Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
akkor mostmár rakjak rá énis xD? mert akkor márványba vésett egyetemes alaptétel lesz, hogy nyer az Inter 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

de te mindig az interre raksz 😄DDDD
WuFraZselic
ajjaj, és ha még én is, akkor a triumvirátus és és és az megtéveszthetetlen xD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
pont az a 2ember plusz kell a gyõzelemhez😄

Amúgy borúsan látom a helyzetet😞 a múlt nem ad bizakodásra okot. De attól még Forza, és rakok is az Interre!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

AlieN911
De lol.. Eléggé bunda gyanús volt ez a meccs 😄

2/1 szelóm még van.. kell az X Lecce meccsen.. Többi holnapi papír.. Benfica - Barca - MU xD

Honda - The Power of Dreams

pedig.deeee.... 😄

fsgh
Ha már itt tartunk, Te ott hazai gyõzelmet vársz?😄

Mert akkor megtörténhet az ami a napfogyatkozásnál is ritkábban😄 egy dologra fogadnánk😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
50%-ért az is megy xDDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Siskonemtippmixel.

REAL MADRID

Oziris666
Azért most Chelsea lesz az ellenfél nem a Sampdoria😄

Eddmeg a cipõdet Domingez h nem tudod berúgni.

REAL MADRID

AlieN911
Ne. Jó?😄
Ott volt a gólod... Megkaptad.. Most én jövök az X el. OK?😄D

Jövõheti lottószámok mennének? 😄

REAL MADRID

Shep
Sokkal jobb átaludni a meccseket és reggel megnézni mi lett belõle. Ezért szeretem az NBA/NHL/MLB-t többnyire éjjel vannak 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Másik szelvényhez meg az kell hogy nyerjenek 😄

REAL MADRID

Matthew Prosac
10%-ért bármit elárulok 😄DD

Na mindjárt kezdõdik a Portugál meccs is, lehet izgulni 😄

REAL MADRID

mivel pesten voltam 😄 tegnap este 21.10 kor indultunk és a 3 órás út alatt aludtam persze hébe hóba össz visza max fél órát egyhuzamban.Majd ma délután 14.00 fele megérkeztem és akkor kb annyit aludtam mint az odaúton így picit álmos vok 😄
am azért vártam mert bíztam a lautern-pauli -n 2-0 vagy 1-1 es állásnál fekhetek le és marad némi esély a 4 gólómra a b2-ben de így mostmár harmatnyi az esély erre.
Shep
Maximum akkor lesz 0-0 ha az Intertõl kiállítanak a meccs elején 2 embert 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dordrecht 😞

AlieN911
Ezek az információk megszerzése lenne a cél 😄

Shep
Á ezt elszúrtad, mondhattad volna neki ,hogy 10e a beugró 😄

Matthew Prosac
Nekem jó.. Aludni 9kor ? 😄

Blueblood
Inter-Chelsea? X, nem? én egy nagyon unalmas meccsre számítok, 0-0 vagy 1-1

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

AlieN911
Ott a LEcce gólod 😄

Matthew Prosac
Lecce vezet. Még 😉

Vezet a Lecceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😊))

REAL MADRID

Matthew Prosac
Te meg mibe is akarsz pontosan beszállni? 😄

ja igen oké persze,valóban.
(így jó lesz-e a táblázat?)
én meg hamarosan elballagok aludni mstmár mert oltári nagy mák kellene a lautern mecsen a minimum 4 gólhoz
AlieN911
Crotone 0 - 0 Lecce
Ez X legyen..

Ehh kellene a Lecce gól a félidõben. GogOgOgo

REAL MADRID

Blueblood
Az FA kupa meccsekre mit mondotok? Stoke-Man City, West Brom-Reading, aston Villa-Crystal Palace, Tottenham Bolton. A Tottenham sztem simán nyer 2 góllal, ez a Bolton nagyon gyenge a Bburn is rúgott 3-at nekik, nem? Azt érdemes megrakni hendivel?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

WuFraZselic
én azt az érvelést nem értem, hogy "mert visszavágó" 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

máról kérnék egy helmond,valencia gyõzelmet és lecce és belenenses x-et ha már a goe vezet.
Shep
Miért? A mindkettõ lõ 1,8-ért ajándék volt 😊

Matthew Prosac
"jövõhéten am galata-atletico brutál mixgyilkos párosítás,fõleg mert visszavágó..."

milyen jövõhéten ember? most csütörtökön...

WuFraZselic
akkor hajrá St. Pauli, legalább az x visszahozná a pénzem =/

Fener a Manisaspor elleni meccsen is a végén szívta meg.

REAL MADRID

Blueblood
2 szelómat viszi a fener...

Matthew Prosac
2-0-nál már a Lille elleni csütörtöki meccsen járt az agyuk...

jAsOn VoOrHeEs
Na ékes példa, hogy a törököket miért is helyeztem tiltólistára. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

na ja én nem is rakok törökökre max nagy szorzóra 😄 és bazz jól éreztem h nem nyer a fener 😄 pedig még mondtam is 2-0ás álásnál h erre az egyre nem gondoltam miszerint 2 góllal elhúzhat a fener...
mekkora vicc ez már de komolyan.
jövõhéten am galata-atletico brutál mixgyilkos párosítás,fõleg mert visszavágó...

2-0nál mekkora szorzó volt a bursasporra?
mnd1 egy ilyen véget eltudnék képzelni a lautern mecsen is. csak õk állajanak meg 2-2 nél 😄
mekkora egy szégyen ez a fenerbache.....2 0 rol 2 3 ra...
Blueblood
és még nyer is a bursasspor....

Matthew Prosac
Úgyis fel lesz majd töltve valami tárhelyre, és a banner alatt lesz egy linkje gondolom. Szóval nem a hozzászólásokban kell keresni majd, hanem a fejléc környékén 😄

LOOOOL 2-3 kikap a fener 😄DDDD ez mekkora bazz már <#wow1>
AlieN911
Fenerbahce 2 - 3 Bursaspor
tökönszurommagam..

WuFraZselic
2-3 BAZDMEG

unireia 1-1 ami 0-1 lett szal közel volt.
lautern 1-1 remélem ez meg jó távoli lesz 😄