Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blueblood
Nem azt mondom, hogy 1 hét után nézem, hanem, hogy ne lapozzak fölöslegesen mindig vissza. azért napotna megnézzem

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Matthew Prosac
török meccseknél csak papírformára nem szabad rakni. énis raktam múltkor kettõt is egy szelvényre, és mindkettõ jött 😄 WuFra bizonyára emlékszik rá, mert neki is hozott 20ezret 😄 nekem csak 15öt ha jól emlékszem 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Vitibeten elég durva tippelések voltak eddig,a görög 1-1,a Fener 2-2,a Anorthosis 3-0...mindet érezték,nemrossz

Blueblood
neeee a fener 2-2S::S:S:S:S:S:S

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

WuFraZselic
az én voltam 😄

miután megtettem õket xD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

"csak, hogy tudjam, hogy mindig nézzem-e a fórumot, vagy nem."
hát ne nézd a fórumot majd csak 1 két hét múlva :S
erre tényleg nemtudok mit mondani <#szomoru2>

közben fener 2-2
jól emlékszem miszerint vki ilyesmit mondott " a török meccsek szeretik vinni a mixet" :S

#41600: "vagy az olyan hülyéknek, mint én" 😄A?SD:?SA😄DDddd
#41602: lol 😄DDD ez olyan mint a múltkori mixed 😄 akkor is megraktál valamit majd mondtad a jó megoldást 😄DDDD
holnapra kérném tõled h tegyél meg valamit majd mond meg a helyes eredményt 😛
Matthew Prosac
Jókérdés. Elvileg lesz idõm a héten, mert a csütörtöki gyakorlatom elmarad, pénteken meg eleve nincs órám, tehát abban a két napban rászállhatok a témára és akkor írok egy kisebb diplomamunkát 😄 Azért azt nem árt megjegyezni, hogy amit kaptok majd, az nem szentírás. Viszont mindenképp segítség abból a szempontból, hogy többször sikerüljön elkerülni a papírformaborulást, és jobb százalékban tudjátok megtippelni a döntetleneket (kétesélyes fogadáshoz jól jön, vagy az olyan hülyéknek, mint én, aki alapból is szokott döntetlenre rakni)... Azt mondom hétvégére már kész lehet egy rövidebb esszencia...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

St. Paulinal sérülés miatt volt csere?

REAL MADRID

Rossendalnak nyerni kéne de 0-1 elmegy a mixem😊

WuFraZselic
Fener 2-2 neeeeee

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

AlieN911
BZADMegggggggg
Fenerbahce 2 - 2 GÓLBursaspor

Honda - The Power of Dreams

WuFraZselic
lehet csak nullszaldóba jönnél ki 😄 nekem a hazaival jönne 14k, az x-el 6. nemmind1 😄

AlieN911
De Graafschap hajráá, félidõ elõtt kotorjunk már be 1et 😊

Matt: Én is beszállhatok ebbe a dologba?? Az alapelveidet még kigondolom, bár még viszonylag új vagyok itt...😄

Blueblood
Nagyon kiváncsi vagyok😊 csak körülbelülre kérdezem, hogy mikor leszel kész vele? hetek? csak, hogy tudjam, hogy mindig nézzem-e a fórumot, vagy nem.

Matthew Prosac
mégis megérte volna a hazaira és a döntetlenre is 5-5ezret rakni ?😄
kiderül a végén, mindenesetre nem állna rosszul az a bizonyos széna 😄

FrezeR
megköszönném 😊 egyébként biztos hasznos lesz hozzá a leírásod is egyértelmû, hogy úgy lesz kerek a dolog.

Persze akk már a Klautern meccset is 😄

REAL MADRID

WuFraZselic
fújjuk le a török meccseket, köszönöm

yahm!
közben vezet a lautern amit roppant jó hír számomra <#vigyor2>
Matthew Prosac
no vezet a Lautern!

Fabio Capello
Lautern is vezet, ójeee! 😄

AlieN911
Kaiserslautern 1 😄D

WuFraZselic
Lautern góól!!!

Matthew Prosac
hát igen, nem bõvelkedtünk döntetlenekben a hétvégén...

jAsOn VoOrHeEs
Nekem is el tudnád küldeni? 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Matthew Prosac
Elküldöm, de aki nem ismeri a fogadási alapelveimet, az nem sokat tud vele kezdeni.
Itt azért Dean és WuFra már biztosan ismeri ezeket, és azt is tudják hogy ez a cucc nekem miért kell a fogadáshoz...)
Újra csak azt tudom mondani hogy: | #41551
De ha nagyon kíváncsi vagy, elküldhetem.

lippet
Nottingham - Middlesbr D H (1-0)
NAC Breda - Utrecht V V
Nijmegen - Groningen D V (0-2)
St.Etienne - Montpellie H H
Nice - Lorient H H
Wolfsburg - Schalke H H

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Shep
Helmond tökéletes így ahogy van 😊 Graf lõjön 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fabio Capello
Hmhm....

Eagles vezet, ez jó 😊

Helmond, De Graaf lõjön gólt, Perugia fordítson 😄

Blueblood
Megvan, thx.

Shep
1:00-kor

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

FrezeR
sziasztok

Én is nemrég kezdtem el a fogadást és remélem, hogy lesz sikerem 😊

Matt: Ha nem nagy kérés nekem is el tudnád küldeni azokat a táblázatokat?😊

mondasz valamit mert ha nem kapkodják össze magukat akkor itt soha se lesz 4 gól 😞
WuFraZselic
hát ennyit megér 😄 én szorgosan töltögetem 😄

Matt, holland 2-be a múltkori forduló kicsit zavaros, nem tudtam kitölteni 😄 a kizárt csapat kivel játszott volna, etc. na mind1, inkább elküldöm privátba és pótolj kérlek (olasz b-vel, ilyesmi)

Blueblood
Az Estudiantes-LP Huraca meccs mikor kezdõdik? A hazai csapatra megraktam azt is

Shep
Ja meg persze itt is írja a beíró mezõ alatt 😊

csuxxxeee
kiírja az alatt, ahol írod a hsz.-t

Shep
Felül van egy fórum gomb, rányomsz és bal fent írni fogja, hogy üzeneted van (pirossal)

Blueblood
Bocs, de pénteken regeltem ide az SG-re, és még nem tom, hogy hol lehet megnézni, a privát üzeneteket? Mer akkor ha elküldted, megnézném én is8-)

Matthew Prosac
hogy nézett ki? mostmár kíváncsi vagyok.

Matthew Prosac
az a nagyobb meló, de a tegnapi eredmények is mind bennevannak, szóval vezetve van...

lippet
Bizony, bizony kis híjján ment el az egyik általad tippelt poénszelóm (igaz kicsit módosítottam rajta, de az be is jött).

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Blueblood
GAE 2-0😄

Shep
Én ezzel tisztában vagyok. Amúgy jó kis tábla, csak hát ugye vezetni is kellene ezután 😊

WuFraZselic
Karabukspor 2-0 xD

csuxxxeee
jóóóóó, leesett, nagyon kösziiiiiiiiiiiiiiiiiii
és elõre az útmutatóhoz is, pont akartam kérni, de te a gondolatokoban is tudsz olvasni :😄😄
MÉG1x nagyon kösz<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Matthew Prosac
Hát figyelj.. aki rendszeresen jár ebbe a topicba, az tudja hogy kb két hete nyögtem be ezt a dolgot, és mutattam meg a többieknek is, és igazából én is azóta vezetem komolyan és a lényeges bajnokságokra kiterjedõen ezt a dolgot. Aki itt volt az utóbbi 2 hétben az tudja, hogy nyeregettem mostanság egy picit, tehát azért van összefüggés. WuFrának és másoknak is adtam jó tippeket, amivel nyertek (10ezer fölött). Szerintem mûködik...

WuFraZselic
én is eltudnám viselni. és azt is, ha a Fener és a Karabukspor lõne egyet 😄

Jöhetne már a Klautern gól <#idiota>

REAL MADRID

WuFraZselic
privát üzenetbe, sg-n? xD