Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
Cardiff - West Bromwich A. D 3.00
Alba Volán - Klagenfurt H 2.23
Lyon - Real M. Real M. gólt szerez: Igen 1.20
Leeds - Walsall H 1.40

3as kötés, gondoltam a real biztos, az nem oszt nem szoroz, és mellébaszom még a leedset is 😄 ez 800ft-ból jött volna közel 10ezer 😄 az édesanyátokat 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Banano
Nah most lehet 500Ft-ból építkezni.<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

a real ha még 1 egész napig játszana se lõne gólt, mostmár inkább kapjon kettõt, akkor legalább boldog lennék, hogy kiesnek 😄

Én 5000-re felvittem de most bukom el

REAL MADRID

w77d
nagyon nyom a Milan de nincs szerencséje...

Oziris666
Milán miket hagy ki pff

Matthew Prosac
és a Blackpool - M'brough hazai is úgytûnik hogy jön... Teszem hozzá.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

buldozer99
én is így voltam..

tegnap este ezt néztem ki:
albavolán
everton
barnsley x
derby

albavolánnal kapcsolatban WuFra gyõzõtt meg, barnsley x-el kapcsolatban te, másik 2 ben meg biztos voltam, erre berakom a real, meg hogy 2v3gól lesz a mu meccsen, na mind1😊)

Forca Barca

tobeten él még valakinek az ingyenpénze?😄

7.5 ért megraktam a döntetlent 250 ft-al 😄 hátha...
WuFraZselic
city most lõ gólt, anyád

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

real ne lõjjön gólt most már mert ideges leszek 😊

Bár nektek kell,akkor lõjjön egye fene,nekem már ígyis úgyis mindegy..
Matthew Prosac
1000-es szelvényen én meg is raktam. Erre mit tettem mellé? Real-t meg Aberdeent... Nemtudom milyen megfontolásból...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

dragon11
1gci real gól kéne a boldogsághoz.. anyjukat

WuFraZselic
anno a pool hozta fel a milan ellen...

WuFraZselic
azt kétlem, max reménnyel utaznak manchesterbe 😄 bár a united hazai pályán kétlem hogy kikapna 😄 pláne hogy 2 góllal kéne nyernie a milánnak

thx 😄
épp írom h mekora seedorf gól! megérdemelnék 3-3at!
anno pool ellen felhozták reméljük most is sikerül!
buldozer99
meg is akartam rakni, tegnap este meggyõztél amit írtál, erre sikerült összeraknom 1 fos szelvényt...:S

Forca Barca

rooney8
már épp széttépted és akkor rúgják a gólt 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

WuFraZselic
2-3

Fabio Capello
Nanehogy az MU uccsó pillanatban bukózzon

w77d
mekkkora gól!!!!!!!!!

granero te akkor isten vagy 😄😄😄 szerintem vicc ez az ember, bocs ha valakit megsértek, de ennél Guti fél lábbal többet tud.

fsgh
4szelvényemet viszem mindjárt a kuka felé.

Real ma már itt nem lõ gólt...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Oziris666
Ugy h ez a Lyon simán alázza eddig a Reált!Örülhet a Reál h csak 1:0!
Amugy tavaly Barca se bírt velük idegenben...

real most már ne rúgjon gólt.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

ha te mondod akkor bíztos úgy van<#rolleyes>
MaSzKa
azt mond meg nekem a Real-t mi lelte?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Banano
Leeds U. 1 - 2 Walsall

!
Grat

-19500Ft 2nap alatt.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

WuFraZselic
nálam a cardiff - wba, amit be is írtam, meg is tettem az alba gyõzelemmel, és elviszik ezek a retkek

dragon11
Kiváló, már csak a realban van az utolsó remény. 1gól és jön a tippmix. könyörgöm real..

Fabio Capello
Real gólt, az isten szerelmére!!!

WuFraZselic
Walsall vezet ismét.
hát akkor a jó anyád 😄

1 szelvényem maradt, hozna 9ezret egy 4-5 gólos orosz-kanadai, és egy sima usa gyõzelem 😄 igy lennék nullszaldós

w77d
a leeds most kapott...

ennyi Leed.s1-2..gyönyörû..most már azért is kapjon ki a real
nekem csak egy real gól kéne és jönne a szelvény

You\'ll Never Walk Alone

Matthew Prosac
Scunthorpe - Barnsley 1-1. Még nincs vége, de nálam ez volt a nap iksze.
Leeds közben 1-2 😄

dragon11
Egy leeds gól v. egy real gól kéne és jönne a 2. szelvény.:S

madrid egy nulla, nem is, ez még jó fényt vet rájuk...

MaSzKa
Real Madrid, hogy a picsába nem bír el ezzel a Lyonnal?

Barca kiverné, mint a szar

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ennyi gyerekek,a mai nap tutija a legtutibbul jön már 5-2 a derby,hiába voltam biztos benne h nyernek,bele kombináltam a rosszat😞
City-n fog elmenni ba*meg...<#falbav>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

WuFraZselic
derby 5 góljából 1et átutalnék a Leedsnek, 1et a Realnak

Matthew Prosac
ez a Derby tényleg tuti meccs volt 😄 miért nem szóltatok elõbb? 😄

w77d
azé a Derby tuti az bejön 😄

azért erre álmomban nem gondoltam volna h a mu nyerhet milanoban! fõleg nem 2 góllal :S
hát honapi tuti a porto , bayern gól remélem jön mindkettõ!
és arsenal gyõzelmet else képzelnék és remélem õk is azt viszik véghez mint a MU!
az elképzelésünk jó volt a mai meccsekrõl, csak pont fordítva gondoltuk.

Fabio Capello
Real az isten szerelmére... egy gólt... EGYET!!! KÖNYÖRGÖM!!!

fsgh
Real 89.perc és 90.perc gól és nyernek. no para😄

nem gondoltam volna h gólt se lõnek

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

dragon11
Mit meg nem adnék egy Leeds gólért.. könyörgöm.