Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
piros a stoke-ban és õk lövik a gólt 😄
am city emberelõnybeni teljesítménye +2 kapuralövés +1 szöglet...
ennyi kegyetlen 😄
apm pedig már kezdtem félni.
még1 gólt kérnék a cardiff-wba meccsen ha lehetne
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
yeeeeeeeeeeeeeeeeeap
REAL MADRID
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
viszont!!! vagy 500ft-al téve MU meccsen mindkét csapat lõ gólt, Notthingam gyõzelem, city gyõzelem. ez hozna kb 2800at 😄 ami lófasz de jó lenne
derby 4-2
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Inkább a real lõne gólt😄
Meg Aberdeen is vagy kettõt😊
De így szart se ér ha a többiek...
stoke meg ébredjen már fel!
csak nekem kéne a stoke gól ? végsõ esetben city gól is oké
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Azért.. Tegnap megmondtam, hogy Rooney a 60. perc környékén gólt lõ 😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
real nem akar gólt rúgni, még ha esetleg fordítana is a Leeds (de ne így legyen!!!)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||