Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuxxxeee
és hova küldöd? mert nem tudom, hogy hova fogod, csak azért😄

Shep
Kösz. Hátha felfedezek benne valamit amit utána lehet hasznosítani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Blueblood
Tényleg talán egyszerûbb ha feltöltöd valahova😊 elküldenéd nekem is😊?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Shep
Semmi bajom velük, de rájuk nem lehet értelmesen fogadni, ha lehetne fogadnék 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én megraktam de hát ahhoz hapoel iksz kéne meg pauli vezetés félidõben.
(hiszen diagorasz elvitte a kombim 1 hibalehetõségét
Matthew Prosac
A nagy érdeklõdére való tekintettel úgy döntöttem, hogy írok hozzá egy nagyobb lélegzetû "útmutatót" majd. Bennefoglaltnak majd a fogadási alapelveim, és hogy pontosan mit is kellene majd leszûrni ezekbõl a táblázatokból. Viszont ehhez türelmet kérek mindekitõl, addig is elküldöm mindenkinek természetesen, de szeretném ha szûk körben maradna a dolog, ne küldjük szét fûnek fának.. Hogy miért, azt most hosszú lenne leírnom.
Shep, Csuxxxeee: küldöm.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
azért a szar poénért is együtt mehettek a sarokba kukoricán térdepelni <#idiota><#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
diszkriminatív vagy a kutyákkal szembe =(

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

errõl írtam egy PM-et 😄 ezt javasoltam én is ...
ma nagyon együtt vagyunk xD
egszer ez az ötlet
másodszor meg a sz*r poén xD
Shep
Az nem baj 😊

Shep
Lóverseny, agárra nem fogadok 😊

fsgh
Most már egyszerûbb ha feltöltöd valahova😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Sunsetjoy
Ez lóverseny, vagy agárfutam? 😊
Matt, ez a táblázat egyáltalán mit tartalmaz?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

WuFraZselic
vezet a Sittard 😄

Shep
Na erre kíváncsi vagyok, küld már át nekem is.

Matthew Prosac
szinte kivétel nélkül minden fogadásomat az alapján teszem.. olyan mint egy szemüveg, ha felteszem, élesebben látok, ha "nincs rajtam" akkor csak homályosan 😄 tudom, nagyon lírai volt 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Valaho la kettõ között van az igazság. Pl. én se írok be ilyeneket, mert rajtam kívül senkit nem érdekel

1.40 Ascot (Gyõztesre és gyõztesre/helyre)
Finian's Rainbow 1.50 Nyert
2.15 Ascot (Gyõztesre és gyõztesre/helyre)
Burton Port 1.66 Nyert
2.45 Ascot (Gyõztesre és gyõztesre/helyre)
Beshabar 4.50 Nyert
Nyereményszorzó: 11.25

2.00 Southwell (Gyõztesre és gyõztesre/helyre)
Fuzzy Cat 3.75 Nyert
2.30 Southwell (Gyõztesre és gyõztesre/helyre)
Shernando 1.50 Nyert
3.00 Southwell (Gyõztesre és gyõztesre/helyre)
Flores Sea 2.10 Nyert
Nyereményszorzó: 11.81

igazad van!
<#worship>
lippet
Azokat én is szívesen fogadnám! <#vigyor2>

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

jó persze, enyhén poénnak szántam 😊
stoke-city mérkõzésrõl te mit gondolsz?
csuxxxeee
és ezt a táblázatot bárki elkérheti? mert akkor én is elkérném, ha lehet

Matthew Prosac
ofcóz. olasz 2 is megvan már, de azt Csövesnek köszönhetjük! jár neki is a taps a munkájáért! küldöm

Blueblood
És ezekbõl a táblázatokból kilogikázod/ráérzel, hogy mikor jöhet megleptéseredmény?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Na hajrá K.lautern!

REAL MADRID

<#wow2>
ha majd lesz idõd akkor lenyomnád nekem pm-ben?
elõre is kösz!
Matthew Prosac
Go Ahead gyors volt 😄
1-0

Blueblood
Hajrá Go Ahead Eagles!

Matthew Prosac
#41528 !!!
nincsenek emberfeletti képességeim. egyszerûen megnézed a táblázatot, vannak bizonyos kritériumok, és ha minden stimmel, akkor mehet a menet. de látod, hétvégén szinte egyet sem találtam el...

Matthew Prosac
a táblázataim alapján amiket csinálok, és amiket már vagy 20 ember elkért és oda is adtam nekik. apropó, spanyol másodosztályt is megcsináltam már. meg a skótokat. még a belgákat tervezem, aztán egy ideig ennyi. majd a skandináv bajnokságok kerülnek bele még, ha aktuális lesz

AlieN911
Hajráá De Graafschap

Honda - The Power of Dreams

WuFraZselic
over 2.5, gondolom

a legelsõ csapat ikszelni fog mert nekem az kell! a többit adom!

csuxxeee.: benne van a nevében : érezni kell = emberfeletti teljesítmény 😄
Blueblood
Mit raktál meg?

Nekem Egy gólos Fener gyõzelem kell😄
WuFraZselic
Graafschap, Roosendaal gyõzelmet, Excelsior X-et 😄

és továbbá a két török csapat meccse maradjon így 😄

csuxxxeee
hogy lehet ráérezni az X-ekre?

csuxxxeee
oké, ha jutottál valamire, akkor egy-két tippet szívesen vennék

Matthew Prosac
Na lássuk mit alkotnak ma a holland kettõben - bár nekem már nincs érdekeltségem, csak a Roosendaal lett volna, de azt elvitte az Unirea...

Attila8805
Tobet-re küldtem pénzt kaptam sms-t is hogy levonták de nem jelenik meg az oldalon!
Miért van?
Ma már egyszer utaltam és akkor nem volt gond!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

megakartam rakni de nagyon féltem 😄
mondjuk ha megrakom akkor tuti nem ikszelnek le a görög2ben 😛
mostmeg mindeki drukkoljon a 4 gólért a pauli mecsen és h hazai gyõzelem szülessen (félidõben meg ne legyen vendég)!
Matthew Prosac
036 3 Roosendaal - F. Sittard 1.63 H (?-?)
017 1 Unirea Urziceni - CFR Cluj 3.05 X (0-1)
005 3 A. Murray - I. Kunitsyn 1.03 H (6-2, 6-3)
2000-> 10000

021 3 Ethnikosz Aszterasz - Ethnikosz Pireusz 2.85 X (1-1)
022 3 Anorthoszisz Famaguszta - Pitsziliasz 1.08 H (3-0)

008 3 J. Blake - T. Dent 1.47 (holnap 17:00 :C - nem figyeltem, mai teniszt akartam)
2000-> 9000

Nagyon remélem hogy nyer Blake, és akkor még mindig 5000 tiszta hasznom volt a dolgon. 😉

Banano
Molde - FC Midtjylland (Neutral Venue) (Hány gólt szereznek?) Kevesebb mint 2,5 Kevesebb mint 2,5 500.00 1.80 900.00

Yeah! Mai bevétel: 409Ft!

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

fasza
ha a valencia is leikszel akkor az unireia miatt nem nyerek szóval este hajrá valencia!
Forza Italia
remélem a mai nap szerencsésebb lesz mint a tegnapi.
napolin ment el 13.000 em
és hajnalba egy másik szelon a Kanada meccs az 5k hozott volna

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
Ühh a másik X-tippem nagyon lastminute-es volt:

Matthew köszi a görög 2 X tippet! ezzel a kései góllal életben van még egy szelvényem 😄

WuFraZselic
ja, és még annyi hogy kurva messze még a vége, 1 gólos elõny az semmi, a német meccs még el sem kezdõdött... 😄

szóval majd olyan 22:15 körül gratulálj, ha aktuális egyáltalán 😄

WuFraZselic
nem leugattalak, csak figyelmeztettelek, hogy törökök szeretnek kibaszni a fogadókkal 😄

én meg leutaltam a tegnapi 40k nagyrészét, ezt vagy-vagy alapon feltettem 😄

jo vona ha Maccabi Tel Aviv-megfoditana a mecset 1:3bol 😄😄 de csak nyugotan lehet almodozni enszerintem ien nemfog megtorteni!!! tik mitgondoltok??
dragon11
Fenerbahce-t meg akartam rakni és leugattál, h minek az, mer törökök.😛😛

de gratula.;-) én a mai napot kihagytam.. készülök a holnapra, próbálom szervezni a holnapi szelvényt.😄