Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom megmerjem-e rakni az Evertont..:-s
holnapi szelóm.:
Milan - Mu minkét csapat lõ gólt
Real lõ gólt
Everton gyõzelem
Leeds gyõzelem
Aberdeen gyõzelem
másikon meg h 1:2-re nyer a real.😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
mondhatni 100%osan kihasználják a hazai pálya elõnyét😄
számít náluk a hazai pálya 😄
na álmos vok sok baromságot hordok már itt össze!
grat mindeninek =)
Everton nálam abszolút 3esély, döntetlenre látok talán a legtöbbet mégis.
Blackpool-t én is terveztem megrakni, kb pont az általad leírtak miatt
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
hazai elképzelhetõ? mert a hazai gólt vmiért nagyon tutinak érzem,csak a gyõzelem az-e 😊
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
10 10 0 0 25:3 30 :S:S:S:S és idegenben meg nem bírnak gólt lõni szánalom :S
GGMU
Továbbra is tartom, hogy 1-1 lesz. Egy szokásos Ferguson-féle taktikus, kevésgólos meccs, az elsõ fél órában nem is várok túl sok eseményt. Félidõ 0-0 esetleg 1-0, egy Pato-gól ide, egy Rooney oda.
Lyon - Real Madrid
Óriási kérdés. Azt biztosnak gondolom, hogy a Real nem kap ki. Lesz sok helyzet, de mivel mindkét oldalon egy klasszis kapus van, és csikorgó helyzetkihasználás (fõleg lyoni oldalon), ezért 2,5under-t mondanék. Ha nagyon tippelni kellene, akkor 0-1 a Realnak egy Ronaldo szabadrúgásgóllal. De az 1-1 itt is bennevan.
Everton - Sporting
Azt tudjuk hogy a Sporting is darabokban van, de ez már kb azóta tart, hogy tavaly a Bayern megszórta õket összesítésben 12-vel... Mivel a bajnokságban már nem sok babér terem, ezért náluk fokozottan számít az európai kupaszereplés (gondolom én). Ettõl még az Everton az esélyesebb, de egy kicsit tartok ettõl a meccstõl, túlságosan hazainak tûnik.. kb 60%, hogy az is lesz, és kb 30% hogy döntetlen.
Blackpool - M'brough
Kalandoroknak, mert sztem hazai. Az ok egyszerû: a hazaiak az utóbbi 5 meccsükön nem nyertek, a Boro meg az utóbbi 5 meccsén nem kapott ki. Ennél több érvem nincs 😊
Bristol - Leicester
Hazai. Õk sem nyertek már egy ideje. Itt az ideje 😄
QPR - Watford
Megintcsak kalandoroknak. Döntetlen. A hazaiaknak zsinórban 5 vereségük van jelenleg, tehát az, hogy megint kikapnak, szinte lehetetlen. A Watford statisztikailag jobb ugyan, de... Egyik csapat sem X-elt az elmúlt 5 meccsén. Ennyi
Scunthorpe - Barnsley
Újabb döntetlen. A Scunthorpenak zsinórban 3 veresége van jelenleg, a Barnsley-nek csak kettõ. A hazaiaknak mindenképp gyõzniük kellene, a vendégek a jobb csapat. Egyik csapat sem döntetlenezett az utóbbi 5 meccsen. Itt azért egy hazai gyõzelem is nagyon sanszos..
Hát ennyi így elsõ kukkantásra.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
6 perc hoszabbítás - izgalom 1000% os (ja és emberelõnyben a Charlton)
90+6'ban szabad,beívelték kipattant rálõtték gól
elvileg 6 perc volt a hoszabbítás
matt.: ja értelek,de az egymás ellenire bajnokságban csak ilyen alapon nézem. érted 5 évig az egyik meccs mindig iksz akkor egyszer várható h megszakad ez a sorozat 😄
am alapjáraton a bajnokságot szoktam...
a lyon gyõzelem meg elsõ és második megérzés is!
szal mindjárt rakom is meg a szelót nehogy véletelen módosítsam a tervem 😄
szerk.: tenerife is pl az egymás elleni miatt is lett nálam hazai.
98 óta nem nyertek a mallorca ellen :S 14 éve...
a tenerére meg nem írtam oda konkrét h mi a kimenetel de sztem érezhetõ a hazai a statból kiinulva 😄 mind1 a lényeg a tutik jöttek xD
lautern-strass gól.
holnapra meg már mondtam a tutit szal..
tenerife és lautern meccsre tök mást mondtál 😄
amúgy real biztos nem kap ki, ez a lyon nagyon nem az a lyon, aki tavaly-tavalyelõtt komoly erõt képviselt még a legjobb 16 közt is
jó azt ne nézzük ha lauternre végülis mást gondoltam xD
de ha nézzük akkor 4/3 ami elég jó arány sztem.
gyerekek holnap de nagyon érzem én a real verést hogy az csak na!
mára két gólt a teneriffén
1 gólt a charlton meccsen ,végülis Charlton gólra számítok de tökmind1. 3-0 vagy 2-1 is ok.
Grat matt a nyereményhez és mindenkinek akinek sikerült vmi hoznia a konyhára.
42 Naval - Guimaraes D 3.00
32 Duisburg - Kaiserslautern: A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 1.93
33 Strasbourg - Nantes D 3.05
23 Hapoel Haifa - Bnei Yehuda TA D 3.10
az elsõ 2 meccs kedvezõen áll, de még sok van hátra. ha bejön, akkor 5000bõl hozna 6849 ft-ot. ami ugyan nem egy nagy nyereség, de mégiscsak plusz. bár belegondolva hogy a strasbourg ennyire a végén lõtt gólt, mégis úgyérzem jók voltak a megérzések 😄
024 Bursaspor - Trabzonspor D 3,05 (1-1)
035 Strasbourg - Nantes 2v3 gól 1,93 (1 gól)
500-> 5100 :C
így lett volna teljes a nap, de mindegy, nem leszek telhetetlen, ha Sharapova nyer, már akkor óriási lesz a bódottá'.
V. Williams - S. Lisicki H 1.15
Alba Volán - Klagenfurt V 2.25
Salzburg - Jesenice H 1.25
Linz - Medvescak Zagreb H 1.49
Vienna Capitals - Villach H 1.65
bazz de örülnék egy gólnak itt még!
ha itt nem lesz akkor a teneriffén legyen még 2 gól
nekem nem jár ?
ezt írtam tegnap.:
"ha vki nem akar kockáztatni akkor meg strassbourg és lauter lõ gólt tegye meg 😊
"
100 ezerre kb 40 ezret hozott volna tisztán 😊))
gyerünk, valaki verjen egy gólt a Strass meccsen!!!!!
bursaspor - lautern - strassbourg is a végefele talált be ,szal már kezdtem temetni a szelvényt :S
24 Bursaspor - Trabzonspor D 3.00
14 M. Sharapova - S. Perry H 1.04
25 Rizespor - Giresunspor H 2.45
3000 ¢> 22932
42 Naval - Guimaraes D 3.00
33 Strasbourg - Nantes D 3.05
32 Duisburg - Kaiserslautern: A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 1.93
23 Hapoel Haifa - Bnei Yehuda TA D 3.10
3/5, szóval kurvára ajánlom hogy vagy a nantes egyenlítsen, vagy a tenerife és naval meccs maradjon úgy, ahogy jelenleg is van. argh, strasbourg