Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...
floridában érdekel ez vkit?
de amúgy elég jó ez a német b-c:D:D
lecserélném a magyar válogatottra bármikor:D
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...
azért 1-2infarktus volt meccs közben...reggel kezdem 5 ezer forintról..ez lett a vége :D
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
"
De komolyan gondoltam , nézzük csak kezdem a Jégkoronggal , nem tudom mi akkora szám ebbe a sportba semmi különleges nincs benne nincsenek benne apró varázslatok egyszerûen szar !
Kézilabda : ennél szarabb sport nem sokk van , ebbe sincs semmi különleges futkároznak fel alá mindig ugyan az van minden meccsen , ez is egy szar.
Kosárlabda:az alap kosárlabda egy szar semmi különleges nincs benne , egyáltalán nem élvezetes , viszont azt meg kell hagyni a freestyle kosárlabda mikor 3v3 ba tolják és csak trüközve nyomják az fasza
Amcsi fociról és a Baseballról nem alkotok véleményt mert nem tudom a szabályokat és nem értek hozzá
"
szoval mt is szidtál ?D a focit jo, a többi meg vagy szar vagy nem érted :D
U.i.: nem akartam még egyszer elõhozni a kézis témát, de ha már felszínesen említettétek, akkor akik múltkor videót kértek, vagy leszólták a kézit (vagy a tehetségtelenek sportjának nevezte vki:D:D:D:D), akkor azoknak mondom, ha kicsit is követik a témát, és nem úgy alkotnak/alkottak akkor véleményt, hogy nem is nézik azt amit leszóltak, azoknak a hétvégén akadt egy-két néznivaló...
erre a két sportra mondtam , hogy egy foss úgyhogy errõl ennyit , te megy õgy beszélsz itt mintha minden sportot a világon lehúztam volna , csak a focit nem , jobb lenne oda figyelnél és elhúznál a büdös faszba
shep: és szerinted itt kinek mond valamit az sbr ?:D
egyszerûen csak fura, hogy ott van 28k ingyen pénz, fõleg ugy hogy itt még nem az 1.8 körüli oddsok mennek hanem az 5+, simán meg is forgtnák és még senki nem használta ki
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Ez viszont tudatos volt, azt hiszem, most kell ma abbahagynom :D

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Amúgy grat.

Döntetlen Fredrikstad v Ham-Kam
GIF Sundsvall IFK Varnamo v GIF Sundsvall
Döntetlen HUS Agadir v Chabab Rif Hoceima
Assyriska Foren Assyriska Foren v Landskrona BoIS
tét 250 ft. örülnék ha jönne, tenisz elvitte most az egyenleg nagyrészét
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"