Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én ott hazai gólt de inkább 1Xet várok! nem raktam rá szal inkább drukkolok neked!
am mennyi meccsbõl mennyi jött eddig?
MaSzKa
FC Zürich 11es

és 1:1

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Matthew Prosac
Most olvasom a másik fórumon, hogy elvileg le lettem oltva én pancser :D
Valamirõl lemaradtam ?<#vigyor>
Racing meg csúnyán ég otthon :)

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Na mindjart kezdodik a Fener meccs. Valaki megrakta rajtam kivul? :D

REAL MADRID

Már régen toljátok gondolom, eddig nyereséges a dolog nektek?
WuFraZselic
ez tökéletesen így van. ezért tartottam teljesen értelmetlennek ezt a vitát. az elsõ hsz után tisztázva lett, szerintem :)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Lehet találni a neten mindenféle stratégiát meg hogy igazából neten érdemes játszani de ez akkor is szerencse játék szval nem tudom meglehetne-e rajta duplázni a pénzem.
WuFraZselic
veszélyes? mondj már egy meccset, amikor az Inter nem lõtt gólt olasz bajnokságba :D talán még szeptember végén, a sampdoria ellen

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
szerintem itt a legtöbben azzal kezdték :)

én most szép összegen vagyok, bár ez a pókernek is köszönhetõ. de azért pl csak sportfogadásnak köszönhetem a két pio-cdj 400asom :D

sztem veszélyes ,akkor inkább a napoli lõ gólt!
nots county meg hajrá!
még1 gólt akarok!!!! ha fulham lövi az is ok de a vendég mégjobb lenne!
getafe meg összeszedhetné magát mert soha nem jön elõ a hõn áhított két gól.
Matthew Prosac
Ez hosszútávon egy nagyon is jó és életképes megoldás. Eddig sem ez volt megkérdõjelezve. Csak az, hogy itt mások a lehetõségek. Nekünk nincs fix fizetésünk és a bankrollt sem tudjuk tovább duzzasztani, mert elõbb utóbb valami kiadás elviszi az egészet (saját nevemben...). Ez a lényeg és ezt mondtam már el tegnap is 30x. Ezért nem ér semmit hogy ide bemásolgatja a szelvényeit. Mert mi tudjuk hogy ez szép és jó, de nem tudjuk kivitelezni egyelõre. Énis majd ha befejeztem a fõiskolát és lesz állásom...

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

úgy gondolom játszik már vagy egy fél éve... kezdte mondjuk egy ötezressel most meg 200 ezre van vagy több
Én a tobeten az ingyen 250 Ft ból péntek óta most 4000-en vagyok <#idiota>

REAL MADRID

Van olyan a fórumon aki valami csekély összeggel kezdett tippmixelni és most szép kis összeget szedett már össze?
Matthew Prosac
Auxerre 1-0

fsgh
kíváncsi leszek hosszútávon mûködni fog-e. Ha igen én is ebbõl fogok megélni:D hülyéknek mondom hogy az Inter bizony ma gólt fog lõni:D

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

jAsOn VoOrHeEs
Espanyol 1-0 <#eljen>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Inkább 4-0 :D

REAL MADRID

ehhh fulhamra raktam h lesz még 1 gól illetve lõ1 gólt a nots :D elsõ része visszahozta a notsra való fogadás árát!
hát hajrá nots! 1 gólt megéremeltek és úyg búcsúzzatok!

Forza Italia.:

sajna 4-0 jött :S
remélem akkor 4-0 -> 4-1
a lényeg szépítõvel kell búcsúzni az FA kupától.

Matt..:

RIP :(
Matthew Prosac
196 E. Dementieva - L. Safarova 1.35 H (6-7,6-1,6-4)
207 Sparta Rotterdam - Venlo 2.43 H (2-0)
226 Juventus - Genoa 1.66 H (3-2)

2000-> 10,900. Ez sikerült ma elszalasztanom azzal, hogy nem keltem fel a mobilébresztõre. Hurrá....

Forza Italia
ahogy szokott nem??
3-0 után 3-1 :D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

[]#37215 -olvassátok el!

nots meg remélem lõ egy szépítõt!
3-0 -> 3-1 :P
aston villa meg fordítson!!!!
Forza Italia
szuper:D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

WuFraZselic
nekem csak az a fura, hogy a saját tippjeidet tutinak tartod, mikor meg Matt beírta hogy a Juve gyõzelmét érzi 100%osan, annyit reagáltál hogy "az egyáltalán nem volt tuti". miért ne lett volna? õ azt mondta. te meg azt, hogy gólt lõ 1.07ért a rangers. nem értem miért kell különbséget tenni ...

fsgh
Olvasd el még 1x mit írtam és rájösz hogy nem a tippjeihez gratuláltam:)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

buldozer99
ha 1 hét alatt nyerek a tippjeivel 100k körül, akkor mit érdekel engem az a 10k? örömmel fizetek, mivel a segítsége nélkül ez nem jött volna össze, ennyi..

Forca Barca

Fulham - Nott 3-0

REAL MADRID

ForRedGlory
Sajnálom. Ha valaki tisztán tízezreket nyer, én is kérek belõle jelképes összeget. Aki olyan humanitárius mint te, legyen, én máshonnan nézem.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Matthew Prosac
Te csak ne minõsíts engem, kicsit régebb óta vagyok itt, és érdekes módon még megtûrnek. Rólad viszont már hallottam ezt-azt, és régen láttam is ténykedésed itt az SG-n, ahonnan gyakorlatilag (kimondva vagy kimondatlanul) de kiutáltak a gecibe. Személyeskedést ezennel abba lehet hagyni. Azt pedig meg lehet kérdezni WuFrától vagy Dean-tõl hogy mennyire vagyok segítõkész...

buldozer99
nem azért de nem fikázta azokat akik kis pénzbõl játszanak, épp azt mondta már tegnap is hogy kis pénzbõl is lehet nagyot csinálni rövid idõ alatt...

Forca Barca

rooney8
de nekem tuti meccsek kellenek :D utolsó 3000et erre a szar szerencsekártyára költöttem... tehát ebbõl a 300-ból kéne kihozni vmit... persze nem egybõl 3000, de legalább ma meg kéne duplázni :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

igy van! mindenki leírta az álláspontját nem egyszer.Szóval sztem ezt a témáz zárjuk (és ez nem csak neked szól)
másik topicban folytassátok
persze fogadásról van szó de kezd már átmenetet képezni a fogadás-veszekedés témába.
szóval innen tõl csak amott vagy sehol.
remélem nem gond h megkérlek erre !
ForRedGlory
Kérlek keresd elõ hol fikáztam és ki azért mert kis téttel játszik, utána elnézést kérek, addig nem... senkit sem nézek le, pusztán írtam egy olyat, hogy lehet ezt máshogy is játszani.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Forza Italia
de mégis nyer valaki akkor õ meg fizet neked.
Vicc
Az h valaki megosztja a tippjeit a fórumozokkal az okás, de h valaki árulja az megint más

buldozer99
ígyvan..

Forca Barca

ForRedGlory
Köszi,látom azért van aki kapisgálja a lényeget. <#vigyor2>

jó,oké,sok szerencsét neki,tiszta szívembõl kívánom hogy nyerjen minden nap,de akkor NE FIKÁZZA LE azokat,akik kis pénzbõl raknak...

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

oks,csak sajnos ti sem értitek meg azt,amit õ mond.

cesc fábregas

valaki írta,hogy a panat simaba rakta és lehet jól járt h a hendit kivette :D
0-2 :DDDDDD
ForRedGlory
Hát nagyon nehéz itt pár ember felfogása. Olvass már vissza, leírtam: én CSAK tippet adok, hogy valaki megteszi-e a saját szuverén joga. Mi lenne ha nem jön be, bukja... nem vagyok Isten. Semmi sem kötelezõ, nem garantáltam hogy itt mindenki meggazdagodik

Hát elég érdekes hozzászólást ir... azért 100 000 forintokkal még szép,hogy nem raksz olyan meccsekre,amik elég valószinütlenek,és fikáznak,hogy ha erre rakna akkor ilyen csávo volna,de amugy semmmi :D Az egész irigység aki leszól,mert nyersz dicsekszel vele,jól teszed <#eljen>
Nyerj még jó sokat <#wave>

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

nem rakok rá 160k-t,inkább 50-et rakok a PSV-re...

Na most már lehet befejezni!

REAL MADRID

épp ezeaz ,hogy neeeeem mehet! én nem tennék rá 50 ft-ot sem se a barca se a bordeaux gyõzelemre!
várj megnézem mi a kínálat a maxon :D
tippmaxon nincs semmi

251 Atl. Madrid - Barcelona: A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz V 2.13
253 Standard Liege - Westerlo H 1.43
230 Napoli - Internazionale 1. félidõ eredménye H 3.30
Eredõ odds: 10.05147

én ha felkéne rakni feles pénzt mert elakarom bukni akkor már erre raknám :D
és nem is esélytelen!
ForRedGlory
Én itt is leírtam, hogy egy irigy, aki sajnálja, ha más nyer és beleköt minden második mondatba, ezt vállalom, mert aki elolvassa semlegesként az utóbbi pár napot annak más nem nagyon tud lejönni

Forza Italia
és ha nem nyer akkor mi van??? Akkor te fizeted neki a megjátszott tétet??

buldozer99
most jön az hogy nincs rá 160ezre fogadni:DDD

Forca Barca

NEM mindenki kezdi rögtön kicsivel,lásd w77d-et! szerintem õ se 200 forinttal kezdte,volt pénze,csinálni akart belõle többet,és egybõl nagytéttel nyomta...például nekem 15 évesen az elsõ szelvényem 5k-ból volt megjátszva,és talán 15-20-at hozott,és utána már 2-3-4 ezrekbõl nyomtam neten

Matthew Prosac
Tõlem kibeszélhetnek, leszarom. Azért kíváncsi lennék mennyire lenne penge a srác, ha minden hónap elején elvennék az összes pénzét amit addig nyert sportfogadáson, és mindig 200 forintokból kellene újraépítkeznie..

buldozer99
egyszerûen nem tudja felfogni ennyi az egész, én röhögök az egészen már:DD

Forca Barca