Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az odavágókból is akor jövõhéten csak 4 lesz? 1 hét múlva megint 4 ? váó eléggé megbonyolítják :S
jAsOn VoOrHeEs
klikk 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

WuFraZselic
25ezer, de panan már buktam

nem, mivel mindkét csapat 2. helyen jutott tovább, ezért hazai pályán kezd. most játszik a Milan, 1 hétre rá szerdán az Inter. az egyik 4 visszavágó március 9-10, másik 4 16-17 lesz

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
hát, ez hülyeség, de pl Sneijderrel még nem veszített az Inter (igaz ez a Barca elleni meccsre is). én úgy érvelek (akartam meggyõzni saját magam 😄), hogy ha hétközbe verjük a parmat, kicsit megnyugtatóbb elõnyünk lenne, és esetleg beleférne egy X / vereség nápolyba. de a roma megint nyert egy elõzetesen nehezebbnek igérkezõ meccsen, szóval nem kéne pontokat veszíteni.

az úgy értettem, hogy sokan arról beszélnek hogy fejben már a Chelseare koncentrál a csapat, hasonlók

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fenrob
EZ a standard tiszta szégyen 😄 másiknak piros lapja van azt nem tud lõni egy gólt :@

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

ja értem én, csak tudod inter ügyben álltalában bejön a jóslatod és akkor lennék szomorubb ha megraknám és nem jönne! ha nem rakom meg és jön az nem akkora bosszúság sztem.
Shep
Valaki most nyer 340 jurót 2-1 a Frankfurt,

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

odavágókat most játszák jövõhét kedd és szerdán 😄
azaz 16-17 én
Shep
Sevilla hagy nyerjen már! 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Forza Italia
Ott a Frankfurt gólom 2-1

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

WuFraZselic
én nem akarok senkit se rávenni / lebeszélni valamirõl 😄

ettõl még van ott Quagliarella, Hamsík, lõhet gólt a Napoli... tégy a megérzésedre. az Atletico gólt lõ-ben én is biztos vagyok, de a mind2 csapat lõ is simán mehet.

Shep
Hazait tehát kizárod?

sevilla nyer akkor mennyit kaszálsz?
jAsOn VoOrHeEs
De a BL-t csak 24-én játsszák majd, szóval jövõhéten még bõven ki lehet pihenni a mai hajtást. 😊

bááá
pedig már ugy volt megrakom napoli gólt lõ -atletico gólt lõ duót 😄
most jól megzavartál 😄
nembaj.
a liege meg remélem kikap! bazz emberelõnyben vannak é még mindig 0-0 az állás pedig nekem 2 gól kéne azon a meccsen
WuFraZselic
ilyen ez a popszakma =/

én már csak abba reménykedem hogy nem nyer a sevilla, mert ha 3adjára bukok 1 héten belül 20-30ezreket 1.19-20as szorzó miatt, én is felgyújtom magam 😄

fenrob
Egy Braga és egy Standard Gyõzelmet kérekszépen 😄

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Hát gyerekek éreztem hogy túl szép lett volna,de így..Getafe hosszabbításban kapja a gólt...el sem hiszem...
A tegnapi 80e nyereménybõl így 30e maradt...
WuFraZselic
Napoliból hiányozni fog Maggio és Lavezzi is. nálunk Sneijder és Lúcio újra játszik. José azt mondta hogy leszarja a BL-t és a Romát is, õ gyõzni jött Nápolyba 😄 1-0ra vertek minket utóbbi évekbe, én azt mondom itt a tökéletes alkalom a javításra 😊

én megkockáztatnék egy V-t (most hogy elment a szelvényem a kurva 1.19es panathinaikoson, bánom hogy leutaltam 100at, most komolyan megfontolnám a csütörtökön általam beírt 65.000 > 160.000 opciót egy esetleges Inter siker esetén 😄), de egy X is simán benne van a meccsre. 0-2re tippelnék így, ismervén a napoli hiányzóit

banok
hajrá Sevilla

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Shep
Wufra Interre mit mondasz?

w77d
a 0-0 nekem pl tökéletes lenne, vagy 1-1, vagy 2-2 stb.. XXD

Matthew Prosac
Atletico - Barca meccsen 4 vagy több gól. Szinte ugyanennyi szorzóért sztem biztosabb. Interen meg 2,5 under. Akár még 0-0 is lehet 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

AlieN911
Napoli - Inter Milan 😄 erre gondoltam..

Honda - The Power of Dreams

AlieN911
1000 Ft az Interre 2,25 ért... Kész

Matthew Prosac
Szerintem ha nagy szorzó akkor már inkább Guimaraes meccs döntetlen. Akárcsak a K'lautern. De inkább a portugál meccs.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
a United ellen? ugye viccelsz 😄

holnap Tenerife - Mallorca H, lehet megérné egy szebb összeggel...

Megoszlanak a vélemények 😄

REAL MADRID

AlieN911
Milan mennyire biztos?

WuFraZselic
szerintem nem

Matthew Prosac
Utrecht - Feyenoord 0-0
Valladolid - Zaragoza 1-1
És akkor asszem a témát kiveséztük. És még rosszul is írtam, mert 1,44 x 1,33 = 1.91

yeap
igy legalább ez is elment!
aston villa-getafe gyõzelem kellett erre x lett mindkettõ...
jAsOn VoOrHeEs
2-2 nem igaz. :S Parejo lesérült, valahogy vártam ezt az egyenlítést. 😞

Inter és Barca összesen lõ 4 gólt?:S kicsit félek de sztem a barca 2 õt bevállal tuti!
...

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Matthew Prosac
Almeria 2-2..

standard is emberelõnyben tolja mégis 0-0
racing lõjjön egy gólt vagy kapjon
valladolid szintén
getafe mostmár tartsd magad

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Bazze majdnem 2-1 a manis-nak :S

REAL MADRID

Ááá Manisaspor egyenlített -.-

REAL MADRID

Forza Italia
FRANKFURT LÉCI EGY GÓLT

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

.
Bazzeg Racing milyen verést kap otthon.

REAL MADRID

hát azok lehet, hogy nem vérre mennek 😄

WuFraZselic
BARÁTSÁGOS meccs

MaSzKa
ma 6 barátságos meccsen 1-en volt piros lap

ezt fogadtam volna én

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Matthew Prosac
Racing piroslap. Mit szólsz a spanyolokhoz Maszka? 😄

Törökök egész jó brazil focit játszanak 😄

REAL MADRID

mekkorát küzd mindkét oldal a villa meccsen.. :o