Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
am milan-lyon gólt tudtam de mivel tippmixen már megtoltam igy nem akartam minden helyre megrakni ...
am
tavaly is találkoztott a blben a bayern a fio val és a porto az arsenalal
bayern-fio 3-0 ill. 1-1
arsenal-porto 4-0 ill. 0-2
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Nijmegen - Willem II: H 1,55
én ezeket nézegetem holnapra, de ez mellé kéne még valami
You\'ll Never Walk Alone
Barcelona - R. Santander 1.18 / 5.65 / 11.50 H
Bayern München - Fiorentina 1.40 / 3.95 / 7.10 H
ez sztem a heti tutti
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
bakker, több mint a fele elment akkor a realon? dejó..
mind1, köszi azért WuFra.:)
mind1 majd nyersz máskor :)
na nézzük a lyon-real összefoglalót!
jóéjt mindekinek! és grat aki nyert!
holnapra valóban van pár szép dolog :)
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
am kb 8600 ha jól számoltam :D
+- 500 ft
de holnap megtudod a lottózóban :)
Arsenal gól 1,31
10000---->17000
ez jöhet még holnap... de egy ugyanilyen ment el Mu,Real kombóban pl... Real gyõzelmen is volt pénz... tehát ez még vigasznak is sovány lenne:(
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
3/5 kombi, 1ment el..
Everton- Sporting CP H 1,65
Milan - Manchaster UTD V 2,52
Lyon - Real Madrid V 1,95 ->elment
Blackpool - Middlesbro H 2,37
Derby County - Preston H 2,21
1kval raktam meg.
10*100
köszi:d
You\'ll Never Walk Alone
egyébként vki megmondaná h milyen rekordot tart a mu ? vmit említettek,hogy 16 mérkõzés óta veretlenek idegenben?
You\'ll Never Walk Alone
28 *(0-4,5) Oroszország - Lettország H 1.76
19 USA - Svájc H 1.13
ez van már csak, ha bejön hoz ~9300at, azzal egy 4-500 ft-os plusz lenne mára...
You\'ll Never Walk Alone
és mit ad isten sokan estünk ma pofára.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ezt már most megrakhatjátok - mert ez tutti
h kell kiszámolni h mennyit nyertem?
Ezen ment el ba*meg. Jöhetett volna ~40k. ÁÁÁÁÁÁ <#falbav>#falbav><#rinya>#rinya>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
még jó hogy hozzátettem hogy ott egy hazai is esélyes azért..
röviden tömören: ROHADJON MEG A REAL!
-1000 tippmixen, ott zéró az egyenlegem
+3000 bwinen az MU miatt.
most meg idegenben vannak akkor mit akarnak? örülhetnek ha otthon nyernek!
azt is mntam h siman a lyon megy tovább :D visszavágó 2-1 lesz ;)
na hát holnap akkor porto és bayern gól kéne a boldogsághoz :D
erõsen filozók a porto gólt lõ erõsebb téttel megtolni!
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"