Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bugos a tippmix 😄DDD
0ás kötés mióta létezik?<#idiota>#idiota>
aztán a végén vendégsiker születik 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
nem tudtam választani hogy a capitals - marseille - bilbao hármasból melyik 2 kerüljön a 12ezres szelvényemre 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
megnézem mixen lehet-e tenni félidõ V vége D lehetõséget! ha igen ezt tuti megrakom.
cluj iksz
görög2 iksz
sittard gyõzelem
lautern iksz
lehet 4/3ba megejtem...
majd lesz ami lesz 😄
Még azon is gondolkodtam hogy 5000-el megrakom a hazait és 5000 a döntetlent, aztán drukkolok hogy a 90. percig 1-0 legyen, a vége meg 1-1. Ha hazai akkor nullszaldó, ha döntetlen akkor +5000. De aztán inkább elvetettem,.. nem hülyülök a nyert pénzemmel 😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
garantál=garantált 😄 ááh sry remélem értitek,nem javítgatom már most vég ki...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ethnikos iksz is jó lehet bár vmiért elsõ hazai gyõzelem villant be ,de egy jó 0-0lesz az 😄
roosendal-sittard
utóbbi 5 meccsük 0 v 1 gólós volt,most tuti lesz 3 minimum sztem! de a 1.5over garantál!
én itt vendégsikert érzek hangsúlyozom érzek!
egyrészt a vendégek nem nyertek még idegenben
másrészt a hazaiak nem a legjobb formában vannak ha az utóbbi 4 meccset nézzük (1 pont a 4 mérk. alatt)
harmadrészt a szorzó is olyan aminél az váratlan szorzó szokott jönni!
nem akarlak lebeszélni de én itt megjátszom a vendéget!
a kedvencem a hétfõi bundesliga 2
lautern-st pauli
a vendégek idegenben nem ikszeltek még le ebben a szezonban!
elsõ megérzés vendég volt de azt mondom ezért iksz lesz azt lehet ugy járok mint a multkor amikor is az elsõ megérzésem jött volna 😛
ááh félidõ v vége v vagy félidõ v vége d
kb ezeket gondolom! a szelvényed nem rossz egyedül a roosendal-t én hazaira nem raknám meg tuti!
GAE mi alapján bukna? õket tartottam volna a napi tuti jó oddsért kategóriába 😄
porto 5-1,real 6-2...
amugy meg a porto volt a tegnapi nap tutija végülis neked köszönhetõen (megmaradt bennem ez a mondatod " hol kapjon ki a braga ha nem a dragaoban "
Erre meg mondhatnál valamit gyorsan, aztán tûzök a fodrászhoz: #41286
www.icewebhu
ez igaz volt a real-ra a milanra-és a portora is 😄 mégis gólzáporos talákozókat nyomattak!
ráadásul a milan nem is akárhol nyert...
Emmen - Maastricht és Veendam - AGOVV meccs elhalasztva. Bohócbajnokság 😊
38 Kaiserslautern - St. Pauli H 2.04
32 Dordrecht - De Graafschap V 1.95
35 Go Ahead Eagles - Den Bosch H 1.76
34 Oss - Helmond V 2.03
42 Crotone - Lecce V 2.40
17 Unirea Urziceni - CFR Cluj V 2.59
41 Viareggio - Perugia V 2.85
Eredõ odds: 251.78471
Tét: 200 Ft
036 3 Roosendaal - F. Sittard 1.63 H
017 1 Unirea Urziceni - CFR Cluj 3.05 X
005 3 A. Murray - I. Kunitsyn 1.03 H
2000-> 10000
021 3 Ethnikosz Aszterasz - Ethnikosz Pireusz 2.85 X
008 3 J. Blake - T. Dent 1.47
022 3 Anorthoszisz Famaguszta - Pitsziliasz 1.08 H
2000-> 9000
A dolog lényege, hogy van két erõs X-gyanúm, emellé tettem egy-egy olyat, amiben aránylag biztos vagyok (egyiken a tenisz, másikon a roosendaal), és egy-egy töltelékmeccset a hármaskötés miatt. tehát úgy számolok, hogy a döntetleneket leszámítva mind a 4 többi tipp jön. Ezesetben ha jól okoskodtam és a tényleg döntetlen lesz legalább az egyik, akkor már 5 vagy 6 ezer a profit, mert rosszabbik esetben is 9000et nyertem. Ha mindkettõ jön, akkor meg ugye 4000-> 19.000.
De azért még erõsen gondolkodom, mert ha egyik meccs sem lesz X, akkor azért az szép szívás a tegnapi +35ezer ellenére. Mit mondtok rá? Bepróbáljam?
REAL MADRID
REAL MADRID
nem túl acélos az ellenfél 😄 nehéz dönteni az 1 és X közt
Unirea Urziceni-CFR Cluj 2.30 3.05 2.59
X - tippem 1:1
Diagorasz-Panszerraikosz 1.98 2.90 3.30
2 - tippem 1:2
*(0-1) Fenerbahce-Bursaspor 2.27 3.30 2.31
X - tippem 3:2
Veendam-AGOVV 2.30 3.05 2.59
2 - tippem 0:1
Excelsior-Cambuur 2.15 3.10 2.75
X - tippem 0:0
Schaffhausen-Locarno 1.80 3.20 3.55
1 - tippem 3:0
Kaiserslautern-St. Pauli 2.04 3.10 2.95
X - tippem 2:2
Viareggio-Perugia 2.38 2.64 2.85
X - tippem 1:1 (bár a 0:0 is elég gyanús..)
Crotone-Lecce 2.85 2.64 2.40
2 - tippem 0:1
*(0-1) Valencia-Getafe 2.27 3.30 2.31
X - tippem 2:1
Belenenses-Académica 2.57 2.80 2.47
X - tippem 1:1
Hát így ennyi 😊
FC Kaiserslautern - FC St Pauli H (Paulinak ideje lenne már kikapni)
Crotone - Lecce V
Belenenses - Académica de Coimbra V (Belenenses remélem nem most kezd el nyerni 😄)
REAL MADRID
Dodrecht-DeGraafchap V
Stuttgart-Barca V
Aston Villa-Crystal Palace H
Tottenham-Bolton H
esélyes?😛
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

így sikerült a nap végül is +1000Ft 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
034 Oss - Helmond V 2.03 vagy 033 Emmen - Maastricht V 2.33
021 Ethnikosz Aszterasz - Ethnikosz Pireusz X 2.85
036 Roosendaal - F. Sittard H 1.63
Talán így...
Oss - Helmond V
Belenenses - Académica V
Crotone - Lecce V
4/3 erre jutotam!véleményeket mindig várom,jolene hétre egykis fogadni valo
www.icewebhu

összesen mennyit használsz akkor?
mindegyiken 50eft bukó?

sztem ne rakd meg mert tutti bukó

akkor ha mered rakd meg
4x odds kb