Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja és ez pedig bwinen bejött xD
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Forca Barca
Benfica-Hertha(0-1):H
Mu-West Ham-(0-1):H
5000---14.322ft
Benfica-Hertha(0-1):H
Zagreb-Graz:V
Norwich-Southend:H
2000--10017Ft
linz is nyert
tetü klagenfurt:D
szerdára akinek vannak jó tippjei, ne tartogssa!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
még nem néztem holnapi kínálatot, de gondolom Tottenham-Aston Villa gyõzelem biztos :)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
óva intettelek téged IS a barcától :)
holnapra van vmi jó tippetek?:)
Forca Barca
reggel megnézem, jó éjt mindenkinek.
Remélem nyer, akkor +10k.:( nem akarom elkiabálni, de jobb lett volna erre 2ezer, mert amazt a biztos 1500at elvitte a barca..
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
134 Swindon - Stockport H 1.35
133 Norwich - Southend H 1.36
138 Manchester Utd. - West Ham H 1.17
86 Benfica - Hertha BSC H 1.28
3800 > 14.730
138 Manchester Utd. - West Ham H 1.17
131 Leeds - Oldham H 1.41
6000 > 12.675
131 Leeds - Oldham H 1.41
5000 > 22.435
134 Swindon - Stockport H 1.35
87 *(0-1) Benfica - Hertha BSC H 1.86
72 Klagenfurt - Salzburg 2.m. V 2.34
71 Medvescak Zagreb - Graz 2.m. V 1.98
1000 > 60.467
ÓRIÁSI NAP, thx norwich :D
éjjelre kell egy Blake nyereség és +10k
viszont nagyon köszi wufra azt, h a charltonról lebeszéltél a Leedsre, de ha bejön, akkor kár h nem 2k-val raktam, mer akkor ma +40ezer.:(
Forca Barca
www.icewebhu
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
VFB Stuttgart - FC Barcelona (Dupla esély) 1X 2,25
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
Azt hiszem most egy kis szünetet tartok a fogadásban, túl sok volt a bukóm mostanában, ahhoz képest hogy mennyit tudtam keresni rajta, át kell gondolnom a dolgokat.
Ma már szerintem nem írok, le kell higgadnom mert most nagyon szép kifejezéseket tudnék mondani ezekrõl a csapatokról, de olvasom a topikot.
REAL MADRID
Bejött a Stuttgart - Barca X tippem erre elmegy a Charltonon xD Vicc.