Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
Barcát felesleges belevenni ennyiért. A PSV pedig soha az életben nem fog nyerni Hamburgban.
na most jól elszóltam magam, aztán majd holnapután nagyon megkapom, ha mégis

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
USA- Svájc 3-1 , 6 perc van hátra, ez remélem már meglesz

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

buldozer99
akkor majd holnap visszatérünk rá;)

Forca Barca

nem mertem többet rátolni...
am milan-lyon gólt tudtam de mivel tippmixen már megtoltam igy nem akartam minden helyre megrakni ...

am
tavaly is találkoztott a blben a bayern a fio val és a porto az arsenalal
bayern-fio 3-0 ill. 1-1
arsenal-porto 4-0 ill. 0-2
WuFraZselic
kétlem hogy a PSV nyer

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Bayern-Fiorentina: H 1,4
Nijmegen - Willem II: H 1,55
én ezeket nézegetem holnapra, de ez mellé kéne még valami

You\'ll Never Walk Alone

WuFraZselic
lol, most nézem hgoy 02.17 23:50 a fogadási határidõ :D én is megörültem...

MaSzKa
Hamburg - PSV 1.70 / 3.25 / 4.00 V
Barcelona - R. Santander 1.18 / 5.65 / 11.50 H
Bayern München - Fiorentina 1.40 / 3.95 / 7.10 H

ez sztem a heti tutti

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

w77d
annyit biztos nem kap... ha jól számolgattam kerekítgettem max 5000 de inkább kevesebb

dragon11
Értem, kösz.^^

bakker, több mint a fele elment akkor a realon? dejó..

mind1, köszi azért WuFra.:)

fõleg h hazai pályan sem tudott nyerni igy iegenben megrakni nagy bátorság kelett!
mind1 majd nyersz máskor :)
na nézzük a lyon-real összefoglalót!
jóéjt mindekinek! és grat aki nyert!
WuFraZselic
nemtom pontosan hogy kell ilyenkor... szerintem 3-4ezer körül :)

holnapra valóban van pár szép dolog :)

Matthew Prosac
City 9 meccse nem ikszelt a mostani meccs elõtt. Valahol nagyon is várható volt. Beszéltük is tegnap..

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Attila8805
Köcsög Real Köcsög Aberdeen:(

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

am kb 8600 ha jól számoltam :D
+- 500 ft
de holnap megtudod a lottózóban :)
fsgh
Mu gól 1,31
Arsenal gól 1,31

10000---->17000

ez jöhet még holnap... de egy ugyanilyen ment el Mu,Real kombóban pl... Real gyõzelmen is volt pénz... tehát ez még vigasznak is sovány lenne:(

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
ja várj, ezt benéztem. európa-liga csütörtökön lesz, nem holnap :O

Lyont eltaláltam. Ok bejött. Man. Utd-t eltaláltam. ok,bejött. MI NEM JÖN BE BA*MEG!!!! Hát a Stoke-Man. City. Emberelõnyben játszott a city majd 1 egész félidõt és az utolsó percekben csináltak 1-1-et. Elképsztõ. Pedig esküszöm gondoltam az X-re.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

dragon11
Segítenél kiszámolni a nyereményem, pls?:D

3/5 kombi, 1ment el..

Everton- Sporting CP H 1,65
Milan - Manchaster UTD V 2,52
Lyon - Real Madrid V 1,95 ->elment
Blackpool - Middlesbro H 2,37
Derby County - Preston H 2,21

1kval raktam meg.

10*100

köszi:d

buldozer99
pl?:)

Forca Barca

mik azok? adhatnál 1-2 jó tippet :)

You\'ll Never Walk Alone

röviden? a 3 legkisebb szorzót összeszorzod majd megszorzod 10el majd megszorzod alaptéttel! = ennyit tuti nyrsz.

egyébként vki megmondaná h milyen rekordot tart a mu ? vmit említettek,hogy 16 mérkõzés óta veretlenek idegenben?
Matthew Prosac
hát jól tettem hogy nem raktam fel ma sok pénzt. holnap viszont van egy két jó cucc, ami több ezret is meg fog érni valszeg.

ne legyen igazad és essenek ki a picsába

You\'ll Never Walk Alone

MaSzKa
megemberelik magukat figyeld meg

WuFraZselic
24 *(0-5,5) Kanada - Norvégia H 1.60
28 *(0-4,5) Oroszország - Lettország H 1.76
19 USA - Svájc H 1.13

ez van már csak, ha bejön hoz ~9300at, azzal egy 4-500 ft-os plusz lenne mára...

MaSzKa
jobban jársz szerintem, ha legközelebb inkább a gépedre költöd a pénzt

Ez a real egy örök vesztes csapat. Elég röhejesek. Egy rohadt gólt nem tudtak lõni egy ilyen gyenge Lyonnak. Ennek örömére buktam a 4,7es szorzós szelvényem.

You\'ll Never Walk Alone

éppen ezért szerintem nem! gondolj vissza az alcorcon elleni meccsre...

fsgh
"Amúgy ma sokan esnek pofára ha nyer a Lyon. Reméljük ez nem az a nap lesz amikor mindenki szív."

és mit ad isten sokan estünk ma pofára.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

w77d
tudtam hogy nem szabad ilyen kibaszott betegen fogadnom, ilyenkor még a szerencse sem jön a közelembe XD a kibaszott meccs miatt még a lázam is feljebb ment :S én ledõlök, császtok, akinek ma jött valami annak grat illetve a még függõben lévõknek egy kalappal!!

MaSzKa
az biztosra vehetõ, hogy a Real legközelebb majd minimum 2-0ra kiveri a Lyon-t

ezt már most megrakhatjátok - mert ez tutti

WuFraZselic
tudom, csak arra utaltam hogy a Cardiff X és az Alba gyõzelmet éreztem, és én hülye rosszul kombináltam. tegnap este beírtam, erre pedig ahelyett hogy vmi alibi hoki meccset tettem volna mellé 1.01ért, 2 baromságot tettem hogy nagyobb odds legyen :S

dragon11
Jött egy kombi.. 3/5be raktam, de 4meccs jött az 5bõl. (hát persze h a real ment)

h kell kiszámolni h mennyit nyertem?

City,hogy ROHADNÁL MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezen ment el ba*meg. Jöhetett volna ~40k. ÁÁÁÁÁÁ <#falbav><#rinya>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

buldozer99
scunthorpe vezet...

Forca Barca

Matthew Prosac
Scunthorpe nyer :D Hálisten.. Így már nem vagyok annyira ideges
még jó hogy hozzátettem hogy ott egy hazai is esélyes azért..

AlieN911
Leeds - Walsall
Nem csak a Real szopott, Leeds is 1-2...:@

Honda - The Power of Dreams

WuFraZselic
nem fog továbbjutni a lyon, 1-0ás elõny lófasz :) 3 hét múlva meg lehet megtanul végre focizni a real

Hát Real miatt buktam 2500-at, de bwinen fogadtam a 82. percben, hogy nem lesz több gól, azzal meg nyertem 2300-at, szóval megúsztam olcsón a mai napot. Viszont ha a Real rúgott volna egy nyamvadt gólt, akkor 9K.....Kapja be...

dragon11
köszönöm real, a 2. szelvényemet elvitted.. anyádat:C

MaSzKa
ma megint borult a papírforma

Matthew Prosac
Blackpool - Middlesbrough sima 2-0. 61. perctõl emberhátrányban játszottak a hazaiak. És én ettõl féltem mikor meg kellett rakni..

Fabio Capello
engem ütöttél ki..

röviden tömören: ROHADJON MEG A REAL!

-1000 tippmixen, ott zéró az egyenlegem
+3000 bwinen az MU miatt.

nem azért de én hangsúlyoztam h a lyon gól tuti! eddigi években sem tudott mit kezdeni a lyonnal a real mikor real jobb formában volt.
most meg idegenben vannak akkor mit akarnak? örülhetnek ha otthon nyernek!
azt is mntam h siman a lyon megy tovább :D visszavágó 2-1 lesz ;)
na hát holnap akkor porto és bayern gól kéne a boldogsághoz :D

erõsen filozók a porto gólt lõ erõsebb téttel megtolni!
vegyenek még pár embert, akkor lehet, hogy gólt elérhetnek! Ronaldo remélem megnézi, hogy hogy játszott volt csapata, aztán örülhet a "sztárgázsinak", meg hogy ennyi esze van.

WuFraZselic
MU piros

fenrob
És én még a derby miatt izgultam.. pff Real.. elmehet a ......ba

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

dragon11
semmi keresni valója nincs a BLben.. essen ki a gnyóba.

:S akkor grat az eddigiekhez!