Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Köszi.😊

nem tudom megmerjem-e rakni az Evertont..:-s

holnapi szelóm.:
Milan - Mu minkét csapat lõ gólt
Real lõ gólt
Everton gyõzelem
Leeds gyõzelem
Aberdeen gyõzelem

másikon meg h 1:2-re nyer a real.😊

Matthew Prosac
és szerinted a QPR vagy a Scunthorpe tûnik nagyobb döntetlennek? Nem tudok választani egyelõre. Talán kicsit az utóbbi felé hajlok.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
a te ötleted volt vagy más ajánlotta a dolgot ? <#ravasz1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Banano
Jaja,tuti tipp mára "mallorca szerez gólt",ezt tettem meg 15-el hozhatott volna 4500-at.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

fenrob
Mu. és realra rakok .. hogy golt lõnek de még kéne vmi mert igy elég soványka

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

rooney8
hát akkor így teljesen 0-án vagyok tippmaxon :S 😄 és pénzem sincs venni szerencsekártyát 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
A City 8 meccse nem játszott döntetlent (6 gyõzelem, 2 vereség), a Stoke az utóbbi 4 meccsén veretlen (1 gyõzelem 3 döntetlen). Valamelyik sorozat megszakad, ergo vagy döntetlen lesz (tehát a City sorozata), vagy vendégsiker (vagyis a Stoke sorozata). Sztem. Hogy lõ-e a gólt a hazai? Hát a City idegenben nem nagyon szokta 0-ra hozni...

nembaj legalább a hazai közönségnél tudnak valamit ,szórakoztatják a mérkõzésre kilátogató embereket + nyernek is 😄 kell ennél több?
mondhatni 100%osan kihasználják a hazai pálya elõnyét😄
számít náluk a hazai pálya 😄
na álmos vok sok baromságot hordok már itt össze!

grat mindeninek =)
WuFraZselic
a Real meccset én is így látom, 0-1re számítok, de Benzema góllal 😊 csak nem tudom, hogy real gólt, vagy real gyõzelmet tegyek a szelvényre 😄

Everton nálam abszolút 3esély, döntetlenre látok talán a legtöbbet mégis.
Blackpool-t én is terveztem megrakni, kb pont az általad leírtak miatt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
Mibe sikerült beleszaladni? Mallorca?

stoke-cityrõl mi a véleményed?
hazai elképzelhetõ? mert a hazai gólt vmiért nagyon tutinak érzem,csak a gyõzelem az-e 😊
Matthew Prosac
+ Cardiff - WBA 1X

Banano
Na -15.000Ft mára.Jól kezdõdik a bizniszem..xD

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Golyo69
tiszta szégyen ez a mallorca...és ez a csapat 5.ik a spanyol bajnokságba és ilyen hazai mutatója van :S:S
10 10 0 0 25:3 30 :S:S:S:S és idegenben meg nem bírnak gólt lõni szánalom :S

GGMU

Matthew Prosac
Milan - Manchester
Továbbra is tartom, hogy 1-1 lesz. Egy szokásos Ferguson-féle taktikus, kevésgólos meccs, az elsõ fél órában nem is várok túl sok eseményt. Félidõ 0-0 esetleg 1-0, egy Pato-gól ide, egy Rooney oda.

Lyon - Real Madrid
Óriási kérdés. Azt biztosnak gondolom, hogy a Real nem kap ki. Lesz sok helyzet, de mivel mindkét oldalon egy klasszis kapus van, és csikorgó helyzetkihasználás (fõleg lyoni oldalon), ezért 2,5under-t mondanék. Ha nagyon tippelni kellene, akkor 0-1 a Realnak egy Ronaldo szabadrúgásgóllal. De az 1-1 itt is bennevan.

Everton - Sporting
Azt tudjuk hogy a Sporting is darabokban van, de ez már kb azóta tart, hogy tavaly a Bayern megszórta õket összesítésben 12-vel... Mivel a bajnokságban már nem sok babér terem, ezért náluk fokozottan számít az európai kupaszereplés (gondolom én). Ettõl még az Everton az esélyesebb, de egy kicsit tartok ettõl a meccstõl, túlságosan hazainak tûnik.. kb 60%, hogy az is lesz, és kb 30% hogy döntetlen.

Blackpool - M'brough
Kalandoroknak, mert sztem hazai. Az ok egyszerû: a hazaiak az utóbbi 5 meccsükön nem nyertek, a Boro meg az utóbbi 5 meccsén nem kapott ki. Ennél több érvem nincs 😊

Bristol - Leicester
Hazai. Õk sem nyertek már egy ideje. Itt az ideje 😄

QPR - Watford
Megintcsak kalandoroknak. Döntetlen. A hazaiaknak zsinórban 5 vereségük van jelenleg, tehát az, hogy megint kikapnak, szinte lehetetlen. A Watford statisztikailag jobb ugyan, de... Egyik csapat sem X-elt az elmúlt 5 meccsén. Ennyi

Scunthorpe - Barnsley
Újabb döntetlen. A Scunthorpenak zsinórban 3 veresége van jelenleg, a Barnsley-nek csak kettõ. A hazaiaknak mindenképp gyõzniük kellene, a vendégek a jobb csapat. Egyik csapat sem döntetlenezett az utóbbi 5 meccsen. Itt azért egy hazai gyõzelem is nagyon sanszos..

Hát ennyi így elsõ kukkantásra.

WuFraZselic
azért kemény, hogy a Mallorcánál csak a Realnak jobb a hazai mérlege, az is azért, mert 1el több meccsük volt eddig otthon 😄 10 meccs / 10 gyõzelem, idegenben pedig ritka gyenge a mallorca. remélem ez a sorozat is megszakad a hétvégén

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

rooney8
hát ez nem sikerült 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

WuFraZselic
tenerife gyõzelem pipa, akkor most fújják le a naval - guimaraes meccset 😊

rooney8
jóó csak rúgjáák már bee😄😄

"1 gólt a charlton meccsen ,végülis Charlton gólra számítok de tökmind1. 3-0 vagy 2-1 is ok."

6 perc hoszabbítás - izgalom 1000% os (ja és emberelõnyben a Charlton)

90+6'ban szabad,beívelték kipattant rálõtték gól
elvileg 6 perc volt a hoszabbítás

matt.: ja értelek,de az egymás ellenire bajnokságban csak ilyen alapon nézem. érted 5 évig az egyik meccs mindig iksz akkor egyszer várható h megszakad ez a sorozat 😄
am alapjáraton a bajnokságot szoktam...
a lyon gyõzelem meg elsõ és második megérzés is!
szal mindjárt rakom is meg a szelót nehogy véletelen módosítsam a tervem 😄

szerk.: tenerife is pl az egymás elleni miatt is lett nálam hazai.
98 óta nem nyertek a mallorca ellen :S 14 éve...
WuFraZselic
5 perc hosszabbítás a tenerife meccsen, mégis mire fel? fújják már le :S

Golyo69
nekem X kell 😄 szal lõjenek egy hülye gólt 😄

GGMU

Matthew Prosac
no gyerekek rálesek a holnapi kínálatra, beírom az észrevételeim, aztán alszok, mert 7kor kelés van.

rooney8
felõlem ki is kaphatnak, csak rúgjanak egy hülye gólt 😄

WuFraZselic
igen, tényleg így kezdted hogy x, de utána "kizárom ezt a lehetõséget" 😄

Matthew Prosac
semmiféle Real-verés nem lesz holnap. a megérzéseiddel meg lassan kezdhetnél valamit, mert általában jók az elsõ gondolataid, aztán második nekifutásra lebeszéled magad és nem nyersz semmit 😄 (ezt most nem bántásból, hanem JÓTANÁCS!). a Lauternes érveléssel viszont nem értek egyet. Nem azt kell nézni hogy az elmúlt 5 évben mit játszottak egymás ellen, mert tökmindegy azóta már valszeg 3x kicserélõdött mindkét csapat. A lényeg az, hogy az adott szezonban mi a helyzet de ami ennél is fontosabb, hogy a legutóbbi 5-10 meccsen mi történt. Itt most jelen esetben a Duisburg legalább 7 meccse nem játszott döntetlent és ez döntött..

az volt az elvem h most is iksz lesz-ez pipa

a tenerére meg nem írtam oda konkrét h mi a kimenetel de sztem érezhetõ a hazai a statból kiinulva 😄 mind1 a lényeg a tutik jöttek xD
lautern-strass gól.
holnapra meg már mondtam a tutit szal..
Golyo69
nem igaz hogy nem bír kihúzni egy x-et a Mallorca....

GGMU

WuFraZselic
igen, akkor találtam cikket hogy a nantes mennyire haldoklik többszempontból is :S

WuFraZselic
4/4? 😄

tenerife és lautern meccsre tök mást mondtál 😄

amúgy real biztos nem kap ki, ez a lyon nagyon nem az a lyon, aki tavaly-tavalyelõtt komoly erõt képviselt még a legjobb 16 közt is

+ a szeló feladása után te magad is mondtad,hogy nyerni fog a Strass :S
Golyo69
Mallorca gólt pls 😊

GGMU

4/4
jó azt ne nézzük ha lauternre végülis mást gondoltam xD
de ha nézzük akkor 4/3 ami elég jó arány sztem.
gyerekek holnap de nagyon érzem én a real verést hogy az csak na!

mára két gólt a teneriffén
1 gólt a charlton meccsen ,végülis Charlton gólra számítok de tökmind1. 3-0 vagy 2-1 is ok.
Grat matt a nyereményhez és mindenkinek akinek sikerült vmi hoznia a konyhára.
WuFraZselic
39 Tenerife - Mallorca H 2.40
42 Naval - Guimaraes D 3.00
32 Duisburg - Kaiserslautern: A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 1.93
33 Strasbourg - Nantes D 3.05
23 Hapoel Haifa - Bnei Yehuda TA D 3.10

az elsõ 2 meccs kedvezõen áll, de még sok van hátra. ha bejön, akkor 5000bõl hozna 6849 ft-ot. ami ugyan nem egy nagy nyereség, de mégiscsak plusz. bár belegondolva hogy a strasbourg ennyire a végén lõtt gólt, mégis úgyérzem jók voltak a megérzések 😄

dragon11
Alba volán ellen?:S

Matthew Prosac
018 Bauer - Northug 15km (sí) H 1,74 (Bauer)
024 Bursaspor - Trabzonspor D 3,05 (1-1)

035 Strasbourg - Nantes 2v3 gól 1,93 (1 gól)
500-> 5100 :C
így lett volna teljes a nap, de mindegy, nem leszek telhetetlen, ha Sharapova nyer, már akkor óriási lesz a bódottá'.

WuFraZselic
na-na-nantes gólt, s'il vous plait

rooney8
na mallorca... csak egyet ;D

holnapi finomság
V. Williams - S. Lisicki H 1.15
Alba Volán - Klagenfurt V 2.25
Salzburg - Jesenice H 1.25
Linz - Medvescak Zagreb H 1.49
Vienna Capitals - Villach H 1.65
nembaj de aki elolvasta attól mindenkitõl elég egy 1000 ft is 😄ddd
bazz de örülnék egy gólnak itt még!
ha itt nem lesz akkor a teneriffén legyen még 2 gól
WuFraZselic
én nem tettem meg, szóval tõlem biztos nem 😊

egy les nantes gól :S

nekem nem jár ?
ezt írtam tegnap.:
"ha vki nem akar kockáztatni akkor meg strassbourg és lauter lõ gólt tegye meg 😊
"
100 ezerre kb 40 ezret hozott volna tisztán 😊))
WuFraZselic
a tenerife is lõtt egy közel sem szabályosat, a nantesnak is engedhetnék 😄

Matthew Prosac
majdnem egyenlített a Nantes :C más kérdés hogy 2 méteres les volt, jogosan fújták vissza 😄
gyerünk, valaki verjen egy gólt a Strass meccsen!!!!!

Matthew Prosac
😄DD öreg. az 2000 forint. sok. egy sörrel megelégszem.

azért nekem elég kemény volt ez a nap 😄
bursaspor - lautern - strassbourg is a végefele talált be ,szal már kezdtem temetni a szelvényt :S
WuFraZselic
ezért big respekt mattnek, az esetleges 10%ot majd megbeszéljük 😊

tenerife rem nem nyer mert eddig ugy néz ki z elsõ megérzéseim jöttek volna :S
WuFraZselic
emmeg a másik

24 Bursaspor - Trabzonspor D 3.00
14 M. Sharapova - S. Perry H 1.04
25 Rizespor - Giresunspor H 2.45
3000 ¢> 22932

WuFraZselic
39 Tenerife - Mallorca H 2.40
42 Naval - Guimaraes D 3.00
33 Strasbourg - Nantes D 3.05
32 Duisburg - Kaiserslautern: A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 1.93
23 Hapoel Haifa - Bnei Yehuda TA D 3.10

3/5, szóval kurvára ajánlom hogy vagy a nantes egyenlítsen, vagy a tenerife és naval meccs maradjon úgy, ahogy jelenleg is van. argh, strasbourg