Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

folyamatosan a tippeket írjuk 😊
Sziasztok!

A Plymouth - Swansea meccsrõl mi a véleményetek?😄
Mára Real szorzója elég jó,és nyerni is fognak,holnap Bayern az tuti.csütörtökre néztem az Ajax-Juve meccset... Ajax továbbjutásnak szép nagy szorzója van,pedig nem egy sztárcsapat már a Juve

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

w77d
ejj gyerekek nagyon nem érzem most a tippeket, fõleg azé me kibaszott influenzás vagyok :S asszem most pár körbõl kimaradok, nem szeretek így tippelgetni hogy még élvezni sem tudom a közvetítéseket.....

Sziasztok!
Kellene egy jó tipp mára tudtok valamit.Köszi:Juli
Milan 1X
Mborough X2

2.2 körül
Attila8805
Na válogattam egy párat a tippekbõl kíváncsi vagyok mi lesz!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

WuFraZselic
hm City szorzója már 2.2 a tegnap esti 2.09 helyett

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
bejönni bejöhet, de szerintem egy ezresnél többet ne szánj rá 😄

nekem a 0-1 csábító 7.00ért, ill. hogy 1 fi. eredmény V 2.56

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Forza Italia
Reggelt srácok.

Mai Lyon - Real
Pontos végeredmény: 1 - 2
odds: 8.5
sztetek bejöhet??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

WuFraZselic
semmi gond 😄 tudom , hogy így értetted a kérdés 😊

Attila8805
Jó ok sorry!
Reggel van én azt hittem hogy a derby szó maga a meccs jelentõségét fejezi ki.
PL:Nagy derby lesz😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

WuFraZselic
én megosztom 😄

Derby County - Preston North End H

Attila8805
És nem osztanád meg velünk is?

Én a nap tutiját egy mai derby gyõzelmében látom,szép kis oddsért,nagyobb összeget fogok feltenni rá valószínû.

Amúgy grat a tegnapi nyereménykehez,nekem nem volt idõm játszani sajna tegnap.
Sunsetjoy
Én is jövök neked eggyel 😊) Bár én 2k körül nyertem, de akkor is.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Akarom mondani a Barcelonat 😊 Nagyon a mai Real meccsen kattog az agyam 😊Akarom mondani a Barcelonat 😊 Nagyon a mai Real meccsen kattog az agyam 😊
Stoke city - Manchester City <---Errõl vélemény? Ha nem abból indulunk ki, hogy a hétvégén X volt 😊 Azt nézzük a Sevilla és elverte a Reaált rá 4 napra meg kikapott 4-0ra 😊
Matthew Prosac
No. Szépen felkeltem magamtól ebben a pillanatban, biztos ez ilyen belsõ agyi ráhangolódás és megérzés, hogy vége lett a teniszmeccsemnek. A gépet direkt bekapcsolva hagytam, hogy ébredéskor az eredmény várjon a monitoron. Hát kislányunk nem szarozott sokat, erõlködés nélkül:

Ígyhát teljes a tegnapi nap eredménysora, és elég sikeres napon vagyok túl:

014 M. Sharapova - S. Perry 1.04 H (6:0,6-2)
025 Rizespor - Giresunspor 2.45 H (2-1)
024 Bursaspor - Trabzonspor 3.00 X (1-1)

2000-> 15.000

005 Brands - Baghdatis V 1,1 (3-6,2-6)
025 Rizespor - Girunespor H 2,45 (2-1)
030 Duisburg - K'lautern X 3,05 (1-1)

1000-> 8.220 huf

WuFra te meg jössz egy sörrel amiért kerestem neked 20ezer forintot 😉

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Fabio Capello
-2k mert vesztett a Mallorca 😞

+2k mert nyert a Strasbourg 😄

fergusonpapa
Leeds - Walsall 1.40 / 3.60 / 6.35
Nottingham - Sheffield Utd. 1.79 / 3.20 / 3.60
D. Ferrer - S. Greul 1.17 / --- / 3.40
Stoke - Manchester City 2.90 / 3.10 / 2.07
Hannover - Straubing 1.55 / 4.30 / 3.70
Linz - Medvescak Zagreb 1.49 / 4.40 / 4.00
Hämeenlinna - Ilves 1.64 / 4.20 / 3.30
JYP - Kärpät 1.81 / 4.10 / 2.85
Milan - Manchester Utd. Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.72 / --- / 1.76
Lyon - Real Madrid Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.65 / --- / 1.84

118x

XDDD

Természetesen nem 1xere teném,szerintetek meikek nem anyira jo tippek?

www.icewebhu

Matthew Prosac
nekem nyolc. ha Sharapova nyer, akkor lesz mibõl rakosgatni holnap, tehát beleférhet. én biztos hogy nem rakom meg õket 😊
legyen ez a végszó, nekem mára ennyi volt, hosszas böngészgetés után ezekbõl fogok válogatni magamnak holnap, de csak egy kisebb összegû szelvényre (500 max 1000es tét):

051 3 Hämeenlinna - Ilves 1.64 H
111 1 Blackpool - Middlesbrough 2.37 H
135 3 Aberdeen - Raith Rovers 1.29 H
129 3 Carlisle - Huddersfield 2.35 H
126 1 QPR - Watford 3.05 X
124 3 Scunthorpe - Barnsley 3.00 X
121 1 Nottingham - Sheff Utd 4 vagy több gól 2.95 V
114 3 Bristol City - Leicester 2.42 H
079 1 Milan - Man Utd. 2 v 3 gól 1.93 D

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fenrob
Lyon - Real Madrid Real Madrid szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H
Milan - Manchester Utd. Manchester Utd. szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H
046 3 V. Williams - S. Lisicki H
odds: 1.8 még ezekmelé kéne vmi 😄vagy ezekse jok ?

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Banano
Akkor nem.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Matthew Prosac
olvass vissza, hogy mik a vélemények róla.

WuFraZselic
nemtom, azért mégiscsak egy sporting az ellenfél, a hazait nem venném tutira 😄 x számomra a legesélyesebb, de egy 4.25ös odds kurva csábító tud ám lenni 😄 és azért az everton nem egy olyan hûdejó csapat szerintem

dragon11
Megrakom Evertont.. otthon van, reménykedem.😊

Banano
Mu/real szerez gólt ez milyen?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Matthew Prosac
miközben az Everton most verte meg a Chelsea-t otthon, a Sporting kapott nemrég egy 5öst a Portotól a kupában (ami fontos volt nekik, mert a bajnokságban már nem fognak odaérni) és egy 4-est otthon a Benficától a ligakupában. Még ha össze is szedik magukat, én kizártnak tartom hogy nyerjenek, max egy döntetlen.. Csatárfronton borzalmasan állnak

WuFraZselic
hát nemtudom, én nem tennék egy 1000nél többet rá

WuFraZselic
nem igy akarom megrakni ofc, ezek közül teszek 2-3at 😄

amúgy megnéztem, Middlesbrough elég jó idegenben, vendéggyõzelmet azért kizárok, de egy X-re jók lehetnek

dragon11
Én meg akartam rakni Evertont hazaira, nekem 90%osnak tûnt..

Inkább kihagyjam?😄

WuFraZselic
jó, hát végülis nem élet-halál harc, mert play-offban vagyunk már, csak 2 pont és 2 hely van a 2 csapat közt, szóval nem lehetetlen jobb pozícióba kerülni. itthon pedig vertük a capitals, salzburgot is

miért NE kapna ki? 😊 a sporting ugyan nem remekel, de egy evertonnál jobb csapatnak tartom, és nekik az EL az utolsó mentsvár

Matthew Prosac
esélytelen szegény szeló 😄 most akkor a Blackpool meccsrõl megváltozott a vélemény? 😄

dragon11
Everton mért is kapna ki?😊

Matthew Prosac
nem arról vagyunk híresek, hogy az élet-halál meccseket hozzuk (mi magyarok). a másik, hogy a te gondolatmeneted alapján a rendes játékidõben a döntetlen is könnyen elképzelhetõ, ezesetben pedig tippmixen buktuk a hazait.

WuFraZselic
108 Stoke - Man. City V 2.09
115 Cardiff - WBA D 3.00
111 Blackpool - Middlesbrough D 3.00
130 Leeds - Walsall H 1.40
074 Everton - Sporting V 4.25
092 Lyon - Real Madrid V 2.06 / 093 Lyon - Real Madrid 1. félidõ eredménye V 2.56

ezek közül válogatok holnapra 😄 az utolsó kettõ nagyon csábító valamiért

WuFraZselic
éppen ezért azt mondom, hogy a Volán megveri holnap a Klagenfurtot, élet-halál meccs lesz szinte, a jobb play-off pozícióért, de hazai pályán kibaszott jók vagyunk, és elég szép az oddsunk

WuFraZselic
54, és az elsõ 8 van rájátszásba (mi persze 8. helyen hajózunk be 😄)

Matthew Prosac
Közben valaki kiokíthatna hogy az oszták EBEL-ben hányadik helytõl van rájátszás és hány meccs van még az alapszakaszból. Ez az infó a holnapi fogadásoknál jól jöhet...

WuFraZselic
ha nyer éjszaka Sharapova, akkor még jön ~23ezer, ha nem, akkor -1k a mai nap. remélem az elsõ variáns következik be

hamarosan én is lépek, újra órákra kell járni 😄 azért belenyalok a holnapi kínálatba még

dragon11
Okés, köszönöm.😊

Matthew Prosac
ahogy olvasgattam a prohardveres tippmix fórumot, úgy látom elég sokan buktak ezzel a "mallorca gólt lõ" dologgal. kíváncsi vagyok hányszázezret húztak le a klótyon összesen...

WuFraZselic
39 Tenerife - Mallorca H 2.40
42 Naval - Guimaraes D 3.00
32 Duisburg - Kaiserslautern: A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 1.93

33 Strasbourg - Nantes D 3.05
23 Hapoel Haifa - Bnei Yehuda TA D 3.10

5000 ¢> 6948
nem rossz, kár a kései strasbourg gólért. ugyanakkor nem akarom mondani hogy megmondtam, de kb tegnap délután beírtam a tenerife gyõzelmet, mint nap tutija 😄 (akárhogy számolom, ez 100e-bõl hozott volna 240e-t 😄)

Matthew Prosac
a Leeds jónak tûnik, viszont a "Milan - Mu minkét csapat lõ gólt" -dolgot azért még fontolóra venném, hiába várok énis 1-1-et. Ez az egyik, amin elszaladhat a dolog, az Everton a másik. Ha találok valami jobban helyettük, akkor szólok.

WuFraZselic
én a QPR-t mondanám, rohadt egy banda, tartsák meg szépen a szokásaikat, azaz hogy nem nyernek 😊 amúgy egy Cardiff - WBA X sem lenne rossz húzás

Naval - Guimaraes 90+ 0-0, fújják le :S

Matthew Prosac
Hoppáhoppá a jedimester sem tévedhetetlen 😮OO

A mester biztos rátett vagy 100 000-et remélem 😄😄😄😄 Elmúlt napokba mindig jött büszkélkedni mennyit nyert.....

Golyo69
😄😄

GGMU

Banano
A mester aki 10%-ot kér,dehát mindenkinek vannak rossz napjai..most biztos nem mûködött a radarja.<#idiota>
Maradt még 5k a számlámon,kíváncsi leszek a holnapi napra.