Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Amit nem játszol meg azt már meg is nyerted, tehát ... 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

buldozer99
pff😄, komolyan kérdeztem😊)

Forca Barca

Banano
Ma nem lesz piros lap.Erre tegyél.<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

buldozer99
ma mit érdemes tenni?😊 jólenne már nyerni...:S

Forca Barca

Matthew Prosac
ez hülyeség. nekem volt olyan hogy 5000 értékben tettem szelvényt, odaadta õket, aztán én neki a nyertes szelvényt hogy "ebbõl lesz", de még nem volt nyertes (egy halasztott meccs miatt volt gebasz..) így aztán mondtam a faszinak hogy vissza az egész, mert a nyereménybõl ment volna, kp meg nincs nálam... szépen visszadtam, törölte õket és ennyi. nem vagy köteles kifizetni ha félreikszelted, mindenkivel elõfordul hasonló. õneki kell javítania..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

AlieN911
hajrá Getafe😄

Honda - The Power of Dreams

Shep
Majd lõ nekik a bíró 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jAsOn VoOrHeEs
A vendégeknél a házi góllövõ listát toronymagasan vezetõ Soldado 5. begyûjtött sárgalapja miatt eltiltott lesz a mérkõzésen. Így nagyjából el is mondtam az esélyeket a Getafe gyõzelemre. <#vigyor1>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

hát csak azért mert hallottam amikor a nö mondta h betette a gépbe a szelvényt kidobta az összeget a faszi nem azt akarta bejelölni de kénytelen volt kifizetni és balhéztak xd nah mind1

😄 sztornózza a nõ/férfi aki a kasszánál van,és újra kitöltöd 😊

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Shep
Nem sok, X lesz.

am nemtudja vk tutira ha már az elirásnál tartunk ha elirom véletlen az összeget azt akkor köteles is vagyok kifizetni nemde? :o

Banano
Befizettem bwinre 2500-t erre 5-öt kaptam.

<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

na már ketten vagyunk akinek kell a gatyafa 😊

AlieN911
Hééé srácok xD

045 3 Valencia - Getafe H 1.47 D 3.35 V 5.85

V-re mennyi az esély????? 😄
Véletlenül V re raktam.. Valencia -> V ... sztem ezért.. Na remélem bejön😄 300 ból 10.125 Ft 😄

nem is állt szándékomban hidd el ;d csak mivel pár napja nemvok vm jo szériában igy jobbnak láttam kikérni a "mesterek" véleményét xd de kössz én is kedvellek xd

ezzel a tippel nem te találtad fel a spanish viaszt...😄DD

Shep
Már sorsolás elõtt tudtad? 😉

<#rolleyes>
akkor most megnyugodtam végre vk aki mellémáll xd istenem nem is tudom mennyire hálás vagyok 😄

én ezt mondom hónapok óta a hét bl legtutibbja.
egy keddi ilyenröl vélemény?
VfB Stuttgart - Barcelona A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 3.55 / 1.93 / 2.66 V
? xd

Shep
Ha meg 2 akkor ti 😊

Banano
Najóvan..inkább kiutalom a rákba ezt a szart..buzi tippmixnél akkora kínálat van hogy CSUHAJJ ...megyek bwinre vagy betssonra..

mindenki nyomatja a Lauternt,szerintem vendég siker lesz,ami nem is lenne akkora meglepetés.
az unirea-nak csak 1 gólos a hátránya a Pool-al szemben,így ha ma kikapnak,akkor se dõl össze a világ számukra,és szvsz tartalékolni fognak ma.
a Valencia meccsre pedig egyértelmû X2-t érzek,de mivel nincs ilyen mixen,ezért raktam hendivel V-t(ami lényegében ugyanaz mint a dupla esély)
Fener szintúgy készül az EL-re,1 góllal ütik a vendégeket.

Nemár 😄 Most ha 1X lesz a Lecce ti lesztek a hibásak. <#vigyor1>

REAL MADRID

Shep
És nem csak szerinted.

1014 uj üzenet ezt a topigot nemlehet nyomokövetni 😄 xd

Szerintem sem országos kettes. Inkább 1-x mint 2.

Matthew Prosac
a szitu hasonló, mint tegnap a siena-napoli meccsen. de inkább nem beszélek le senkit a vendéggyõzelemrõl, mert még én leszek a fasz ha mégis nyernek. este meglátjuk 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Fabio Capello
mert a lecce az elsõ, a crotone meg pengeélen táncol a kieséssel? 😄

Ért valaki a jégkoronghoz? Elsõsorban nem az NHL-re gondolok. Eredmények.com-ot nézegetve naponta 8-10 olyan meccs van amikor a gyengébb csapat nyer 4-5 góllal. Ezekre mindre 3-4es a szorzó. Szóval ha valaki szakértõje a sportágnak vagy csak van olyan fülese mint pénteken az bátorkodjon megírni.😊

Matthew Prosac
Leccében miért ilyen biztos mindenki? Szerintem akkora döntetlen mint az ólajtó 😄

Matthew Prosac
ennyire nyomja a pénz a zsebed? ha egy tipp bejön közülük, már örülhetsz 😊

Forza Italia
Dortrecht - De Graafschap V
Kaiserlautern - St Pauli H
Valencia - Getafe H
Crotone - Lecce V

14 odds
Sztetek???

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

hát,figy,egy 500-ast megérne,de nagyobb téttel nem

AlieN911
Szal szted 200nál többet nem ér?😄

nagyon papír meccsek

AlieN911
Fenerbahce - Bursaspor H
Kaiserlautern - St Pauli H
Valencia - Getafe H
Crotone - Lecce V

10,83

sztetek ?

038 Kaiserslautern - St. Pauli 2.04 H
042 Crotone - Lecce 2.40 V
049 Belenenses - Académica 2.47 V

500,- ---> 6000,-

REAL MADRID

Banano
Wolfsburg - Schalke H 2.47 2-1
Eredõ odds: 2.47000
Tét: 500 Ft

:ooo

Van 1300Ft-om..mára kéne egy jó tipp hogy ki tudjak utalni 2300-at minimum,és akkor átmennék bwin.re vagy betssonra ..buzi ez a szerencsejátékzrt.

mai szelók
lautern-st pauli 4 v több gól
---------- 2,95

anort-f H
dordrecht-degra D
lautern-st pauli 4 v több gól
--------- 10,03

diagora-pan H
macabi-Hapoel D
Roos-F.Sittar V
Lautrn-Pauli félidõ V
-------- 4/3 ---- 12,815 max ---
1 hiba esetén
min. 2178 Ft
max. 4842 Ft

unirei-cfr D
ethni-pire D
valenc-getaf D
------- 29,11
😄DDDD
aki nem mer az nem is fog nyerni,csak a nyerni lemaradt XDDD

csoki,mára:
Szent Pál 2k-val
Cluj 2k-val
Valencia hendivel V 5k-val
Fenerbahce hendivel D 1k-val
aki nem mer az nem is fog,fog a faszom szarakodni 1.3.-1.4-es oddsú fenerbahcekkal,valenciakkal...

csuxxxeee
sziasztok! tippmixre valaki valami jó szelót tudna mondani holnapi meccsekre?

az én pénztárcám szerint nem

You\'ll Never Walk Alone

fenrob
Crotone ? - ? Lecce megérné pl egy 5 ezret rárakni V-re ?😄

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

bl-re
barca 4 v több gól 1-3as végeredmény
oly-bord 0 v 1 gól
inter-che 0 v 1 gól
cszka-sevilla hazai
------tuti
barca lõ gólt