Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kuvaittal fog felkészülési mérkõzést játszani a válogatott
szép :D
legközelebb ki jön?
Pápua Új-Guinea? :D

a kami 3/2-be van

én ezt raktam mára

Crystal palace gól
Ilves gól
Assyriska gyõzelem

3,5k -> 10k

van egy kamim:
Crystal palace gyõzelem
Ilves gyõzelem
Assyriska hendi gyõzelem

1k - > 10k

xerez gól 1,9es szorzóért?:D

FERNANDINHO1997
Én ráraktam amit nyertem egy tippjátékba, szóval köszönöm!

Na azért :D

1-2

Na úgy néz ki Margit ma nem bír gólt kapni, pont ma a tét nélküli meccsen :D Bár lehet eltakarodott Murinnyó azért lettek ilyen jók :D:D:D:D

Real Sociedad betalálhatna ilyen stat mellett :D

ÜDV EFFE :D:D:D:D

Effe88
ez ugyan az mint a tavalyi éve a Bayernnek
Sajnálom õket:/

b+ azért ez nem gyenge ilyen bukás szériára se mindenki képes mint a benfica amit végrehajtott ebben az évben :S
sajnálom õket azért szar lehet még a kupában is kikapni attól a csapattól akit 1 hónapja lazán 4-0ra ütöttek
hungary27
Tigristank
Sarpsborg gól 1.53
Elsõ 7 szöglet V 1.53

Remélem rakta valaki...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Tigristank
Amúgy ez a Benfica az év looser csapata, mindent elbuktak, amit lehetett (EL, bajnokság, kupa). :O

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Tigristank
Stat alapján jobbak a vendégek, de gólt még mindig nem lõttek. :D
Ellenben a szögletarány 2-5: Elsõ 7 szöglet V 1.53 általában szokott jönni, kivéve, amikor nem. :D

cSuwwi
aki szokott f1-re tenni, fontolja meg hogy a verseny leggyorsabb körére fogad (fõleg Vettelre)
neki van vmi heppje, hogy a végén akár vezet, akár nem brahiból megfutja. (most ugye szóvá is tették neki a rádióban amit bejátszottak)

nem volt most pénz a számlámon csak 6 kilót tudtam rátenni, az is 2500
de 5 rugóból már 21 lenne (bwinen most 4.25-ös szorzója volt)
és visszatérõ (2 hét múlva kanadai nagydíj) :D

shit happens

visszavágtak a 3 nappal ezelõtt 1-0ért :DD
Az kemény! Hát be lehet simán próbálni szerintem... Otthon 12:1 6 0 0 a mutatójuk, ideje belerontani :D

Tigristank
Brann Bergen - Sarpsborg 08 V gól 1.53-ért?

A hazaiak 5 meccse nem kaptak gólt otthon...

Real Sociedad gólra van 1,14 A:S_D:ASD:ASdas Hát mondjuk tuti lõnek ennek a fos realnak fõleg, hogy BL hely a tét.

ReszegKoldus
60. percben vezetés, 68. percben büntetõbõl egyenlítés, aztán meccs végén egy gyõztes gól, az EL és BL döntõben is :)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

8 gól :D:D:D

w77d
gyerkekk kurva részeg vagyok dfe BAAAAAAAYERN ?UUUUNCHEN

Azt már 3. perc után gól jóva :D:D PL-ben meg szarakodnak állandóan ::D

ReszegKoldus
Tickets for Thursday's game sold out in only 27 minutes, with American supporters scrambling to see their heroes in action.

Biztos van rá igény :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

A Kaszas
marha rég jatszottak egymás ellen. minek ez

ReszegKoldus
Chelsea honlapjából ítélve nem.

pakolni kell az undert, elõzõ meccsük tegnap 7 gólos lett

Ja télleg.... Biztos no némek játszanak :D

He?

A Kaszas
félkor cselzi city:O

na a golyófejû gólt lõtt

Bl meccs mindkettõ gól
1,65x
6500 huf

rooney8
de így elrontottad a koncepciót :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Robben,a balfácán

Na szrt-n fizettem be és onnan átvezettem Pro-ra. LOL :D

Na mivan már bedöglött Pro? :D Rámegyek befizetés, azt csak átutalással enged hát he? :D:D

banok
Szép lett

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

demonsss
egy szóval se , mondtam ráadásul ha ez célzás akart lenni a tegnapi vitához , én abba nem voltam benne

Pro elsõ élõ fogadás. Eddig pro 3/3 :D

Siófok meccs over 0,5
1,3x

w77d
a jézuska vóót XXD

bunda?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Shep
Kellett a pénz nyaralásra :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

demonsss
Mi balafsz ez a Chelsea 3-0-ról leadják félóra alatt a Citynek 3-4-re a meccset :DDDDDDDDDD

rooney8
w77d te raktal bayern logot a bannerba?:DD

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

igaz, de pl. a külföldi oldalakon meg még jobbakat:)

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...

demonsss
Persze hogy nem ér a nyomába , de legalább itt a nyereményed majd 50%-át nem kell leadózni és , elég jó tippeket lehet találni amivel lehet jó kis összegeket nyerni

pl tegnap este Libartadores kupára elég sok mindenre lehetett fogadni és a
Atletico - MG gólra 1,45 volt úgy hogy a tijuana nem kapott otthon még gólt a libertadores kupában 10ezerrel raktam is , úgyhogy ha az ember átnézi elég jó kis tippekt lehet tényleg találni

Hölgyek,Urak!Megsasoltam a Szerencsejáték zrt. új játékát,a Tppmixpro-t.Szerintem nyomába sem ér a bet365.bwin és tsainak egyenlõre.Élõ fogadás pl. egy szál sem.Két esély szintén nincs.

Ha a cápa a tenyeredbõl eszik,a lábadból is fog.

Nekem végûlis aztán kurvára mintegy, hogy ki mit hisz, kb. leszarom, de míg te legalább próbálod valamivel alátámasztani amit mondasz, addig aki szerint a tegnapi hjk meccs az volt, az csak valami könyvet tudott emlegetni, abba meg kötve hiszem, hogy le volt írva, hogy az a meccs bunda volt:). Amúgy a Galatasaray sem feltétlen bunda volt, hisz 3-0ról azért várható volt, hogy a Madrid annyira nem fog hajtani. De lényegtelen részemrõl.:)

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...