Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alba Volán - Klagenfurt H 2.23
Lyon - Real M. Real M. gólt szerez: Igen 1.20
Leeds - Walsall H 1.40
3as kötés, gondoltam a real biztos, az nem oszt nem szoroz, és mellébaszom még a leedset is 😄 ez 800ft-ból jött volna közel 10ezer 😄 az édesanyátokat 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
REAL MADRID
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
tegnap este ezt néztem ki:
albavolán
everton
barnsley x
derby
albavolánnal kapcsolatban WuFra gyõzõtt meg, barnsley x-el kapcsolatban te, másik 2 ben meg biztos voltam, erre berakom a real, meg hogy 2v3gól lesz a mu meccsen, na mind1😊)
Forca Barca
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Bár nektek kell,akkor lõjjön egye fene,nekem már ígyis úgyis mindegy..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
épp írom h mekora seedorf gól! megérdemelnék 3-3at!
anno pool ellen felhozták reméljük most is sikerül!
Forca Barca
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Real ma már itt nem lõ gólt...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Amugy tavaly Barca se bírt velük idegenben...
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
!
Grat
-19500Ft 2nap alatt.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
hát akkor a jó anyád 😄
1 szelvényem maradt, hozna 9ezret egy 4-5 gólos orosz-kanadai, és egy sima usa gyõzelem 😄 igy lennék nullszaldós
You\'ll Never Walk Alone
Leeds közben 1-2 😄
Barca kiverné, mint a szar
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
hát honapi tuti a porto , bayern gól remélem jön mindkettõ!
és arsenal gyõzelmet else képzelnék és remélem õk is azt viszik véghez mint a MU!
nem gondoltam volna h gólt se lõnek
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!