Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
nem, mivel mindkét csapat 2. helyen jutott tovább, ezért hazai pályán kezd. most játszik a Milan, 1 hétre rá szerdán az Inter. az egyik 4 visszavágó március 9-10, másik 4 16-17 lesz
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
az úgy értettem, hogy sokan arról beszélnek hogy fejben már a Chelseare koncentrál a csapat, hasonlók
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
azaz 16-17 én
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
ettõl még van ott Quagliarella, Hamsík, lõhet gólt a Napoli... tégy a megérzésedre. az Atletico gólt lõ-ben én is biztos vagyok, de a mind2 csapat lõ is simán mehet.
pedig már ugy volt megrakom napoli gólt lõ -atletico gólt lõ duót 😄
most jól megzavartál 😄
nembaj.
a liege meg remélem kikap! bazz emberelõnyben vannak é még mindig 0-0 az állás pedig nekem 2 gól kéne azon a meccsen
én már csak abba reménykedem hogy nem nyer a sevilla, mert ha 3adjára bukok 1 héten belül 20-30ezreket 1.19-20as szorzó miatt, én is felgyújtom magam 😄
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
A tegnapi 80e nyereménybõl így 30e maradt...
én megkockáztatnék egy V-t (most hogy elment a szelvényem a kurva 1.19es panathinaikoson, bánom hogy leutaltam 100at, most komolyan megfontolnám a csütörtökön általam beírt 65.000 > 160.000 opciót egy esetleges Inter siker esetén 😄), de egy X is simán benne van a meccsre. 0-2re tippelnék így, ismervén a napoli hiányzóit
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
holnap Tenerife - Mallorca H, lehet megérné egy szebb összeggel...
REAL MADRID
Valladolid - Zaragoza 1-1
És akkor asszem a témát kiveséztük. És még rosszul is írtam, mert 1,44 x 1,33 = 1.91
igy legalább ez is elment!
aston villa-getafe gyõzelem kellett erre x lett mindkettõ...
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
valladolid szintén
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
REAL MADRID
REAL MADRID
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
REAL MADRID
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
REAL MADRID