211988
-
#210663 hulladék PSG -
#210662 Heerenveen győzelem kéne most nekem de nagyon. -
#210661 Igen, azok az oddsok azokhoz a dobókhoz vannak igazítva, akik várhatóan kezdenek, így ha meccs előtt lecserélik valamelyiket vagy mindkettőt, akkor aszerint fogják módosítani. -
#210660 kösz. remélem így már jó lesz.
és még egy kérdés. az van odaírva, ha a MINDEN MÁST választom hogy odds módosítás lehetséges. az most mit takar? ha megteszem 1,54-ért lehetséges hogy a meccs kezdetéig leviszik 1,45-re? tehát nem fix a szelvényem szorzója?
-
#210659 A legalsót "Minden más" -
#210658 tehát ha teszem azt egy mai baseball meccsre megteszem kéteséllyel az A csapatot akkor ne adja vissza a tétet, ha nem az dobott aki választva volt hanem attól függetlenül, ha nyer az A csapat akkor kapjam meg a nyereményt. -
#210657 és akkor mit kell bejelölnöm? mert nekem full mindegy melyik dobó kezd csak a meccs kimenetele a fontos. -
#210656 Lehet dobótól függetlenül is fogadni, csak nem biztos, hogy célszerű -
#210655 BET365-n a baseball-nál mi az hogy ki kell választanom a dobójátékost kétesély fogadásnál? -
#210654 mai 3 franciát behuzom hazaira (3-4közti szorzó lesz)
másik mai: Heerenveen -1-el H, Ajax win, Anderlecht win -
#210653 Zenit, Marseille bejött :) -
Xabinho87 #210652 Nem akarok akadékoskodni, de 3 ezer forinttal 1800 forintot keresni szörnyű fogadási hatékonyságnak tűnik. Nem egyszerűbb három-négy 1.2-1.3 szorzóval összehozni 2-2.5es oddsot és máris keres 3000-4500 forintot? Nem kell nagy bűvésznek lenni összehozni egy ekkora oddsot. -
FantaszTIPPek #210651 Sziasztok!
3 csoportba sorolom a mai tippjeim, a korábban beharangozott stratégia mellett. Azonban felhívom a figyelmet, hogy lehet vegyíteni őket, a számodra jobban tetszőket bent hagyni, figyelj a kötésekre, a Pécs pl. minimum 5-ös kötésben fogadható!
1,4-1,7 között
151 Rosenborg - Valerenga H 1,4
154 Zenit Szentpétervár - Anzsi Mahacskala H 1,4
158 (5) Pécs - Győr V 1,68
187 *(0-1) PSV - Go Ahead Eagles H 1,42
191 Valencia - Malaga H 1,55
Eredő: 7,25
FH: 16:00
1,4-2 között
147 Swansea - Manchester Utd. V 1,9
148 Aberdeen - Celtic V 1,9
166 St-Etienne - Guingamp H 1,45
189 Real Sociedad - Getafe H 1,7
193 Plzen - Sparta Praha H 2,0
Eredő: 17,8
FH:13:15
RIZIKÓ!
123 *(1-0) E. Frankfurt - Bayern München D 3,7
127 Wolfsburg - Schalke V 2,35
136 Middlesbrough - Blackpool H 2,03
147 Swansea - Manchester Utd. D 3,3
Erre nem írok eredőt, mert valószínűleg nem éri meg egy szelvényen megjátszani őket! A legkorábbi FH a Bayern meccs 15:15!
ÉÉéééés akkor a stratégia mely hosszabb távon nyereséges lehet, ha bírja kisebb pénzzel az ember. Mégpedig, kiválasztunk egy csapatot, én a Fulham-et választottam. Megtesszük a meccsét döntetlenre, mert az a szorzó mindig 3 körül mozog. Ha bejön nyertünk, ha nem, a következő meccsüket is tesszük döntetlenre azonban már kétszeres téttel, mivel ritkán fordul elő, hogy egy csapat sosem játszik döntetlen ezért valószínűsíthető, hogy bejön a döntetlen. Tehát ha nem jön a döntetlen emeljük kétszeresre a tétet.
Például:
1. meccs 200 Ft D-re elmegy
2. meccs 400 Ft D-re elmegy
3. meccs 800 Ft D-re elmegy
4. meccs 1600 Ft D-re bejön
1600*3=4800 a befektetés pedig 3000 volt azaz 1800 a tiszta haszon, természetesen nagyobb összeggel jobban kihozza, csak azt nehezebben bírja a pénztárca ha sokadik döntetlent is meg kell tenni! Én ma megpróbálom a Fulhamet D-re 300 Ft-tal!
Szóval válogassatok, esetleg tegyétek velem a Fulhamet, a lényeg h sikerélményünk legyen na meg jöjjön egy kis pénz is! Köszi az olvasást, a like-okat, a megosztást!
Szép napot, jó meccsnézést!
{N.B.} FantaszTIPPek -
FantaszTIPPek #210650 Szombati TippmixPRO tippek:
by G.
*Arsenal - Aston Villa* (H) 1,35 vagy (2,5>gól) 1,55
Angol Premier Liga - 16:00
- Mindkét csapatnál van pár sérült:
Az Arsenal védelméből hiányozni fog Vermaelen, a középpályáról Diaby és Arteta. Az Aston Villa keretéből a pótolható Chris Herd, a szélső N'Zogbia és a télen érkezett fiatal védekező középpályás Yacouba Sylla.
- A felkészülése mindkét csapatnak eredményes volt, komolyabb erősítések egyik csapatnál sem érkeztek. A hazaiak megváltak Gervinho-tól, míg a vendégek csak kisebb igazolásokat eszközöltek.
- Vélemény: Itt nem kérdés, az Arsenal a favorit, és mivel támadó szekcióban nincsenek hiányzók, nem látom okát annak, hogy ne szórják meg 2-3 góllal a tavaly majdnem kiesett AV-t.
*Swansea - Manchester Utd.* (D) 3,30 vagy (V) 2,00
Angol Premier Liga - 18:30
- MU: Kezdjük azzal, hogy a vendégek háza táján rengeteg a hiányzó: sérült Nani, Hernandez, Fletcher, Young, Carrick (ő talán már pályára léphet), és eltiltott Rafael. A nyári felkészülés felemásra sikeredett, valószínűleg betudható ez annak hogy Sir Alex után Moyesnek komoly űrt kell betöltenie, és a Rooney körüli megyek-maradok mizéria sem tehetett jót. Erősítés nem érkezett, Paul Scholes visszavonulásával egy legendával lett kevesebb a csapat.
- Swansea: A hazaiak felkészülése szépen haladt, és egy EL-selejtezős továbbjutásban csúcsosodott ki a Malmö ellen.
Szépen, okosan igazoltak a nyáron: ismét elhozták kölcsönbe a Jonathan De Guzmán-t (aki ellenben sérülés miatt nem fog ma pályára lépni), kiadtak pár milliót Jordi Amatért (Espanyol) és Jonjo Shelveyért (Liverpool), valamint nagyot szakítottak a Vitesse-től majd' 14 millióért elhozott Wilfried Bony leigazolásával.
- Vélemény: A korábbi évekből már tudjuk, hogy a Swansea-t nem szabad otthon félvállról venni, ráadásul a frissen megerősített csapattal meggyűlhet a baja lyukacsos manchesteri keretnek. Döntetlenre tippelnék.
*Pécsi Mecsek FC - Győr* (2,5<gól) 1,70 vagy (V) 1,70
Magyar bajnokság - 4. forduló - 19:00
Ezt nem szeretném részletezni, pécsi létemre szomorúan jelentem ki, hogy ma nem sok esélyünk lesz pontot szerezni a tavalyi bajnok ellen. Az elmúlt 3 forduló alapján, bár ezidáig mindkét csapat nyeretlen, a vendégek nagy valószínűséggel megszakítják ezt a sorozatot, a PMFC pedig tovább gurul a leejtőn. Három meccsen 9 gólt kaptak a hazaiak és csak hármat lőttek, most is ez az átlag várható, 1:3-ra tippelnék.
*Marseille - Evian TG* (H) 1,41
Francia bajnokság - 2. forduló - 17:00
- Marseille: A francia ezüstérmes egy borzalmas nyári felkészülést követően a szezonnyitó meccsen 0:3-ra nyertek a Guingamp ellen.
Megerősítették a védelmet (Benjamin Mendy, 4M) és a csatársort (Dimitri Payet, 10M és Saber Khelifa, 2,5M - épp az Eviantól). A középpályára Gilbert Imbula érkezett 7,5 millióért. Hiányzó nincs.
- Evian: Kisebb összegekért váltak meg 2 csatáruktól (a már említett Khelifa, és Yannick Sagbo), góllövőnek kölcsönbe érkezett a Dinamo Kijevtől Marco Ruben és Andres Escobar. Ha a továbbiakban sem erősítenek komolyabban, akkor idén semmi sem menti meg őket a kieséstől. Jelentősebb hiányzójuk csak az eltiltott jobbhátvéd, Brice Dja Djédjé.
- Vélemény: A megerősített hazai csapat 2 góllal hozza a kötelezőt.
Elemzésekről ennyit mára, hagyok a kollégáknak is.
Még néhány rövid tipp:
*Aberdeen - Celtic* (V) 1,80
Skót bajnokság - 13:30
*Bournemouth - Wigan* (V) 2,00
Angol Championship - 16:00
*Torino - Pescara* (H) 1,55
Olasz Kupa - 20:30
Sok szerencsét, jó szurkolást! Keressetek minket facebook oldalunkon! FantaszTIPPek -
#210649 végem van
Ingolstadt - Zug H 2,18 4-0
Mountfield HK - Brno V 2,64 1-5
Jokerit - Färjestad V 2,28 0-2
Bern - Pardubice H 1,70 0-3
Salzburg - Plzen V 2,24 2-3 -
FantaszTIPPek #210648 Pénteki TippmixPRO Online tippek:
by G.
*Karlsruhe - Fürth* (D) 3,20 vagy (V) 2,50
Német Bundesliga II. - 4. forduló - 18:30
Az éllovas csap össze a 2. helyezettel, kemény másodosztályú rangadónak nézünk elébe.
- Karlsruhe: Nincs rossz formában a hazai csapat, az eddigi 3 fordulóból egyszer botlottak (X) a St.Pauli ellen, és a Kupában szedtek össze egy vereséget a Wolfsburgnak köszönhetően. Nyár közepén a felkészülés alatt még a Valenciát is legyűrték, most is bennük van a meglepetés.
- Fürth: A csapat eddig 100%-kal száguld, utóbbi 7(!) mérkőzésüket megnyerték, minden meccsen vágtak legalább két gólt, jó eséllyel ezt is behúzzák.
- Keretek: Eltiltott egyik oldalon sincs, azonban a vendégek nagy szomorúságára gólvágójuk Djurdjic az előző mérkőzésen keresztszalag sérülést szenvedett, helyette a fiatal holland tehetség, Ognjen Mudrinski-ben (2meccs/1gól) bízhatnak.
- Vélemény: Mindkét csapat kb. azonos erőt képvisel, és bár még csak a bajnokság elején járunk, a tabella csúcsa akkor is presztízs-hely, szóval az iramra szerintem nem lesz panaszunk. Ha az egymás elleni formákat nézzük, a Fürth otthon 3 éve megállíthatatlan (legutóbb 1 éve 3:0), a Karlsruhe otthonában azonban az utóbbi 3 mérkőzésük döntetlenre végződött.
Én megkockáztatnám az újabb döntetlent.
*Sochaux - Lyon* (V) 2,07
Francia bajnokság - 2. forduló - 20:30
- Sochaux: Nincsenek valami jó formában a hazaiak, 5 meccs óta nem nyertek mérkőzést, és ma sem ők lesznek a favoritok.
- Lyon: Az utóbbi 5 meccsükből 4-et megnyertek, ebben benne van két BL-selejtező tétmeccs, valamint egy hazai bajnoki a Nice ellen, és felkészülési mérkőzésen X-eltek a Real Madriddal.
- Keretek: A hazaiaknál Joseph Lopy és Kalilou Traoré biztosan kihagyja a mérkőzést, míg a vendégek csapatából pótolható hiányzó lesz Rachid Ghezzal , ám lényegesebb veszteség Mouhamadou Dabo és a még mindig lábadozó Yoann Gourcuff.
- Vélemény: A hazaiak legutóbb márciusban verték a Lyon-t (2:1), ám erősen kétlem, hogy ez a bravúr megismétlődne, szerintem az oroszlánosok 1-2 góllal hozzák a meccset.
*Bohemians - Shamrock Rovers* (V) 1,55 vagy (2,5>gól) 1,65
Ír bajnokság - 25. forduló - 20:45
A jelenlegi utolsó helyezett látja vendégül az ötödiket.
Egyik fél sincs kimondottan jó formában, szoros, kevés gólos mérkőzés várható.
- Bohemians: A hazai csapat az utóbbi 7 meccséből 1-et tudott megnyerni, nem véletlenül tündökölnek idén sereghajtó szerepben.
- Shamrock: A szebb napokat is megélt vendég csapat 3 csúnya vereséget követően legutóbb végre bravúros mérkőzésen kerekedett felül a Sligo elleni (3:2) Ír-Kupa elődöntőben.
- Vélemény: A Sh. Rovers pontosan dupla annyi ponttal rendelkezik (36-18), mint a hazai csapat, EL-selejtező helyekre már csak halvány esélyük van, de egy nagy hajrával meglehet.
A Bohemians a szezon eleje óta menekül a kieséstől, de 2 pontnyira vannak a rájátszástól, 3-ra a biztos bentmaradástól, azonban kétlem, hogy ezzel az idei teljesítménnyel sikerülni fog.
Egy meglepetés döntetlen (3,45) benne lehet a meccsben, de inkább a vendégekre, vagy a kevés gólra fogadnék.
*St. Patrick's - Shelbourne* (2,5<gól) 1,65 vagy (H) 1,23
Nem is részletezem, a gólerős, jó formában játszó listavezető hazaiak a mérkőzés egyértelmű favoritjai a kieséstől menekülő 10. helyezett ellen. Bár a régi idők miatt az egymás elleni mérleg jócskán a vendégek oldalára billen, az utóbbi bő egy évben 4 meccs alatti 10:0-ás állás mindent elmond. Hendikeppel is lehet próbálkozni, de én inkább a gólokra tennék.
Még néhány rizikós:
*Bielefeld - Paderborn* (H) 2,10
Német Bundesliga 2. - 18:30
*Dundalk - Sligo* (D) 3,10
Jó tippelést, jó szurkolást! FantaszTIPPek -
HUmanHunter #210647 csehek vezetnek, van miért szurkolni :D -
#210646 :O -
#210645 Mert már nem írsz ide olyan gyakran. -
CdelG #210644 ez miért ilyen kihalt topik? -
Zenszkij #210643 Akkor ennek tudatában megtettem a cseheket fél millával, köszi :D. -
#210642 szerintem x-re fognak játszani, de ne legyen igazam -
#210641 a cseheket szerintem meg tudjuk verni...csak akarat kérdése,az meg hol van,hol nincs ebben a válogatottban. -
#210640 én mára magyar győzelmet tettem nagy téttel, legyen miért szurkolni a stadionban... -
#210639 kend a hajadra a tippeidet -
#210638 látom pörög a topik.hétvégére tervezem a visszatérést a fogadáshoz,június vége óta tiszta vagyok. -
Xabinho87 #210637 Tudnátok segíteni? Most regisztráltam a sportingbet.com-ra és nem nagyon értem a bónuszt. Az első feltöltés után hogy is van az ingyen fogadás? Fogadok egyet és ha bukó akkor visszakapom a tétet vagy nem? -
Porcika #210636 https://www.facebook.com/tippmixheroyep
Új Tippmix oldal indult, naponta több tipp, kis-és nagy odds-sal, így mindenki kedvére válogathat.
Admin felvétel van!
Üzenetbe lehet jelentkezni, rövid bemutatkozással, ill. 2 meccs elemzésével. Hogy felvételt nyertél,e vagy sem, szintén üzenetben kapod meg!
Előny, hogy ha már voltál korábban admin mixelős oldalon !
-
HUmanHunter #210635 kecskemét-mezőkövesd 2-5, piroslapok száma 2-1 :D -
HUmanHunter #210634 és amúgy a facebookon bethunter is megcsinálja ezt -
HUmanHunter #210633 először én azt gondoltam hogy jó, de miután láttam hogy egy nap a tippek 70% a nem jött be, törölték a nagy részüket úgy, hogy kb 90% os sikerráta legyen és így reklámozták akkor vesztették el a hitelességüket. -
#210632 ez az oldal 1 nagy szar... -
Narusco #210631 regelj mindenhova, minden bónuszt húzz le, és meglátod melyik jó. -
ddany7 #210630 melyik a legjobb online fogadó oldal?
legnagyobb szorzók, könnyű kezelhetőség, illetve hol lehet legalacsonyabb szinten kivenni a lóvét.
köszi -
betfreeinfo #210629 www.betfree.hu
- tippmix/online szelvények
- elemzés
- sok más szolgáltatást is megtalálhattok weboldalunkon
Sok szerencsét mindenkinek! -
#210628 tegnap ismét újrakezdtem a fogadást,nem kellett volna :D:D:D
Zenit-Kuban X,Bielefeld-Union Berlin 2v3 gól,Kaiserslautern-Ingolstadt 2.5over,Widzew Lodz-Zawisza V -
#210627 aki 3 öngólt szerzett az sem rossz :D
de ezt hogy gondolták? hogy nem fog kiderülni? :DD
a meccs végi edző nyilatkozatra is kíváncsi lettem volna :D -
#210626 jah.. gyakorlatilag 15 másodpercenként gól :D a kapuig egyenesen befutni középről kb ennyi :D -
#210625 kár, hogy nincs videó :DDD -
#210624 1 perc alatt 4 gól XXXXXD baromállatok