 100e-el a Juvét ha olyan biztos volt. Nem mertem, mert csak hangember vagyok - mondja. Az még mindig nem jutott el az pici agyáig hogy nincs annyi pénzem 😄DD